תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 20:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 140 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פורום שדים
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 19:22 
אני עדיין בדילמה מי מתבכיין יותר. אלה שמתבכיינים על מצב הקבוצה, או אלה שפותחים אשכולות
התבכיינות על המתבכיינים על מצב הקבוצה. לגיטימי לדרוש לא לשרוק בוז במגרש, אבל בפורום?
בחיאת...
ולא שאני מתיימר להיות מבין גדול בכדורגל, אבל כשכתבתי במשחק הראשון שלנו באירופה שהקבוצה
נראית זוועה, היו כאלה שאמרו לי שאמא שלי נראית זוועה (אגב, עובדה לא נכונה בעליל. אמא שלי נראית צעירה מגילה
ומקפידה לשמור על כושר באופן קבוע). משחק אחרי זה אחרי הנצחון המשמים ברמת גן הם כבר הצטרפו
ל"בכיינים" על איך שהקבוצה נראית. אפשר לחיות איתם. לא כולם נולדו עם היכולת להבין את משחק הכדורגל.
לא צריך לעשות ביג דיל. כולה פורום באינטרנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 19:28 
סמל אישי של המשתמש
הפורום הזה הוא חרא מזוקק אבל עדיין הוא כניראה הפורום הטוב ביותר בו כותבים אוהדי הפועל. כל קוץ במדבר פרח, ולא זורקים מיים מלוכלכים עד שאין מיים נקיים.

הדבר המאכזב ביותר מבחינתי בפורום וזה קיים מהיות הראשון שאנמי כותב בו במינויים דומים הוא חוסר הסובלנות , חוסר הפתיחות, חוסר הפלורליזם המחשבתי וגם ההתנהגותי.
בתאוריה היינו אמורים להיות הרבה יותר פלורליסטים ומכבדי דעות של אחרים.

יש אנשים שיהרגו עצמם על פלורליזם וחופש במחשבה בכמה נושאים חשובים להם אבל מצד שני ינסו בכל פעם מחדש "לחנך" אנשים על דרכם לאהוד את הקבוצה, מה מותר להם לעשות כאוהדים ומצד שני מה אסור להם לעשות, לכתוב ואולי אפילו לחשוב.

נהנתי לקרוא את התגובה של פז, שאני מכיר את כתיבתו כבר כ- 10 שנים. תמיד הערכתי אותה. בעבר הרחוק הייתה פעורה תהום עמוקה בנינו. שמחתי לקרוא לפני כמה שבועות תגובתו בה כתב שפעם כשהיה צעיר יותר חשב כמו כמה שאיתם התווכח. במשך השנים לאט לאט השתנה.
יש מצב שבעוד 30 שנה יחשוב דומה לדרך בה אני חושב כיום ;) .
בכל מקרה יכתוב הרבה יותר טוב ממני. :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 19:29 
bergkamp כתב:
Fez כתב:
שחר כתב:
Fez כתב:
bergkamp כתב:
לא חדש, הפורום נהיה חבורה של טרחנים שבוכים על כל דבר כשגם כל אחד פה חושב שהוא מינימום פאביו קאפלו.
הספיקו לי לעבור על 4-5 אשכולות ועל כמה הודעות בלבד בתוך כל אשכול כדי לסגור את הפורום. בשביל לקרוא חבורה של בכיינים שכל משפט שני שלהם זה 'אלרואי לא שחקן', 'לשחרר את ג'מבה', 'אבוקסיס פנקסן', אין מה לגלוש פה פרט לאשכול המידע החשוב.

וואלה? גם אסור לכתוב דעות על שחקנים או מאמנים בפורום כדורגל?
הטרחנים היחידים פה זה אתה ואלה שכמותך, שחושבים שיש להם את המונופול על מה לגיטימי לכתוב ועל מה לא (במסגרת נושא הפורום כמובן).
כשיש פה אשכול מקצועי ומבקרים שחקנים אז לא טוב, כשיש אשכול על הקהל אז לא טוב, כשיש אשכול על מכבי לא טוב, לכל אחד יש תלונות על הגוף האמורפי הזה שנקרא "פורום" ועוד בכלל יש אופנה כזאת של ללכלך על "הפורום" ביציע כי זה מגניב.

אני כותב בפורומים של הפועל מאז ימי הפורומים ב-"דיבורים" באמצע שנות התשעים, תמיד זה היה בדיוק אותו דבר, ויותר מזה אפילו בכל העולם ככה מתנהלים פורומים (לפחות האיכותיים שבהם). יש אשכולות על שחקנים, על מאמנים, על הקבוצה, על הקהל, וכל אחד חושב שהוא מינימום פאביו קאפלו. ברוכים הבאים לעולם הכדורגל.
כאילו הפורום הזה הוא משהו מעבר לתוצאה הכי טבעית של לתת לאוהדי כדורגל לכתוב על הקבוצה שלהם.

בברכת "יאללה יאללה".

הקול השפוי :) וזה בטח לפני שהספקת לקרוא את מה שכתבתי

אכן :SMOKE:
מה שמצחיק זה שאפילו האשכולות האלה נגד הפורום זה דברים שחוזרים על עצמם כל פעם מחדש
וגם בהם כל פעם יש את קשקושי "הפורום נהיה" והטענות נגד הפורום כאילו יש פה איזה משהו מיסטי בפורום הספציפי הזה שגרם לו להדרדר בצורה נוראית

זה בערך מחזורי כמו "הדור הצעיר של היום זה לא מה שהיה פעם"
שיש עדויות למשפט הזה עוד מתקופת הברונזה דרך יוון העתיקה

אתה צודק רק בדבר אחד, בחירת המילה "נהיה" לא היתה במקום. הפורום הזה כבר כמה שנים מלא באנשים מעפנים, מה שגרם לאנשים טובים אחרים להיעלם. זכותכם לכתוב מה שאתם רוצים, אבל מי שלא שם לב שאותם אנשים שכתבו שערן זהבי זה השחקן הכי גרוע בתולדות הפועל ושצריך לשחרר את אדל כי הוא תופס מקום של זר - אותם אנשים מוצאים צורך לספר לנו שצריך לשחרר את ג'מבה ג'מבה , לרגום את אלרואי כהן, לפטר את ההוא ולהעיף את ההיא. זכותם לכתוב מה שאתם רוצים וזכותי להגיד להם שהם חבורה של טרחניות בכייניות שלרובן אין מושג קלוש בכדורגל.

בולשיט.זה לא אותם אנשים. היו אנשים שכבר העיפו את גוטמן מהקבוצה בעונת הדאבל,
והתנצלו על זה מאוחר יותר. אנשים עם רמת כתיבה מעולה, שלא רק כותבים בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 19:45 
Fez כתב:
שחר כתב:
Fez כתב:
bergkamp כתב:
לא חדש, הפורום נהיה חבורה של טרחנים שבוכים על כל דבר כשגם כל אחד פה חושב שהוא מינימום פאביו קאפלו.
הספיקו לי לעבור על 4-5 אשכולות ועל כמה הודעות בלבד בתוך כל אשכול כדי לסגור את הפורום. בשביל לקרוא חבורה של בכיינים שכל משפט שני שלהם זה 'אלרואי לא שחקן', 'לשחרר את ג'מבה', 'אבוקסיס פנקסן', אין מה לגלוש פה פרט לאשכול המידע החשוב.

הטרחנים היחידים פה זה אתה ואלה שכמותך, שחושבים שיש להם את המונופול על מה לגיטימי לכתוב ועל מה לא (במסגרת נושא הפורום כמובן).
כשיש פה אשכול מקצועי ומבקרים שחקנים אז לא טוב, כשיש אשכול על הקהל אז לא טוב, כשיש אשכול על מכבי לא טוב, לכל אחד יש תלונות על הגוף האמורפי הזה שנקרא "פורום" ועוד בכלל יש אופנה כזאת של ללכלך על "הפורום" ביציע כי זה מגניב.

אני כותב בפורומים של הפועל מאז ימי הפורומים ב-"דיבורים" באמצע שנות התשעים, תמיד זה היה בדיוק אותו דבר, ויותר מזה אפילו בכל העולם ככה מתנהלים פורומים (לפחות האיכותיים שבהם). יש אשכולות על שחקנים, על מאמנים, על הקבוצה, על הקהל, וכל אחד חושב שהוא מינימום פאביו קאפלו. ברוכים הבאים לעולם הכדורגל.
כאילו הפורום הזה הוא משהו מעבר לתוצאה הכי טבעית של לתת לאוהדי כדורגל לכתוב על הקבוצה שלהם.

בברכת "יאללה יאללה".

הקול השפוי :) וזה בטח לפני שהספקת לקרוא את מה שכתבתי

אכן :SMOKE:
מה שמצחיק זה שאפילו האשכולות האלה נגד הפורום זה דברים שחוזרים על עצמם כל פעם מחדש
וגם בהם כל פעם יש את קשקושי "הפורום נהיה" והטענות נגד הפורום כאילו יש פה איזה משהו מיסטי בפורום הספציפי הזה שגרם לו להדרדר בצורה נוראית

זה בערך מחזורי כמו "הדור הצעיר של היום זה לא מה שהיה פעם"
שיש עדויות למשפט הזה עוד מתקופת הברונזה דרך יוון העתיקה

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 20:00 
bergkamp כתב:

הכל נכון, חוץ מהניסוח של המשפט הראשון: הפורום לא נהיה חבורה של טרחנים. הוא מאז ומתמיד היה כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 20:06 
Fez כתב:
bergkamp כתב:

וכל הדיבורים על "הפורום נהיה" זה בכלל בדיחה לא נורמלית שלא יכול להיות שאתה מאמין לעצמך (אלא אם באמת אין לך שמץ חשיבה ביקורתית), אולי אתה השתנית אבל אני מבטיח לך שהפורום לא. אני כותב בפורומים של הפועל מאז ימי הפורומים ב-"דיבורים" באמצע שנות התשעים, תמיד זה היה בדיוק אותו דבר, ויותר מזה אפילו בכל העולם ככה מתנהלים פורומים (לפחות האיכותיים שבהם). יש אשכולות על שחקנים, על מאמנים, על הקבוצה, על הקהל, וכל אחד חושב שהוא מינימום פאביו קאפלו. ברוכים הבאים לעולם הכדורגל.

בברכת "יאללה יאללה".

+1

אם כבר יש בעיה של חוסר סובלנות ופלורליזם לדעות השונות
כך שחלק מהאנשים לא מביעים את דעתם מפחד שירדו עליהם באופן אוטומטי
כמו שקורה עם המשתמש עמרי קנדה (שעוד לא נשבר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 20:16 
וחוץ מזה אם "אסור" לנו לשרוק בוז כשקבוצה על הפנים ולא נלחמת
אז איפה אתם מצפים שנוציא את הקיטור אם לא בפורום?

הפועל הפכה לקבוצה הישגית מאד ווינרית בין אם נרצה ובין אם לא,
וכך יצרה תיאבון אמיתי בכל חלקי המועדון (אוהדים, שחקנים, הנהלה) לנצחונות ותארים.
עם הרעב הזה מגיעה גם נרגנות מסויימת ותסכול אמיתי כשלא הולך,
כמובן שלא ברמה של מכבי, אבל כבר לא הפועל הצנועה של פעם.
העובדה שהקהל מייצר לחץ מסויים להצלחה תורמת כל עוד היא
לא מדובר בלחץ מוגזם ומשתק כמו זה שמעבר לכביש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 20:41 
mkorman1 כתב:
bruno conti כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
גועל נפש.
הייתי חייב. אפשר לנעול

בעיקרון אני איתך.
אבל מה לעשות שאי אפשר לסתום לאנשים את הפה?
הרי בשביל זה הפורום נועד ... שאנשים יוכלו להביע את דעתם.
הצרה היא שחלק גדול כאן סובלים משיגעון גדלות , ולכן עצתי לך היא כזאת:
קודם כל ולפני הכל - פרופורציות! לפני שאתה מתעצבן ממה שכתוב תחשוב מי כתב את זה...
ואז 50 % מהעצבים יורדים, זה לא קל אבל תתאמן על זה זה עובד.
דבר שני, ״עיתוי״ - דע מתי להיכנס ומתי לא לפורום שדים , וזה אומר -אחרי נצחונות בהפרש של שניים
תהנה מאוסף סופרלטיביים ומחמאות שלא ידעת על הקבוצה שלך.
תיקו ומטה לא מומלץ להיכנס בכלל ואם כבר התפתית אז אתה משתמש מספיק ותיק בשביל לדעת
איפה יש דברי טעם, על מה לדלג, ולמי להגיב.
ובכלל אני מציע לשנות את שם הפורום
מ״פורום שדים״ ל- ״פורום שדים ומאמנים״ שכן אז אולי חלק מהכותבים
יבחינו שהכירו בהם וסוף סוף יפסיקו לבלבל במח.
שבת שלום ידידי, שיהיה בהצלחה.

וידין סגר במכבי בודאות

אתה דוגמה מצויינת לאשכול.
אני אפילו לא נכנס לתגובה האינפנטילית שלך.
עלה והצלח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 21:35 
הגועל שלי הוא אך ורק מהסגנון. אין שום בעיה עם ביקורת. בטח ביכולת הנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 23:16 
bruno conti כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
גועל נפש.
הייתי חייב. אפשר לנעול

בעיקרון אני איתך.
אבל מה לעשות שאי אפשר לסתום לאנשים את הפה?
הרי בשביל זה הפורום נועד ... שאנשים יוכלו להביע את דעתם.
הצרה היא שחלק גדול כאן סובלים משיגעון גדלות , ולכן עצתי לך היא כזאת:
קודם כל ולפני הכל - פרופורציות! לפני שאתה מתעצבן ממה שכתוב תחשוב מי כתב את זה...
ואז 50 % מהעצבים יורדים, זה לא קל אבל תתאמן על זה זה עובד.
דבר שני, ״עיתוי״ - דע מתי להיכנס ומתי לא לפורום שדים , וזה אומר -אחרי נצחונות בהפרש של שניים
תהנה מאוסף סופרלטיביים ומחמאות שלא ידעת על הקבוצה שלך.
תיקו ומטה לא מומלץ להיכנס בכלל ואם כבר התפתית אז אתה משתמש מספיק ותיק בשביל לדעת
איפה יש דברי טעם, על מה לדלג, ולמי להגיב.
ובכלל אני מציע לשנות את שם הפורום
מ״פורום שדים״ ל- ״פורום שדים ומאמנים״ שכן אז אולי חלק מהכותבים
יבחינו שהכירו בהם וסוף סוף יפסיקו לבלבל במח.
שבת שלום ידידי, שיהיה בהצלחה.

הכי ״כיף״ אלו אשכולות המשחק שהפועל משחקת לא טוב ולא מצליחה לכבוש/בפיגור,ואז היא מצליחה לנצח.אנשים באותו אשכול מתהפכים הרבה יותר מהר מסטיקיים על האש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
דוגמה מהאשכול על אנטבי:
ציטוט:
בשנה האחרונה אלוהים החליט להעניש אותנו שוב.
ויגאל, באמא שלי, אפילו לא יודע שהוא גרוע. הוא לא יודע אם הוא משחק בדרבי או במשחק אימון.
הוא עם אותו פרצוף של עגל, דביל שלא מבין מה הוא עושה .

גם אני חושב שיגאל, בגילו, כבר לא מתאים לקבוצה עם יומרות לצמרת הגבוהה. גם התפלאתי כשהחזירו אותו.
אבל למה לעשות משחקן של הקבוצה שלך עונש, סנילי, עגל ודביל?

נערך לאחרונה על ידי הסלע האדום בתאריך 05 אוקטובר 2012, 23:17, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: פורום שדים
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אין מה להתרגש. זה אותו הזן שבמחצית במשחק הדאבל קילל ולכלך.

אין לזה תרופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 23:50 
סמל אישי של המשתמש
כולם פה בשדים מזיינים תשכל על כל מיני דיונים טקטים כאלה ואחרים, על מי צריך להיות בהרכב ומי על הספסל, מי טוב במה.
לא נמאס לכם? אתם באמת מרגישים שיש איזו תועלת לכל הביקורות שאתם כותבים פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 00:06 
נשיקה צרפתית כתב:
כולם פה בשדים מזיינים תשכל על כל מיני דיונים טקטים כאלה ואחרים, על מי צריך להיות בהרכב ומי על הספסל, מי טוב במה .

ועוד בפורום כדורגל! תתאר לך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פורום שדים
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 00:22 
נשיקה צרפתית כתב:
כולם פה בשדים מזיינים תשכל על כל מיני דיונים טקטים כאלה ואחרים, על מי צריך להיות בהרכב ומי על הספסל, מי טוב במה.

כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 00:32 
Fez כתב:
bergkamp כתב:

וכל הדיבורים על "הפורום נהיה" זה בכלל בדיחה לא נורמלית שלא יכול להיות שאתה מאמין לעצמך (אלא אם באמת אין לך שמץ חשיבה ביקורתית), אולי אתה השתנית אבל אני מבטיח לך שהפורום לא. אני כותב בפורומים של הפועל מאז ימי הפורומים ב-"דיבורים" באמצע שנות התשעים, תמיד זה היה בדיוק אותו דבר, ויותר מזה אפילו בכל העולם ככה מתנהלים פורומים (לפחות האיכותיים שבהם). יש אשכולות על שחקנים, על מאמנים, על הקבוצה, על הקהל, וכל אחד חושב שהוא מינימום פאביו קאפלו. ברוכים הבאים לעולם הכדורגל.

בברכת "יאללה יאללה".

יש להעביר ביקורת ולדבר על הפועל. אני חושב שאת זה כולם עושים. נראה לי שאתמול ראיתי הודעות שלך על אלרואי ועל גורדנה, לא נטף מהן רוע ולכלוך ושנאה.
ויש להוציא רעל וטינופת על הקבוצה ועל השחקנים.

עכשיו, כמובן שזכותם של אנשים לעשות את זה, אף אחד לא ביקש להעיף מפה אף אחד, רק ברוך השם, זכותי לחשוב שהם גועל נפש. עדיין לפחות.

אז הם ילכלכו ויטנפו, אני אחשוב שהם אנשים גועל נפש, וכולם יהיו מרוצים.

מה שכן, הוא באמת לא נהיה, הוא תמיד היה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 00:38 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:
דוגמה מהאשכול על אנטבי:
ציטוט:
ויגאל, באמא שלי, אפילו לא יודע שהוא גרוע. הוא לא יודע אם הוא משחק בדרבי או במשחק אימון.

גם אני חושב שיגאל, בגילו, כבר לא מתאים לקבוצה עם יומרות לצמרת הגבוהה. גם התפלאתי כשהחזירו אותו.

חלאה(כן, גידפתי), לפחות תתן ציטוט מלא.

האדס כתב:
לפני שלוש שנים שהודיעו שיגאל לא ממשיך והוחתם דדי בן דיין,
הרגשתי חופש. חירות. כאילו ישבתי 10 שנים בבלומפילד עם אזיקים על ידי.
הוא עם אותו פרצוף של עגל, דביל שלא מבין מה הוא עושה.

לא אקלל אותו בבלומפילד, רק ממקום של כבוד,
אבל יגאל אם אתה קורא את זה, ואתה אוהב את המועדון,
קח צעד אחורה, ולא בהגנה, לכיוון היציע.

עכשיו תקרא את הפסקה האחרונה.
ואגב, אני גם לא מאלו ששורקים בוז. אבל אני מגיש את האמת על גבי דפי הפורום.
זה שיהיה בוז במשחק מול נתניה(איזה נבואת זעם) זה לא אומר שאני אהיה משורקי הבוז.
אתם חושבים שאתם הכוח הגדול בקהל, אלו שלא מקללים, אלו שלא שורקים בוז, אלו שמעודדים.
תנו לי לעדכן אותכם, אני ואתם מיעוט. ואי אפשר לשנות את זה.
ככה זה במכבי, ככה זה בחיפה וככה זה בבית"ר.
כולנו אותו הדבר. מי שחושב אחרת חי בסרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 01:23 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
הסלע האדום כתב:
דוגמה מהאשכול על אנטבי:
ציטוט:

חלאה(כן, גידפתי), לפחות תתן ציטוט מלא.

האדס כתב:
לפני שלוש שנים שהודיעו שיגאל לא ממשיך והוחתם דדי בן דיין,
הרגשתי חופש. חירות. כאילו ישבתי 10 שנים בבלומפילד עם אזיקים על ידי.
הוא עם אותו פרצוף של עגל, דביל שלא מבין מה הוא עושה.

לא אקלל אותו בבלומפילד, רק ממקום של כבוד,
אבל יגאל אם אתה קורא את זה, ואתה אוהב את המועדון,
קח צעד אחורה, ולא בהגנה, לכיוון היציע.

עכשיו תקרא את הפסקה האחרונה.
ואגב, אני גם לא מאלו ששורקים בוז. אבל אני מגיש את האמת על גבי דפי הפורום.
זה שיהיה בוז במשחק מול נתניה(איזה נבואת זעם) זה לא אומר שאני אהיה משורקי הבוז.
אתם חושבים שאתם הכוח הגדול בקהל, אלו שלא מקללים, אלו שלא שורקים בוז, אלו שמעודדים.
תנו לי לעדכן אותכם, אני ואתם מיעוט. ואי אפשר לשנות את זה.
ככה זה במכבי, ככה זה בחיפה וככה זה בבית"ר.
כולנו אותו הדבר. מי שחושב אחרת חי בסרט.

במה משנה הציטוט המלא את העובדה שאתה מכנה שחקן הפועל תל אביב "עונש, עגל, דביל"?
התוספת שלא ציטטתי - שאתה עוד עושה את זה "ממקום של כבוד" רק מחמירה את המעשה. מי יודע אילו
כינויי גנאי היית כותב עליו אילו לא רכשת לו כבוד...
לא תקלל אותו בבלומפילד? באמת תודה רבה לך אבל מה זה שייך לנושא האשכול?
הנושא הוא "פורום שדים" ובו אתה כותב על אנטבי דברים שלטעמי מתאימים יותר לכתיבה של אוהד קבוצה יריבה.
באשר לגידוף שאתה מפנה אלי - זה בסדר גמור, אני מוכן לספוג ממך את כל הגידופים ואפילו לא להגיב
אבל בתנאי אחד: שזה יהיה במקום הגידופים שלך כלפי אנטבי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 01:33 
סמל אישי של המשתמש
Kyahs כתב:
נשיקה צרפתית כתב:
כולם פה בשדים מזיינים תשכל על כל מיני דיונים טקטים כאלה ואחרים, על מי צריך להיות בהרכב ומי על הספסל, מי טוב במה .

הפורום הזה הוא פורום כדורגל? או פורום השדים האדומים? אז הרבה לפני שאתם מלכלכים פה על כל שחקן, תהייו אוהדים הפועל. איך זה עוזר לכם לטחון מים על כמה x היה לא טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 02:00 
סמל אישי של המשתמש
בסדר. אני לא אגדף.
יגאל אנטבי הוא שחקן גרוע, אינו מסוגל לתת פס, אינו מסוגל לעצור כדור.
רמתו המקצועית כלל לא טובה, ובאופן כללי הייתי מדרג אותו בדירוג מקצועי ב10 השחקנים הגרועים בעולם.
אין שום דבר אישי נגד יגאל.
שיהיה בריא, שיצליח בכל שילך.
יגאל, אתה מגן גרוע. אמיתי. כנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 03:00 
סמל אישי של המשתמש
הדבר היחיד שעושים פה יותר טוב מלהתבכיין זה להצטדק.
ביקורת זה דבר לגיטימי, ואפילו שומו שמים תוך כדי המשחק. אנשים מגיבים בזמן אמת כמו שהם מגיבים ביציע, כל עוד שומרים על תרבות מינימלית וכבוד הדדי כאן אפשר לכתוב הכל על הכל.
יש רק אחד שמתפקד ע"ת משטרת מחשבות כאן והוא האדמין, אם יש משהו לא ראוי אז הוא ימחק/יסגר.
זה פורום. אנשים מתבטאים, לא בהכרח על דברים שהם מבינים בהם, וזו זכותם המלאה.
אם אני הייתי מתעצבן בכל פעם שנפתח דיון בוולטון על סוגית הצבא בשטחים הייתי חוטף אולקוס. גם כשאנשים לא היו באף אחד מהמקומות האלו וניזונים מהתקשורת ומהסביבה שלהם, אין עם זה בעיה.
פלורליזם זה דבר מבורך, בעיקר כשאנחנו רואים בימים אלו התמוטטות של גופי תקשורת אחד אחרי השני. אין אמת אחת ולאף אחד אין מונופול על השכל. כל עוד זה נעשה בשפה ראויה ומכובדת, כל אחד מוזמן לחוות את דעתו.
בסופו של דבר כולנו רוצים פה את טובת הקבוצה, איש איש ודרכו הוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 07:06 
kobster כתב:
ביקורת זה דבר לגיטימי, ואפילו שומו שמים תוך כדי המשחק. אנשים מגיבים בזמן אמת כמו שהם מגיבים ביציע, כל עוד שומרים על תרבות מינימלית וכבוד הדדי כאן אפשר לכתוב הכל על הכל.
יש רק אחד שמתפקד ע"ת משטרת מחשבות כאן והוא האדמין, אם יש משהו לא ראוי אז הוא ימחק/יסגר.
אם אני הייתי מתעצבן בכל פעם שנפתח דיון בוולטון על סוגית הצבא בשטחים הייתי חוטף אולקוס. גם כשאנשים לא היו באף אחד מהמקומות האלו וניזונים מהתקשורת ומהסביבה שלהם, אין עם זה בעיה.
פלורליזם זה דבר מבורך, בעיקר כשאנחנו רואים בימים אלו התמוטטות של גופי תקשורת אחד אחרי השני. אין אמת אחת ולאף אחד אין מונופול על השכל. כל עוד זה נעשה בשפה ראויה ומכובדת, כל אחד מוזמן לחוות את דעתו.

אני חושב שקצת פספסת את הנקודה.
או-בתור בן אדם רציני כתבת פה שטות מארץ השטויות.
או- יא חתיכת דביל, אתה כזה מוגבל שכלית שאתה לא מסוגל להבין טיעון של כיתה א'.
גם אם האופציה האחרונה היא לא בלתי לגיטימית, היא ראויה לביקורת.
משטרת מחשבות זה ביטוי נחמד, רק שאין לו קצה של קשר לאשכול. יותר סלידה מסגנון דוחה של חלק מהמשתמשים פה.
כמו שמותר לקלל, לזלזל, לבזות את השחקנים והקבוצה, מותר גם לבקר את זה.

או בקיצור, הבאת פה תגובה בסגנון יאיר לפיד לתפארת מדינת הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 08:21 
סמל אישי של המשתמש
תגובה בסגנון יאיר לפיד. אהבתי.
תרשה לי לחדד: אני מבדיל בין עצם העברת הביקורת לבין הסגנון בה היא מועברת.
מניח שאנחנו שותפים לדעה שלהעביר ביקורת זה דבר לגיטימי, גם תוך כדי משחק (למרות שאני אישית נמנעתי מכך במשחק האחרון) ואם מישהו מתעצבן על ההרכב, על עוד איבוד כדור של אלרואי או על עוד סגירה כושלת של יגאל אז הוא יפרוק את העצבים שלו תוך.כדי משחק. בשביל זה יש פורום.
לגבי הסגנון. אני לא אקלל שחקן של הפועל כמו שמעולם לא תקפתי אישית אף אחד כאן. יש מה שנקרא כבוד מינימלי. חוסר הכבוד המינימלי, זה שאנשים מרשים לעצמם להגיד מה שבא להם באיזו שפה שבא להם מבלי לחשוב שיש מישהו שעלול להיפגע מזה היא תופעה הרבה הרבה יותר גדולה מהפורום והיא מגיפה ברמה לאומית. אז יש כאלו שיהיו יותר מתחשבים ויש כאלה שיעשו מה שבזין שלהם. זה לא הסגנון שלי אבל אני לא נותן לזה יותר מדי חשיבות פה, הבעיה הרבה יותר עמוקה מפורום שדים.
בביטוי משטרת המחשבות התכוונתי שאם השפה והרמה בה ישתמשו פה לתגובות תהיה נמוכה וכזו ששרת האיחסון אינו יכול לסבול, אז אותו משתמש יקבל בראש בצורה כזו או אחרת.

והנה משפט אנטי יאיר לפיד - לפני שאנחנו חושבים על איך אנחנו מדברים לשחקנים, כדאי שנחשוב איך אנחנו מדברים אחד לשני פה. אנשים פה יורדים לפסים אישיים בחלק מהתגובות ובחלק מהאשכולות וזה בעיני הגועל האמיתי. השחקנים משתינים עלינו ועל מה שאנחנו כותבים פה, יותר חשוב שנתחיל לשקול איך אנחנו מגיבים אחד לשני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 08:34 
לגבי הסגנון, אם יורשה לי להעיר כאחד מוותיקי הפורום בגלגוליו השונים, פעם היה הרבה , הרבה , הרבה יותר גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 08:45 
kobster כתב:
מניח שאנחנו שותפים לדעה שלהעביר ביקורת זה דבר לגיטימי, גם תוך כדי משחק (למרות שאני אישית נמנעתי מכך במשחק האחרון) ואם מישהו מתעצבן על ההרכב, על עוד איבוד כדור של אלרואי או על עוד סגירה כושלת של יגאל אז הוא יפרוק את העצבים שלו תוך.כדי משחק. בשביל זה יש פורום.
לגבי הסגנון. אני לא אקלל שחקן של הפועל כמו שמעולם לא תקפתי אישית אף אחד כאן. יש מה שנקרא כבוד מינימלי. חוסר הכבוד המינימלי, זה שאנשים מרשים לעצמם להגיד מה שבא להם באיזו שפה שבא להם מבלי לחשוב שיש מישהו שעלול להיפגע מזה היא תופעה הרבה הרבה יותר גדולה מהפורום והיא מגיפה ברמה לאומית. אז יש כאלו שיהיו יותר מתחשבים ויש כאלה שיעשו מה שבזין שלהם. זה לא הסגנון שלי אבל אני לא נותן לזה יותר מדי חשיבות פה, הבעיה הרבה יותר עמוקה מפורום שדים.
בביטוי משטרת המחשבות התכוונתי שאם השפה והרמה בה ישתמשו פה לתגובות תהיה נמוכה וכזו ששרת האיחסון אינו יכול לסבול, אז אותו משתמש יקבל בראש בצורה כזו או אחרת.

והנה משפט אנטי יאיר לפיד - לפני שאנחנו חושבים על איך אנחנו מדברים לשחקנים, כדאי שנחשוב איך אנחנו מדברים אחד לשני פה. אנשים פה יורדים לפסים אישיים בחלק מהתגובות ובחלק מהאשכולות וזה בעיני הגועל האמיתי. השחקנים משתינים עלינו ועל מה שאנחנו כותבים פה, יותר חשוב שנתחיל לשקול איך אנחנו מגיבים אחד לשני.

מסכים עם הכל
אבל אי אפשר לנתק את הסגנון הדוחה, חוסר הכבוד ודיבורים כאילו שאין מחר , מהמנטליות הישראלית ופרצופה הדוחה של חלק לא קטן של החברה כאן.

הכל יקום ויפול על כבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 08:49 
kobster כתב:

מסכים, אבל כשאותו פלוני מקלל ובז לשחקנים, פה או במגרש, ולמחרת כמיטב המסורת, מתחלחל מאוהדי המחלה ומתהדר בכך שאנחנו אוהדים "אחרים", אותי זה קצת מקפיץ.
או כמו שכתבת סימרוטיץ באשכול המשחק-"אחרי האשכול הזה אין לנו שום זכות לצחוק על אוהדי המחלה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 08:59 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
kobster כתב:

מסכים, אבל כשאותו פלוני מקלל ובז לשחקנים, פה או במגרש, ולמחרת כמיטב המסורת, מתחלחל מאוהדי המחלה ומתהדר בכך שאנחנו אוהדים "אחרים", אותי זה קצת מקפיץ.
או כמו שכתבת סימרוטיץ באשכול המשחק-"אחרי האשכול הזה אין לנו שום זכות לצחוק על אוהדי המחלה"

גם אני לא מתלהב ממפגן האוננות העצמית הזה אבל יש עדיין הבדל בינינו לבינם, קשה לי לראות אותם מגיבים כמו שהקהל שלנו הגיב אחרי המשחק מול אתלטיקו למשל.
מה שכן, אנחנו הולכים ומצמצמים פערים מולם. אם במשחק מול סכנין התחילו שריקות בוז בשער 7 אז אנחנו בדרך הבטוחה למטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 09:53 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
לפני שאנחנו חושבים על איך אנחנו מדברים לשחקנים, כדאי שנחשוב איך אנחנו מדברים אחד לשני פה. אנשים פה יורדים לפסים אישיים בחלק מהתגובות ובחלק מהאשכולות וזה בעיני הגועל האמיתי. השחקנים משתינים עלינו ועל מה שאנחנו כותבים פה, יותר חשוב שנתחיל לשקול איך אנחנו מגיבים אחד לשני.

!
הפיסקה הכי חשובה בכל האשכול הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 11:34 
נשיקה צרפתית כתב:
Kyahs כתב:
נשיקה צרפתית כתב:

הפורום הזה הוא פורום כדורגל? או פורום השדים האדומים? אז הרבה לפני שאתם מלכלכים פה על כל שחקן, תהייו אוהדים הפועל. איך זה עוזר לכם לטחון מים על כמה x היה לא טוב?

מי אתה בכלל שתקבע לאנשים איך לאהוד את הקבוצה שלהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 11:45 
אוגוסטוס היל כתב:
kobster כתב:

אני חושב שקצת פספסת את הנקודה.
או-בתור בן אדם רציני כתבת פה שטות מארץ השטויות.
או- יא חתיכת דביל, אתה כזה מוגבל שכלית שאתה לא מסוגל להבין טיעון של כיתה א'.
גם אם האופציה האחרונה היא לא בלתי לגיטימית, היא ראויה לביקורת.
משטרת מחשבות זה ביטוי נחמד, רק שאין לו קצה של קשר לאשכול. יותר סלידה מסגנון דוחה של חלק מהמשתמשים פה.
כמו שמותר לקלל, לזלזל, לבזות את השחקנים והקבוצה, מותר גם לבקר את זה.

או בקיצור, הבאת פה תגובה בסגנון יאיר לפיד לתפארת מדינת הפועל.

למה אתה חייב לזלזל תמיד באנשים שכותבים לך תגובה? למה ההשוואה המטומטמת ליאיר לפיד? מה רצית להביע בתגובה המתנשאת הזאת? זה לא מטריד הרבה יותר מהאשכול הצבוע שלך? אתה אחד היוזרים הכי מגעילים שקיימים כאן, אם כבר מה ש״מדרדר״ את הדיונים בפורום המסכן זה יצורים כמוך שמתחבאים מאחורי מקלדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 140 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: