תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 22:02

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דג'מבה דג'מבה
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 13:05 
כמו סיידו יא יא של חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 13:25 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
redgr כתב:
לדעתי הוא גרזן רציני. אבל העניין שהוא לא מנהל משחק. הוא צריך עוד קשר המכונה 50/50 שינהל את המשחק.
שחקן שברגע שהוא מחלץ כדור הוא ישר נותן לו פס קטן לנהל את המשחק. מישהו סטייל נאתכו/זהבי. ממן נראה לי מאד מתאים לתפקיד.
מנסים לתת לדג'מבה תפקיד שהוא לא יודע לעשות. ברגע שיהיה השחקן הזה לידו נהנה ממנו המון.
ההרכב לדעתי צריך להיות כזה:
-------דג'מבה----ממן--------
ורמוט-----------------------טב"ח
---------דמארי-----תמוז-------

:ROSE:

אחת מ הנקודות שהעליתי היא שצריך 50-50 אמיתי לידו, לא חשוב שמות. או מעבר ל-3 קשרים.
לא עמד בכל משימותיו ? גם אניימה קיבל 3 גולים בבאר שבע. ועדין אניימה על מגבלותיו שוער מעולה שמקרטע אם ההגנה מפקירה את הנוגחים מעט מעבר לרחבת ה-5 (חומר למחשבה).

שוב לא אומר שהוא גרזן טוב. אומר רק שאנחנו במצב של חוסר ודאות שאינו מתאים לקביעה לכאן ולכאן.
ואוסיף עוד *:
* נראה איך יתפקד בקבוצה מאומנת.

דג'מבה הוא לא גרזן, כי הוא לא חוטב כלום, הוא קשר אחורי מעולה.
אתם צריכים לעשות את ההפרדה הזאת.

התכונה הזאת שלא מחזקת עוד יותר את הטענה שלי שצריכים לשחק איתו מאחורה ועם ממן וטועמה לפניו.
ככה שהם יבצעו בפעול את העבודה של הגנתית של ה 50/50 והוא יחפה מאחוריהם ע"י סגירת שטחים (זה מה שהוא עושה הכי טוב),
וישמש מאין ליברו במרכז המגרש. טב"ח וגילי בצדים יתפקדו כ"סמי" מגנים במרכז המגרש וככה ההגנה שלנו תנהל בעצם בשני מערכים
נפרדים. המערך הראשון זאת רביעית ההגנה, המערך השני הוא חמישיית הקישור. יוסי יצתרך לתרגל אותם בזה, ואם דג'מבה יצליח להנהיג
את הקישור כחוליית הגנה איניבידואלית שבמבט מבינה מתי יש לצאת ללחץ, מתי צירך לרדת אחורה ומתי לשמור גבוה זה יהיה חתיכת
הצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 15:04 
סמל אישי של המשתמש
מתי אליפות אפריקה?
החיזוק הכי טוב שאנחנו יכולים לקבל, זה שהוא יצא מההרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 15:10 
חייב להפסיק עם הקטע הזה שכל פעם כשהכדור אצלו הוא מאט את המשחק ומרים את הידיים בפוזה שאין לו למי למסור, כבר ראינו שהוא לא מסוגל לתת מסירה נורמלית למישהו שעושה תנועה טובה לעומק... פשוט תשחרר לשחקן שלידך...

מקווה מאוד שישתפר בהמשך, קשה לי להאמין שזה עניין של ביטחון או חלודה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 15:23 
איגור שקווירין כתב:
חייב להפסיק עם הקטע הזה שכל פעם כשהכדור אצלו הוא מאט את המשחק ומרים את הידיים בפוזה שאין לו למי למסור, כבר ראינו שהוא לא מסוגל לתת מסירה נורמלית למישהו שעושה תנועה טובה לעומק... פשוט תשחרר לשחקן שלידך...

מקווה מאוד שישתפר בהמשך, קשה לי להאמין שזה עניין של ביטחון או חלודה...

בדרך כלל היחיד שפנוי למסירה זה יוסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: