תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 01:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 468 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רועי בן ארויה:אוהד הפועל-נוכל וגנב שמסתובב בתוכנו: הזהרה!
הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 18:07 
סמל אישי של המשתמש
אפ
אדמין, לא מאוחר להחזיר למועצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 20:38 
סמל אישי של המשתמש
נשיקה צרפתית כתב:
אפ
גם לא מאוחר להעביר לקנסו.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 20:41 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
נשיקה צרפתית כתב:
אפ
גם לא מאוחר להעביר לקנסו.

מעניין אם היית מדבר ככה אם הבן שלך היה נעקץ על ידיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 20:45 
סמל אישי של המשתמש
אני לא רואה מה הטעם להמשיך באשכול. זהו, האזהרה שודרה לעולם. כולם קראו כבר את האשכול ומהיום הוא לא יקבל הלוואות יותר וכנראה שלא יראה את פניו בבלומפילד והכדורסל.
הסיכוי שהוא יחזיר חובות לא מרשים אותי. להשתמש באלימות כלפיו זה לא חוקי. מה הטעם להמשיך לקשקש בענין?
שכל המפסידים ילמדו מזה לקח לחיים ושיגידו תודה שהלקח נלמד בסכומים קטנים יחסית. אני את הלקח הזה למדתי בסכום גדול יותר.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
האשכול הזה הוא לא סוף פסוק לכלום,יש פה הרבה חומר חשוב ולא פחות חשוב: מי מבטיח שהוא לא יראה יותר את פרצופו? כי איציק אמר?
הקורבנות של החלאה הזו שממש לא ויתרו על האפשרות לקבל את כספם בחזרה וגם להחזיר מעט מכבודם (זה לא רק הכסף,זה ההשפלה,זה ההורים שקבעו איתו בכלא אשל על חשבון יום עבודה ונסעו במיוחד מהדרום והוא שיקר והבריז להם) מאוד שמחים שאתה לא אדמין איציק.
ומבלי להכיר אותך יותר מדי,יש לי הרגשה שאתה האחרון שמזיזה לו כל הפרשה הזו.
צפו להתפתחויות בעניין הזה,ואני מאוד מקווה שהחלאה יכיר את האזיקים מהצד השני של ההגדרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
עומר, האם אתה מתכוון מחר לחפש אותו בשער 5? האם כן, האם ואיך תפעל כשתפגוש בו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 21:43 
סמל אישי של המשתמש
סנוקר פיקדילי כתב:
עומר, האם אתה מתכוון מחר לחפש אותו בשער 5? האם כן, האם ואיך תפעל כשתפגוש בו?

ברור שזה מה שאעשה,ואם הוא יהיה אעשה הכל כדי שירגיש מושפל ושיעופו לכיוונו כמה שיותר זוגות עיניים.
יכול להיות שיהיו גם כמה אנשים שאצטרך לתפוס איתם שיחה לגביו.
אוי ואבוי אם כף רגלו של החלאה הזו תדרך בבלומפילד ובמשחקי הכדורסל.
אין פה עניין של שיקום,אין פה עניין של רחמים.
ההתאכזרות שלו כלפי הקורבנות והמשפחות (במקרה שמדובר בנערים) שלא הסתכמה רק בעצם הגניבה,לא מאפשרת מצב שלא נקיא אותו מתוכינו בצורה הכי ברורה והחלטית.
הלוואי והיה באמתחתי מגאפון למקרה והוא יראה את הפרצוף שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 22:01 
סמל אישי של המשתמש
ואגב,רועי תכנן כל פעולה ופעולה שנועדה לשפר את מצבו הכלכלי,ומן הסתם חלק מהכסף הוחזר רק כשהופעל עליו ״לחץ פיזי מתון״ או שאנשים ניגשו באסרטיביות לאבא שלו ופשוט דרשו את הכסף בצורה תקיפה שלא משתמעת לשתי פנים.
רועי בו ארויה רואה במקצוע העקיצות דרך מצוינת להתפרנס,ומן הסתם לא התכוון לרגע להחזיר שקל,וזה כולל אוהדים מפורסמים שהתפתו לתת לו כסף כדי ״לנסוע לבית חולים לבקר את אמא שלי״,כך שמעבר לסכומים כמו 500 או 700 שקל כשהוא אורב לנער תמים בכסמפוט,גם לקחת פה 20 שקל ל״בית חולים״ או שם 50 ש״ח לכרטיס לחברה (״דוד שלי גר בגן נר ויבוא במחצית״) זו דרך מצוינת להתפרנס.
אני בז לכמה מהמגיבים פה שהגדירו את מעשיו כ״הלוואה״ ל״חברים״,וטוענים ששום דבר לא קביל אצל המשטרה,ועוד יותר את אלה שחושבים על שיקום,לשבת איתו על בייגל׳ה בנשיקה הצרפתית,ולשאת ולתת עימו ואולי את הכסף שגנב יתרום לעמותה כלשהי.
מדובר בעבריין חלקלק עם דפוס פעולה ברור,קר ומחושב ואת זה מישהו צריך לעצור כי אלה מעשים שגולשים מחוץ למגרשי הכדורגל והכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2012, 00:54 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
אני לא רואה מה הטעם להמשיך באשכול. זהו, האזהרה שודרה לעולם. כולם קראו כבר את האשכול ומהיום הוא לא יקבל הלוואות יותר וכנראה שלא יראה את פניו בבלומפילד והכדורסל.
הסיכוי שהוא יחזיר חובות לא מרשים אותי. להשתמש באלימות כלפיו זה לא חוקי. מה הטעם להמשיך לקשקש בענין?
שכל המפסידים ילמדו מזה לקח לחיים ושיגידו תודה שהלקח נלמד בסכומים קטנים יחסית. אני את הלקח הזה למדתי בסכום גדול יותר.

נו,אז אם פעם אתה נפלת למעשה נוכלות שכזה,אתה לא חושב שראוי שהנושא יישאר בכותרות?
אפשר לחשוב שזה עולה למישהו שכסף שזה נמצא בפורום הזה,ולא מושלך אל תהומות קנסו דחוף שם ייעלם בדקה.
כבר אמרתי שמבחינתי זה אשכול הרבה יותר חשוב מאשכול מקצועי כזה או אחר ומקומו במועצת הפועלים,אבל לאדמין הפתרונים,וכנראה שהעניין לא נמצא ממש בראש מעייניו,למרות הבקשות החוזרות ונשנות שהאשכול ישוב לשם.
וזה שהוא לא יחזיר,אז זה אומר שצריך לסתום את הגולל על העניין?
כמו שאמר פה חרמש לפניי,נראה איך היית מגיב אם מישהו היה עוקץ את הילד שלך,אפילו בעשרות שקלים,וגורם לו לאבד את האמון באנשים,אפילו כאלה שקרובים אליו ביותר.
יש לי תחושה,שאז היית מגיב אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2012, 01:16 
סמל אישי של המשתמש
מישהו עכשיו יצר איתי קשר בפייסבוק: הוא טוען שהוא לא מטעמו של רועי בן ארויה וכן מת שהוא יעוף מהיציע ושהוא שונא גנבים.הוא אומר שבן ארויה אמר שיגיע מחר,והזהיר אותי מהאח שלו אותו הוא מגדיר כ״ערס אחושרמוטה״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2012, 12:24 
סמל אישי של המשתמש
מלכה לב אדום כתב:
bloodbrother כתב:
עזרא כתב:
אין פה שום הלוואה בין חברים.
יש פה ניצול קטינים וסחיטתם,גם אם לא באיומי סכין!
מספיק שילד רואה את הטינופת המכוערת הזו רועי בן ארויה והנ"ל מבקש ממנו 500 או 700 שקל ואורב להם ליד כספומט,אז לא צריך איומים כדי לסחוט.זה בא לבד הפחד הזה.
ואגב,מישהו יודע אם הבן זונה הראה את הפרצוף שלו אמש באימון פתיחה של הכדורסל?

אתה צריך יותר מ"מבקש" ו"אורב להם ליד כספומט".

האם הוא מאיים? אומר "תן לי 500 שקל!" תוך כדי תנועות מאיימות? או מבקש בנימוס?

גם לחברות שמתקשרות ומוכרות לקשישים מיליוני דברים שהם לא צריכים צריך יותר מסתם עצם זה שהם ביקשו?
נו באמת...

את מתכוונת לדמיון של ניצול החולשה של המבוגרים לחולשה של הילדים? בזה אני מסכים. יש פה ניצול.

אבל כמו שכתבתי, אם הוא לא מאיים (גם בעקיפין, נניח ידוע כאלים שאם לא משלמים לו פועל באלימות), או מצטייר ככזה, אז זאת לא סחיטה. רק ניצול תמימות.

ולדעתי הוא מנצל את זה שאלו שהוא מלווה מהם אוהדי הפועל והוא אוהד הפועל, ולכן מתייחסים אליו כמו סוג של חבר או חלק מהקהילה שלהם ולכן מלווים (או חושבים שהם מלווים). אני בספק אם מישהו היה "מלווה" כסף ככה לבנאדם זר לגמרי. וקשה למתוח את הקו ולהגיד "זה עניין פלילי" או ש"זה עניין של חבר מאנייק".

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2012, 13:13 
סמל אישי של המשתמש
למזלי לא הלוויתי לו, ולא הייתי מגיע לאשכול הזה אם עזרא לא היה מפרסם את האשכול בפרופיל שלו.
תודה רבה לך עזרא על הפרסום, האשכול באמת הועיל לי מאוד. עד שקראתי את האשכול, הייתי בטוח שהוא סה"כ אוהד הפועל שמעודד ובאמת "אוהד שרוף".
באחד ממשחקי הכדורסל של העונה הקודמת הוא פשוט נדבק אליי ואל אבא שלי, לקח לי את הכובע טמבל שלי כזה לכמה דקות "בצחוק" כמובן שהחזיר כי הייתי עם אבא שלי. בסוף המשחק אבא שלי אמר לי שמשהו נראה לו מוזר בו ושאזהר ממנו - וכנראה שלא טעה.
ראיתי אותו במשחק נגד אתלטיקו בשער 5 והוא באמת נראה מאוד מחויך כאילו לא קרה \ לא עשה כלום.
אני באמת חושב שצריך לעשות משהו - ועזרא, אם באמת תעשה משהו, אשרייך. בהתחלה הייתי בטוח שהאשכול ציני, אבל רק אחרי שקראתי את התגובות הבנתי כמה הוא רציני. בשום פנים ואופן אין להעביר את האשכול לקנסו או למקומות נידחים - צריך לפרסם אותו הרבה יותר, כדי שכולם ייזהרו מהנוכל.
לא רוצים גנבים בהפועל :ANG1:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רועי בן ארויה:אוהד הפועל-נוכל וגנב שמסתובב בתוכנו: הזהרה!
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2012, 15:47 
יש סימנים לבן ארויה בשער 5? אני לא ראיתי עד עכשיו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2012, 18:11 
Noam כתב:
יש סימנים לבן ארויה בשער 5? אני לא ראיתי עד עכשיו..

הוא היה בשער 13

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רועי בן ארויה:אוהד הפועל-נוכל וגנב שמסתובב בתוכנו: הזהרה!
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2012, 18:15 
היו עניינים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2012, 18:28 
אח שלו מאיר היה היום בשער 5 עם דגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2012, 18:48 
סמל אישי של המשתמש
חבק אותי... כתב:
אח שלו מאיר היה היום בשער 5 עם דגל.

עם חולצה אדומה וצעיף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2012, 18:56 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
ראיתי אותו מחוץ לבלומפילד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2012, 19:10 
סמל אישי של המשתמש
מישהו צעק לו משהו? וזה כבר סימן טוב שהוא ב13, הוא מפחד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2012, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
הוא ישב בשער 13 וזה מצוין.
אני קונה תסריט כזה מעכשיו ועוד 10 שנים,הרי לקחת לו את הברזלים ואת האולטראס שהוא כל כך מעריץ זה עונש כבד בשבילו.
קיבלתי הבטחה שכף רגלו לא תדרך יותר בשער 5 ובמשחקי כדורסל ושאחיו נתן את המילה לכך.
ימים יגידו ואנחנו נמשיך לעקוב ולוודא שכך יהיה.מספיק קורבנות הוא כבר הפיל,עם כל ההבנה למחלת הנפש שלו.
כשאנשים חולים בנפשם אז יש מוסדות שימנעו מהם להזיק לחברה,אם אכן זה המצב.
המינימום שבמינימום שאפשר לעשות במקרה שלו תוך התחשבות במצבו ובאנשים שנפלו לו קורבן (והם הרבה יותר ממה שנדמה לכם) זה להרחיק אותו משער 5 ומהכדורסל.הכדןורסל זה מקום יותר אינטימי וקטן,וקרקע הרבה יותר טובה בשבילו להתלבט,לקבל את תשומת הלב ולעקוץ.
היום הוא כאמור ישב בשער 13,וקיבלתי הבטחה שהוא לא יהיה יותר בשער 5 ובכדורסל.
עכשיו נראה מה שווה המילה של מי שהבטיח את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2012, 19:42 
סמל אישי של המשתמש
עזרא, אתה איש גדול. אני לא מאלה שהוא עקץ, אבל אני עדיין מודה לך.
:ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2012, 19:44 
סמל אישי של המשתמש
ומאוד חשוב להדגיש: שמעתי מילים טובות מאוד על אחיו,ושהוא אחלה בן אדם.
הוא לא אשם שיש לו אח כזה,ואני מקווה שיוכל לקחת עליו חסות ולמנוע ממנו להמשיך ולפגוע באנשים.
מצד אחד רועי בן ארויה לא אשם שהנפש שלו לא בריאה.מצד אחד אף בן אדם לא צריך לסבול מזה,וכרגע רועי בן ארויה הוא אדם הלוקה בנפשו שבהחלט מזיק לחברה ומהווה מטרד ואיום.
אין שום סרט שעוד ילד או מבוגר יפול קורבן לבן אדם כזה,רק כי הוא חולה נפש.
זה בוודאי לא מצדיק אשפוז ואני ממש לא האדם הנכון לקבוע דברים כאלה,אבל צריך לעשות הכל כדי למנוע ממנו לחזור על מעשיו.
הגלייה משער 5 והכדורסל זה עונש כבד מאוד בשבילו,והלוואי וזה ייושם עד הסוף ולכמה שנים טובות לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2012, 19:46 
:ROSE: :HEART2:

"טביב הביתה"
"הפועל חזרה!"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2012, 19:59 
סמל אישי של המשתמש
אני מאמין שהעסקאות שלו ברובן לא נרקמו בשער 5 אלא בחוץ אז ככה שזה לא מי יודע מה עונש מבחינת הכסף שימשיך לגנוב אבל מבחינת אגו זה אכן פגיעה.

אבל כל הכבוד לך על הנחישות והרצון לעזור כדי שאחרים לא יפלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2012, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
אני עושה לזה הקפצה קטנה,כי פנה אלי חבר ורצה שאפרסם סיפור עצוב שקשור לרועי בן ארויה:

"אהלן עומר, חג שמח.
אני עוקב בקביעות אחר האשכול שלך על רועי בן ארויה. כל הכבוד שבזכותך הוא לא יושב איתנו ביציעים.
ויש לי סיפור שגילתי אתמול על אותו טינופת.
רועי הזה שירת עם חבר שלי תקופה בצבא. איתם במחלקה היה בחור אתיופי. אותו רועי בן ארויה היה מציק לו באופן קבוע בגלל מוצאו. עד שלאותו בחור אתיופי נמאס והוא התאבד. קרה לפני חצי שנה בערך, אולי קצת יותר.חבר שלי סיפר לי את זה אתמול והזדעזתי. חשוב לי שתפרסם את זה."

אולי זה גם יעזור לאנשים לתפוס ממנו מרחק.
אני יכול לומר לכם שדיברתי עם אנשים בשבת,וחלק מהם ביקשו ממני אם אפשר שאתן לאשכול הזה לשקוע.
גם אני מעדיף שבמוקדם או במאוחר האשכול הזה ישקע,כי גם לי לא נעים לקרוא אותו ולעסוק בזה.זה לא תענוג גדול.
כמו כן אני מעדיף שהטיפול בעניין יעבור יותר לפסים מעשיים כי אני לא בטוח שכאן נגמרה העבודה.
אז נכון שלהרחיק אותו מאליליו מהאולטראס (שדי סולדים ממנו,אבל גם קצת מרחמים ומבינים שהוא אדם חולה),משער 5 והברזלים וממשחקי הכדורסל זה עונש כבד עבורו,אבל אף אחד לא יכול לחתום ולהבטיח שכך זה ימשך,וגם במשחקים הבאים הוא ישב בשער 13.
בנוסף,אני לא חושב שזה הפיתרון האידיאלי.גם שער 13 לא צריכים לסבול אותו ולא אף שער,ולדעתי הוא עדיין סוג של פצצה מתקתקת שיכולה להמשיך לעקוץ בכל רגע נתון.
האידיאל יהיה שהאיש בכלל לא ידרוך בבלומפילד,וימשיך לעקוץ מחוץ להפועל ת"א,ושם זה כבר בעיה של אנשים אחרים.
לצערי לא בטוח שזה ריאלי,אז ההרחקה שלו משער 5 ומהכדורסל היא ברירת מחדל,אבל צריך לראות שזה באמת מתבצע.
שבוע אחד לא אומר כלום.
כבר אמרתי: האיש חולה זה נכון,אבל איש לא צריך לסבול מזה ויש דרכים במדינה הזו לטפל באנשים חולים שלא יכולים להתאפק וגונבים ועוקצים או עושים דברים גרועים יותר.
כרגע הוא מהווה סכנה פוטנציאלית לכל מי שבא למשחקים של הפועל ת"א ולא שמע עליו ועל מעלליו ובגלל זה האשכול הזה הוא סופר חשוב,אבל הייתי מעדיף שיום אחד הוא ישקע ולא יהיה בן אדם אחד שלא ידע מי זה רועי בן ארויה בבלומפילד וכולם ידעו להזהר ממנו.
אני לא קורבן שלו,אבל אני החלטתי לפוצץ את הסיפור הזה,ואם יהיו אנשים שיחליטו לגבות את כספם (או לפחות לנסות) ואת עלבונם בפנייה לרשויות החוק,ממש לא אבוא אליהם בטענות.
להיפך,אבין אותם מאוד.
בנתיים תפתחו את העיניים לגביו.צריך לגרום לו להרגיש מנודה ומוקצה בכל מקום בבלומפילד.שגם לשער 13 לא יהיה לו נוח להגיע.
מתנצל בפני יושבי השער הזה,שהיו צריכים לסבול את נוכחותו של השרץ הגנב הזה.
בנתיים נראה מה יהיה במשחק מול בני הרצליה בכדורסל.אם הוא יעז להראות את הפרצוף שלו שם,אז כנראה יש לנו עוד הרבה עבודה לעשות בעניין.
בנתיים לצערי שום דבר לא בטוח וודאי,וגם לא השורה בא פתח החבר את הסיפור על האתיופי.
בכל מקרה,האשכול הזה נועד לשרת כל אוהד הפועל פוטנציאלי שיכול ליפול בפח שלו,וזה לא משנה איזה שער הוא.
נראה שהסיפורים שלו זה מבחינת בור ללא תחתית,וכל פעם יש סיפור חדש על אדם שנעקצץ חדש ממנו,גם אם זה לא תמיד במאות שקלים אלא בסגנון:"תוכל להלוות לי 50 שקל אחי ואני אחזיר לך מחר? אני צריך לקנות לחברה שלי כרטיס".סיפורים כאלה יש בלי סוף וכל יום צצים חדשים.
חולה או לא חולה,האדם הזה צריך להרגיש בבלומפילד כמו מצורע.שבכל מקום ורגע יצביעו עליו ויגיד:"הנה הגנב רועי בן ארויה".אולי ככה יום אחד כבר לא נראה אותו יותר,כי לא נראה לי שאחד כזה אפשר לשקם,ואף אחד לא צריך להיות הבא שיאכל אותה בגלל שאי אפשר לשקם אותו.

נערך לאחרונה על ידי עזרא בתאריך 30 ספטמבר 2012, 22:17, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2012, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
ממתי להיות חלאה נטולת מצפון מוגדר כמחלה?
לא חולה ולא בטיח, סתם זבל אנושי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2012, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
ממתי להיות חלאה נטולת מצפון מוגדר כמחלה?

במקרה של האתיופי זו כנראה לא מחלה.
מעבר למחלה הוא גם טינופת ברמה שאי אפשר לתאר.
לגבי הגניבות-קלפטומניה או מחלה אחרת.אולי זו מחלה.
אף אחד לא טוען שהוא בחור טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2012, 22:21 
סמל אישי של המשתמש
בכל אופן, נדמה לי שאנחנו(/אתה) נמצאים בסוג של מבוי סתום בכל הנוגע לטיפול המעשי בבחור. אני לא באמת רואה דרך פרקטית כיצד לגרום לו להחזיר את חובותיו.

אז אולי באמת מה שנותר זה רק לוודא, ולהמשיך לוודא, שהוא ידיר רגליו מבלומפילד (או לפחות משער חמש) ומהכדורסל.

גם זה משהו, להבעיר את הנגע הזה מקרבנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2012, 22:27 
במיוחד מהכדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2012, 22:27 
סמל אישי של המשתמש
לגבי הכסף,לי הוא לא חייב כלום ומי שהוא כן חייב,יבחר לפעול או לא לפעול ואם לפעול אז בכל צורה שהיא-רשויות החוק או פטנט אחר.
המטרה הגדולה היא לגרום לו שלא להראות את הפרצוף שלו עד כמה שניתן,להרחיק אותו מהמקומות שהכי עושים לו טוב (שער 5,הברזלים ומשחקי הכדורסל) ובעיקר לשים על הראש שלו "אות קין" ענקית,שבכל רגע שהוא בא ובוחר לשבת בשער כזה או אחר יצביעו עליו ויגידו: "הנה הגנב רועי בן ארויה שעוקץ את כל האוהדים וגונב כסף לילדים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 468 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: