אדום נחמד כתב:
teknoboy כתב:
אדום נחמד כתב:
teknoboy כתב:
אם זה נאמר סתם אז אפשר גם סתם לא להגיד את זה. לא?
אפשר
אבל השאלה הנשאלה היא למה להיות נודניקים
למה לחפש בכל מקום?
מזכיר לי צמחוניים שמפגינים נגד התעללות בבעלי חיים, כשאת כל מוצרי החשמל שלהם הם קונים מחברות שמשלמות דולר ליום לילד בסין.
תבחרו את המלחמות שלכם. פור ע"ז סייקס
הנה, פותח האשכול עשה בדיוק מה שרצית, ובחר את "המלחמה" שלו.
הוא מבקש מכולם להפסיק עם משהו מאוד מסוים, לא עם כל שיר\מילה\קללה שיכול לפגוע במישהו.
הוא אפילו מסביר למה הוא מבקש, ואיפה הבעיה (ושים לב שיש פה בעיה הרבה יותר רחבה וגדולה מאשר "זאת מילה שלא נעימה לי באוזן" או משהו דומה).
מה הקשר עכשיו למוצרי חשמל בסין? די לדחוף דברים לא קשורים לכל מקום.
מה? מתי אני עושה את זה? לכל מקום... על מה אתה מדבר.
זה קשור כי זו צביעות והתייפיפות.
והמשמעות בלבחור את המלחמה זה לא לבחור אחת מיותרת שגם אם תנצח אותה לא ישתנה כלום.
מה גם שלא מסתתרת בקריאה הזו שום פגיעה אמיתית ומכוונת. בניגוד למשל לקריאות שואה, שפוגעות בצורה ישירה ביריבים שלך אבל גם בחברים שלך (לא אומר אם אתה תומך או לא, אבל זו מלחמה הרבה יותר רלוונטית).
אז שיבחר את המלחמה הזו. כלום לא ישתנה. אבל המצפון שלו נקי יותר (בדיוק כמו של אלה שמפגינים נגד התעללות בבע"ח).
דרך צלחה.
הבנתי. אז אסור להביע דעות פוליטיות כי בכל מקרה אי אפשר לעשות מהפכה מהיום למחר אז אין טעם והכל חרטא וחבל לכולנו על הזמן. הבנתי טוב?
לא חשוב, הדיון הזה מזמן מיצה את עצמו.
מסתבר שגם בינינו יש אנשים שמפחיד אותם לחשוב על הומואים.
למרבה התדהמה קבוצת האנשים הזאת פחות או יותר חופפת לקבוצת האנשים שנכנסת לפאניקה למשמע המילה "ערבי", בתוספת כמה אנשים מכובדים למדי שכנראה חוששים לחשוב על גברים שמזדיינים עם גברים אחרים (פרויד היה חוגג על זה).
בקיצור תקללו איך שבא לכם, גם ככה הלך על המדינה הזאת מכל הכיוונים.