תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 23:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1008 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 34  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חודשיים לבחירות בארה"ב - מי טוב יותר ליהודים ?
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 14:09 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
teknoboy כתב:

אתה באמת חושב שנגזר על כל מי שחי פה לחיות לנצח על חרבו?
ואם כן למה אתה נשאר?
או יותר נכון למה אתה גוזר את הבחירה שלך ואת ההשלכות החמורות שלה על ילדיך? (אני יכול להבין שיש אנשים שמעדיפים לחיות על חרבם כאן מאשר לחיות חיים טובים במקום אחר, אני לא מצליח להבין מישהו שגוזר על ילדיו חיי אומללות בשם איזה עקרון שלו עצמו)

אף אחד לא מעדיף לחיות על חרבו. סתם דמגוגיה המשפט הזה והטזה שנירשמת סביבו
יש כאלה שלא טומנים רושם בחול , מיישרים מבט מול המציאות ומגיעים למסקנה שהצד השני לא מעונניין בשלום או לחילופין אינו יכול לעשות את הוויתורים מצידו ( שנידרשים כדי להגיע לשלום, הוויתורים אינם חד צדדיים ) כדי להגיע לשלום.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 14:11 
dr.avi כתב:
אדום אופטימי כתב:
teknoboy כתב:

ואם כן למה אתה נשאר?
או יותר נכון למה אתה גוזר את הבחירה שלך ואת ההשלכות החמורות שלה על ילדיך? (אני יכול להבין שיש אנשים שמעדיפים לחיות על חרבם כאן מאשר לחיות חיים טובים במקום אחר, אני לא מצליח להבין מישהו שגוזר על ילדיו חיי אומללות בשם איזה עקרון שלו עצמו)

יש כאלה שלא טומנים רושם בחול , מיישרים מבט מול המציאות ומגיעים למסקנה שהצד השני לא מעונניין בשלום או לחילופין אינו יכול לעשות את הוויתורים מצידו ( שנידרשים כדי להגיע לשלום, הוויתורים אינם חד צדדיים ) כדי להגיע לשלום.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 15:03 
סמל אישי של המשתמש
סטיב ארקל כתב:
האספקט היחיד שרלוונטי לעם בישראל זה מדיניות החוץ של אותו נשיא נבחר. לא מענין אותנו מדיניות הפנים של אותו נשיא.
את היהודים בארה"ב יותר מענין (ובצדק) מדיניות הפנים/כלכלית של אותו נשיא נבחר ומכאן באופן טבעי בדר"כ הפער בין עמדתנו לעמדתם.

בהסתמך על התבטאויות של רומני מצד אחד , ועל ההתנהלות של אובמה לאורך הקדנציה שלו מצד שני, אני יכול להגיד באופן חד משמעי שאובמה היה הנשיא הכי גרוע בהיסטוריה של ארה"ב עבור מדינת ישראל.

נכון, הממשל פה עשה ועושה לא מעט טעויות בלשון המעטה, אבל לאורך השנים הממשל האמריקאי תמיד נתן גב לישראל, הבין את החשיבות האזורית שלה עבורו ולא השאירנו לבד להתמודד עם האיומים האזוריים .

אז לדעתי, עוד קדנציה של אובמה לא תעשה לנו שרות טוב.

ורומני?.... נחיה ונראה. בכל אופן הוא הבחירה שלי.

מסכים לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חודשיים לבחירות בארה"ב - מי טוב יותר ליהודים ?
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
אל תיתן לעובדות לבלבל אותך, כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 15:09 
סמל אישי של המשתמש
אני קראתי פה בינתיים רק דיעות, או מקסימום פרשנות לעובדות.

ולא, אני לא נוטה להתבלבל בקלות. למרות שאתה בדרך כלל מניח שיש לזולתך כושר ניתוח לוגי של ילד בן שלוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 15:10 
לא ממש הבנתי איזה פעולות חוץ מלשנוא את ביבי הוא עשה שהן לרעת ישראל.
פעולות, לא הרגשות ו"הוא שחור מוסלמי".
אגב, גם הפלשתינאים מרגישים שהוא גרוע מאד בשבילם ולא הוגן כלפיהם.

חוץ מזה, זה באמת לא משנה מה האנשים בישראל רוצים, זה רלוונטי באותה מידה מה האנשים במקסיקו רוצים, ובארה"ב יש הרבה יותר מקסיקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 15:18 
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/288/876.html

עובדות

ציטוט:
50 פעמים הטילה ארצות הברית וטו במועצת הביטחון נגד החלטות אנטי-ישראליות מאז 1949. הפעם ה-51 עשויה להתרחש בימים הקרובים, אם אכן תגיע למועצת הביטחון הבקשה הפלסטינית להכרה כמדינה-חברה באו"ם.

את הווטו הזה יטיל ברק אובמה. גם את הווטו ה-50 הטיל אובמה, בפברואר האחרון, נגד החלטה הקוראת לישראל להקפיא את הבנייה בהתנחלויות.

הבקשה המדינית להארכת הקפאת הבנייה באה מאובמה עצמו. נתניהו סירב ואובמה בכל זאת הטיל וטו. בשני המקרים זהו וטו שבמהותו סתירה פנימית מובהקת: וטו נגד מדיניות הממשל עצמו ואפילו וטו נגד מדיניות ארה"ב מאז שנשיא
לינדון ג'ונסון קיבל את החלטת מועצת הביטחון 242 ב-1967. אובמה חושב ואומר דברים חמורים מאוד. הוא אומר שעתידה של ישראל וביטחונה יובטחו רק על ידי היפרדות מדינית מהפלסטינים.

אין כאן עניין של צדק היסטורי או "נראטיבים" מתנגשים, אלא מציאות דמוגרפית שמאיימת על קיומה של ישראל כמדינה יהודית ודמוקרטית. הוא אומר שארצות הברית ערבה לביטחון ישראל והברית והשותפות הערכית והאסטרטגית חזקה, עמוקה ועמידה מפני זעזועים. הוא אומר שארצות הברית תמשיך לסייע לשמר את יתרונה האיכותי של ישראל ואת נגישותה למערכות נשק וטכנולוגיות מתקדמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 15:25 
Frank Serpico כתב:
סטיב ארקל כתב:
האספקט היחיד שרלוונטי לעם בישראל זה מדיניות החוץ של אותו נשיא נבחר. לא מענין אותנו מדיניות הפנים של אותו נשיא.
את היהודים בארה"ב יותר מענין (ובצדק) מדיניות הפנים/כלכלית של אותו נשיא נבחר ומכאן באופן טבעי בדר"כ הפער בין עמדתנו לעמדתם.

בהסתמך על התבטאויות של רומני מצד אחד , ועל ההתנהלות של אובמה לאורך הקדנציה שלו מצד שני, אני יכול להגיד באופן חד משמעי שאובמה היה הנשיא הכי גרוע בהיסטוריה של ארה"ב עבור מדינת ישראל.

נכון, הממשל פה עשה ועושה לא מעט טעויות בלשון המעטה, אבל לאורך השנים הממשל האמריקאי תמיד נתן גב לישראל, הבין את החשיבות האזורית שלה עבורו ולא השאירנו לבד להתמודד עם האיומים האזוריים .

מסכים לחלוטין.

נו באמת. הכותב למיטב ידיעתי הוא בחור צעיר שלא ממש מכיר את ההיסטוריה בנושא. הוא אולי מתייחס ברצינות לכל מיני אמירות אוויליות על העברת השגרירות לירושלים. אבל איך אתה יכול לאמר ש"הממשל האמריקאי תמיד נתן גב לישראל"? באיזה מובן בדיוק הממשל האמריקאי הנוכחי לא נתן לישראל גב שממשלים אחרים נתנו לו? מה הממשל הזה עשה או לא עשה בשונה מממשלים אחרים? מה היא אותה "התנהלות של אובמה לאורך הקדנציה שלו" שעליה הוא מתבסס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 15:47 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
אני קראתי פה בינתיים רק דיעות, או מקסימום פרשנות לעובדות.

ולא, אני לא נוטה להתבלבל בקלות. למרות שאתה בדרך כלל מניח שיש לזולתך כושר ניתוח לוגי של ילד בן שלוש.

קודם כל, חבל לי שדיעותיך מבוססות על מה שאתה קורא או לא קורא בפורום שדים. למרות שגם באשכול זה נכתבו דברים שמהם יכולת לגזור עובדות לגבי התמכיה של הממשל האמריקאי הנוכחי בישראל (ראה הודעתי בעמ' 2 באשכול זה), אני ממליץ לך לא להסתפק במידע שנכתב בדפים אלה ולהקפיד לקרוא פרשנים בכירים יותר מהמשתמש "ערן", מהמשתמש "סטיב ארקל" ואפילו מהמשתמש "אדום אופטימי". הם אולי לא כותבים בפורום שדים, אבל הם מעורים קצת יותר בנעשה. חלקם, תראה מה זה, משוחחים בשלוש השנים האחרונות עם גורמי דיפלומטיה, צבא וביטחון האמונים על הקשר ההדוק ביותר עם הממשל האמריקאי - החל מהבית הלבן, המשך בסנאט ובקונגרס וכלה בצבא ארצות הברית - בכל הפרמטרים שבהם נמדדים שיתוף פעולה ותמיכה (כאמור - תקצוב, ערבויות, הסכמי שיתוף פעולה ביטחוניים, הבנות "מתחת לשולחן", בנייה אסטרטגית לטווח רחוק). כולם מדווחים שלא רק שזהו לא הממשל הגרוע יותר לישראל אי פעם, כפי שמנסים תומכי רומני ושלדון להציג, אלא רחוק מכך.

באשר למשפט השני, הרי שקודם כדאי שתפגין כושר ניתוח לוגי (לצטט הודעה ולכתוב "מסכים" עדיין לא עומדת בקריטריון) ואז נתפנה להנחות באשר לרמה. בינתיים ממליץ לך לפחות לכתוב לעניין ולהשתדל לנמק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 15:54 
19 כתב:
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/288/876.html

עובדות

ציטוט:
50 פעמים הטילה ארצות הברית וטו במועצת הביטחון נגד החלטות אנטי-ישראליות מאז 1949. הפעם ה-51 עשויה להתרחש בימים הקרובים, אם אכן תגיע למועצת הביטחון הבקשה הפלסטינית להכרה כמדינה-חברה באו"ם.

את הווטו הזה יטיל ברק אובמה. גם את הווטו ה-50 הטיל אובמה, בפברואר האחרון, נגד החלטה הקוראת לישראל להקפיא את הבנייה בהתנחלויות.

הבקשה המדינית להארכת הקפאת הבנייה באה מאובמה עצמו. נתניהו סירב ואובמה בכל זאת הטיל וטו. בשני המקרים זהו וטו שבמהותו סתירה פנימית מובהקת: וטו נגד מדיניות הממשל עצמו ואפילו וטו נגד מדיניות ארה"ב מאז שנשיא
לינדון ג'ונסון קיבל את החלטת מועצת הביטחון 242 ב-1967. אובמה חושב ואומר דברים חמורים מאוד. הוא אומר שעתידה של ישראל וביטחונה יובטחו רק על ידי היפרדות מדינית מהפלסטינים.

אין כאן עניין של צדק היסטורי או "נראטיבים" מתנגשים, אלא מציאות דמוגרפית שמאיימת על קיומה של ישראל כמדינה יהודית ודמוקרטית. הוא אומר שארצות הברית ערבה לביטחון ישראל והברית והשותפות הערכית והאסטרטגית חזקה, עמוקה ועמידה מפני זעזועים. הוא אומר שארצות הברית תמשיך לסייע לשמר את יתרונה האיכותי של ישראל ואת נגישותה למערכות נשק וטכנולוגיות מתקדמות.

זה מוכיח שאובאמה נשיא שמבצע מדיניות אנטי-ישראלית, פחות מבוש, אבל עדיין אנטי ישראלי.
נשיא שמטיל ווטו על החלטה להקמת מדינה פלסטינית - מבצע מדיניות אנטי ישראלית.
אני יודע שהוא עושה את זה בלית ברירה - בעקבות אחיזת אשכיו על ידי ערפדי איפאק, ועדיין.
אילו אובאמה היה 100% מחוייב לישראל - הוא היה תומך בבקשה הפלסטינית. מן הסתם שיקולי הישרדות וסדרי עדיפויות של מדיניות פנים לפני חוץ - מכריעים את הכף. זה מובן - אבל מצער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 16:51 
ראיתי עכשיו את העימות בין אובמה לרומני, מתחילתו ועד סופו.
הדבר הכי בולט עבורי בתור ישראלי, היה ההבדל התהומי בין הרמה של הפוליטיקאים האמריקאים לרמה של הפוליטיקאים הישראלים.
הפוליטיקאים האמריקאים הם מקצועיים, בקיאים בפרטים, מעורים בעובדות, ומדברים לעניין. הם אומרים משפטים כמו "אני יצרתי X מקומות עבודה, אתה תגדיל ב-Y מיליארדים את הגירעון, הוא יפחית מסים למעמד הביניים ב-Z אלפי דולרים בשנה" - משפטים עם תוכן.
לעומתם, הפוליטיקאים הישראלים הם רדודים, שטחיים, לא בקיאים בפרטים ומדברים בסיסמאות. מהפוליטיקאים הישראלים אפשר לשמוע משפטים כמו "אתה ישבת בממשלה עם ההוא, ההוא מסוכן לישראל, ההיא תהרוס את הכלכלה". איזה הבדל.

אבל מי שאשם זה לא הפוליטקאים, הם עושים את המקסימום שהם יודעים. מי שאשם זה האנשים שבוחרים אותם, כלומר אנחנו.
מי שאשם זה אותם אנשים שמה שמעניין אותם זה "לתת לערבים או לא לתת לערבים" ולא דיון אמיתי על נושאים כלכליים וחברתיים, כלומר אנחנו. חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 17:00 
סמל אישי של המשתמש
אתה צודק, זה באמת הבדל תהומי, מדהים ומרגיז.

אבל שים לב שהמצב הרבה יותר גרוע. השטחיות היתה פה תמיד, אבל פעם לפחות היו עימותים טרום בחירות, היו אסיפות בחירות. יכולת ללכת ולשמוע את המועמד פורש את המצע שלו, יכולת לצפות בו מתעמת עם המועמדים האחרים ולנסות לראות מי מזבל פחות ומדבר יותר לעניין. אבל אז בבחירות 99', ברק לא הגיע לעימות אצל נסים משעל והשאיר את איציק מרדכי ונתניהו להתגושש לבד. מרדכי הרג אותו עם ה"תסתכל לי בעיניים ביבי", וברק לקח בקלות את הבחירות. בבחירות הבאות, ב-2001, חבורת חוות השקמים בראשות הפרסומאי ראובן אדלר הבינה שיותר טוב שאריק שרון לא יתעמת ישירות עם ברק ופשוט ישתוק. לא היה עימות, ויותר מזה - אשכרה "החביאו" את אריק שרון. ככה גם בבחירות הבאות מול מצנע (2003) וכן הלאה, עד ימינו. נהייתה פה מין תורה כזו שמועמד לבחירות עדיף שישתוק, שלא ינאם, שלא יתחייב לשום דבר. כשמדברים על כרסום הדמוקרטיה הישראלית, זה גם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 17:06 
ערן כתב:
אתה צודק, זה באמת הבדל תהומי, מדהים ומרגיז.

אבל שים לב שהמצב הרבה יותר גרוע. השטחיות היתה פה תמיד, אבל פעם לפחות היו עימותים טרום בחירות, היו אסיפות בחירות. יכולת ללכת ולשמוע את המועמד פורש את המצע שלו, יכולת לצפות בו מתעמת עם המועמדים האחרים ולנסות לראות מי מזבל פחות ומדבר יותר לעניין. אבל אז בבחירות 99', ברק לא הגיע לעימות אצל נסים משעל והשאיר את איציק מרדכי ונתניהו להתגושש לבד. מרדכי הרג אותו עם ה"תסתכל לי בעיניים ביבי", וברק לקח בקלות את הבחירות. בבחירות הבאות, ב-2001, חבורת חוות השקמים בראשות הפרסומאי ראובן אדלר הבינה שיותר טוב שאריק שרון לא יתעמת ישירות עם ברק ופשוט ישתוק. לא היה עימות, ויותר מזה - אשכרה "החביאו" את אריק שרון. ככה גם בבחירות הבאות מול מצנע (2003) וכן הלאה, עד ימינו. נהייתה פה מין תורה כזו שמועמד לבחירות עדיף שישתוק, שלא ינאם, שלא יתחייב לשום דבר. כשמדברים על כרסום הדמוקרטיה הישראלית, זה גם זה.

אין ספק שהרמה של הפוליטקאים הישראלים הידרדרה בצורה קיצונית ב-20 השנים האחרונות.
פעם היו פה פוליטקאים כמו רבין, פרס, יוסי שריד, בגין ושמיר. מה שעניין אותם היה מדינת ישראל.
היום הפוליטיקאים זה ביבי, ליברמן, שלי יחימוביץ' ושאול מופז, שכל מה שמעניין אותם זה להיבחר ולשרוד.
אני מאוד מקווה שיאיר לפיד, שויתר על הכנסה של מיליוני שקלים בשנה בשביל להיכנס לפוליטיקה, יביא איתו משהו חדש. אבל אני לא אופטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 17:12 
סמל אישי של המשתמש
אלו לא רק הפוליטיקאים, זו בעיקר התרבות הפוליטית שהידרדרה. שכן, כמו שציינת, הפכה להיות תרבות של לשרוד. בלי דין וחשבון לבוחרים, שמצדם הפכו ליותר אדישים.

למעשה אין פה יותר את המשחק הפוליטי הקלאסי שמתקיים בעולם המערבי. וזה תורם לאובדן הדמוקרטיה הישראלית לא פחות מהכיבוש או מאלף הרעות החולות שהשתרשו פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חודשיים לבחירות בארה"ב - מי טוב יותר ליהודים ?
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 17:14 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
הדבר הכי בולט עבורי בתור ישראלי, היה ההבדל התהומי בין הרמה של הפוליטיקאים האמריקאים לרמה של הפוליטיקאים הישראלים.
הפוליטיקאים האמריקאים הם מקצועיים, בקיאים בפרטים, מעורים בעובדות, ומדברים לעניין. הם אומרים משפטים כמו "אני יצרתי X מקומות עבודה, אתה תגדיל ב-Y מיליארדים את הגירעון, הוא יפחית מסים למעמד הביניים ב-Z אלפי דולרים בשנה" - משפטים עם תוכן.
לעומתם, הפוליטיקאים הישראלים הם רדודים, שטחיים, לא בקיאים בפרטים ומדברים בסיסמאות. מהפוליטיקאים הישראלים אפשר לשמוע משפטים כמו "אתה ישבת בממשלה עם ההוא, ההוא מסוכן לישראל, ההיא תהרוס את הכלכלה". איזה הבדל.

אבל מי שאשם זה לא הפוליטקאים, הם עושים את המקסימום שהם יודעים. מי שאשם זה האנשים שבוחרים אותם, כלומר אנחנו.
מי שאשם זה אותם אנשים שמה שמעניין אותם זה "לתת לערבים או לא לתת לערבים" ולא דיון אמיתי על נושאים כלכליים וחברתיים, כלומר אנחנו. חבל.

מסכים עם כל מילה, ועם כל מה שערן אמר בהמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 17:25 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
שרה פיילין היא יוצאת מן הכלל, בלשון המעטה. אם כבר, היא יותר דומה לדמות הפוליטיקאי הישראלי של שנות האלפיים ואילך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 17:39 
סמל אישי של המשתמש
ובוש? אתם מסתכלים על הפוליטיקאים הבכירים שם(נשיאים, סגני נשיאים ומועמדים לנשיאות) ומשווים לזוטרים פה. את מירי רגב וחברותיה תשוו לחבר הקונגרס שבזמן המיתון הציע שיאפשרו לעניים לשלם בתרנגולות. הייתי מבין אם הייתם מדברים על מדינות סקנדינביה, אבל אני לא חושב שהפוליטיקאים האמריקאיים מנצחים אותנו בנוק אאוט כמו שהציעו כאן.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 17:44 
או מישל בקמן שלידה אנסטסיה היא עילוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 17:46 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
שרה פיילין היא יוצאת מן הכלל, בלשון המעטה. אם כבר, היא יותר דומה לדמות הפוליטיקאי הישראלי של שנות האלפיים ואילך.

להם יש פיילין, לנו יש פייגלין.
לא יודע כבר מי יותר גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 17:46 
סמל אישי של המשתמש
אין ספק שפני נבחרי האומה הם כפני האומה עצמה.

לכן נקודת המבט צריכה להיות לא פרסונלית (יצורים תמיד אפשר למצוא בכל מקום) אלא לקריסת הדמוקרטיה הישראלית, לפחות בהשוואה למה שקורה במדינות שהיינו רוצים לשאוף להיות כמוהן (וכן, אין בושה בלשאוף להיות כמו מדינות אחרות, עם כל הכבוד אור לגויים אנחנו כבר מזמן לא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 17:58 
גיא האדום כתב:
Frank Serpico כתב:
סטיב ארקל כתב:

מסכים לחלוטין.

נו באמת. הכותב למיטב ידיעתי הוא בחור צעיר שלא ממש מכיר את ההיסטוריה בנושא. הוא אולי מתייחס ברצינות לכל מיני אמירות אוויליות על העברת השגרירות לירושלים. אבל איך אתה יכול לאמר ש"הממשל האמריקאי תמיד נתן גב לישראל"? באיזה מובן בדיוק הממשל האמריקאי הנוכחי לא נתן לישראל גב שממשלים אחרים נתנו לו? מה הממשל הזה עשה או לא עשה בשונה מממשלים אחרים? מה היא אותה "התנהלות של אובמה לאורך הקדנציה שלו" שעליה הוא מתבסס?

גיא היקר, כנראה שאתה לא ממש מטיב לדעת כי אני טיפה יותר מבוגר ממה שאתה חושב....אתה כרגע הצגת את התופעה הכי נפוצה ונלוזה בפורום: כאשר מישהו רושם משהו שנוגד את דעתך אז הוא ילד שלא מבין או מדבר שטויות.

אני לא התיימרתי להציג עובדות. אני הצגתי את דעתי בלבד בנושא. זכותך לא לקבל אותה ואני מכבד זאת. תכבד את דעתי גם אם אתה לא מסכים איתה.

ולגופו של ענין, אותה התנהלות של אובמה שאני מדבר עליה הינה אותה התנהגות פחדנית למול האירנים. ההתעסקות ב- "בבקשה אל תפגעו בנו אם ישראל תתקוף אתכם" מאשר להתעסק בסוגיה עצמה. ההתנגחויות הבלתי פוסקות עם הממשל פה (שכמובן אינו חף מטעויות בלשון המעטה) ובעקבות כך מתן לגיטימציה למתקפה הבינלאומית חסרת התקדים שישראל חווה כפי שמעולם לא חוותה.

זאת דעתי.... תהנה חביבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 18:05 
אחרי שהגאון מטקסס סיבך אותם בעירק ובאפגניסטן, הידיים שלו די כבולות לגבי עוד מלחמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 18:11 
סמל אישי של המשתמש
סטיב ארקל, לכתוב
סטיב ארקל כתב:
זה לא לומר "לדעתי". אלא להציג דברים כעובדה. ועוד "חד משמעית". יכולת להוסיף בתחילת המשפט שזוהי דעתך, ואולי אף אחד לא היה נוהג "בצורה נלוזה" ומעז להוכיח אותך על הטעות שלך. שזה, אגב, נהוג בכל דיון אינטליגנטי שבו אתה אמור לגבות את דעתך או דיעותיך בעובדות שנטועות במציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חודשיים לבחירות בארה
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 18:12 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אחרי שהגאון מטקסס סיבך אותם בעירק ובאפגניסטן, הידיים שלו די כבולות לגבי עוד מלחמה.

תעמיד את עצמך במצב של הגאון מטקסס אחרי ה9.11, איך היית פועל?
*

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 18:14 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
teknoboy כתב:

ואם כן למה אתה נשאר?

אני לא שוגה באשליות ולא טומן את הראש בחול.
אני גם מתכוון לעזוב את המדינה חסרת הסיכוי וחסרת העתיד הזאת בקרוב.

אם אתה נהנה מקטעים כמו לנסוע עם המכונית במהירות לתוך קיר לבנים, תיהנה. בקרוב יהיה לך את זה ברמת המדינה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חודשיים לבחירות בארה
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 18:17 
Bill Lawrence כתב:
19 כתב:

*

לא יודע, אני לא נשיא ארה"ב.

הם אחרי שתי מלחמות די כושלות שעלו להם המון והציבור מאס בהן כי הוא לא ראה בהן תועלת. לצאת עכשיו לעוד אחת זו בעייה גדולה בשבילם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 18:17 
teknoboy כתב:
אני לא שוגה באשליות ולא טומן את הראש בחול.
אני גם מתכוון לעזוב את המדינה חסרת הסיכוי וחסרת העתיד הזאת בקרוב.

אם אתה נהנה מקטעים כמו לנסוע עם המכונית במהירות לתוך קיר לבנים, תיהנה. בקרוב יהיה לך את זה ברמת המדינה.

אם היה לי שקל על כל גולש בפורום שדים שהצהיר שהוא עוזב את הארץ וכו' :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 18:20 
סמל אישי של המשתמש
סבבה.
תעזוב ושיהיה לך בכייף ובהצלחה להיכן שתיסע.
זה בכלל לא קשור למה שאני כתבתי , ולכן מתקשה להיתרגש מה"איומים" על עזיבתך האפשרית את המדינה.
אתה מאמין שיש לנו פרטנר לשלום . זכותך.
רומני ואני מתקשים להאמין.
זה שאני לא מאמין שאין לנו פרטנר לשלום לא אומר שאני בעל גישת "אחייה על חרבי". וזה שאתה חי באשלייה שיש לנו פרטנר לשלום לא הופך אותך "לאיש שלום".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חודשיים לבחירות בארה
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 18:31 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
Bill Lawrence כתב:
19 כתב:

*

לא יודע, אני לא נשיא ארה"ב.

הם אחרי שתי מלחמות די כושלות שעלו להם המון והציבור מאס בהן כי הוא לא ראה בהן תועלת. לצאת עכשיו לעוד אחת זו בעייה גדולה בשבילם.

אז אל תשפוט אותו.
לא היה נשיא אחד לרפואה בארה"ב ב70 שנים האחרונות שלא היה שותף למלחמה כלשהי/חירחר מלחמה ומדון.
הוא נכנס לחרא שקודמיו הכינו לו.
*

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1008 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 34  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: