תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 09:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 124 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: משחק הכנה נגד הפועל חולון יום ו' 13:30
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 17:31 
פנאטי בלב כתב:
http://www.one.co.il/Article/206539.html

תיאור משחק מגורם אובייקטיבי (אני מניח). רבע ראשון ואחרון בעדיפות שלנו, שני ושלישי שלהם. נכון שנראינו יותר טוב השנה, אבל לטעמי יש הרבה על מה לשמוח, ואני מתרשם שהפועל מגיעים מוכנים לליגה.

800 אוהדים אדומים?
בלי שהייתי אני מרשה לעצמי להגיד שהם חיים בסרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 17:52 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע אם היו 800 איש באולם, כולל השחקנים, הצוות המקצועי ועובדי המזנון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 18:07 
משחק מזעזע שלנו. הגנה נוראית והתקפה עוד יותר נוראית.

טוב שקרה עכשיו כדי שנבין שלא ננצח כל משחק רק בגלל שהגענו אליו.

במשך שלושה רבעים חולון רצו יותר ונלחמו יותר.

בהתקפה הכדור בקושי נכנס פנימה וגם כשנכנס קלי נראה רוב המשחק אבוד לגמרי.

לא יכול להיות ששחקן כמו שלומי הרוש יעשה לנו בית ספר בחדירות ובנקודות. ולא יכול להיות שיקחו לנו כל כך הרבה ריבאונד בהתקפה. בכלל - כל הגארדים שלהם חדרו את ההגנה שלנו כמו מיים, הטיפול שלנו בפיק אנד רול היה נוראי ברוב המשחק והעזרה שלנו בהגנה מול החדירות לא היתה קיימת בכלל.

גם הגבוהים שלהם עשו לנו בית ספר ומול האזורית שלהם נראינו פשוט אבודים ברוב דקות המשחק.

ולהזכיר לכם שהם שיחקו בלי דייסון כל המחצית השניה.

אל תתנו לתוצאה להטעות אתכם - המשחק הזה היה בשליטה מוחלטת של חולון כמעט במשך כל הדקות שלו. מול קבוצה קצת יותר טובה מהם זה היה נגמר 20 הפרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 18:09 
ולמה לעזאזל יונתן סופסל חצי משחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 18:13 
אין לי בעיה עם זה. זה בכל זאת משחק אימון.

אני להבדיל מאחרים מאד מאד מרוצה ממה שראיתי מיותם שירן בכל המשחקים וגם היום. אי אפשר לצפות משחקן שיקבל בטחון מלא בליגת העל אחרי שעונה שלמה בקושי שיחק. הוא זרק בשלושת משחקי האימון שראיתי יותר מאשר בכל העונה שעברה לדעתי, והוא נראה יוצא מהכלל.

צריך גם לזכור שהיום הוא שיחק בגם לא מעט דקות בהרכב יחד עם מתן, כשעד היום הוא שיחק כמחליף שלו (בעמדה 3) ולא שיחק בכלל בפנים. אני חושב שהוא היה היום יוצא מהכלל. גם בהגנה וגם בהתקפה. יש לו אולי אפילו יותר מדי בטחון, אבל אני מעדיף את זה ככה מאשר כשהיה ההיפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 18:17 
סמל אישי של המשתמש
יותם שירן עבד בקיץ על שלשות, בדוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

החטיא שני ליי אפים פשוטים ואילולא החטיא היינו מנצחים היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

יותם אכן נראה מצוין (למרות השטויות הקבועות שלו). ואני חושב שאתה קצת מגזים לגבי כמה גרועים היינו. היו גם דקות טובות.
אגב, אחת הסיבות העיקריות לכך שחזרנו למשחק זו ההגנה האדירה שנתן אלן ברבע האחרון על האסל (שעד אותו רגע פשוט שחט אותנו). הבעיה היא שהיום הוא לא הביא את היכולות ההתקפיות שלו לידי ביטוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 18:21 
מה עם יוני ניר ? למה לא שיחק ?

האם זה אומר שהוא לא ממשיך איתנו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 18:38 
הוקיץ' כתב:
יותם אכן נראה מצוין (למרות השטויות הקבועות שלו). ואני חושב שאתה קצת מגזים לגבי כמה גרועים היינו. היו גם דקות טובות.
אגב, אחת הסיבות העיקריות לכך שחזרנו למשחק זו ההגנה האדירה שנתן אלן ברבע האחרון על האסל (שעד אותו רגע פשוט שחט אותנו). הבעיה היא שהיום הוא לא הביא את היכולות ההתקפיות שלו לידי ביטוי.

אני לא חושב שאני מגזים בכלל. בעיקר לאור מה שראיתי במשחקים הקודמים והציפיות שהיו לי. וזה מדאיג אותי קצת כי זו הפעם הראשונה ששיחקנו נגד קבוצה עם גבוהים ניידים (ולא כאלה כמו קילינגסוורת או האנטר שתקועים בעיקר בלו פוסט) ודי לא הצלחנו להתמודד איתם.

ולגבי ההגנה - לטעמי שיחקנו הגנה חמש דקות במשחק הזה. לצערי הן היו רק ברבע האחרון וזה היה מעט מדי ומאוחר מדי.

ושוב - התוצאה הסופית לא משנה. מה שמשנה זה שאנחנו רדפנו והמשחק היה כמעט לכל אורכו בשליטה של חולון ושוחק בדרך שהיא רצתה. אנחנו היינו מבובלים לאורך רוב המשחק גם בהתקפה אבל בעיקר בהגנה. וזה לא קרה לנו עד היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 19:04 
כמו רדנקו גם אני ראיתי משחק רע של הפועל, שלא באמת היינו קרובים לנצח. משחק ההתקפה היה שכפול של חלק גדול מהעונה שעברה. בעיות קשות במשחק העומד, חוסר אונים מול אזורית, דמונטז וקרטיס עם הראש בקיר, לא מספיק יכולת אישית, כשיונתן לא על המגרש אין אופציות בהתקפה מסודרת.
ההגנה הבינונית רק הדגישה את הבעיות האלה, כי למעט דקות ספורות ברבע האחרון לא יכלת לרוץ ולעשות נקודות קלות אז היית צריך לעבוד קשה מאוד במשחק העומד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 19:09 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
בליגה הגוש המעודד יהיה בדיוק איפה שחולון היו היום, לפי מה שהבנתי.

איפה שחולון ישבו היום זה יציע מנויי הכסף והזהב ויציע המשפחות למעלה.
יהיו שני גושים מעודדים מאחורי הסלים.
איך זה יראה וישמע?
פחות או יותר כמו במלחה, כשהגושים המעודדים מאחורי הסלים והשאר יושבים ומדי פעם מצטרפים לשירי עידוד.

לגבי הקהל של חולון, מדובר באוסף של ייצורים משונים, ואני אומר את זה על סמך הפיינל פור האחרון, שהסתערבתי ליציע של הגוש המעודד שלהם.
בדיעבד עשיתי טעות, כי עד אז שנאתי אותם והחזקתי מהם, אבל באמת שהם כלום ואין צורך להתייחס יותר מדי לאנשים המוזרים האלה (קהל כזה שנתקע איפשהו בשנות השמונים ולא התקדם מאז).
מה יש להגיד על קבוצת הפועל שלובשת צהוב והקהל שלהם שר "הפועל זונה" ו"באנו לזיין את הפועל?"
הם ייצורים, מוזרים, לא קשורים לכלום, ואוי ואבוי אם מישהו יתעצבן מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 19:09 
אז אני ראיתי רק את המשחק נגד נתניה ואין ספק שזה שמיים וארץ לעומת המשחק היום, אם כי שוב אני חושב שאתה טיפה מגזים באיך שנראינו.
כלומר נראינו רע אין ספק, אבל אני חושב שהיו לנו יותר מחמש דקות טובות לאורך המשחק.
הבעיה העיקרית היא שנתנו הגנה באמת טובה רק ברבע האחרון כשאלן נעל את הצבע ואז לא היה לנו משחק התקפה.
אז יכול להיות שבמשחק ליגה קרטיס או יונתן היו חוזרים לפרקט והיינו נראים יותר טוב. ועדיין זה מדאיג אותי שאלן, לפחות היום, נראה כאילו הוא לא ממש מסוגל לקנות סל.
מקווה שזה סתם משחק רע או קצת חוסר ביטחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 21:55 
אני חייב לראות את המשחק מול נתניה שוב כדי להבין מה היה ההבדל.

לדעתי ההבדל היה בכך שלנתניה יש "גבוהים" שאינם ניידים ולא ממש יכולים להוריד כדור לרצפה ולאיים מבחוץ.

אצל חולון אלה היו גבוהים של ליגה לאומית באופי אבל הרבה יותר גבוהים, חזקים ומהירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 21:58 
אומנם לא ראיתי את המשחק היום, אבל אני מקווה שאנשים פה מוכנים לעונה לא קלה...
לא בכל משחק ננצח גם לא בבית. כן אני חושב שעם הקהל שלנו אנחנו שווים לפחות מקום 7-8 כרגע.
ועדיין צריך לזכור שהקבוצה עונה ראשונה עם זרים זולים יחסית ליתר קבוצות הליגה, כאשר בינתיים זר אחד אפילו
עוד לא השתלב. אם הזרים החדשים יתנו באמת תוספת רצינית בעיקר בהתקפה אנחנו יכולים להגיע אפילו יותר רחוק השנה,
אבל שלאנשים לא יהיו פה ציפיות מוגזמות כי אחרת אחרי כל הפסד ב4 נקודות לחולון כולם יפטרו את כולם ויעיפו הביתה שחקנים,
וכמו בכדורגל ככה אי אפשר לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 22:01 
גיגס - לא ראיתי שמישהו העיף אנשים הביתה, ואני חושב שכולם מוכנים לעונה קשה, אבל חולון לא קבוצה חזקה. הישראלים שלה בין החלשים ביותר בליגה והיום הם עשו לנו בית ספר כשהגארד הזר המוביל שלהם ישב על הספסל בכל המחצית השניה.

זה היה מדאיג כי ראינו למה אנחנו מסוגלים והתצוגה היום היתה מאכזבת מאד מהבחינה הזו.

אבל בדיוק בשביל זה יש משחקי אימון וטוב שהפסדנו היום והבנו שעדין יש לנו לא מעט בעיות שצריך לטפל בהן ולפתור אותן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 22:56 
שון דניאל המכביסט הבן זונה הרג אותנו היום וגם הרוש, לא נראה לי שהם בין הישראלים החזקים בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 23:45 
קצת מקוממת אוירת ה"שומו שמיים" וספיקת הכפיים שהשתלטה על האשכול הזה. אפשר לחשוב. אני מסכים שהמשחק של הפועל היום היה נרפה יחסית למשחקים הקודמים, אבל אולי נחכה כמה מחזורים עם התחזיות הקודרות? יש לקבוצה מגוון לא-קטן של שחקנים מוכשרים וצוות מקצועי מעולה- אפשר לתת להם טיפה קרדיט לפני שקוברים אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 00:01 
אף אחד כאן לא קובר אף אחד, האשכול הוא על המשחק היום שלא היה טוב ובעיקר כמו שאמרת, נרפה.
אני מבין שמול נתניה (לא ראיתי) נראינו הרבה יותר טוב וזה מעודד, אין ספק שצריך לתת לקבוצה עוד זמן ואני מאמין שנראה הרבה יותר טוב מהיום.
אחרי הכל, כולנו רוצים בדבר אחד וזה הצלחת הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 00:11 
סמל אישי של המשתמש
היה משחק הגנה מזעזע ועדיין הפסדנו את המשחק על שטויות בלתי נתפסות בהתקפה.

0 השניות שזכה להן יוני ניר, שדווקא היה אחד היותר טובים נגד נתניה, מראות על סיכויי החתימה שלו?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 00:14 
רדנקו כתב:
גיגס - לא ראיתי שמישהו העיף אנשים הביתה, ואני חושב שכולם מוכנים לעונה קשה, אבל חולון לא קבוצה חזקה. הישראלים שלה בין החלשים ביותר בליגה והיום הם עשו לנו בית ספר כשהגארד הזר המוביל שלהם ישב על הספסל בכל המחצית השניה.

זה היה מדאיג כי ראינו למה אנחנו מסוגלים והתצוגה היום היתה מאכזבת מאד מהבחינה הזו.

אבל בדיוק בשביל זה יש משחקי אימון וטוב שהפסדנו היום והבנו שעדין יש לנו לא מעט בעיות שצריך לטפל בהן ולפתור אותן.

תרשה לי בבקשה לגחחח חולון לא קבוצה חזקה???

קבוצה מספר 1-4 בליגה,אתה יכול לומר מה שאתה רוצה על השחקנים אבל יש לך את דן שמיר שהוא אחלה מאמן.לא רחוק מהמאמן שלנו.

ויש לו את פין גרשון שהצמד הזה שווה המון,דברים שאתה לא רואה הם רואים.

שב"ש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 01:20 
חבק אותי, אני מציע לך להשאר בדיבורים על עידוד.

בכדורסל אתה לא הכי מבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 01:46 
אני חושב שיוני ניר חייב להיות בסגל (עם כל האהבה לגדעון ריאטי :HEART2: ).
לדעתי לא שיחק היום מתוך כוונה לא להעמיס על שחקנים שני משחקים עם הרבה דקות משחק בשבוע, ולכן ארז ניסה לחלק את הכוחות בין המשחקים.
יותם שירן ממשיך להיות הפתעה נעימה. שרק ימשיך ככה.
בר גם נתן היום דקות טובות.
הבעיה היא שביום פושר התקפית של סטיט, אנחנו בבעיה בקו האחורי, כי כרגע בולדין מפחד מהצל של עצמו משום מה, ואני מקווה שיקבל את הביטחון שהוא צריך כדי להתחיל את הליגה עם היתרונות של זר. מתן ממשיך להיות ענק בהגנה אבל בינוני בהתקפה.
מג׳ף אלן עדיין לא ראיתי מה שאני מצפה מסנטר זר,למרות שהוא משתדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 05:23 
עשינו הכל בשביל להפסיד, והצלחנו. שיקול דעת לקוי בקבלת החלטות ברבע האחרון גרם לכך שבכל זאת נפסיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 11:46 
הנקודה החיובית מהמשחק הזה היא שלמרות משחק מאוד חלש של הקבוצה (אין דרך אחרת להגיד את זה), הפסדנו בקושי ובהפרש קטן.
כמו שאני רואה את זה, המשחק החלש נבע מהעובדה שהשחקן הכי טוב שלנו במשחקי ההכנה (שולדי) לא שיחק חצי משחק, וכי מתן פשוט לא פגע. גם זה קורה. אגב, לא ממש ברור למה ארז זרק את בולדין יום וחצי אחרי שהוא נחת, הוא היה נראה מבוהל ובצדק. לא שופט אותו אפילו ברבע אחוז על המשחק הזה. מה שבטוח זה שהוא אחלה גבר.

ועוד משהו- אני חייב לציין לטובה (שוב) את בר טימור. קשה לתאר כמה השחקן הזה הוא נכס בשבילנו. ברור שיש לו עוד דברים לשפר, והוא עוד ישפר, אבל היכולת שלו לקחת על עצמו את המשחק ולקלוע נקודות חשובות גם ברגעים שהקבוצה לא פוגעת היא מדהימה. נראה שגם הוא עבד על הזריקות שלו ל-3 בקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 12:12 
כולם צריכים לנשום עמוק, עשינו אחלה הכנה, עם תוצאות מעל למצופה (הבסנו את גליל ונתניה להזכירכם) ובולדין הגיע יום לפני המשחק זה הגיוני שהוא לא ממש ימצא את המקום שלו כרגע.
בנוסף לזה זה משחק אימון, מנסים כל מיני ליין אפים, כל מיני תנועות בהתקפה, הגנות שונות וכ"ו חלק מהדברים לא עובדים ונראים רע, בשביל זה בודקים אותם במשחקי אימון.
הרי המטרה הייתה להשאר בליגה, כרגע הקבוצה נראית טוב יותר ממה שהיית מצפה מקבוצה שרוצה להשאר בליגה אז בואו נשמור את כל האנרגיות האלה לשבוע הבא ונתעל אותם לטובת אווירה מפחידה ואולם מפוצץ ביום שני.

עוד שבוע יוצאים למלחמה. שמעון מזרחי, ממש עוד מעט אני בא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 12:42 
סמל אישי של המשתמש
ממש לא מקבל שהמטרה היא להישאר בליגה.
זה לא כדורגל שאיזו קבוצה עולה בפעם הראשונה והמטרה שלה היא להישאר בליגה בעונה הראשונה.
המטרה בבדיחה הזאת שנקראת ליגת העל בכדורסל היא הגעה לפלייאוף.
לא שצריך להעיף ראשים אם לא נעמוד במטרה הזאת, אבל גם לא צריך להנמיך ציפיות ולהסתפק בהישארות בליגה בדבר הזה שנקרא ליגת העל בכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
אני דווקא מסכים עם ארדיטי.
המדובר בקבוצה שהיא חלק מפרוייקט חדש, בלי בית, בלי ספונסר גדול עם תקציב מינימום שחלקו הולך לסגירת מאזנים משנה קודמת.
יש לנו ללא ספק יתרונות כמו קהל והמשכיות של השחקנים, אבל הציפיות צריכות להיות ריאליות. השארות בליגה מספר מחזורים מראש מתאים לי.
שלא יובן אחרת, אני אשמח מאוד על דבר מעבר לזה.
צריך להפגין סבלנות ולשדר שאנחנו פה לטווח הארוך ולבנות משנה לשנה. ולשדר לצוות המקצועי אותו דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
לקחתי בחשבון גם את תקציב המינימום.
כמה קבוצות יש בליגה שלא מגרדות את תקציב המינימום?
בליגה הזאת אם אתה פוגע בזרים יותר מהקבוצות האחרות, גם בתקציב מינימום וגם בעונה הראשונה, זה יכול אפילו להספיק בשביל להגיע לפיינל פור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 13:46 
סמל אישי של המשתמש
ואגב, לפי הפרסומים בעת המעבר לראשל"צ נכתב שהספסל שלנו יהיה בצד השני, ליד יציע 1 ולא 5 כפי שהיה במשחק האימון, וזאת גם הסיבה, אני מניח, שהאולטראס קבעו את מקומם ביציע 1.
לכן אני שואל אם מיקום הספסל היה באופן חד-פעמי ליד שער 5, או שהצוות החליט שעדיף שספסל היריבה יהיה קרוב ליציע של האולטראס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 124 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: