תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 468 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רועי בן ארויה:אוהד הפועל-נוכל וגנב שמסתובב בתוכנו: הזהרה!
הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 10:35 
סמל אישי של המשתמש
גדולים וקשוחים ממנו לא הצליחו לגבות מבן ארויה את חובם.
(חלק קטן עשו זאת בלחץ פיזי מתון כי הם פשוט לא חוששים מבן ארויה,או שהלכו לאבא שלו ו״דפקו על השולחן״ מה שנקרא.)
סביר להניח ש״החבר המשותף״ זה לא יותר מנער צעיר שכמובן לא מסוגל לגבות את הכסף מבן ארויה,לא בטוב ולא ברע.
אנשים מבוגרים שלא בדיוק חסר להם כוח פיזי ובטחון עצמי נשארו עם הזין ביד ובלי הכסף חודשים ארוכים עד היום,ואתה מדבר על ״החבר המשותף״ ולמה הוא לא גבה את הכסף מהנוכל?
הנה בכל זאת ניסיתי להסביר לך.כל הכבוד לי על הסבלנות.

בנושא אחר כמו שכתבה האמא של אחד הקורבנות העיקריים:
איפה קולו של רועי בן ארויה? איפה ההכחשות שלו? איפה הניסיון להציל את שמו הטוב? למה לא שמענו אותו אומר שהכל הבל הבלים ועזרא הוא שקרן מסריח? למה? אומרים עליך שגנבת אלפי שקלים מאנשים-אין לך צורך להגן על עצמך אם הכל זה שקר? שבוע האשכול רץ וכלום! לא צריך בשביל זה להיות בעל יוזר בפורום,כפי שלאמא אין יוזר.
אם מישהו היה מעליל עלי מול מאות ואולי אלפי אנשים שקוראים שאני גנב ועוקץ,הייתי עושה הכל על מנת לטהר את שמי ואת כבודי העצמי.
במקרה כזה ברור לחלוטין שהקלישאה ״על ראש הגנב בוער הכובע״ היא כורך המציאות.
ואם למישהו יש עדיין ספקות,הוא יקבל את התשובה מהר מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
bloodbrother כתב:
אדום אופטימי כתב:
הדבר שאותי מטריד מאוד באשכול זה ( חוץ מכמובן מקרה הנוכלות של הבן אלף הזה ) היא הקלות הבלתי נסבלת שבה מלווים נערים כיום כספים אחד לשני ובמיוחד לכאלה שהם לא מכירים הכרות עמוקה.
לפי העדויות באשכול לא מדובר ב- 50 ש"ח אלא במאות שקלים.

זה מה שאמרתי. הזוי!

מילא אם היו פה עדויות שהבחור מאיים, פועל באלימות, או מתנהג בביריונות מילולית כלפי האנשים שהוא "לווה" מהם.

אתה לוקח את דברי למקום לא נכון.
לא דיברתי על הבן אלף, אלא על התופעה שאני מבין מתגובות הכותבים שזה סוג של נוהג להלוות כספים ובסכומים שכאלה.

יכול להיות שלקחתי למקום לא נכון, אם כן מתנצל. אני עדין חושב שזה הזוי להלוות כספים כאלה למישהו שהוא לא חבר קרוב. ואולי לפחות עם זה תסכים.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 10:36 
תשמע בלאד, אתה חלאה שהשטן לא ברא
כל עוד היו ענייני פרובוקציות ספורט, חפיף, היית טרול, אבל זה לא יאמן
פשוט חלאת אדם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 10:38 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
אדום אופטימי כתב:
bloodbrother כתב:
אדום אופטימי כתב:
הדבר שאותי מטריד מאוד באשכול זה ( חוץ מכמובן מקרה הנוכלות של הבן אלף הזה ) היא הקלות הבלתי נסבלת שבה מלווים נערים כיום כספים אחד לשני ובמיוחד לכאלה שהם לא מכירים הכרות עמוקה.

זה מה שאמרתי. הזוי!

מילא אם היו פה עדויות שהבחור מאיים, פועל באלימות, או מתנהג בביריונות מילולית כלפי האנשים שהוא "לווה" מהם.

לא דיברתי על הבן אלף, אלא על התופעה שאני מבין מתגובות הכותבים שזה סוג של נוהג להלוות כספים ובסכומים שכאלה.

יכול להיות שלקחתי למקום לא נכון, אם כן מתנצל. אני עדין חושב שזה הזוי להלוות כספים כאלה למישהו שהוא לא חבר קרוב. ואולי לפחות עם זה תסכים.

מכיר בעברית מילה שנקראית ״פחד״?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 10:38 
סמל אישי של המשתמש
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
תשמע בלאד, אתה חלאה שהשטן לא ברא
כל עוד היו ענייני פרובוקציות ספורט, חפיף, היית טרול, אבל זה לא יאמן
פשוט חלאת אדם

הוא איש רע וממורמר.
לא אתפלא אם ברח לאמריקה כמו ילדה קטנה,אחרי שחדשות לבקרים היה מצליח לריב ולגרום לכל אחד שמכיר אותו לשנוא ולתעב אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
בנושא אחר כמו שכתבה האמא של אחד הקורבנות העיקריים:
איפה קולו של רועי בן ארויה? איפה ההכחשות שלו? איפה הניסיון להציל את שמו הטוב? למה לא שמענו אותו אומר שהכל הבל הבלים ועזרא הוא שקרן מסריח? למה? אומרים עליך שגנבת אלפי שקלים מאנשים-אין לך צורך להגן על עצמך אם הכל זה שקר? שבוע האשכול רץ וכלום! לא צריך בשביל זה להיות בעל יוזר בפורום,כפי שלאמא אין יוזר.
אם מישהו היה מעליל עלי מול מאות ואולי אלפי אנשים שקוראים שאני גנב ועוקץ,הייתי עושה הכל על מנת לטהר את שמי ואת כבודי העצמי.
במקרה כזה ברור לחלוטין שהקלישאה ״על ראש הגנב בוער הכובע״ היא כורך המציאות.
ואם למישהו יש עדיין ספקות,הוא יקבל את התשובה מהר מאוד.

לא אמרתי בשום מקום שהוא לא גנב. אבל נראה לי שזה גם לא תגובה אלי.

מה שכן, האם בן ארויה הזה מודע לאשכול? האם הוא רשום בפורום ויכול להגיב?

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 10:41 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
bloodbrother כתב:
אדום אופטימי כתב:
bloodbrother כתב:
אדום אופטימי כתב:

זה מה שאמרתי. הזוי!

מכיר בעברית מילה שנקראית ״פחד״?

כולם פחדו? אז בשביל מה הוא סיפר סיפורים על זה שהוא יחזיר? בשביל מה נתן תעודות זהות? אם הם פחדו, הוא לא היה צריך את זה. זה לא כזה פשוט. ואשמח, שוב, לשמוע את עדותו של אורביט בנוגע לזה - האם פשוט פחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 10:45 
סמל אישי של המשתמש
ואוו, איזה זיפ לפנים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
אז נתן תעודה-אז מה???
נתן גם כספומט שלא מוציא כסף.
שקרן פתולוג ואתה עוד מנסה לתפור לו תכונות אנושיות.
צודק-הוא בעצם אחלה בן אדם ורצה להחזיר את הכסף,אחרת לא היה נותן את תעודת הזהות לאורביט כערבון.
הגיון פשוט.
הוא מאוד רוצה להחזיר הבן ארויה הזה,רק שכל פעם קורה לו משהו נורא איך שהוא בא להחזיר וקובעים איתו: פעם אבא שלו נפצע קשה בדרך לבלומפילד,פעם אח שלו מת,פעם אמא שלו חולה באיכילוב.
יש גם סיבות חיוביות שברגע האחרון הוא לא יכול להחזיר את הכסף: איך שהוא קבע עם האבא של הילד,היתה לו נסיעת עסקים דחופה לקפריסין,וכן-פעם אחת הוא גם נסע במטוס הפרטי של אבא שלו (לדברי החברה) בדיוק שקבעו איתו להחזיר את הכסף,וכוד באותו היום הספיק לחזור למשחק של הפועל.
הוא מאוד רוצה להחזיר כספים,אבל תמיד צץ משהו: או טרגדיות משפחתיות או נסיעות עסקים חשובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
לא,הוא לא מודע לאשכול!!!! מה אתה חושב? ריבונו של עולם! לא מודע.סתם בא לו לשבת בשער 13.
לגוון.
ולאמא יש יוזר? כ״כ קשה להעביר מסרים דרך אלה שיש להם יוזר? אני באמת כבר לא יודע אם לצחוק או לבכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 10:54 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
אז נתן תעודה-אז מה???
נתן גם כספומט שלא מוציא כסף.
שקרן פתולוג ואתה עוד מנסה לתפור לו תכונות אנושיות.
צודק-הוא בעצם אחלה בן אדם ורצה להחזיר את הכסף,אחרת לא היה נותן את תעודת הזהות לאורביט כערבון.
הגיון פשוט.

כן, נכון, כתבתי שהוא אחלה בנאדם. אתה סתם מתחמם שלא לצורך.

לא אמרתי בשום מקום שהוא שהוא רצה להחזיר את הכסף. רק שלא נראה לי שכולם פחדו ממנו, כי אם זה היה ככה, הוא לא היה צריך להמציא סיפורים ולשקר. הוא פשוט היה אומר "תן לי" והיו נותנים.

יכול להיות בהחלט שחלק פחדו, חלק הוטעו, וחלק שילוב של השניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
ונניח לא כולם פחדו ממנו,למשל האבא של הילד.
תמיד היו טרגדיות משפחתיות ברגע האחרון,רגע לפני שרועי בן ארויה התכוון באמת ובתמים להחזיר את הכסף עם ריבית,פרח ומכתב התנצלות.
פתחנו פה כיתה טיפולית או שזה בעצם ריאלטי של מלחמת ההתשה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
תמיד היו טרגדיות משפחתיות ברגע האחרון,רגע לפני שרועי בן ארויה התכוון באמת ובתמים להחזיר את הכסף עם ריבית,פרח ומכתב התנצלות.

סבבה. זה בדיוק מה שחשבתי. שאצל חלק עניין הפחד עבד, ואצל חלק השקרים עבדו עליהם.

ויאללה עוד שניה אתה נכנס לנודניקים עם הדיבורים האלה. כמה שאני אוהב אותך, אין לי כח לאגרסיביות הזאת. אתה גם סוג של ביריון איתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 11:02 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
עזרא כתב:

סבבה. זה בדיוק מה שחשבתי. שאצל חלק עניין הפחד עבד, ואצל חלק השקרים עבדו עליהם.

ויאללה עוד שניה אתה נכנס לנודניקים עם הדיבורים האלה. כמה שאני אוהב אותך, אין לי כח לאגרסיביות הזאת. אתה גם סוג של ביריון איתה.

:LOL2: :BOW: :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 11:05 
למרות שדיי החלטתי להפסיק לכתוב פה בפורום (אחרי יותר מדי זמן הבנתי שאין בזה תועלת וזה רק גורם לעצבים ולריבים מיותרים)
אני אחרוג ממנהגי ואגיב פה.

לפני חצי שנה התקשר אלי רועי בן ארויה וביקש בדחיפות 100 ש"ח כדי להגיע לבית החולים לפגוש את אמא שלו (זה היה אחרי
שבעבר הלוותי לו 20 ש"ח לכרטיס במשחק כדורסל שהוא כמובן לא החזיר). האמת שהיה נשמע לי קצת לא אמין אבל אמרתי לעצמי
שבשביל הסיכוי שאכן מדובר במקרה אמיתי, אני מוכן להסתכן על ה-100 ש"ח האלה ולעזור לאוהד הפועל בשעת צרה.

כמובן שמאז, חצי שנה, בכל פעם שפניתי אל רועי קיבלתי הבטחות וסיפורי מעשיות על מחר מחר, שבוע הבא, במחצית וכו'.
לפני כמה שבועות התברר לי שהוא עקץ עוד כמה אוהדים שחלקם מתנדב בעמותה ומוכרים לכולנו, ואפילו ניצל תמימות של כמה
מתנדבים וטען שהוא הולך לעשות חברות כבוד בעמותה ונרשם אצלם שיתקשרו אליו.
מגיע למשתמש "עזרא" כל הכבוד על הצעד האמיץ שהוא עשה. אני לא יודע אם הייתי עושה את זה בעצמי. רועי בן ארויה הוא פושע
וזה עצוב לראות את הנסיונות הפאתטיים להוציא את הדיון מהקשרו החשוב וזה שיש פה אוהד שנמצא בתוכנו וגונב כספים
מאוהדי הקבוצה. בתור אחד שיצא לו לעזור פעם וחצי לאוהדים שנתקעו בלי כסף למשחקים (ושדאגו להחזיר כמובן אחרי) המקרה של רועי
בן ארויה הרתיע וגרם לי לחשוד יותר באנשים וחבל.

כל הכבוד חרמש, תמשיך במלאכת הקודש אותה אתה עושה. מקווה שהסיפור הזה יפתר ולא נראה את רועי יותר במשחקי הקבוצה, לי אישית
זה יותר חשוב מה-120 ש"ח שהלכו לטובת הוודקות רדבול של רועי בבריכות באילת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 11:08 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
יכול להיות שלקחתי למקום לא נכון, אם כן מתנצל. אני עדין חושב שזה הזוי להלוות כספים כאלה למישהו שהוא לא חבר קרוב. ואולי לפחות עם זה תסכים .

גם עם ההגדרה הזו איני מסכים.
אתה בכל הוויכוח שלך כאן מתייחס לנושא הזה של הלוואת כספים , נקרא לזה בין בני נוער למרות שהבן אלף מבוגר להבנתי.

כמו שאתה וגם אני דרשנו מפותח האשכול לוודא כל מידע לפני שהוא מפרסם , והוא לא בדיוק עשה זאת להבנתי , כך אתה ניכנס לפרטי המקרים שהובאו כאן מבלי שאתה מכיר אותם לעומקם.

מותר לך כמובן להניח הנחות כאלה ואחרוןת ולהחליט שאנשים הזויים אבל אני מציע שתעשה זאת במנותק מהמקרה של הבן אלף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 11:09 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
למרות שדיי החלטתי להפסיק לכתוב פה בפורום (אחרי יותר מדי זמן הבנתי שאין בזה תועלת וזה רק גורם לעצבים ולריבים מיותרים)

לפני חצי שנה התקשר אלי רועי בן ארויה וביקש בדחיפות 100 ש"ח כדי להגיע לבית החולים לפגוש את אמא שלו (זה היה אחרי
שבעבר הלוותי לו 20 ש"ח לכרטיס במשחק כדורסל שהוא כמובן לא החזיר). האמת שהיה נשמע לי קצת לא אמין אבל אמרתי לעצמי
שבשביל הסיכוי שאכן מדובר במקרה אמיתי, אני מוכן להסתכן על ה-100 ש"ח האלה ולעזור לאוהד הפועל בשעת צרה.

כמובן שמאז, חצי שנה, בכל פעם שפניתי אל רועי קיבלתי הבטחות וסיפורי מעשיות על מחר מחר, שבוע הבא, במחצית וכו'.
לפני כמה שבועות התברר לי שהוא עקץ עוד כמה אוהדים שחלקם מתנדב בעמותה ומוכרים לכולנו, ואפילו ניצל תמימות של כמה
מגיע למשתמש "עזרא" כל הכבוד על הצעד האמיץ שהוא עשה. אני לא יודע אם הייתי עושה את זה בעצמי. רועי בן ארויה הוא פושע
וזה עצוב לראות את הנסיונות הפאתטיים להוציא את הדיון מהקשרו החשוב וזה שיש פה אוהד שנמצא בתוכנו וגונב כספים
מאוהדי הקבוצה. בתור אחד שיצא לו לעזור פעם וחצי לאוהדים שנתקעו בלי כסף למשחקים (ושדאגו להחזיר כמובן אחרי) המקרה של רועי

כל הכבוד חרמש, תמשיך במלאכת הקודש אותה אתה עושה. מקווה שהסיפור הזה יפתר ולא נראה את רועי יותר במשחקי הקבוצה, לי אישית

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי,ראצ׳ו.
תודה :ROSE:
אולי גם אני עשיתי פה ושם טעויות בהתנהלות שלי פה ובתגובות אבל זה בטח לא מגלומניה או שגעון גדלות.
לקחתי על עצמי תיק כבד כי אכפת לי וכואב לי (מי שהסיפור של האמא לא עושה לו משהו,כנראה שיש לו לב של בטון מזוין) ואני אוהב בכללי אוהדי הפועל.מאוד.תמיד אהיה מוכן לחצות 3 נתיבים ולקבל קללות מנהגים אחרים,אם אני רואה אוהד הפועל משוטט בסיום המשחק או לפניו.
ראיתי בזה אקט אנושי,מצווה ואתגר גדול וידעתי שאשלם על זה מחיר לא פשוט.
עצוב שיש כאלה שלא מעריכים וחושבים שהצעד הזה של פתיחת האשכול זה מגלומניה.
אני כבר לא נהנה מהתוצאות של התיק שלקחתי על עצמי (ומלכתחילה לא התכוונתי להנות) אבל אלך עם הסיפור הזה עד הסוף.עד שיהיה פה צדק והשפיות תחזור לשלוט.
חבל שלא מספיק אנשים מספרים את הסיפור שלהם מלבד ברקו,ראצ׳ו,האמא של הנער ועוד כמה.
אין לכם ממה לחשוש,אנשים רוצים לעזור לכם.אנשים לא רוצים שיהיה מפחיד להגיע לבלומפילד או למשחקי הכדורסל.
דעתי היא גם שאסור שכף רגלו של בן ארויה תדרוך עוד במשחקים של הפועל,אבל אם יש כאלה שמאמינים שאפשר לשקם אותו אחרי שיחזיר את החובות ולתת בו חינוך מחדש,אז לי אין מה לעשות בנידון.הייתי שמח אם היה מחזיר את הכספים ומשתקם,אבל אני די סקפטי.
זה עניין לאנשי מקצוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:

:BOW: :ROSE: :ROSE:

(סותם את הפיות לכמה סקפטיים? עדות ראשונה ממקור אמין מספיק?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 11:25 
האשכול הזה הפך לפארסה .
לא השתגעתי עליו מההתחלה אבל עכשיו הוא בכלל שכונתי .
וחרמש , אולי באמת תפסיק להגיב באשכול הזה כמו שאמרת לפני מי יודע כמה תגובות , כבר לא ברור אם האשכול הוא על החולירע או עליך ועל ה"תיק הגדול שלקחת על עצמך" .
אמרת שזה בטיפול , אז סגור עיניין .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 11:27 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:
האשכול הזה הפך לפארסה .
וחרמש , אולי באמת תפסיק להגיב באשכול הזה כמו שאמרת לפני מי יודע כמה תגובות , כבר לא ברור אם האשכול הוא על החולירע או עליך ועל ה"תיק הגדול שלקחת על עצמך" .

אז אמרתי.אין לי מילה,בסדר? לא בא לי לסתום ת׳פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 11:28 
עזרא כתב:
רוי האדום כתב:
האשכול הזה הפך לפארסה .

אז אמרתי.אין לי מילה,בסדר? לא בא לי לסתום ת׳פה.

תעשה חיים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 11:37 
נשיקה צרפתית כתב:
NARKOTIKA כתב:
לא מבין איך אתם שמים 100 שקל לבן אדם שאתם לא ממש מכירים. בחיי.

"הוא אוהד הפועל, הוא אחד מאיתנו, אין מצב שהוא לא מחזיר לי"
:bang: :cry:

נשיקה צרםתית, זה לא נכון מה ששאלת בנוגע לנתינה לבן אדם שלא מכירים מאחר וגם אני מקבל עזרה מאוהדים רבים של הפועל תל אביב ואנשים החלו לעזור לי גם כן מבלי להכיר אותי ומבלי לדעת מי אני ומה אני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 11:42 
חרמש רשמת לו משהו בפייסבוק?
הפייסבוק שלו פתוח לכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
idan כתב:
חרמש רשמת לו משהו בפייסבוק?
הפייסבוק שלו פתוח לכולם.

הוא חסום אצלי.
מה יש לי לדבר איתו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 11:45 
להדביק לו על הקיר לינק לאשכול הזה למשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
idan כתב:
להדביק לו על הקיר לינק לאשכול הזה למשל.

אחרים מוזמנים לעשות כך.
מן הסתם הוא מודע לאשכול הזה,אם כי אני לא יודע עד כמה בא לו לקרוא אותו.
ואם ידביקו הוא ישר ימחוק וגם יחסום.
עדיף להתרכז בכל העדויות האלה ובדברים שנעשים מאחורי הקלעים כדי לסגור את הפרשה הזו,וכמובן להצטרף לתקווה של ראצ׳ו שאולי מתישהו הוא יעוף לנו מהפנים לתמיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 12:05 
הולך לקרות משהו בנידון?!

"טביב הביתה"
"הפועל חזרה!"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 12:25 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יודע אם קראת אבל עזרא כתב, שאיש מאוד מאוד מוכר ביציע לקח את הנושא על חסותו והוא ביקש שבועיים לסדר את העניינים בן הבן זונה הגנב ימח שימו לבין הנעקצים, ובזמן הזה אוהדים שנעקצו מוזמנים לספר את הסיפור שלהם עם הוכחות וכו' לעזרא והוא יעביר לאוהד..

(ועוד דבר האוהד המוכר אמר שאם מישהו יעשה משו על דעת עצמו קרי יפנה למשטרה יפרק לבן זונה תידיים ההוא מסיר את האחריות שלו מהנושא ועוזב את זה..)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 12:26 
האשכול מראה שאתם אוהדי הפועל קהל שלא שונה מאוכלוסית המדינה,חשבתי שבין אוהדי הפועל ולפחות בגרעין הקשה ואני לא מתכוון לאולטראס
אני מתכוון לאלה שמגיעים לרוב המשחקים ולאלה שכותבים בפורום אלה ששרים נגד גיזענות ומגיעים להפגנות צדק חברתי ועוד ועוד ועוד...

בקיצור בכמה מילים-חשבתי לטומי בתור אוהד הפועל שהגעתי לקהילה נאורה קהילה תומכת,קהילה שעוזרת אחד לשני,לצערי התבדתי.

אני אישית ניכוותי כמה וכמה פעמים מאוהדים שעזרתי להם כלכלית או חברתית הנחות וקומבינות והכול על הגב שלי ובזמני הפנוי והלא פנוי.

אבל-אני כיום בן 40 ואני יודע להיות אחראי למעשי ואם הפסדתי אצל אוהד כזה או אחר זה בעיה שלי ואני יודע איך להתמודד עם זה.

לבוא לילדים קטנים תמימים לקחת להם כספים ובמקום לקבל גיבויי ורוח גבית משאר הקוראים אני המום שאני קורא פה ואני לא נכנס לשמות

לתגובות ציניות-"למה נתתם?" "למה עשיתם?" אנחנו רוצים דיווח ממקור ראשון וכולי וכולי...

אני מבקש בכול לשון של בקשה על תהיו מפגרים,מי שרוצה לעזור שיעזור מי שרוצה להפריע,מי שלא מאמין שאכן רועי בן ארוייה נוכל,מי שרוצה להיות "מגניב" עם תגובות מפגרות שלא מועילות במהומה,אני מבקש לא להגיב.
כוחנו באחדותינו,היום זה אני מחר זה אתה... כולם יודעים שהגלגל מסתובב ואם חרטנו על דגלנו לעזור לנכשלי החברה-אז רבותי פה נכשלנו ובגדול.
ממש כואב לי האשכול הזה,הרבה יותר כואב מכל הכסף שגנב רועי בן ארוייה,כואב שיש פה אנשים שרומסים אחד את השני בשביל סיפוק אישי.
נמאס שאנשים פה מתנצחים מגנים על חלאה על תפוח רקוב שנמצא אצלינו ועוד כל אלה שלא מכירים אותו בכלל ומגינים עליו כאילו היה עלי מוהר ז"ל.

חברה תתאשתו ומהר,אני חושב וגם בטוח שאם היה מקרה כזה אצל אוהדי בית"ר מזמן זה היה נגמר ונסגר אחרת... העיקר שאתם כל בוקר קמים וצוחקים עליהם וקוראים להם בבונים.

לסיכום-שיר של מרגלית צנעני-אני לא אוהב מוסיקה מזרחית אבל תקראו את המילים,כל מילה בול.
הפזמון-זה הקטע הרלוונטי.

יש לי אלף ניגונים ישנים וחדשים
להמשיך נותנים לי כוח -
יש מי שאוהב אותי, ומוחה את דמעתי,
בעיניו האש יוקדת
לשפתיו אני נושקת.

אלוהים, מה עוד אבקש?
רק שמור אותי מאוהבי
ומשונאי אשמר בעצמי
רק שמור רק שמור
רק שמור אותי מאוהבי

יש לי עיר הומה אדם, חורף קר וקיץ חם
ובגן ניצן פורח
יום חולף ולילה רד, ותינוק חדש נולד
יש כוכב מביט עלינו
ומאיר את צעדינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 468 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: