deep red כתב:
טוף, זה רק משחק אימון, זו רק התחלת העונה, וכו' וכו'
אבל, אלו רשמים:
1. הקבוצה נראית שמחה ומתפקדת, רצה, שומרת, מניעה כדור.
2. קרטיס קלי לקח סטרואידים והוא כעת קלי וחצי. הוא גם קלע מחצי מרחק אתמול ונראה משופר מכמה אספקטים.
3. דמונטז סטיט גם לקח משהו, ונראה אחר לגמרי. שמישהו יתן לי מהחומר שלו. דומיננטי, איבד מעט מאוד (לפי רושם, לא ספרתי) כדורים, לקח את החדירות עד הסוף..
4. ארז אמר שישמרו על יונתן אחרת בעל לעומת הלאומית וזה נראה שהוא צדק. גליל לא ציפו שיונתן יקלע ל3 ואז יעשה סיבסוב ויכנס פנימה לליי אפ קל, רק שישמור על הברגים מהודקים שם למעלה וכולנו נהיה שמחים.
5. ג'ף אלן לקח יותר סטרואידים מקרטיס. כח הגנתי מרשים. נראה סביר בהתקפה עם הפנים לסל.
6. שמרנו ממש ממש טוב, פרט לרבע השלישי. בכלל, לדעתי צריך להעביר חוק במנהלת שמשחקים רק רבע ראשון, שני ורביעי.
7. מאריי טורה, בעדינות, לא מחובר. בהגנה היה חזק (כמו כולם) אבל בהתקפה ניסה לקחת יותר מדי, אולי כי לא נתנו לו. אולי השחקנים יודעים משהו שאנחנו לו.
8. בר, מתן וגל היו יחסית ברקע, אבל כולנו מכירים אותם.
9. יותם שירן - לא יודע מה יהיה איתו. בנוי טוב, בחור חכם, "מגיע למצבים" ולא שם את הכדור בסל. זה משגע כמה פעמים הוא קיבל גג, החטיא עם הלוח...
10. גדעון ריאטי, סלע איתן. ממשיך ביכולת היציבה
11. ארז יחטוף התקף לב בגיל צעיר. הלו, משחק אימון?
לסיכום: יש הגנה טובה ומתואמת, יש משחק מעבר. יש ריבאונד הגנה טוב ולעיתים גם התקפה. קליעות מבחוץ זה שולדברנד (?) גליל קבוצה פח.
זה על הקבוצה. על הקהל יש גם, אבל אני לא בטוח שבא לי לכתוב על זה...
יום שלישי ברוממה.
מסכים כמעט עם הכל, פרט לסעיפים 7, 9 ו-11
לגבי מארי - לדעתי לא לקח מספיק. אם היה לוקח יותר אולי גם היינו רואים קצת נקודות. אבל כשאתה זורק 3-4 פעמים במשחק אתה מתחיל להראות כמו יותם שירן.
לגבי יותם - דוקא במחצית הראשונה נתן חדירה או שתיים יפו וגם סיים מתפרצת נהדר. במחצית השניה אכן זכה בתחרות "השחקן שיקבל הכי הרבה גגות במשחק".
לגבי ארז - דוקא היה רגוע מאד יחסית. שימשיך בכיוון הזה ועוד יהיה בסדר.