תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 00:41

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 122 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום רביעי 3/10 (מידע+דיונים)
הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2012, 08:55 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
el dudernio כתב:
יובל כתב:
כיפה אדומה כתב:
יובל כתב:

בשניהם יש שחקן שלא מחזיק יותר ממחצית (במקרה של גורדנה זה 20 דקות).
ובשניהם טוטו או דמארי על הספסל שזה לא בא בחשבון.

למה לא בעצם?
הקבוצה נראתה הרבה יותר טוב כשאחד מהם היה בספסל.

הקבוצה "נראתה טוב" אך ורק כשהיה בלומפילד מלא עם האנרגיות של הקהל, ונראתה גרוע בשאר הזמן (כולל שדמארי שיחק לבד). מגוחך להגיד שהבעיה היא עם טוטו ודמארי.

הבעיה היא לא טוטו ודאמרי, אלא טוטו ודאמרי וטל בן חים וגילי וורמוט וחלק התקפי מאוד מוכשר אבל לזרוק את כולו ביחד לכר הדשא מבטיח
לך שהכדור יהיה אצל היריב כי מרכז מגרש לא יהיה לך, אחד מהם צריך לשבת על הספל ולעלות כמחליף.

הקבוצה נראתה טוב "רק" כאשר טועמה וממן שיחקו לפני אריק, ולכן אני אומר שניתן לטועמה לשחק עד שהוא יגמור את הסוס, אחרי זה אפשר
לתת לקוטינו להחליף אותו, או להכניס את את הצלע הרביעית להתקפה ולהסיט את ממן אחורה יותר. לחילופין ניתן גם להכניס את גורדנה ולעבור
לשחק במערך השני שנתתי, ובעקבותיו גם להחליף את החלוץ.

שאני אבין, מתי בדיוק זה קרה? נגד קבוצה חצי מקצוענית מלוקסמבורג? ממש חוכמה להיראות טוב נגדם.
ואיך טועמה או גורדנה אמורים לתת לנו שליטה? הגנה הם לא עושים, גורדנה בכלל אחרי 20 דקות זה כמו לשחק עם עשרה שחקנים. גורדנה גם שחקן שמאבד המון כדורים, טועמה הוא לא שחקן שיודע לנהל את המשחק, מה שהוא יכול לתרום היום זה הברקות כמו נגד ר"ג.
עם הטענה שלשים את כל הכוכבים בהתקפה ביחד זה יותר מדי ויוצר הרכב לא מאוזן אני יכול לחיות, אבל כשהפתרונות למרכז המגרש כל כך עלובים אתה לא משיג בזה שום דבר חוץ מלצאת קירח מכאן ומכאן.

גם במעט משחקי הליגה בהתחלה, והעובדה שזה קרה נגד קבוצה קיקיונית לא אומר שזה לא יכול לקרות נגד קבוצה לא קיקיונית.
הרי ההרכב, של דג'מבה, ממן, ורמוט, טב"ח, דאמרי, טוטו לא הצליח לעבור את החצי נגד רמה"ש, אז למה שהוא יצליח נגד אקדמיק?
גורדנה הוא השחקן היחידי בהפועל שיוזם מאבק פיזי על כדור בצורה "קבועה", לכן מהבחינה הזאת הוא אמור להיות "באנקר" בהרכב, הבעיה שהוא
לא מסוגל לזוז יותר ממחצית אחת, בכל מקרה הנוחכות שלו ליד דג'מבה, ומעבר לשני קשרים בעלי אורינטציה הגנתית כזאת או אחרת, ושליחה של
ממן יותר קדימה תעבה אצלך את מרכז המגרש. ואני מקווה שברור לך שגורדנה יחטוף יותר כדורים מורמוט באמצע, ויזום שם יותר מאבקים על כדור.
גם טועמה, שהוא יחסית עצלן בקטע ההגנתי, מגיע ליותר מאבקים פיזיים על כדור מוורמוט, מה גם שהמצאותו שם מאפשרת לך עוד שחקן שיודע לטפל
בכדור במרכז המגרש, מבלי לוותר על ורמוט באגף, וכך אתה מגיע בעצם למצב של 4 קשרים שמחזיקים כדור ( שזה 1 יותר מאשר היינו משחקים עם
שלשיית מה קשור).
ולגבי זה שיש שחקנים שנגמר להם הכוח אחרי חצי שעה.... מה לעשות זה הסגל שנבנה, בעייתי מאוד במרכז המגרש, לכן אני טוען שאנחנו חייבים להשתמש
בכל הכלים שיש לנו, גם אם זה "רק" לחצי שעה בכל כלי, כי חילופים נצטרך לעשות בכל מקרה.

לגבי ההרכב של היום, אני לא חושב שהוא נכון, אבל (וזאת הפרשנות שלי):
1. אבוקסיס הבין שצריך להגביר את הפיזיות במרכז המגרש, ולכן מכניס לשם את גורדנה שהוא השחקן הכי "ערס" בקבוצה.
2. אבוקסיס רוצה להכניס את וורמוט לקצב, ולכן פשוט נותן לו את המפתחות לקבוצה, הוא עושה את זה ע"י כך שהוא שם אותו באמצע להיות ה"בעל בית" של הקבוצה.
3. כתוצאה מהכנסת ורמוט פנימה נוצרת שלישיה באמצע יחסית חלשה (ורמוט לא ממש עושה הגנה) ולכן הוא מעבה אותה עם אלרואי שהוא הווינגר הכי
הגנתי שיש לנו (מבלי לוותר על המהירות).

שוב כאמור זה "רק" ניתוח שלי למערך, זה לא שאני מסכים איתו אבל יש בו הגיון מסוים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום רביעי 3/10 (מידע+דיונים)
הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2012, 10:03 
ומה למדנו מזה שלא הגענו נגד קבוצה קיקיונית בבלומפילד (עד החילופים) ?
שננסה שוב ושוב עד שפתאום הכל יסתדר ? או שגם יש סיבה לחשוב שהמצב ישתפר. כמו שיפור כושר דרסטי אצל ברונו בצד דיאטת רצח.

אבל זה לא מבחן התוצאה בלבד.
זו העובדה הידועה לכולם שבהפועל אין כרגע 50-50 מוכח. ולכן, נדרשת שיטה שאינה מבוססת על שחקן זה.
אפשר לקוות שממן או גורדנה יהיה כזה, אבל טרם. ועוד לא דיברנו על כושרם או על מקומם אצל המאמן.

ואגב, ורמוט נראה יותר רציני. ובכל מקרה, אין דבר כזה שחקן שלא מוכן לתרום לצד הדפנסיבי למעט חלוץ-סקורר.
לא יתרום, אז יוחלף בטועמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 122 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: