תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 14:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 287 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל תל אביב נגד קריית גת
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2012, 01:05 
סמל אישי של המשתמש
שיהיה לכולם ברור - אני גם מוכן לשים על זה כסף - מקבלים את באר יעקב בסיבוב הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2012, 07:41 
היה קשה אתמול
חולשה מדהימה של מס' שחקנים
מה שהורגש זה הלחץ שנובע כנראה מחוסר ניסיון,
ואז הפחד לקחת אחריות
למעט 2 שחקנים סטיט ומעל לכולם מתן נאור,
אני מקווה ומעדיף להיות אופטימי
משחק ראשון רשמי,תחילת עונה וכד'
מקווה שנראה טוב יותר בהמשך
:hapoel: :COMMY:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2012, 08:15 
צור ש. כתב:
ארז

ציטוט:
"יש לי ניסיון בסיפור הזה", אמר ארז אדלשטיין, "יצא לי להדיח שלוש קבוצות מליגות העל בסיבוב הראשון ויצא לי גם להיות מודח. לא הגיע לנו לנצח, לא שיחקנו כדי לגמור את המשחק וזה לא משנה באיזה הרכב אנחנו משחקים, היו לנו משחקי אימון טובים אבל ככל שמתקרבת הליגה אני מודע למה שחסר לנו. מפה צריכה לצאת הקריאה שצריך להפסיק עם משחקי הגביע בפורמט הזה, אני אומר את זה כבר כמה שנים, היה פה אירוח למופת אבל זה לא נותן כלום כי זו קבוצה אחת עם לחץ ואחת שאין לה מה להפסיד. הפסד בגביע לקבוצה בליגת לאומית יכול להיגרר לכל העונה, צריך לעבור לגביע כמו בספרד".

בתור מי שמחזיק (מאד) מארז, והאמין בו גם בתקופות הלא-טובות בעונה שעברה, אני מרשה לעצמי לומר שהוא לפעמים קשקשן לא-קטן. קצת עיצבן אותי לחזור מסוף-העולם הזה אמש ולשמוע את התגובות שלו. הבעיה שלו היתה עם "הפורמט"? נו, באמת. ומה כל-כך רע ב"פורמט" הזה, שמאפשר גם לקבוצות "קטנות" להפתיע? אבל זה בקטנה. יותר מעצבן ה"לא הגיע לנצח" ו "גנבנו נצחון". הגיע וחצי. נוצרה סיטואציה של "משחק גביע טיפוסי", והחבר'ה, בסופו של דבר, עמדו בלחץ וניצחו בדין. אני דווקא הייתי מרוצה מכך שביום פושר ביותר (טימור ושולדברנד) עד רע (קלי) של שחקני חמישיה, באו המחליפים (בעיקר יוני ניר, הפתעה ממש נעימה, גל איתן, שעל יכולת הלחימה שלו אין צורך להכביר מלים, וגם יותם שירן, שבפירוש "עלה מדרגה" משנה שעברה), ויחד עם סטיט ומתן התמודדו עם המצב.
מה כל זה אומר לגבי העתיד? באמת קשה לדעת. אמש ראינו (שוב) שיש עומק לקבוצה בתחום שחקני כחול-לבן. מאידך אי-אפשר להתעלם מסימני שאלה בנושא הזרים, ובמיוחד בולדין- מן הסתם יש בו פוטנציאל (כך על-פי ארז, בו כאמור אני נוטה לבטוח), אבל הוא הגיע די מאוחר לקבוצה, ולשחקן כמוהו עשוי לקחת זמן לא-קצר להשתלב ולפרוח. בכל מקרה, גם אני מציע שנחכה כמה מחזורי ליגה לפני שנחרוץ גורלות, הן לגבי שחקנים בודדים והן לגבי הקבוצה כולה.
בקיצור-תחזיקו חזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2012, 08:36 
אין ספק בכלל שמבחינת ישראלים אנחנו בטופ 3 של הליגה.
הבעיה היא בזרים, שלא נותנים תפוקה מתאימה לזרים (ע"ע האריס), ולארז אין כ"כ אמון בהם, אם במאני טיים בסוף קלי נכנס רק בגלל שיוני ניר נפצע.
אני מקווה שהם יילכו וישתפרו, כי לשחק בלי זרים דומיננטיים זה פריבלגיה שאין לאף קבוצה בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2012, 10:26 
סמל אישי של המשתמש
לפי אנשים בפורום היכולת של קלי וסטיט השתפרה פלאים במהלך הפגרה, אז אני נוטה להאמין שזה פשוט משחק רע שלהם.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2012, 11:00 
אני ראיתי אותנו רק נגד נתניה עד עכשיו(ואתמול) ואני ממש לא מופתע שכמעט הפסדנו
זה סוג המשחקים שגם בעונה שעברה לא היה לנו קל בהם, נוסיף את זה ששיחקנו עם זר אחד(וקלי שהיה מזעזע. 5 איבודים רק מצעדים עד שארז הוריד אותו לשאר המשחק לספסל)
לגבי איש קלאץ', תופתעו או לא, אני משום מה סומך על דמונטז. למרות שהוא החטיא אתמול את הראשונה מהקו אני תמיד אזכור את ה2 שקלע מהעונשין בבאר יעקב והביאו אותנו להארכה
אלן נראה טוב מול נתניה והוא יוסיף לנו, בולדין זה סימן שאלה ונקווה שיתחיל להראות משהו. כולם פה מדברים על קורי קאר ושוכחים שכמעט עונה שלמה הוא הרג אותנו בעיקר מחוץ לקשת, וזה שהוא שחקן הגנה טוב בלאומית לא אומר שהוא כזו אבידה לקבוצה שלנו בליגת העל.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2012, 11:38 
סמל אישי של המשתמש
pelegs כתב:
שיהיה לכולם ברור - אני גם מוכן לשים על זה כסף - מקבלים את באר יעקב בסיבוב הבא.

הלוואי.
מפגש מרגש שלי עם איציק דבש וששון האפסנאי,שנראה לי שהפרצוף שלי חקוק להם בזכרון לעולמי עד,אחרי מה שעוללתי להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2012, 11:41 
ובלי קשר- השידור אתמול היה נוראי, לא ראיתי רמה כל כך נמוכה של ידע כבר המון זמן..
בין אם זה הצרחה של השדר על השלשה עם הבאזר בסוף המחצית :"גדעון ריאטי עם שלשה".. ובין אם זו הפרשנות המגוכחת על הקהל..
כמה נמוך עוד ערוץ 5 ירדו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2012, 11:54 
קרית גת קולעים שלשה, אני שומע: "איזה שלשה של גדעון ריאטי!!!"....
קרע אותי.
מאיפה הוא דפק את זה....
הבן אדם לא משחק באימונים....
:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2012, 12:30 
פרשנותו של המבוגר האחראי

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 30516.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2012, 12:55 
ranjef כתב:
קרית גת קולעים שלשה, אני שומע: "איזה שלשה של גדעון ריאטי!!!"....
קרע אותי.
מאיפה הוא דפק את זה....
הבן אדם לא משחק באימונים....
:LOL2:

קלע את השלשה הזאת מספר 21 בקריית גת, כדי לא להתבלבל בשמו של השחקן, הגדיל השדרן לעשות ובדק את שמו בדפים שברשותו, הוא רק שכח לוודא שהוא קורא מהדף הנכון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2012, 15:48 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
Fez כתב:
גביזון כתב:
ארדיטי כתב:
בסופו של דבר סטיט לקח אחריות בהארכה, אבל המשחק הזה צריך להבהיר לכולם פה מה הציפיות מהעונה הקרובה, להשאר בליגה.

גביזון כתב:
חסר שחקן קלאצ'
חסר שחקן קלאצ'
חסר שחקן קלאצ'

כל הארכה או כל משחק צמוד שנגיע אליו אנחנו בבעיה מול קבוצה סבירה בליגת העל.
סטיט מנסה, והוא השתפר פלאים ושחקן מצויין לרוטציה עם יכולת הגנתית מעולה, אבל צריך שחקן קלאצ' 1.

זו בדיוק הבעיה, שאין מי שייקח אחריות.

לפחות היום זו ממש לא הבעיה
מצחיק להגיע להארכה מול קרית גת ואז להגיד שהבעיה היא שאין מי שיקח אחריות בהארכה

הבעיה היא שבכלל הגעת להארכה מול קרית גת
הבעיה היא שבכלל הגעת במשחק כזה למצב של "קלאץ'"

הבעיה האחרונה שלך היום זה מי יקח אחריות (זו כנראה מאוד תהיה בעיה בהמשך העונה אבל אין לזה קשר לחולשה היום)

אני לא מדבר על המשחק היום, אני מדבר על העונה ועל הסגל הנוכחי.
הבנתי שהיפיוף הלבנבן הוא שחקן רוטציה מגוון, אבל לא זה שיבקש את הכדור וידע לייצר מצבים באישית לוחצת,משחק תקוע, או בכלל כערך מוסף של זר בעמדה 2\3.

מאיפה הסקת את זה כשהדבר היחיד שיש לנו להתבסס עליו זה הסרטון מגונזאגה שבו הוא דווקא כן נראה מסוגל לייצר לעצמו מצבים?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2012, 07:46 
סמל אישי של המשתמש
לא ראיתי משחק אחד העונה(בקושי תקציר),אבל לאור מה שדיברתי עם כמה אנשים קלי דמונטז ויותם שירן עבדו מאוד קשה בקיץ. קלי העלה כמה ק"ג ודמונטז ויותם החלו למצוא את הסל הרבה יותר.
אבל..שחקן קלאץ' זה קשור לאופי ומנטליות: קורי קאר הוא אחד כזה,טפירו הוא אחד כזה,נכון שיש להם יכולות גבוהות אבל בלי אופי ובטחון הם לא היו הופכים לכאלה.
לכן יכול להיות שדמונטז יעשה קפיצה אדירה השנה אבל האופי שלו הוא כמו שהגדיר רלף קליין שחקנים גרועים של השניה האחרונה,מסתכליים להן בעיניים בטיים אאוט האחרון והם אומרים:just dont give me the ball.
נכון להיום אני לא חושב שיש לנו מישהו כזה אבל אני אשמח לטעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2012, 08:29 
סטיט מילא את התפקיד היטב ברגעים המכריעים בקרית גת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2012, 09:59 
דובראש כתב:
לא ראיתי משחק אחד העונה(בקושי תקציר),אבל לאור מה שדיברתי עם כמה אנשים קלי דמונטז ויותם שירן עבדו מאוד קשה בקיץ. קלי העלה כמה ק"ג ודמונטז ויותם החלו למצוא את הסל הרבה יותר.
אבל..שחקן קלאץ' זה קשור לאופי ומנטליות: קורי קאר הוא אחד כזה,טפירו הוא אחד כזה,נכון שיש להם יכולות גבוהות אבל בלי אופי ובטחון הם לא היו הופכים לכאלה.
לכן יכול להיות שדמונטז יעשה קפיצה אדירה השנה אבל האופי שלו הוא כמו שהגדיר רלף קליין שחקנים גרועים של השניה האחרונה,מסתכליים להן בעיניים בטיים אאוט האחרון והם אומרים:just dont give me the ball.

אני חושב שאתה טועה בגדול. לדמונטז בהחלט יש את הרצון וממש אין את הפחד. פשוט אין לו עדין מספיק יכולת ומספיק שכל לעשות את המוב הנכון בדקות האלה. בעיקר לדעתי אין לו מוב בלתי עציר שבעזרתו הוא יכול לעבור שחקן באחד על אחד ולהגיע למצב שחייבים לעשות עליו פאול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2012, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו נזכרתי, בלי קשר לכל הדיון, האולם שם הוא אחד המרגשים. אקוסטיקה באמת טובה, אולם ביתי ובאמת היה כיף בכל מה שקשור אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2012, 11:29 
רדנקו כתב:
דובראש כתב:

אני חושב שאתה טועה בגדול. לדמונטז בהחלט יש את הרצון וממש אין את הפחד. פשוט אין לו עדין מספיק יכולת ומספיק שכל לעשות את המוב הנכון בדקות האלה. בעיקר לדעתי אין לו מוב בלתי עציר שבעזרתו הוא יכול לעבור שחקן באחד על אחד ולהגיע למצב שחייבים לעשות עליו פאול.

כפי שציינתי למעלה, סטיט דווקא הראה יכולת משופרת ויפה בתחום ה"מוב" בקרית-גת, במיוחד ברבע הרביעי ובהארכה. דבר אחד ששמתי לב אצלו שהוא דווקא הוריד במשהו את המהירות בפריצה, דבר שמבטיח לו קליעה יותר נוחה, או לחילופין (וזה קרה די הרבה), פאול, ואחוזי הקליעה שלו מהקו מצויינים. הוא גם הוסיף מאסה במשך הקיץ. אין, ואני מניח גם לא תהיה לו "ידית" לשלשות, אבל מלבד זאת הוא בהחלט כלי רציני, שזנח (כמעט) לגמרי את השכונתיות שאיפיינה אותו בעבר.

באשר לאולם- כייף למי שמעונין בסאונה, אולי. אבל חייבים לציין לטובה את הקהל שלהם והכרוז, הרבה יותר תרבותיים מבאר-יעקב/יבנה ודומיהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 287 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: