אדום נחמד כתב:
יואב כתב:
אתה לא חייב להגיע לאף משחק, אבל גם אל תעביר ביקורת.
למה לא?
למה אני לא יכול להגיע לחלק מהמשחקים, ולהעביר ביקורת בכאלה שלא הייתי
וכמו שאמרו פה אלף פעם, הדיון הוא על שאלה אחת ויחידה- האם לגיטימי לזרוק אבוקה לאזור שמאוכלס במשפחות, שמכיוונו היא נזרקה. אני חושב שלא, ושזה שעשה את זה בנאדם מסוכן. זה הכל. אין קשר לדרבי למשחקים או להפועל.
villa crespo כתב:
לאיזו הסכמה אתה רוצה שיגיעו איתך בדיוק?
אתה חושב שאתה צודק וזהו. לא מעניין אותך מה היה באמת.
אומרים לך שחוץ מהפסיכים שלך, היו ביציע הזה אנשים נורמטיביים ובעלי משפחות שגם רושמים כאן. חלקם הגיב כאן וחלקם כבר לכלך בעבר על הקהל של הפועל.
אף אחד מהם לא חשב לרגע להאשים אוהדי הפועל, כי הם ראו בדיוק מה היה שם, אבל רק כאן אנשים שראו בטלוויזיה קובעים מי התחיל, מאיזה כיוון זה נזרק, מה היינו צריכים לעשות ומה היו האלטרנטיבות שלנו. הכל הם יודעים.
אני לא מאשים אוהדי הפועל בכלום. נאמר פה בדיוק לרגע שחבל שאוהדי הפועל התחילו, כי זה מה שראו. מיד כשהתגלתה האמת זה פסק, ובשמחה רבה.
זה כבר די חוזר על עצמו.
לא, זה לא מה שרשמו כאן.
רשמו כאן שבקביעה נחרצת שאוהדי הפועל התחילו, כי זה בא מהכיוון שלנו ושאנחנו חארות.
כתבו שהיו לנו אלטרנטיבות (האלטרנטיבה היחידה הייתה להמשיך לקבל אבנים ובקבוקים).
ורשמו כאן עוד אלף דברים על זורק האבוקה.
ואני אומר שאם היית במגרש (ולא, אני לא אומר את זה כי אני אוהד אמיתי, אלא כי באמת היית רואה דברים אחרים), אז לא היית רושם את זה.
קח את תדמור, בן-אדם נורמטיבי (עלק נורמטיבי. הלוואי והנורמה כאן הייתה שבן-אדם בן 52, עם ילדים, מעודד כמו חולה כל משחק, כל המשחק) היה שם עם הילדה שלו. ראה בדיוק איך אוהדי הפועל התנהגו היום והוא לא האשים את האוהדים בכלום.
איך זה? אתה יותר מחונך ומוסרי ממנו?