תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 12:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חברי המנגנים - גיטרה אקוסטית
הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 10:08 
סמל אישי של המשתמש
שלום רב.
אני לאחרונה שוקל לקנות לראשונה בחיי גיטרה אקוסטית. האמת היא שאני לא מבין בזה בשיט ואני אשמח לקצת עצות בנושא.
חשבתי על אחת כזאת שניתן לחבר אותה למגבר.

עצות, שאלות מכוונות וכד' יתקבלו בברכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חברי המנגנים - גיטרה אקוסטית
הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 10:16 
סמל אישי של המשתמש
martin.

סוף הסיפור.

הייתי שואל אותך איזה סאונד אתה מחפש, אבל האמת שבאקוסטיות היום במחירים סבירים אין להתבלל. יש כל מיני יפנים, וגיבסונים ב-10 אלף שקל, אבל רובן נשמעות אותו דבר, חוץ מגיטרות של חברת מרטין, שהם ידועים שעושים את הגיטרות האקוסטיות המשובחות ביותר.

יש לי גיטרה של מרטין אקוסטית, נראה לי שהיא עלתה לי בסביבות ה-4000-5000 שקל, לא זוכר בדיוק. וכל פעם שאני עובר בכלי זמר אני חושב שאף אחת מהן לא נשמעת טוב כמו הגיטרה שלי. וזאת גיטרה עמידה, גיטרה נוחה, ומחזיקה לכל החיים. וכן, היא מתחברת למגבר.

זאת שלי (הסאונד המלא שלה לא ממש עובר בוידאו) :

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 12:36 
תלוי מה הטווח מחירים שלך.
מוגברת סבירה מינוס תוכל למצוא גם באלף, משם השמיים זה הגבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 12:42 
סמל אישי של המשתמש
לא נתת יותר מדי פרטים בהודעה הפותחת כמו כמה זמן אתה כבר מנגן (על קלאסית?), מה התקציב שלך וכו'.

באופן עקרוני, לא חושב שיש כאן מקום להוצאה של כמה אלפי שקלים אלא אם כן ממש בא לך.
אתה יכול למצוא גיטרות אקוסטיות מצויינות (martin ודומיהם) גם ביד שנייה במחיר הרבה יותר טוב. גש, תראה ותשמע. אתה עלול להיות מופתע לטובה!

לגבי ההגברה, לא בטוח שזה צריך להיות שיקול כזה מרכזי. יש גם פתרון של פיק-אפ נפרד שמתחבר לפתח של תיבת התהודה. במקרה שכן שלי מוכר עכשיו אחד כזה ב-50 ש"ח ;)

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 12:49 
סמל אישי של המשתמש
אם אתה הולך לנגן בפעם הראשונה בחיים אחרי שתקנה אותה, אין סיבה להשקיע יותר מ700 שקל בגלל שאתה עוד לא יודע כמה תתמיד עם זה ואם באיזשהו שלב יהיה מבחינתך הבדל משמעותי בין גיטרה בכמה מאות שקלים לכזאת בכמה אלפים, וגם אם כן-בגלל שעוד לא יצא לך לנגן, אתה לא תוכל לדעת מה אתה מחפש בגיטרה כזאת, ויש בינהן הבדלים גדולים שזה עניין של טעם אישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 14:48 
סמל אישי של המשתמש
כמו שאמרו כאן , תלוי בתקציב שלך ובזמן בו אתה מנגן.
כגיטרה אקוסטית ראשונה - ממליץ על האלבארז AD30, גיטרה מצוינת שבהחלט תוכל להמשיך איתך הלאה ובמחיר מינימלי (900 שח). http://www.wildguitars.co.il/image/user ... _ad30.html
כגיטרה אקוסטית בתקציב גבוה הייתי ממליץ על הטיילור 214CE.. אני אישית מחזיק את הביג בייבי של טיילור (2600 שח) ומבסוט ממנה מאוד, אי אפשר להתמודד היום עם הרכיבים והאיכות בנייה של טיילור והרבה מנסים. הגיטרה הזו גם מוגברת, ומלבד לסאונד האדיר שלה ללא הגברה, גם ללא הגברה היא נשמעת טבעית ביותר ועוברת מצוין דרך כל סוג הגברה.
http://www.kley-zemer.co.il/product.asp?product=9080
שיהיה בהצלחה, אם תצטרך עזרה נוספת אשמח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
אני מנגן על קלאסית כ5 שנים.
בהתחלה חשבתי ללכת על טווח מחירים של עד 1000 (ועוד 500-600 למגבר). עכשיו אני מתלבט אם לא כדאי כבר להשקיע סכום גבוה יותר בשביל משהו איכותי (ולא לחפש להחליף אותה שוב בעוד שנתיים).
אני חושב שאני כרגע אוותר על יד2, מהסיבה הפשוטה שאני לא סומך על עצמי מספיק בשביל להעריך את המצב האמיתי של הגיטרה.

תודה רבה לכל העוזרים :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
אני, שתמיד בעד להשקיע קצת יותר, לא רואה שום סיבה לזה באקוסטית מוגברת.
גם אקוסטית של 1000 ש"ח יכולה לעשות יופי של עבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 16:04 
סמל אישי של המשתמש
מוות כתב:
אני מנגן על קלאסית כ5 שנים.
בהתחלה חשבתי ללכת על טווח מחירים של עד 1000 (ועוד 500-600 למגבר). עכשיו אני מתלבט אם לא כדאי כבר להשקיע סכום גבוה יותר בשביל משהו איכותי (ולא לחפש להחליף אותה שוב בעוד שנתיים).
אני חושב שאני כרגע אוותר על יד2, מהסיבה הפשוטה שאני לא סומך על עצמי מספיק בשביל להעריך את המצב האמיתי של הגיטרה.

תודה רבה לכל העוזרים :ROSE:

- אומרים לך שאתה יכול גם לקנות דברים מאוד איכותיים באזור האלף ש"ח.
- אם אתה מנגן 5 שנים ויצא לך פעם או פעמיים לנגן על אקוסטית, אתה בהחלט צריך לסמוך על עצמך. לא יודע מה זה "המצב האמיתי של הגיטרה". תנגן עליה כמה דברים שונים ותקשיב לה.
- מגבר יד ראשונה במחיר 600 ש"ח גם לא נשמע לי כזה להיט.

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 18:16 
קנה יד שניה גיטרה ברמה טובה
1.רצוי שתהייה נוחה
2.גיטרה ברמה נמוכה תוציא לך את החשק לנגן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: