תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 22:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 105 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גילי לנדאו פוטר
הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2012, 21:13 
קומוניסים כתב:
על סמך מה אנשים קובעים שהוא לא מאמן? אולי היה לו בעבר טעויות (וכנראה היו, גם אני שמעתי עדות של שחקן תחת אימונו בהפועל שאמר לי, שכשהוא היה מאמן השחקנים אף פעם לא הזיעו) אבל אולי הוא למד מטעויות. לגילי יש אהבה להפועל, יש אהבה למשחק, יש ידע ונסיון, אין סיבה שלא נראה אותו מאמן בהפועל יום אחד. אני בכל מקרה ישמח לראות אותו ואני בטוח שגם דור האוהדים שראה אותו משחק במדים האדומים.

הגישה הזו לדעתי בעייתית ולא נכונה .
מה זה נקרא "על סמך מה קובעים שהוא לא מאמן "? , על סמך מה קובעים שאני לא מאמן ? מי יודע אולי אני אקבל את הפועל ואגיע איתה להישגים מרשימים? אולי אותו דבר לגבייך? עד שלא כל אחד ינסה אז לא נדע ..
מכיוון שהדבר לא אפשרי אז הדרך הטובה ביותר למנות מאמן , במיוחד לקבוצה גדולה הוא על סמך שילוב של הישגים וניסיון . לא איך המאמן נראה, לא איך הוא מתראיין , לא מה הוא עשה בתור שחקן ולא אם נראה שהוא כן למד או לא למד מהטעויות.
כל בחירה על סמך הסעיפים האלה היא לא יותר מהימור שדינו ברוב הפעמים להיכשל (ולנו היו מספיק דוגמאות כמו לוזון , לנדאו וסיני ואני מפחד שגם זה יהיה גוןרלו של יוסי ).
בכל מקרה לגילי יש עוד הרבה מה להוכיח לפני שיהיה אפשר לדבר עליו בתור מועמד רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2012, 21:18 
שחר כתב:
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
שחר כתב:
chimpfive כתב:
לפי העצבים של העתונאים זה נראה שגילי היה מאוד בעניין של הדלפות

מאמן מעצם תפקידו מדבר ורשאי לדבר (וגם חייב לדבר למשל אחרי משחקים) עם התקשורת וכן לא ייחשב למדליף. מדליף הוא מי שמוציא דברים ללא אישור.

מניח ששרצקי רתח מזעם בדיוק על מי שמוציא דברים ללא אישור. בטח לא על מי שהתראיין במסיבות עיתונאים.

העצמאות המקצועית של מאמן מאפשרת לו להתראיין ולדבר עם התקשורת. ייתכן והשרץ לא אהב את מה שגילי אמר אבל עדיין זה לא הופך את זה להדלפה.
ועדיין לא הבנתי מה הייתה הבעיה במה שיצא. לא זוכר שיצאו מהקבוצה סיפורים שעושים רייטינג אלא אם כן תוכלו לעדכן אותי אודות הסיפורים הבעייתיים.
סיפור ה"הדלפה" שלא הייתה אותה המציא השרץ הוא ספין כפי שהכרנו בקבוצתנו בשנה שעברה ומה שעבר על רן בן שמעון (ש"סגור" במכמבי).

למשל ש2 דק, אחרי שעמוס קיבל הודעה על השעיה, כל התקשורת דיווחה על זה כולל הסיבה שבגללה עמוס הושעה ויום אחרי זה לנדאו נזף בשחקנים על ״ ההדלפה״?

נו ו..... זה שהשרץ החליט שמדובר בגילי כספין לסילוקו עושה את זה נכון. להזכירך בן שמעון לא במכמבי אחרי שהשרץ רץ לכל כלי תקשורת לספר שהוא שם . גם הסיפור שלו עם טיבי הוא יצא פארש .
אגב במגרש של הנבלה הזה חטפו אוהדי הפועל מכות מהמשטרה שלא בצדק וקולו של נסיך הצפון לא נשמע.
למה בדיוק אתם מגנים על הנבלה הזה ?
מצטער אם להעמיד את רן בן שמעון (הלוואי והיה בהפועל) וגילי מול שירצקי (אחרי ששמעתי את שירצקי מתראיין מספר פעמים) אני יודע עם מי אני הולך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2012, 21:25 
סמל אישי של המשתמש
קש יהיו העונה מחוץ.למירוץ.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2012, 21:29 
פאביו כתב:
קש יהיו העונה מחוץ.למירוץ.

זה בלי קשר למאמן
לקחת אליפות שנתיים ברציפות זאת משימה קשה מאוד
לקחת אליפות ביחד עם אירופה זה גם משימה מטורפת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: גילי לנדאו פוטר
הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2012, 21:33 
שחר כתב:
שחר כתב:
[quote="chimpfive"] לפי העצבים של העתונאים זה נראה שגילי היה מאוד בעניין של הדלפות

מאמן מעצם תפקידו מדבר ורשאי לדבר (וגם חייב לדבר למשל אחרי משחקים) עם התקשורת וכן לא ייחשב למדליף. מדליף הוא מי שמוציא דברים ללא אישור.

מניח ששרצקי רתח מזעם בדיוק על מי שמוציא דברים ללא אישור. בטח לא על מי שהתראיין במסיבות עיתונאים.

העצמאות המקצועית של מאמן מאפשרת לו להתראיין ולדבר עם התקשורת. ייתכן והשרץ לא אהב את מה שגילי אמר אבל עדיין זה לא הופך את זה להדלפה.
ועדיין לא הבנתי מה הייתה הבעיה במה שיצא. לא זוכר שיצאו מהקבוצה סיפורים שעושים רייטינג אלא אם כן תוכלו לעדכן אותי אודות הסיפורים הבעייתיים.
סיפור ה"הדלפה" שלא הייתה אותה המציא השרץ הוא ספין כפי שהכרנו בקבוצתנו בשנה שעברה ומה שעבר על רן בן שמעון (ש"סגור" במכמבי).

למשל ש2 דק, אחרי שעמוס קיבל הודעה על השעיה, כל התקשורת דיווחה על זה כולל הסיבה שבגללה עמוס הושעה ויום אחרי זה לנדאו נזף בשחקנים על ״ ההדלפה״?

נו ו..... זה שהשרץ החליט שמדובר בגילי כספין לסילוקו עושה את זה נכון. להזכירך בן שמעון לא במכמבי אחרי שהשרץ רץ לכל כלי תקשורת לספר שהוא שם . גם הסיפור שלו עם טיבי הוא יצא פארש .
אגב במגרש של הנבלה הזה חטפו אוהדי הפועל מכות מהמשטרה שלא בצדק וקולו של נסיך הצפון לא נשמע.
למה בדיוק אתם מגנים על הנבלה הזה ?
מצטער אם להעמיד את רן בן שמעון (הלוואי והיה בהפועל) וגילי מול שירצקי (אחרי ששמעתי את שירצקי מתראיין מספר פעמים) אני יודע עם מי אני הולך.[/quote]
מה הקשר בכלל בין המכות מהמשטרה לפיטורים של לנדאו? אמרתי שאם גילי הדליף זו סיבה טובה, בהתחשב בהיסטוריה שלו בהפועל זה לא יפתיע אף אחד אם זה מה שקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2012, 22:53 
חבל לי על גילי,אבל טוב שאפשר עכשיו לחזור לרצות לראות את ק"ש נכשלים.
כל כך קשה היה עם הדילמה,מצד אחד,הצלחה של גילי.ומצד שני כשלון של הבלון הנפוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2012, 00:24 
בלי קשר לעניין דני עמוס, באופן כללי, מאמן אחר יכל היה לעלות לליגת האלופות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2012, 00:33 
סמל אישי של המשתמש
גילי אכל ק"ש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2012, 01:27 
ערן כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
ערן כתב:
אגב, רק רציתי לציין - עבור כל ההוזים - שגילי לנדאו לא מאמן ואין לו רבע מושג.
הוא עדיף על מה שיש לנו כרגע בקבוצה,שזה מספיק טוב.

יוסי אבוקסיס עוד צריך להוכיח מה הוא שווה (ליתר דיוק: שהפוטנציאל שלו ניתן למימוש).
גילי לנדאו, להבדיל, הוכיח בכל מקום שאין לו שמץ של מושג.

אבל עזבו, שלא יהיה עוד אשכול לנדאו-אבוקסיס.

תרשה לי לחלוק עליך.

עובדתית, "גליון הציונים" של גילי לנדאו עד כה כמאמן לא נוצץ בלשון המעטה.
יחד עם זאת, אני עדין רואה בו מאמן מוכשר, מבין כדורגל, ובעיקר דמות מאד חיובית וישרה.
כאלו דמויות חסרות לנו מאד בכדורגל המצחין מרקבון הקומבינות. אותו ריקבון, שמכיוון כזה או אחר, הנחית את אבוקסיס עלינו.
אבוקסיס גם הוא, מאמן מוכשר. בניגוד ללנדאו, יש לו את האופי שיכול להתאים את עצמו לרוח של הכדורגל שלנו, ולהגיע בחפירות אוגר לאן שמגיע - עד אלי טביב כמובן.
לנדאו לעומת זאת לוקה בחסר בכל מה שקשור ליחסי שחקן יקיר הנהלה - מאמן. נו, מה לעשות.

הייתי נותן ללנדאו הזדמנות שניה בהפועל, ואם אפשר על הדרך גם לסגור מעגל ולהחליף את אבוקסיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2012, 01:31 
nati כתב:
חבל לי על גילי,אבל טוב שאפשר עכשיו לחזור לרצות לראות את ק"ש נכשלים.
כל כך קשה היה עם הדילמה,מצד אחד,הצלחה של גילי.ומצד שני כשלון של הבלון הנפוח.

כל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: גילי לנדאו פוטר
הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2012, 01:45 
סמל אישי של המשתמש
הפועל הפשוט כתב:
ערן כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
ערן כתב:

יוסי אבוקסיס עוד צריך להוכיח מה הוא שווה (ליתר דיוק: שהפוטנציאל שלו ניתן למימוש).

תרשה לי לחלוק עליך.

יחד עם זאת, אני עדין רואה בו מאמן מוכשר, מבין כדורגל, ובעיקר דמות מאד חיובית וישרה.
כאלו דמויות חסרות לנו מאד בכדורגל המצחין מרקבון הקומבינות. אותו ריקבון, שמכיוון כזה או אחר, הנחית את אבוקסיס עלינו.
אבוקסיס גם הוא, מאמן מוכשר. בניגוד ללנדאו, יש לו את האופי שיכול להתאים את עצמו לרוח של הכדורגל שלנו, ולהגיע בחפירות אוגר לאן שמגיע - עד אלי טביב כמובן.
לנדאו לעומת זאת לוקה בחסר בכל מה שקשור ליחסי שחקן יקיר הנהלה - מאמן. נו, מה לעשות.

הייתי נותן ללנדאו הזדמנות שניה בהפועל, ואם אפשר על הדרך גם לסגור מעגל ולהחליף את אבוקסיס.

עזוב רגע את אבוקסיס, בכל הנוגע לגילי לנדאו אתה שבוי בדימוי התקשורתי שלו. זה שהוא מדבר בעברית יפה, לירית, מטאפורית, ברטוריקה נעימה, לא הופך אותו לאדם ישר ונקי. לא הרבה יותר משאר האנשים בכדורגל הישראלי. במלים פשוטות: מדובר בפוזה. אחושילינג פוזה. ואי אפשר לפטור אותו ב״נו, לוקה ביחסים״. זה הרבה יותר מזה. לפני שהיה בהפועל, כשהיה בהפועל והרבה אחרי הפועל. ואם תשאלו אותי, לעטוף את עצמך בכסות של מלים יפות כשמאחוריהן אתה עוד מאותו דבר, זה מהלך הרבה יותר ציני מאשר להיות סתם חרא שרואים שהוא חרא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2012, 01:58 
ערן כתב:
הפועל הפשוט כתב:
ערן כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
ערן כתב:

תרשה לי לחלוק עליך.

עזוב רגע את אבוקסיס, בכל הנוגע לגילי לנדאו אתה שבוי בדימוי התקשורתי שלו. זה שהוא מדבר בעברית יפה, לירית, מטאפורית, ברטוריקה נעימה, לא הופך אותו לאדם ישר ונקי. לא הרבה יותר משאר האנשים בכדורגל הישראלי. במלים פשוטות: מדובר בפוזה. אחושילינג פוזה. ואי אפשר לפטור אותו ב״נו, לוקה ביחסים״. זה הרבה יותר מזה. לפני שהיה בהפועל, כשהיה בהפועל והרבה אחרי הפועל. ואם תשאלו אותי, לעטוף את עצמך בכסות של מלים יפות כשמאחוריהן אתה עוד מאותו דבר, זה מהלך הרבה יותר ציני מאשר להיות סתם חרא שרואים שהוא חרא.

עקרונית אני לגמרי בגישה שלך, ומבין את מה שאתה אומר, ויתכן מאד שהייתי חושב ככה אם לא היה מזדמן לי להכיר במעט יותר לעומק את גילי לנדאו האיש. מעבר לאותה עברית מטאפורית ולירית, שלא שם מבחינתי טמון המאמן, הכרתי סוג של אדם צנוע, וכזה שהצלחתי להאמין ליושרה שלו. אולי טעיתי? יתכן. אבל זאת התחושה שהיתה לי והיא עדין קיימת. מעבר לכך, וחרף גל הביקורות על לנדאו, אני זוכר לו ימים טובים כמאמן ולא אמנה אותם כאן. אני גם נמנע מלהשוות לאבוקסיס. ללנדאו יש מספר בעיות שעד היום הפריעו לו במהלך הדרך, הוא איש עם עקרונות, וזו אחת מהבעיות. במקרה של קרית שמונה זה היה צפוי לצערי, בעצם הליכתו לשם, אני מוכרח להודות ששיקול הדעת שלו הוא עוד אחת מהטעויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2012, 08:05 
שירצקי מנסה לערפל את מה שכל כך ברור - מאמן בק"ש הוא סמרטוט. לטובה ולרעה, שירצקי הוא המנג'ר המעורב. וזו מהות הפיטורים.
פרסומים על חדר הלבשה או על כל דבר אחר הם קשקושים מגמתים שמתעלמים מ: התמודדות יפה באלופות כולל נגד באטה, מתקציב קטן ביחס למשימות, מפציעה קשה של 3 שחקני מפתח ומכך שקשה לקבוצה קטנה (שזה בערך כל קבוצה ישראלית, למעט קבוצת הדאבל) להצליח גם באירופה וגם בליגה. ובודאי שמכך ששירצקי סימן את גילי מספר שבועות עוד לפני הפיטורים, וזה השליך על הסביבה.
רב"ש נבון. אחרי שנקלע למשבר, חזר לק"ש, העביר שנה חלקה וברח. התחיל טוב בקפריסין.
שירצקי חשב שגילי יהיה סמרטוט מושלם, וטעה. אז עכשיו יש לו את ברק בכר "עד סוף העונה".

גילי אדום, אינטליגנטי וסימפטי. טרם הנפיק תעודות כמאמן ברמה הגבוהה לליגת העל. נקווה שגם זה יגיע.
בעל זכויות בהפועל והיחס שלנו אליו תמיד יהיה חם. בהצלחה. :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2012, 08:49 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
לפי העצבים של העתונאים זה נראה שגילי היה מאוד בעניין של הדלפות

מדליף זה אחד שמוציא דברים שלא בשמו, אלא בשם ״מקורב״, ״בכיר״, ״גורם״ וכד׳.
מי שהוציא דברים ללא אישור אך בשמו איננו מדליף. הוא מפר הוראות המעסיק.

בידידות,
קפטן אובויאוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2012, 17:49 
סמל אישי של המשתמש
שמועה חזקה אומרת שאלי כהן של עכו סגור בק"ש ובימים הקרובים הוא עומד לחתום שם..

לא יודע אם להאמין או לא אבל אם אלי כהן העכואי חותם בק"ש זה עוד מאמן טוב שלא יגיע אלינו ומשאיר אותנו עם שוק מאוד דליל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 105 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: