תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 12:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הטורניר בצמח 29.9
הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2012, 16:25 
סמל אישי של המשתמש
לא ראיתי שהזכירו אותו. בכל אופן, כוכבים של ליגה לאומית הוכיחו את עצמם בהרבה מקרים בליגת העל. הם גם לא אמורים להיות יקרים. אז נייט מילר או הגארד הזר של יבנה מהעונה שעברה שאני לא זוכר את שמו יכולים להיות מעולים לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2012, 17:53 
סמל אישי של המשתמש
יכול להיות באמת שלהביא את נייט מילר לארז יביא יותר קהל. צריך רק להלביש אותם בביקיני ולתת להם להיאבק בבוץ. הוא פסיכי עם קבלתו.
אמש ראינו את החבר שלו, בית הלחמי, מקבל שיעור בצניעות מגל שפשוט הסביר לו שהשטיקים של הלאומית לא רצים בעל. נראה לי שליובין יכול לנסות לחנך אותו להריץ תרגיל, לא נראה לי שמישהו יכול לחנך את מילר.
בקשר למאריי טורה, אני מקווה בשבילו שימצא קבוצה. לא יודע , מרגיש לא נעים בשבילו (למרות שהקבוצה הייתה 100% בהתנהלות מולו). ראו עליו שהוא יודע שזה עומד לבוא, סגור ועצור.
והשאר, על ארז. סומך עליו. הוא יצטרך להיות הששבסקי שלנו (אני צודק, וזה המקביל של פרגוסון וונגר, או שעשיתי מעצמי צחוק?). בכל מקרה נראה שנפתח את הליגה עם 3 זרים, נקווה לטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2012, 18:05 
התכוונת לבית יוסף, לא? :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2012, 18:11 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
התכוונת לבית יוסף, לא? :D

בדיקת עירנות :WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2012, 21:54 
רדנקו כתב:
red pepper כתב:
אם הוא באמתשוחרר לדעתי עדיף להסתדר בינתיים בלי זר נוסף. לתת יותר לבר וגל ולחכות לאמצע העונה ואולי להביא מציאה שצריך לשלם לו רק עבור שלושה חודשים.
להביא עכשיו מישהו בלחץ תהיה טעות לדעתי

אני לא מסכים אתך. אני בטוח שיש מועמדים אחרים שחשבו עליהם ובודקים אותם כל הזמן. אתה לא יכול להרשות לעצמך מבחינה מקצועית להיות רק עם שלושה זרים ובעיקר אתה תתקשה מאד להכניס זר חדש לקבוצה באמצע העונה. אנחנו לא משחקים שכונה בלי שיטה כמו רוב הקבוצות בליגה. אצלנו זה מסובך יותר.

אני גם בטוח שיש מועמדים שחושבים עליהם. אני גם די בטוח שאת רובם לא הביאו לכאן בגלל העלות שלהם...
אני מניח שהסיבוב הזה של מורי בארץ עלה לנו לא מעט כסף (טיסות, לינה וכו') ויכול להיות שבשלב הזה שווה לחכות ולראות מה קורה עם ספונסרים, מנויים וכסף אחר שמנסים להשיג ורק אז להחליט אם רצים להחתים שחקן אחר בעוד כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2012, 01:33 
סמל אישי של המשתמש
red pepper כתב:
רדנקו כתב:
red pepper כתב:
אם הוא באמתשוחרר לדעתי עדיף להסתדר בינתיים בלי זר נוסף. לתת יותר לבר וגל ולחכות לאמצע העונה ואולי להביא מציאה שצריך לשלם לו רק עבור שלושה חודשים.

אני לא מסכים אתך. אני בטוח שיש מועמדים אחרים שחשבו עליהם ובודקים אותם כל הזמן. אתה לא יכול להרשות לעצמך מבחינה מקצועית להיות רק עם שלושה זרים ובעיקר אתה תתקשה מאד להכניס זר חדש לקבוצה באמצע העונה. אנחנו לא משחקים שכונה בלי שיטה כמו רוב הקבוצות בליגה. אצלנו זה מסובך יותר.

אני גם בטוח שיש מועמדים שחושבים עליהם. אני גם די בטוח שאת רובם לא הביאו לכאן בגלל העלות שלהם...
אני מניח שהסיבוב הזה של מורי בארץ עלה לנו לא מעט כסף (טיסות, לינה וכו') ויכול להיות שבשלב הזה שווה לחכות ולראות מה קורה עם ספונסרים, מנויים וכסף אחר שמנסים להשיג ורק אז להחליט אם רצים להחתים שחקן אחר בעוד כסף.

בוא לא נגזים. לא הגענו למצב שלשלם על לינה וחביתה לארוחת בוקר בשביל בן אדם מפיל לנו את התקציב

http://www.haadumim.com/?page_id=385

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הטורניר בצמח 29.9
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2012, 03:15 
זה עם השפם. כתב:
red pepper כתב:
רדנקו כתב:
red pepper כתב:

בוא לא נגזים. לא הגענו למצב שלשלם על לינה וחביתה לארוחת בוקר בשביל בן אדם מפיל לנו את התקציב

נראה לי שהוא יודע יותר טוב ממך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2012, 08:51 
מי שבהנהלה בטוח יודע יותר ממני ואם החליטו להחתים שחקן אחר אז כנראה שאפשר...
יאללה שטויות, עוד שבוע מתחילים :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: