kobster כתב:
הדבר היחיד שעושים פה יותר טוב מלהתבכיין זה להצטדק.
ביקורת זה דבר לגיטימי, ואפילו שומו שמים תוך כדי המשחק. אנשים מגיבים בזמן אמת כמו שהם מגיבים ביציע, כל עוד שומרים על תרבות מינימלית וכבוד הדדי כאן אפשר לכתוב הכל על הכל.
יש רק אחד שמתפקד ע"ת משטרת מחשבות כאן והוא האדמין, אם יש משהו לא ראוי אז הוא ימחק/יסגר.
זה פורום. אנשים מתבטאים, לא בהכרח על דברים שהם מבינים בהם, וזו זכותם המלאה.
אם אני הייתי מתעצבן בכל פעם שנפתח דיון בוולטון על סוגית הצבא בשטחים הייתי חוטף אולקוס. גם כשאנשים לא היו באף אחד מהמקומות האלו וניזונים מהתקשורת ומהסביבה שלהם, אין עם זה בעיה.
פלורליזם זה דבר מבורך, בעיקר כשאנחנו רואים בימים אלו התמוטטות של גופי תקשורת אחד אחרי השני. אין אמת אחת ולאף אחד אין מונופול על השכל. כל עוד זה נעשה בשפה ראויה ומכובדת, כל אחד מוזמן לחוות את דעתו.
בסופו של דבר כולנו רוצים פה את טובת הקבוצה, איש איש ודרכו הוא.
אני חושב שקצת פספסת את הנקודה.
או-בתור בן אדם רציני כתבת פה שטות מארץ השטויות.
או- יא חתיכת דביל, אתה כזה מוגבל שכלית שאתה לא מסוגל להבין טיעון של כיתה א'.
גם אם האופציה האחרונה היא לא בלתי לגיטימית, היא ראויה לביקורת.
משטרת מחשבות זה ביטוי נחמד, רק שאין לו קצה של קשר לאשכול. יותר סלידה מסגנון דוחה של חלק מהמשתמשים פה.
כמו שמותר לקלל, לזלזל, לבזות את השחקנים והקבוצה, מותר גם לבקר את זה.
או בקיצור, הבאת פה תגובה בסגנון יאיר לפיד לתפארת מדינת הפועל.
למה אתה חייב לזלזל תמיד באנשים שכותבים לך תגובה? למה ההשוואה המטומטמת ליאיר לפיד? מה רצית להביע בתגובה המתנשאת הזאת? זה לא מטריד הרבה יותר מהאשכול הצבוע שלך? אתה אחד היוזרים הכי מגעילים שקיימים כאן, אם כבר מה ש״מדרדר״ את הדיונים בפורום המסכן זה יצורים כמוך שמתחבאים מאחורי מקלדת.