תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 20:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 102 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום ג' (מידע+דיונים)
הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2012, 22:58 
לחיפה יש הגנה יותר טובה משל הפועל בעיני
את משומר אני לוקח בלי לחשוב פעמיים (אגב, אי אפשר להגיד לכו תראו מה הם כותבים עליו בפורום, ומצד שני להגיד שלא מעניין מה הם כותבים על צ'וצ'אליץ' בפורום, או שזה מדד או שזה לא מדד, אי אפשר רק כשנוח).

צ'וצ'אליץ' שחקן בסדר גמור, אז היו לו משחק וחצי חלשים נגד הפועל, אז מה? זה מה שעושה אותו שחקן טוב או לא טוב?
מטוואטחה אני לא כזה מחזיק, אבל הוא עדיף כנראה על מה שיש לנו בשמאל. הוא בטח לא פחות טוב.

בקישור אני חושב שאנחנו פחות או יותר שווים, בהתקפה ובשער הפועל טובים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2012, 23:01 
פאביו כתב:
הוקיץ' כתב:
האמת שיש לי הרבה מה להגיד אבל מה שכתבת כל כך תלוש מהמציאות בכל כך הרבה מובנים שאני לא רואה טעם.

לכתוב.הזוי זו דמגוגיה.בגרוש.
אין לך תשובה לטיעוני קובסטר הדיי נכונים.

מה נכון במה שהוא כתב בדיוק?
הוא כותב שצ'וצ'אליץ' לא שחקן, בגלל שדמארי פירפר אותו במשחק אחד נגד חיפה. להתחיל לרשום פה מה שחקנים פחות טובים מדמארי עשו לבאדיר?
בכלל, גם אם בחיפה היו משחקים קונוסים כבלמים, לא הייתי מזכיר את חוליית ההגנה שלנו כיתרון. זה מביך פשוט.
ואם הוא כבר הזכיר את המשחקים נגד חיפה, אז שיבדוק איך היה נראה אביחי ידין במשחקים האלה נגד קולמה. כאילו נתנו לילד בכיתה א' לשחק בליגה האנגלית. גם חיפה לא בדיוק הביאו את אביחי ידין כדי שיחזיק להם את האמצע, אלא כדי שישחק ליד דמאו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2012, 23:08 
פאביו כתב:
הוקיץ' כתב:
האמת שיש לי הרבה מה להגיד אבל מה שכתבת כל כך תלוש מהמציאות בכל כך הרבה מובנים שאני לא רואה טעם.

לכתוב.הזוי זו דמגוגיה.בגרוש.
אין לך תשובה לטיעוני קובסטר הדיי נכונים.

אני בכלל לא הייתי איתו בויכוח ככה שאני לא מבין מה האינטרס שלי לכתוב הודעה כזאת אלא אם היא פשוט הייתה כל כך הזויה שהייתי חייב להגיב.
בכל מקרה, אני מסכים עם מה ש-19 כתב. יש היום בערך 5-6 שחקנים בחיפה שהייתי לוקח להרכב של הפועל.
למרות שאף אחד לא ציין את זה אני חייב להגיד שהמשפט הכי מופרך בהודעה של קובסטר זה שידין הוא השחקן היחיד בסגל של חיפה ששווה משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2012, 23:14 
סמל אישי של המשתמש
לחיפה יש יתרון גדול בהגנה (בבלמים, במגן הימני ובמגן השמאלי כל עוד יגאל ימשיך לקבל כבוד) ובקישור האחורי, ולא כי הם משהו מיוחד אלא כי אנחנו פח. לנו יש יתרון עצום בשער, בקישור ההתקפי ובהתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2012, 23:18 
אין לנו יתרון עצום בקישור ההתקפי. יש לנו יתרון מסויים, אבל עזרא וורד לא פראיירים בכלל, גם בהשוואה לגילי וטב"ח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2012, 23:34 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אין לנו יתרון עצום בקישור ההתקפי. יש לנו יתרון מסויים, אבל עזרא וורד לא פראיירים בכלל, גם בהשוואה לגילי וטב"ח

ורד :LOL2: טוב שלא אמרת לי ימפולסקי.
לך תשאל את האוהדים של חיפה מה הם חושבים עליו ועל גולסה.
עזרא שחקן מצוין, אבל קטן גמר, וגולסה וורד הם מהבלופים היותר גדולים בשנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2012, 00:56 
סמל אישי של המשתמש
בונא זה גדול
ידין בחיפה שבועיים וכבר אימץ את המתודולוגיה שלהם.
משחק נבחרת? פצוע.
גדול. באמת.
הבנאדם לא שיחק ממאי האחרון, והוא פצוע.
הידד לקסקט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2012, 01:02 
סמל אישי של המשתמש
אתם נותנים לפתיחה הגרועה של חיפה להטעות אותכם.
שחקנים כמו ורד, גולסה ועזרא כבר הוכיחו בעבר שהם שחקנים מוכשרים וטובים, גם ימפולסקי.
דווקא מאמן התקפי כמו עטר יכול לעשות לשחקנים מהסוג הזה את הסוויץ' בראש ולהפיק מהם את המיטב.
גם ברדה לא ממש קיבל הזדמנות בחיפה לפני שהגיע אלינו ונהיה שחקן נבחרת לכל דבר, תלוי באיזו שיטה השחקנים משחקים ומי המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2012, 02:49 
סמל אישי של המשתמש
הוויכוח מי יותר גרוע, שושן או פילאבסקי מזכיר לי את הוויכוח מי יותר טוב, אדל או אניימה, הרי זה ברור שאניימה יותר טוב, אבל שניהם כל כך מעל הרמה הזאת (או במקרה של הראשונים מתחת לרמה), עד שזה פשוט לא משנה.
צ'וצ'אליץ' עדיף על באדיר וקינן על חיימוביץ', אבל זה באמת לא הבדלים משמעותיים.
מבחינת מגנים הם עולים עלינו בימין (אלא אם ג'וני יתחיל לחזור לעצמו) ובשמאל זה מאבק שמזכיר את המאבק בין שושן לפילאבסקי.
בקישור האחורי הם עולים עלינו ובהתקפה אנחנו עליהם, אבל זה לא משנה, כי מה שמשנה זה מי ייתחבר ומי לא.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2012, 02:57 
סמל אישי של המשתמש
לסיום הדיון העקר והמיותר, מלבד זה שהוא נתן שוב הזדמנות לכל מעריצי מפלגת "הדשא של השכן ירוק יותר" להביע את עצמם, נסכם שבעוד פחות משבועיים נראה כמה שווים כל אותם שחקנים של האימפריה בירוק.
אני מקווה שלא תהיו עצובים מדי אם חו"ח ניתן להם בראש - למשומר המגן האימתני, לצ'וצ'אליץ' הבלם הנדיר, לטוואטחה שכנראה לא קיבל מספיק גולים מאיתנו על הצד שלו ולצמד הקשרים הטוב ביותר מאז ברקוביץ' ורובן - גולסה ועידן ורד.
אם אנחנו נצליח איכשהו להראות כמו קבוצה שממצה 50% מהפוטנציאל שלה, אין לי ספק איך המשחק הזה יגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2012, 05:55 
arik8989 כתב:
אתם נותנים לפתיחה הגרועה של חיפה להטעות אותכם.
שחקנים כמו ורד, גולסה ועזרא כבר הוכיחו בעבר שהם שחקנים מוכשרים וטובים, גם ימפולסקי.
דווקא מאמן התקפי כמו עטר יכול לעשות לשחקנים מהסוג הזה את הסוויץ' בראש ולהפיק מהם את המיטב.
גם ברדה לא ממש קיבל הזדמנות בחיפה לפני שהגיע אלינו ונהיה שחקן נבחרת לכל דבר, תלוי באיזו שיטה השחקנים משחקים ומי המאמן.

:ROSE:

לראובן היתה תקלה בהבנת מרכז המגרש וזו לא נתניה שבה מותר להיכנס לסדרת משחקים בינונים. אלא שבגדול עדין מודאג מחיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2012, 06:03 
גוטמן: אשאר בלי קשר למספר הנקודות שניקח נגד לוכסנבורג.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4290190,00.html
דווקא זה מעורר תהיות ומאשר שמועות שעלול להפסיק פעילותו במקרה כישלון.

דוגמא לרינונים על רינונים היתה אתמול ב"ישראל היום" המתאים לז'אנר הזה, בעמוד 37.
"שש נקודות או שהצעירה תמשיך את הקמפיין" על ההשלכות של תיאוריה כזו עלינו.
http://digital-edition.israelhayom.co.i ... %2F10%2F09

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 102 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: