תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 00:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 470 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ליגת העל מחזור 5 - יתר משחקי המחזור
הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 02:10 
סמל אישי של המשתמש
המגן השמאלי האפריקאי של מ.ס אשדוד פשוט מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 02:32 
סמל אישי של המשתמש
הסיבה העיקרית אחרי ניר ביטון (ואולי אפילו לפני) שאשדוד תדבר חזק העונה היא שיש לה מגנים שהם פקטור בהתקפה (ורטה ואושינאווה).
הקבוצה היחידה פחות או יותר שיש לה מגנים כאלה חוץ מאשדוד היא ק.ש, והם הסיבה העיקרית שהיא לקחה אליפות אשתקד.
הפועל, בשביל לעשות את קפיצת המדרגה הרצינית שלה, חייבת להביא לפחות מגן אחד כזה בינואר. זה מה שהביא דאבל לפני שנתיים, וזה אולי מה שיביא אליפות העונה.
אנטבי ופנטסיל (במצבו הנוכחי) הם פשוט שני שחקנים פחות כשהפועל תוקפת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 02:35 
סמל אישי של המשתמש
היחיד שאפשר וצריך להביא מבאר שבע זה דוידזאדה. הוא ובן הרוש מנתניה המגנים הכי טובים בארץ, אבל אני דיי בטוח שדוידזאדה טוב יותר, והוא לגמרי אנדרייטד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 02:40 
עזרא כתב:

אושינאווה בהחלט יכול להיות גניבה מצד אשדוד. העונה רק התחילה , אבל הוא מסתמן כפוטנציאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 03:21 
אני חושב שצריך לתת לדנין את המושכות באגף שמאל. שיתחיל לשרוף שטחים קצת. ממה שאני זוכר, הוא מגן טוב.
פנטסיל? עדיין סימן שאלה גדול מבחינתי. לתת לו לרוץ עד ינואר (כאילו יש ברירה) ואם לא יהיה טוב - להביא מחליף.

יגאל וחוטבא רק למקרים מיוחדים של הרחקות ו/או פציעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 03:36 
Gili כתב:
עזרא כתב:

אושינאווה בהחלט יכול להיות גניבה מצד אשדוד. העונה רק התחילה , אבל הוא מסתמן כפוטנציאל.

כאשר יש שיטה, יציבות והמשכיות לשחקנים יש אפשרות לבוא לידי ביטוי. כאשר מדברים על "גניבה" הכוונה כנראה מתכונים לשחקן אלמוני שהובא ו"בום" ,הצליח. לרוב מדובר על שחקנים מוכשרים ממוצעים שמשתלבים היטב במערך משונן.
באשדוד,ללא קשר למיקום בסוף העונה, יש עבודה מתמשכת של יוסי מזרחי בגיבוי הבעלים. יש להם יתרון שאים לחץ לתארים אבל בולטת עבודה מקצועית יסודית.
אולי אותו שחקן בקבוצה אחרת פחות מסודרת, היה פחות בולט.

ביחס למכבי ת"א: ספגה שני שערים בכדורי גובה שהמחישו עד כמה אניימה לא מועמד לליגות בכירות באירופה. אפס משחק גובה. תקוע בקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 03:47 
עזבו אתכם שיטה לא שיטה,גרסיה מה גרסיה,אם עטר נפצע להם הלכה להם העונה,עד עכשיו השודד זקנות נותן עונה מטורפת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 03:54 
סגל "מאוזן" זה לגמרי אוברייטד. מאמן לא נמדד בזה שהוא בונה "סגל מאוזן", הוא נמדד בזה שהוא בונה סגל שמציג כדורגל ומביא תוצאות. ושני הדברים לא בהכרח הולכים ביחד.
אני מעדיף סגל מפוצץ ביכולת אישית כמו שיש להפועל, גם עם הבעיות מאחור, בכל יום על פני איזה סגל בינוני אבל "מאוזן" (ברור שעדיף את שניהם אבל זה כבר קורה רק עם תקציבי גאידמק). הבעיה של הפועל כרגע היא לא שהסגל לא מאוזן, זה לא שאנחנו מסיימים כל משחק בתיקו 5-5 או הפסד 4-3. הבעיה היא שהכישרון בחלק ההתקפי לא בא לידי ביטוי בעיקר כי השחקנים שם בכושר אישי מאוד ירוד. אם גילי, דמארי, טוטו וטב"ח היו בשיא שלהם אז גם קישור של דג'מבה וממן והגנה של באדיר וחיימוביץ' היו מספיקים.

הרי עם כל הדיבורים על הבעיות של הפועל בהגנה ובקישור האחורי, הפועל הקבוצה שספגה הכי מעט בליגה. זה שאנחנו נראים כמו אשפה זה בעיקר קשור ליכולת בחלק ההתקפי, ששם אנחנו מפוצצים בכישרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 04:32 
סמל אישי של המשתמש
אתם כבר פוסלים את דנין.
הוא מגן מעולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 06:12 
שחר כתב:
לצערי, אני חושש שהאוהדים שלה פיתחו חסינות אחרי כל החרא שהם אכלו בשנים האחרונות, יידרש קצת יותר מ2,3, הפסדים כדי שהם יעשו בלאגן.

הלוואי שאתבדה.

נשאלת השאלה,מתי יקראו לאניימה כושי/גייס חמישי?ולראדי ערבי מלוכלך/מחבל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ליגת העל מחזור 5 - יתר משחקי המחזור
הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 06:18 
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
זה באמת דיעה חריגה פה, אבל לדעתי חצי ראשון מול סכנין היה אולי הכי טוב שלנו העונה. לא מדהים לא מספיק טוב ולא כלום, אבל היתה עדיפות ברורה שלנו בכל פרמטר, וזה לא קרה עד עכשיו

אמנם שלטנו במשחק, אבל לא עשינו עם זה כלום. לא יצרנו מצבים כמעט.
וזה גם לא חוכמה. סכנין לא באו מחצית ראשונה ללחוץ עלינו.
מחצית שניה, עוד לפני האדום, כשהם ראו שהשד הוא די מביך, הם לא פחדו ולקחו את כל המשחק עליהם.
קבוצה שמשחקת טוב לא יורדת לבונקר כי הורחק לה שחקן.

יצרנו שני מצבים של גול בטוח

ואי אחי, עובר עליך משהו רע. איזה שני מצבים? שתי נגיחות משני מצבים נייחים, אחת של פיינסטיל בהתחלה ועוד אחת של חיימוביץ' אחרי כדור חופשי. חוץ מזה, לא היתה התקפה אחת נורמלית שכדור הלך קדימה ואני כבר לא מדבר על הרבע שעה האחרונה בחצי הראשון שהיתה בשליטה של סכנין.
עדיפות ברורה שלנו? וואלה, מול סכנין בבית? תודה לאל. אחרת באמת אפשר היה לסגור את הבאסטה.
זה כמו שהיית מעודד אחרי אתלטיקו כי אלה אתלטיקו וחטפת את הסטירה שלושה ימים אח"כ מול רמה"ש. ההבדל היחידי בין סכנין לרמה"ש זה שסכנין לא לחצו בחצי שעה הראשונה. אם היו לוחצים, לא בטוח שהיית מנצח גם אותם. וכן, קבוצה כמו רמה"ש לוחצת אותך במקום שלא תיתן להם לנשום. כנ"ל סכנין בחצי השני וכן, גם עם 10 שחקנים אפשר לשחק כדורגל אחר. אבל מקבוצה שלא יודעת מה לעשות ב-11, אין מה לצפות שתדע ב-10 שחקנים.

לא טענתי שהיינו טובים. טענתי שכמתבונן מהצד, זה אחת המחציות היחידות שראית עדיפות ברורה שלנו.
אפילו הדגשתי שזה לא טוב, לא מספיק וכו'.
מול רמת השרון, למשל, זה היה משחק בו הם היו עדיפים בכל פרמטר מהשנייה הראשונה.
אם אתה אומר שאין הבדל משמעותי, אז אני חולק עליך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 06:42 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
Gili כתב:
עזרא כתב:

כאשר יש שיטה, יציבות והמשכיות לשחקנים יש אפשרות לבוא לידי ביטוי. כאשר מדברים על "גניבה" הכוונה כנראה מתכונים לשחקן אלמוני שהובא ו"בום" ,הצליח. לרוב מדובר על שחקנים מוכשרים ממוצעים שמשתלבים היטב במערך משונן.
באשדוד,ללא קשר למיקום בסוף העונה, יש עבודה מתמשכת של יוסי מזרחי בגיבוי הבעלים. יש להם יתרון שאים לחץ לתארים אבל בולטת עבודה מקצועית יסודית.

ביחס למכבי ת"א: ספגה שני שערים בכדורי גובה שהמחישו עד כמה אניימה לא מועמד לליגות בכירות באירופה. אפס משחק גובה. תקוע בקו.

אני דפקא מאד התלהבתי אתמול מאד מהמשחק של אניימה. מאד מאד אהבתי איך שהוא שיחק. מאד מאד מאד מאד אהבתי איך שהוא שיחק, מאד מאד מאד מאד. ..... יופי אניימה.

עכשיו ברצינות הוא שוער טוב מאד אולי טיפה יותר. אבל לא יותר. מי שעשה אותו קוסם ושוער ענק זה אנחנו. גם כי אנחנו כאלה ואם מישהו נותן עבודה כמו שצריך וגם מתחפש לאדום הוא מקבל מאיתנו אהבה בלי גבול. והיה לו ערך מוסף גדול בקבוצה היה מנהיג אמיתי על המגרש גם ברגעים קשים וגם בגלל שהיו לו כמה עצירות גדולות ומסירות גדולות. אבל הוא בטח הרבה יותר קטן ממה שעשינו אותו. המחלה? אצלם אין קונצים חוץ מזה שהוא תמיד תמיד יהיה חשוד אצלם בתור גייס חמישי. ואין מקום במחלה לשעור שחוטף גול בדרבי מהחזרה או שמפספס פנדל במשחק אליפות (מה שלא משנה את העובדה שאם היה מבקיע את הפנדל באותו היום לא הייה דבל....) . בקיצור הוא החוליה החלשה של המחלה, לא כי הוא שוער רע להפך כי עליו הם יסתערו ראשונים והדים לזה כבר אפשר לראות מהבילים מתוך סחי התגובות שלהם אתמול והיום . הם קיבלו אתמול מכה ראויה. ומצוין שהיא באה מהכיוון של אניימה. פשוט מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 06:55 
בני יעקבי כתב:
moshiko כתב:
Gili כתב:
עזרא כתב:

אני דפקא מאד התלהבתי אתמול מאד מהמשחק של אניימה. מאד מאד אהבתי איך שהוא שיחק. מאד מאד מאד מאד אהבתי איך שהוא שיחק, מאד מאד מאד מאד. ..... יופי אניימה.

עכשיו ברצינות הוא שוער טוב מאד אולי טיפה יותר. אבל לא יותר. מי שעשה אותו קוסם ושוער ענק זה אנחנו. גם כי אנחנו כאלה ואם מישהו נותן עבודה כמו שצריך וגם מתחפש לאדום הוא מקבל מאיתנו אהבה בלי גבול. והיה לו ערך מוסף גדול בקבוצה היה מנהיג אמיתי על המגרש גם ברגעים קשים וגם בגלל שהיו לו כמה עצירות גדולות ומסירות גדולות. אבל הוא בטח הרבה יותר קטן ממה שעשינו אותו. המחלה? אצלם אין קונצים חוץ מזה שהוא תמיד תמיד יהיה חשוד אצלם בתור גייס חמישי. ואין מקום במחלה לשעור שחוטף גול בדרבי מהחזרה או שמפספס פנדל במשחק אליפות (מה שלא משנה את העובדה שאם היה מבקיע את הפנדל באותו היום לא הייה דבל....) . בקיצור הוא החוליה החלשה של המחלה, לא כי הוא שוער רע להפך כי עליו הם יסתערו ראשונים והדים לזה כבר אפשר לראות מהבילים מתוך סחי התגובות שלהם אתמול והיום . הם קיבלו אתמול מכה ראויה. ומצוין שהיא באה מהכיוון של אניימה. פשוט מצוין.

:LOL2: :LOL2:
הוא הסיבה היחידה שבגללה העונה אני קצת חושש מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 07:03 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
בני יעקבי כתב:
moshiko כתב:
Gili כתב:
עזרא כתב:

:LOL2: :LOL2:
הוא הסיבה היחידה שבגללה העונה אני קצת חושש מהם.

בוא נתחיל שאם אנחנו צריכים לחשוש ממשהו זה מזה שנמשיך לשחק כמו שאנחנו שיחקנו עד היום. אי אפשר להגיע עם כל היום אנחנו עם עיין אחת אצלם במגרש. אבל אני מאד מקווה שמה שראינו אתמול? זהוי רק ההתחלה. אני רוצה להזכיר לכל החוששים שאניימה של החודשים האחרונים אצלנו זה היה צל חיוור של המיתוס אניימה. ומאז הוא לא שיחק ומאז שהגיע למחלה? עד אתמול לא נבעטה אליו אפילו בעיטה רצינית אחת. תאמין לי? אצלם הוא לא יאסוף שלוש חתיכות יותר מפעמים שלוש....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 07:42 
Fez כתב:
סגל "מאוזן" זה לגמרי אוברייטד. מאמן לא נמדד בזה שהוא בונה "סגל מאוזן", הוא נמדד בזה שהוא בונה סגל שמציג כדורגל ומביא תוצאות. ושני הדברים לא בהכרח הולכים ביחד.
אני מעדיף סגל מפוצץ ביכולת אישית כמו שיש להפועל, גם עם הבעיות מאחור, בכל יום על פני איזה סגל בינוני אבל "מאוזן" (ברור שעדיף את שניהם אבל זה כבר קורה רק עם תקציבי גאידמק). הבעיה של הפועל כרגע היא לא שהסגל לא מאוזן, זה לא שאנחנו מסיימים כל משחק בתיקו 5-5 או הפסד 4-3. הבעיה היא שהכישרון בחלק ההתקפי לא בא לידי ביטוי בעיקר כי השחקנים שם בכושר אישי מאוד ירוד. אם גילי, דמארי, טוטו וטב"ח היו בשיא שלהם אז גם קישור של דג'מבה וממן והגנה של באדיר וחיימוביץ' היו מספיקים.

הרי עם כל הדיבורים על הבעיות של הפועל בהגנה ובקישור האחורי, הפועל הקבוצה שספגה הכי מעט בליגה. זה שאנחנו נראים כמו אשפה זה בעיקר קשור ליכולת בחלק ההתקפי, ששם אנחנו מפוצצים בכישרון.

"סגל מאוזן" זה סתם ביטוי. הכוונה היא שיכול להיות לך כשרון בתקפה מכאן ועד להודעה חדשה, כל עוד אין לך מרכז שדה שעובד איתו, שולט במגרש ויודע להעביר לו את הכדור קדימה בצורה נכונה זה לא משנה מי יהיה שם. כנ"ל לגבי מגינים שהם חלק בלתי נפרד ומשמעותי ממשחק ההתקפה.
וזה שהפועל ספגה הכי מעט לא קשור לכלום. גם בגלל היריבות ששיחקת מולן, אבל בעיקר בגלל שבניגוד לכל מה שחסרי המושג אומרים ההגנה של של הפועל היא אולי בעיה, אבל לא הסיבה שבגללה הפועל נראים ככה.
אבל הבעיה היא גם לא הסגל. הבעיה היא שהקבוצה משחקת כדורגל לא נכון, והבעיות בסגל הזה לא מסוגלות לחפות על זה. על זה אחראי המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ליגת העל מחזור 5 - יתר משחקי המחזור
הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 07:45 
אוגוסטוס היל כתב:
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
זה באמת דיעה חריגה פה, אבל לדעתי חצי ראשון מול סכנין היה אולי הכי טוב שלנו העונה. לא מדהים לא מספיק טוב ולא כלום, אבל היתה עדיפות ברורה שלנו בכל פרמטר, וזה לא קרה עד עכשיו

אמנם שלטנו במשחק, אבל לא עשינו עם זה כלום. לא יצרנו מצבים כמעט.
וזה גם לא חוכמה. סכנין לא באו מחצית ראשונה ללחוץ עלינו.
מחצית שניה, עוד לפני האדום, כשהם ראו שהשד הוא די מביך, הם לא פחדו ולקחו את כל המשחק עליהם.
קבוצה שמשחקת טוב לא יורדת לבונקר כי הורחק לה שחקן.

יצרנו שני מצבים של גול בטוח

ואי אחי, עובר עליך משהו רע. איזה שני מצבים? שתי נגיחות משני מצבים נייחים, אחת של פיינסטיל בהתחלה ועוד אחת של חיימוביץ' אחרי כדור חופשי. חוץ מזה, לא היתה התקפה אחת נורמלית שכדור הלך קדימה ואני כבר לא מדבר על הרבע שעה האחרונה בחצי הראשון שהיתה בשליטה של סכנין.
עדיפות ברורה שלנו? וואלה, מול סכנין בבית? תודה לאל. אחרת באמת אפשר היה לסגור את הבאסטה.
זה כמו שהיית מעודד אחרי אתלטיקו כי אלה אתלטיקו וחטפת את הסטירה שלושה ימים אח"כ מול רמה"ש. ההבדל היחידי בין סכנין לרמה"ש זה שסכנין לא לחצו בחצי שעה הראשונה. אם היו לוחצים, לא בטוח שהיית מנצח גם אותם. וכן, קבוצה כמו רמה"ש לוחצת אותך במקום שלא תיתן להם לנשום. כנ"ל סכנין בחצי השני וכן, גם עם 10 שחקנים אפשר לשחק כדורגל אחר. אבל מקבוצה שלא יודעת מה לעשות ב-11, אין מה לצפות שתדע ב-10 שחקנים.

לא טענתי שהיינו טובים. טענתי שכמתבונן מהצד, זה אחת המחציות היחידות שראית עדיפות ברורה שלנו.
אפילו הדגשתי שזה לא טוב, לא מספיק וכו'.
מול רמת השרון, למשל, זה היה משחק בו הם היו עדיפים בכל פרמטר מהשנייה הראשונה.
אם אתה אומר שאין הבדל משמעותי, אז אני חולק עליך.

מה זה אומר עדיפות ברורה? נגד רמה"ש בחצי שעה האחרונה היתה להפועל עדיפות ברורה? כי אם אני זוכר נכון רמה"ש לא עברו את החצי. היתה לנו עדיפות ברורה ובכל זאת אני בטוח שתסכים איתי שזה היה כדורגל שערורייתי. כנ"ל נגד סכנין בחצי הראשון. הם פשוט לא לחצו אותך ונתנו לך לשלוט, זה כל ההבדל. לאחר מכן, אפילו בסוף החצי הראשון הם כבר השתלטו על המשחק ואני כבר לא מדבר אחרי ההרחקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 07:50 
הוקיץ' כתב:
אוקיי אז במכבי יש "שיטה" חבל"ז, ממש טיקי-טאקה.
אתה צודק, הסגל שלהם באמת מאוזן, הוא מאוזן בכך שכולו בינוני.
אני לא רואה שום חלק בסגל שלהם שעולה על זה של הפועל.

קצת הבנת הנקרא חבר. כתבתי את המשפט הזה רק כדי להראות שהשדרוג שהפועל צריכה לעשות כדי לקחת אליפות הוא ממש לא כזה מטורף.
להזכירך, רק לפני כמה שנים להפועל היה "מאמן" בשם יצחק שום. ועדיין, גם קבוצה מאוד לא מאומנת כמו הפועל של אותה עונה רצה יפה באירופה ובצמרת ואלמלא גאידמק אולי גם היתה זוכה.
חוץ מקרית שמונה של העונה שעברה הקבוצות פה לא באמת מראות איזו שיטה יוצאת דופן ולכן לדבר על האליפות כאילו זה איזה משהו בלתי מושג זאת בדיחה.

מה זה אומר שדרוג לא מטורף? בסגל, אולי. לצרות שכולם מסכימים פה שצריכים שני מגינים, לפחות בלם אחד וקשר אחורי, אבל מסכים, אולי לא שחקן אחד או שניים מהרשימה הזו יספיקו.
בצורה הזו שהפועל נראים אליפות היא בלתי מושגת. כל עוד לא יהיה בהפועל מישהו שילמד את הקבוצה הזו לשחק כדורגל הפועל לא יתקרבו לאליפות.
אני מאוד מקווה שאבוקסיס יעשה שינוי וינחיל לקבוצה הזו סגנון ושיטה שכולל את האלמנטים שקבוצה שרוצה אליפות צריכה לעשות מתוך שינה.
בשנייה שהקבוצה תדע לעמוד נכון על המגרש בודאי שהסגל הזה, עם כל הבעיות שלו מסוגל להתמודד פה על האליפות. שהפועל משחקת כדורגל ללא כיוון, כל הכשרון שיש בסגל הזה לא יכול לחפות על היעדר כדורגל בסיסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 08:43 
הפועל - חלק המשחק היחיד שבו שיחקנו היה בבלומפילד נגד דודלנג' אחרי החילופים. ולפחות נגד קבוצות חלשות צריך לשחק באותו הרכב כאשר ורמוט במקום טועמה.
כל שאר הדקות עם טעם תפל חזק. עובדה שזה עתה היה נסיון לגרד "דקות טובות" מהמחצית הראשונה נגד האחרונה בטבלה שבה למעט הפנדל השנוי במחלוקת כמעט לא סיכנו את השער.

מכבי - אינם מאומנים מספיק: העמידה במצבים נייחים. ואינם אינטליגנטים מספיק: קיבלו גול שני דומה לגול ראשון בלי נסיון להפיק לקח. אבל, הסכנה היא שהם ממשיכים להתאמן ברצינות.
בקשר לכישרון בסגל הוא תלוי גם במומנטום הקבוצה וברמת האימון כמו הפועל בדאבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 09:12 
הוקיץ' כתב:
איזה דרך ושיטה רואים במכבי? כלום ושם דבר רואים שם.
בכל המשחקים שלהם הם היו חלשים, הם נבנים מביטחון ויכולת אישית של שניים-שלושה שחקנים.
הסגל שם מאוזן בבינוניות שלו אולי.

הפועל נראית רע בעיקר בגלל הרכבים רעים ושחקנים שמחפפים (בעיקר אריק וממן במרכז השדה).
אני לא אומר שהקבוצה מאומנת טוב או משהו כזה, אבל אלמלא שני הדברים שרשמתי למעלה (ואלו דברים ברי תיקון בסופו של דבר) היינו שולטים ללא עוררין בכל המשחקים עד עכשיו וגם מנצחים.
אז ברור שאם הסגל היה יותר מאוזן או שהקבוצה היתה יותר מאומנת אז כל העסק היה נראה הרבה יותר נורמלי, אבל בואו לא נשכח באיזו ליגה אנחנו משחקים ומי היריבות שלנו.

לא רק שרואים גם מרגישים , וזה הסגל שלהם בינוני מדגיש עוד יותר כמה הקבוצה שלהם מאומנת ומשחקת טוב בהשוואה לליגה , בוא אני אגלה לך סוד , מכבי היא קבוצה בינונית מאוד ,אבל כרגע היא הקבוצה הבינונית הטובה ביותר בליגה ויותר מכך כישרון של ממש אין שם וזה מה שמפריך את כל הטיעון שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 09:20 
Yalla Hapoel כתב:
האליפות תלויה בהפועל,ומי שחושב אחרת,טמבל.

לאף אחד אין תעומק והאיכות שלנו בהתקפה,נגד שמבחינת מגנים זה קצת מפיל אותנו,אבל לאיזה קבוצה בליגה יש מגנים טובים יותר? כולם אותו חרא,חייב לעבוד עם הקבוצה עם דברים בסיסיים כמו תנועה ללא כדור ולחץ נכון.

כל הניצחונות של הפועל זה מפעולות אישיות וזה רק מראה לכם כמה פוטנציאל לקבוצה הזאת יש.

האליפות תלויה במי שישחק יותר טוב לא השמות שרשומים שאותה קבוצה , אז חלאס עם השטויות האלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 470 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: