villa crespo כתב:
אדום נחמד כתב:
אני מציע או למצוא מי זורק עליך אבנים, או להתרחק.
אבל היי, אז יכתבו בזונה שאנחנו הומוים..
בטח ובטח לא לזרוק אותה לאזור עם משפחות. נשגב ממני איך זה לא ברור מאליו
התכוונת לזרוק אותה ליציע של ילדים חולי סרטן וזקנים ניצולי שואה.
איזה דרמטי אתה.
כבר אמרתי לך, אתה תגיב איך שאתה מוצא לנכון ואנחנו נגיב איך שאנחנו מצאנו לנכון.
ואין זורק אחד. היינו שם קהל אחד מאוחד (אתה רואה כאן מישהו שהיה במגרש ומטנף עלינו כמוכם? מה, רק לכם יש מוסר? רק אתם מחונכים היטב?) וכולנו קיבלנו אבנים וכולנו החזרנו למקום ממנו הם באו. גם את האבוקה.
עכשיו, את השם שלי אני מניח שיהיה לך קל למצוא. לך תדאג שאנשים כמונו לא יהיו ביציע יותר. לך תיצור חברה טובה יותר וקהל טוב יותר. תפסיק רק לדבר בפורום, לך תעשה עם זה משהו, אביר הצדק והמוסר.
אני מניח שתעדיף להמשיך להקליק, כי לא מעניין אותך באמת לשנות את הקהל, מעניין אותך ללכלך. כמו אופטימי.
היציע שבו נחתה האבוקה היה מאוכלס גם במשפחות.
לא לכלכתי על כל אוהדי הפועל באשר הם. אמרתי שמי שזרק אבוקה לשם הוא פסיכי. ואני לא מתכוון להתנצל על זה.
ותפסיק לקשקש על מי שהיה שם. אם הייתי במרכז השבת הייתי בא כמו שבתאי להמון משחקי נוער אחרים. אתה לא אוהד טוב ממני כי היית שם. וזה שאתה מעוצבן על אוהדי מכבי לא אומר שאני צריך לקבל ממך בראש.
בדבר אחד אתה צודק. אני לא הולך לפתוח בקמפיין לשיפור הקהל. אני באמת מסתפק בלשכנע אנשים שכותבים פה שיש דרך אחרת גם. אתה סולח לי?
אחד הדברים שאני הכי גאה בו זה שאני חלק מהקהל של הפועל. זה לא אומר שכשיש כאלה שטועים אני אחבק אותם כי הם משלנו.