תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 00:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 140 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פורום שדים
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 16:02 
הסלע האדום כתב:
ציטוט:
כשהפועל תפסיד למכבי נתניה בלומפילד ירעד מבוז. כזה שיטיס את ברונו קוטיניו ודג'מבה עד לשער 5. שם מקומם.

משפט שממחיש את הבעיה, לדעתי.
אני אוהד את הפועל מעונת 1974/5.
כשהיא מציגה משחק מחורבן, עוברת תקופה קשה ובוודאי כשהיא מפסידה
גם אם באשמת מחדלי מנהליה/מאמניה/שחקניה אני אוכל את הלב, עצוב, מודאג, אולי כועס אבל לא זכור אי פעם ב- 37 השנים האלה ש בזתי לה או למי משחקניה גם אם הוא שחקן מאוד לא מוצלח. (אגב, כבר כתבתי כאן לא פעם שלדעתי דג'מבה וקוטיניו שחקנים טובים)
בוודאי לא בוז שיטיס שחקן ליציע.

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 16:03 
סמל אישי של המשתמש
חבר ההנהלה בוכמן כבר קבע בפייסבוקו שהקהל הוא האשם ביכולת הגרועה של הקבוצה במשחק מול סכנין, ומכאן גם ברור מי האשם ביכולת העלובה אמש.
ברור שהקהל שהיה בקואימברה לא תמך מספיק, לא שר את השירים בסדר הנכון, ולא הרים מספיק גבוה את הצעיפים (היה מישהו שהחזיק את הצעיף הפוך, רחמנא ליצלן!).
צריך להעלות את הקהל על מטוס, ויפה שעה אחת קודם!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 16:06 
yos כתב:
חבר ההנהלה בוכמן כבר קבע בפייסבוקו שהקהל הוא האשם ביכולת הגרועה של הקבוצה במשחק מול סכנין, ומכאן גם ברור מי האשם ביכולת העלובה אמש.
ברור שהקהל שהיה בקואימברה לא תמך מספיק, לא שר את השירים בסדר הנכון, ולא הרים מספיק גבוה את הצעיפים (היה מישהו שהחזיק את הצעיף הפוך, רחמנא ליצלן!).

אני פספסתי את זה, אפשר ציטוט?

ובכל מקרה, זכותו לחשוב ולכתוב בפייסבוק האישי שלו מה שנראה לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 16:07 
yos כתב:

בוכמן למיטב ידיעתי לא חבר בהנהלת הכדורגל
ולגבי דבריך אלו סתם השמצות-הם לא נאמרו

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 16:11 
נו באמת
יש גבול כמ להתממות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 16:14 
19 כתב:
yos כתב:

"כשהקהל מגיע עייף למשחק אז גם הקבוצה נראית עייפה"
נאמר לגבי המשחק נגד סכנין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 16:18 
OrCohen כתב:
19 כתב:
yos כתב:

נאמר לגבי המשחק נגד סכנין.

אני לא מסכים עם זה
עם זאת

ציטוט:

בכל מקרה, אני אמשיך לצחוק על כאלה ששופכים רעל על הקבוצה וללעוג להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
yos כתב:

בוכמן למיטב ידיעתי לא חבר בהנהלת הכדורגל
ולגבי דבריך אלו סתם השמצות-הם לא נאמרו

א. צודק. בוכמן (עדיין) לא חבר הנהלה בכדורגל. ואני באמת מקווה שהוא יהיה.
ב. לא סתם השמצות. להלן הציטוטים (לא נגעתי) אחרי המשחק מול סכנין:
"כן אני מאשים את הקהל. כשהקהל משדר לשחקנים אווירה של גביע הטוטו, כש-90 אחוז מהאוהדים מגיעים דקה לפני תחילת המשחק אז זה מחלחל גם לשחקנים. ברור שאין להם חסינות והם חייבים להתעורר כי היום זה היה נראה פשוט זוועה, אבל גם אנחנו צריכים לחשוב מה אנחנו עשינו לא בסדר."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פורום שדים
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 16:22 
tadmored כתב:
הסלע האדום
כל מילה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 16:33 
לא חדש, הפורום נהיה חבורה של טרחנים שבוכים על כל דבר כשגם כל אחד פה חושב שהוא מינימום פאביו קאפלו.
הספיקו לי לעבור על 4-5 אשכולות ועל כמה הודעות בלבד בתוך כל אשכול כדי לסגור את הפורום. בשביל לקרוא חבורה של בכיינים שכל משפט שני שלהם זה 'אלרואי לא שחקן', 'לשחרר את ג'מבה', 'אבוקסיס פנקסן', אין מה לגלוש פה פרט לאשכול המידע החשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 16:36 
אבי כתב:
tadmored כתב:
הסלע האדום
כל מילה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 16:55 
סמל אישי של המשתמש
אין כמעט סרט שאחרי הפסד או משחק נפל,אני נכנס למועצת הפועלים וקורא את אשכולות: ג׳מבה x2 ,אדל,אלרואי,גורדנה,שי,טוטו,סיכום המשחק.
700 שגיא כהן לעניים גדלו פה.
ממש גדולי מועצת השדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 17:05 
בתור אוהדי הקבוצה, במידה והקבוצה לא משחקת טוב לאורך כל תחילת העונה למרות כמות הכשרון שיש.
מה עלינו בתור אוהדים לעשות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 17:07 
סמל אישי של המשתמש
להמשיך לאהוד את הקבוצה...

בטוח לא להשמיץ בבוטות ולקטול כל שחקן ושחקן בה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 17:07 
אוגוסטוס היל כתב:
גועל נפש.
הייתי חייב. אפשר לנעול

בעיקרון אני איתך.
אבל מה לעשות שאי אפשר לסתום לאנשים את הפה?
הרי בשביל זה הפורום נועד ... שאנשים יוכלו להביע את דעתם.
הצרה היא שחלק גדול כאן סובלים משיגעון גדלות , ולכן עצתי לך היא כזאת:
קודם כל ולפני הכל - פרופורציות! לפני שאתה מתעצבן ממה שכתוב תחשוב מי כתב את זה...
ואז 50 % מהעצבים יורדים, זה לא קל אבל תתאמן על זה זה עובד.
דבר שני, ״עיתוי״ - דע מתי להיכנס ומתי לא לפורום שדים , וזה אומר -אחרי נצחונות בהפרש של שניים
תהנה מאוסף סופרלטיביים ומחמאות שלא ידעת על הקבוצה שלך.
תיקו ומטה לא מומלץ להיכנס בכלל ואם כבר התפתית אז אתה משתמש מספיק ותיק בשביל לדעת
איפה יש דברי טעם, על מה לדלג, ולמי להגיב.
ובכלל אני מציע לשנות את שם הפורום
מ״פורום שדים״ ל- ״פורום שדים ומאמנים״ שכן אז אולי חלק מהכותבים
יבחינו שהכירו בהם וסוף סוף יפסיקו לבלבל במח.
שבת שלום ידידי, שיהיה בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 17:13 
משחקים שהפועל מפסידה כמו נגד חיפה בקרייה במשחק האליפות בעונת 08/09 ושחלק מהקהל שורק בוז אני יכול להבין,אותו דבר נגד רמת השרון השנה.
אני אישית בחיים לא הייתי שורק בוז,אבל סתם לדוגמא בשני המשחקים שהזכרתי למעלה השחקנים לא נלחמו,זרקו זין שהם רצים,וזה מתסכל.
לעומת זאת אני יקח לדוגמא את הדרבי שהפסדנו 1:0 עונה שעברה,שחקנים שרפו את הדשא,קרעו את התחת והגיעו למיליון ואחת מצבים והכדור לא נכנס,ברור שזה מתסכל להפסיד בדרבי,אבל הייתי גאה בלחימה של השחקנים,רק תלחמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 17:15 
אני הבנתי מה הולך פה עוד בעונת הדאבל,נראה לי זה היה מול רעננה בחוץ,ניצחנו 4-0 ואנשים פה בכו
הקבוצה שאתה אוהד נותנת רביעיה בחוץ ברבע הילוך והפורום רועש וגועש?למה,כי רעננה הגיעו למצב ובעטו למשקוף.
יש לנו אוהדים שעד שהם לא יראו ברצלונה בשיאה באדום לבן הם לא ירגעו,לא משנה מה.

אולי אני עיוור אבל לא שיחקנו אתמול כ-ז-ה גרוע(אולי לא משחק גדול אבל בטח לא זוועה),הקבוצה במקום השני ובנתיים הכל בסדר.לפני חודשיים לא היתה קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 17:16 
Yalla Hapoel כתב:
משחקים שהפועל מפסידה כמו נגד חיפה בקרייה במשחק האליפות בעונת 08/09 ושחלק מהקהל שורק בוז אני יכול להבין,אותו דבר נגד רמת השרון השנה.
אני אישית בחיים לא הייתי שורק בוז,אבל סתם לדוגמא בשני המשחקים שהזכרתי למעלה השחקנים לא נלחמו,זרקו זין שהם רצים,וזה מתסכל.
לעומת זאת אני יקח לדוגמא את הדרבי שהפסדנו 1:0 עונה שעברה,שחקנים שרפו את הדשא,קרעו את התחת והגיעו למיליון ואחת מצבים והכדור לא נכנס,ברור שזה מתסכל להפסיד בדרבי,אבל הייתי גאה בלחימה של השחקנים,רק תלחמו.

עוד פעם ה"לא נלחמו"
לא חסרים משחקים שהשחקנים קרעו את התחת ויצאו עם ליווי יס"מ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 17:25 
el dudernio כתב:

אתה צודק ב100%
בחיים לא טענתי שצריך להפסיק לאהוד את הקבוצה..
לא אמרתי שצריך להשמיץ ולקלל.
אבל מותר להביע ביקורת וגם צריך במידת הצורך.

זה לא מעידה חד פעמית.. זה לא משחק שני או שליל שרצוף שהקבוצה לא משחק טוב.
מתחילת העונה הפועל תל אביב מתבססת על מזל וזה עצוב. בטח עם קאדר שחקנים כזה.

שיתעוררו שם ויתחילו לשחק כדורגל, שיציגו שיטה, שיתנו את התחת, יזיעו וירקו דם בשביל הקבוצה.

נערך לאחרונה על ידי Dushi בתאריך 05 אוקטובר 2012, 17:28, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
Dushi כתב:
el dudernio כתב:

אתה צודק ב100%
בחיים לא טענתי שצריך להפסיק לאהוד את הקבוצה..
לא אמרתי שצריך להשמיץ ולקלל.
אבל מותר להביע ביקורת וגם צריך במידת הצורך.

רק שאתמול לא היה "צורך" ולא מידתיות,
אלא ריטואל אוטומטי של קיטונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 18:06 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו אני אולי מבין סופסוף למה האדמין פונה לקוראים בלשון נקבה - יש פה פשוט חבורת בכייניות בלתי נלאית.

אה, ו-yos, אתה גועל נפש. לא יודע מה בוכמן עשה לך, אבל הצורה שגררת אותו לדיון הזה (למה???) היא דוחה ורק עושה אותך אדם קטן ומריר.
שלא לדבר על זה שעד עכשיו לא התנצלת על השקר שכתבת לגביו. אנשים פה נותנים דרור לאצבעות על המקלדת שלהם בלי לחשוב פעמיים. פשוט מחליא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 18:06 
אתמול לא היה שונה מכל משחק שנפתח עליו אשכול, השמצות של כמה אנשים והפכו כאן אוהדים לאויבי הקבוצה, אני גם סולד מהבוז והקללות, אבל 99 אחוז מההודעות היו שיחרור עצבים של תסכול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 18:30 
מה ההבדל בין הפורום הזה לכל פורום אוהדים אחר בעולם? להתבכיין על הפורום זה לא פחות קנטרני מלהתבכיין על שחקנים. כל שנה מחדש שוב ושוב הפוסטים האלה.. Zzzzzzzzx

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 18:31 
bergkamp כתב:
לא חדש, הפורום נהיה חבורה של טרחנים שבוכים על כל דבר כשגם כל אחד פה חושב שהוא מינימום פאביו קאפלו.
הספיקו לי לעבור על 4-5 אשכולות ועל כמה הודעות בלבד בתוך כל אשכול כדי לסגור את הפורום. בשביל לקרוא חבורה של בכיינים שכל משפט שני שלהם זה 'אלרואי לא שחקן', 'לשחרר את ג'מבה', 'אבוקסיס פנקסן', אין מה לגלוש פה פרט לאשכול המידע החשוב.

וואלה? גם אסור לכתוב דעות על שחקנים או מאמנים בפורום כדורגל?
הטרחנים היחידים פה זה אתה ואלה שכמותך, שחושבים שיש להם את המונופול על מה לגיטימי לכתוב ועל מה לא (במסגרת נושא הפורום כמובן).
כשיש פה אשכול מקצועי ומבקרים שחקנים אז לא טוב, כשיש אשכול על הקהל אז לא טוב, כשיש אשכול על מכבי לא טוב, לכל אחד יש תלונות על הגוף האמורפי הזה שנקרא "פורום" ועוד בכלל יש אופנה כזאת של ללכלך על "הפורום" ביציע כי זה מגניב.

וכל הדיבורים על "הפורום נהיה" זה בכלל בדיחה לא נורמלית שלא יכול להיות שאתה מאמין לעצמך (אלא אם באמת אין לך שמץ חשיבה ביקורתית), אולי אתה השתנית אבל אני מבטיח לך שהפורום לא. אני כותב בפורומים של הפועל מאז ימי הפורומים ב-"דיבורים" באמצע שנות התשעים, תמיד זה היה בדיוק אותו דבר, ויותר מזה אפילו בכל העולם ככה מתנהלים פורומים (לפחות האיכותיים שבהם). יש אשכולות על שחקנים, על מאמנים, על הקבוצה, על הקהל, וכל אחד חושב שהוא מינימום פאביו קאפלו. ברוכים הבאים לעולם הכדורגל.
כאילו הפורום הזה הוא משהו מעבר לתוצאה הכי טבעית של לתת לאוהדי כדורגל לכתוב על הקבוצה שלהם.

בברכת "יאללה יאללה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 18:33 
Fez כתב:
bergkamp כתב:

הטרחנים היחידים פה זה אתה ואלה שכמותך, שחושבים שיש להם את המונופול על מה לגיטימי לכתוב ועל מה לא (במסגרת נושא הפורום כמובן).
כשיש פה אשכול מקצועי ומבקרים שחקנים אז לא טוב, כשיש אשכול על הקהל אז לא טוב, כשיש אשכול על מכבי לא טוב, לכל אחד יש תלונות על הגוף האמורפי הזה שנקרא "פורום" ועוד בכלל יש אופנה כזאת של ללכלך על "הפורום" ביציע כי זה מגניב.

אני כותב בפורומים של הפועל מאז ימי הפורומים ב-"דיבורים" באמצע שנות התשעים, תמיד זה היה בדיוק אותו דבר, ויותר מזה אפילו בכל העולם ככה מתנהלים פורומים (לפחות האיכותיים שבהם). יש אשכולות על שחקנים, על מאמנים, על הקבוצה, על הקהל, וכל אחד חושב שהוא מינימום פאביו קאפלו. ברוכים הבאים לעולם הכדורגל.
כאילו הפורום הזה הוא משהו מעבר לתוצאה הכי טבעית של לתת לאוהדי כדורגל לכתוב על הקבוצה שלהם.

בברכת "יאללה יאללה".

הקול השפוי :) וזה בטח לפני שהספקת לקרוא את מה שכתבתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 18:38 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
עכשיו אני אולי מבין סופסוף למה האדמין פונה לקוראים בלשון נקבה - יש פה פשוט חבורת בכייניות בלתי נלאית.

אה, ו-yos, אתה גועל נפש. לא יודע מה בוכמן עשה לך, אבל הצורה שגררת אותו לדיון הזה (למה???) היא דוחה ורק עושה אותך אדם קטן ומריר.
שלא לדבר על זה שעד עכשיו לא התנצלת על השקר שכתבת לגביו. אנשים פה נותנים דרור לאצבעות על המקלדת שלהם בלי לחשוב פעמיים. פשוט מחליא.

ראשית, תודה על המחמאה. בתור אדם שלא מכיר אותי, יפה שהצלחת להגיע לאבחנה כל כך מעמיקה.
בוכמן לא עשה לי שום רע. להיפך, אני מוקיר ומעריך מאד את כל מה שעשה למען הפועל, בכדורגל ובכדורסל.
לא כתבתי לגביו שום שקר, ואני לא מבין על מה אני צריך להתנצל. אשמח אם תסביר.
אני חושב שבוכמן העלה את התזה הטיפשית שהקהל אשם, ועד עתה הוא לא חזר בו. הקהל לא אשם ביכולת הרעה של הקבוצה. הקהל עושה את המכסימום שקהל ישראלי עושה, ואין טובים ממנו בארץ. זה לא אומר שהוא מושלם, וגם אני לא אוהב את הקללות ושריקות הבוז. אבל להגיד שהקהל אשם?! נו, באמת.
לא אני גררתי את בוכמן לדיון, אלא בוכמן עצמו התייחס בפייסבוק שלו לאופי הכותבים בפורום זה (אתה מוזמן לצפות בעצמך). לכן, בדיון כזה, היה מתבקש להתייחס גם לדברים שהוא כתב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 18:38 
שחר כתב:
Fez כתב:
bergkamp כתב:

אני כותב בפורומים של הפועל מאז ימי הפורומים ב-"דיבורים" באמצע שנות התשעים, תמיד זה היה בדיוק אותו דבר, ויותר מזה אפילו בכל העולם ככה מתנהלים פורומים (לפחות האיכותיים שבהם). יש אשכולות על שחקנים, על מאמנים, על הקבוצה, על הקהל, וכל אחד חושב שהוא מינימום פאביו קאפלו. ברוכים הבאים לעולם הכדורגל.

בברכת "יאללה יאללה".

אכן :SMOKE:
מה שמצחיק זה שאפילו האשכולות האלה נגד הפורום זה דברים שחוזרים על עצמם כל פעם מחדש
וגם בהם כל פעם יש את קשקושי "הפורום נהיה" והטענות נגד הפורום כאילו יש פה איזה משהו מיסטי בפורום הספציפי הזה שגרם לו להדרדר בצורה נוראית

זה בערך מחזורי כמו "הדור הצעיר של היום זה לא מה שהיה פעם"
שיש עדויות למשפט הזה עוד מתקופת הברונזה דרך יוון העתיקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 18:41 
סמל אישי של המשתמש
Fez :ROSE: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 18:46 
bruno conti כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
גועל נפש.
הייתי חייב. אפשר לנעול

בעיקרון אני איתך.
אבל מה לעשות שאי אפשר לסתום לאנשים את הפה?
הרי בשביל זה הפורום נועד ... שאנשים יוכלו להביע את דעתם.
הצרה היא שחלק גדול כאן סובלים משיגעון גדלות , ולכן עצתי לך היא כזאת:
קודם כל ולפני הכל - פרופורציות! לפני שאתה מתעצבן ממה שכתוב תחשוב מי כתב את זה...
ואז 50 % מהעצבים יורדים, זה לא קל אבל תתאמן על זה זה עובד.
דבר שני, ״עיתוי״ - דע מתי להיכנס ומתי לא לפורום שדים , וזה אומר -אחרי נצחונות בהפרש של שניים
תהנה מאוסף סופרלטיביים ומחמאות שלא ידעת על הקבוצה שלך.
תיקו ומטה לא מומלץ להיכנס בכלל ואם כבר התפתית אז אתה משתמש מספיק ותיק בשביל לדעת
איפה יש דברי טעם, על מה לדלג, ולמי להגיב.
ובכלל אני מציע לשנות את שם הפורום
מ״פורום שדים״ ל- ״פורום שדים ומאמנים״ שכן אז אולי חלק מהכותבים
יבחינו שהכירו בהם וסוף סוף יפסיקו לבלבל במח.
שבת שלום ידידי, שיהיה בהצלחה.

וידין סגר במכבי בודאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 19:15 
Fez כתב:
שחר כתב:
Fez כתב:
bergkamp כתב:

בברכת "יאללה יאללה".

אכן :SMOKE:
מה שמצחיק זה שאפילו האשכולות האלה נגד הפורום זה דברים שחוזרים על עצמם כל פעם מחדש
וגם בהם כל פעם יש את קשקושי "הפורום נהיה" והטענות נגד הפורום כאילו יש פה איזה משהו מיסטי בפורום הספציפי הזה שגרם לו להדרדר בצורה נוראית

זה בערך מחזורי כמו "הדור הצעיר של היום זה לא מה שהיה פעם"
שיש עדויות למשפט הזה עוד מתקופת הברונזה דרך יוון העתיקה

אתה צודק רק בדבר אחד, בחירת המילה "נהיה" לא היתה במקום. הפורום הזה כבר כמה שנים מלא באנשים מעפנים, מה שגרם לאנשים טובים אחרים להיעלם. זכותכם לכתוב מה שאתם רוצים, אבל מי שלא שם לב שאותם אנשים שכתבו שערן זהבי זה השחקן הכי גרוע בתולדות הפועל ושצריך לשחרר את אדל כי הוא תופס מקום של זר - אותם אנשים מוצאים צורך לספר לנו שצריך לשחרר את ג'מבה ג'מבה, לרגום את אלרואי כהן, לפטר את ההוא ולהעיף את ההיא. זכותם לכתוב מה שאתם רוצים וזכותי להגיד להם שהם חבורה של טרחניות בכייניות שלרובן אין מושג קלוש בכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 140 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: