תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 00:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 202 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אבוקסיס מאמן
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 23:35 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
כן, ההתבטאות שלי היא שמבישה. על זה נאמר- פחחחח. במדינה נורמלית לא היו הרבה אוהדים שלא מסכימים איתי, כולם היו מקיאים את החלאה ובכלל לא היו נותנים לו לחזור מבית"ר אלינו. אבל אנחנו חיים בישראל.

או קי.
אז אנשים שבאים לכל משחק, מתנדבים לעמותה נגיד, תורמים מכספם וזמנם, באו להפגנות מול טביב וכן הלאה וכן הלאה, הם לא נורמלים, בלי כבוד, ושאר סופרלטיבים שלא הזכרת.
וכל זה כי הכוס אומו הזה בפורום החליט.

לא יותר הגיוני שפשוט מעולם לא החזקנו מיוסי סמל, אלא עוד שחקן שדואג לקריירה שלו? אנחנו אשמים שלקחת קשה את הסיפור שלו כל כך קשה?
קח טישו ולך לישון. נודניק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 23:35 
בסדר. ליצן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 23:39 
סמל אישי של המשתמש
יצאת מכל החורים. אפס.
אתה מוזמן לשרוק בוז כל משחק. אני מבטיח למצוא אותך, ולצחוק כאילו אין מחר.

טישו לקחת כבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 23:47 
סמל אישי של המשתמש
איזה כיף לראות יציע העיתונות
חבורה של אפסים שלא בא להם שיהייה שקט בהפועל.
עאלק לתת לשביט. גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 23:59 
סמל אישי של המשתמש
שונא אותו אבל בהצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 00:03 
אדום נחמד כתב:
עאלק לתת לשביט. גדול.

פריק שואו.
חבורת הזבל.
עד מתי רשעים יעלוזו.
חתרנים בלתי נלאים.
להקיא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 00:03 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
עאלק לתת לשביט. גדול.

היה מצחיק לראות איך מ"הפועל בתיאום עם ניצן שירזי החליטו להסיט אותו לתפקיד המנג'ר ולמנות את אבוקסיס כדי שהמועדון יוכל לעבוד בצורה הטובה ביותר" הם הפכו את זה ל"הפועל רקמו חודשים איך לזרוק את ניצן עם גידול בראש מכל המדרגות, להשפיל את שביט אלימלך ולהקים כת שמטרתה היא לסגוד ליוסי אבוקסיס שהיה צריך לסרב לאמן במקביל לנבחרת".

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 00:06 
אגב , שמת לב שהקוף סתם את הפה כל האייטם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 00:06 
שימו לב שקופמן היה מחוץ לאייטם. מוזר ולא אופייני.

אגב, היום ראיתי שעורך התוכנית הוא אבי ברזילי, מכביסט שרוף. בזמן המחאה יצא לי לשבת איתו לקפה והוא תמך בטביב וטען שהמחאה היא על רקע גזעני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 00:10 
שחר כתב:

אגב, היום ראיתי שעורך התוכנית הוא אבי ברזילי, מכביסט שרוף. בזמן המחאה יצא לי לשבת איתו לקפה והוא תמך בטביב וטען שהמחאה היא על רקע גזעני.

קפה שחור?...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 00:20 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:

מוזר לאור המונולוג שהוא נתן רק 5 שעות קודם ברדיו.
או שהוא הבין שהוא טעה, או שמישהו כבר רמז לו שיתבעו לו את הצורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 00:34 
IdanTheLittle כתב:
שחר כתב:

מוזר לאור המונולוג שהוא נתן רק 5 שעות קודם ברדיו.
או שהוא הבין שהוא טעה, או שמישהו כבר רמז לו שיתבעו לו את הצורה.

לדעתי כבר יש תביעה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 00:35 
סמל אישי של המשתמש
באייטם "חשבון נפש" הגיע לדבר בוני גינזצבורג שדיבר לעניין וצדק בכול מילה
הוא דיבר על כך שאין תרבות דיון/שכל בתוכנית שלהם,ובמקום להקשיב לו צעקו עליו ולא נתנו לו לדבר בחלק מהזמן
תוכנית של פראי אדם,של אנשים מפגרים,שגם הידע שלהם בספורט לא מתעלה לרמה גבוהה בדיוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 00:38 
ערוץ הספורט מביך ברמות אין קוף ? סבבה בואו נשליך את שאר הבהמות שיתנפלו על האייטם שלו , אני מקווה שחיימקה ינתק כל קשר עם הערוץ המסריח הזה על שלל כתביו , ולומר לשחקנים וחברי ההנהלה שהבא שידליף יכול לחפש כבר עבודה חדשה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 00:38 
סמל אישי של המשתמש
RedAlert כתב:
באייטם "חשבון נפש" הגיע לדבר בוני גינזצבורג שדיבר לעניין וצדק בכול מילה
הוא דיבר על כך שאין תרבות דיון/שכל בתוכנית שלהם,ובמקום להקשיב לו צעקו עליו ולא נתנו לו לדבר בחלק מהזמן
תוכנית של פראי אדם,של אנשים מפגרים,שגם הידע שלהם בספורט לא מתעלה לרמה גבוהה בדיוק

מישהו צריך לפרק לברקושוויץ את הצורה. אני לא יכול לראות את הפרצוף הזחוח שלו.
שלומי ברזל :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 00:43 
שוב פעם אייטם על שופטים ולא מזכירים במילה את הגול החוקי שפסלו לטוטו מול רמת השרון, תקשורת אדומה כבר אמרו לפני... :SHOCK3:

לא מבין את ברקוביץ ואוחנה שתומכים בלתת לשביט את המושכות, הבנאדם לא אימן לבד אף פעם ורוצים לתת לו את הפועל?
אבוקסיס לפחות הוכיח את עצמו מעט בבני יהודה, נקווה שיצליח יותר אצלנו.
הצלחה שלו - הצלחה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 00:46 
סמל אישי של המשתמש
דה רוסי כתב:
שוב פעם אייטם על שופטים ולא מזכירים במילה את הגול החוקי שפסלו לטוטו מול רמת השרון, תקשורת אדומה כבר אמרו לפני... :SHOCK3:

לא מבין את ברקוביץ ואוחנה שתומכים בלתת לשביט את המושכות, הבנאדם לא אימן לבד אף פעם ורוצים לתת לו את הפועל?
הצלחה שלו - הצלחה שלנו.

הכי מצחיק שברקוביץ' אמר בנוגע לשביט-אבוקסיס: "תפסיקו כבר לדבר על ניסיון! תראו איך גוטמן נכשל! ניסיון לא שווה כלום!".

אני מבין שהוא עדיין לא ויתר על הנבחרת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 00:48 
IdanTheLittle כתב:
דה רוסי כתב:

הצלחה שלו - הצלחה שלנו.

הכי מצחיק שברקוביץ' אמר בנוגע לשביט-אבוקסיס: "תפסיקו כבר לדבר על ניסיון! תראו איך גוטמן נכשל! ניסיון לא שווה כלום!".

אני מבין שהוא עדיין לא ויתר על הנבחרת...

ברקוביץ תמיד חושב רק על עצמו.. הוא בטוח שהוא ישנה את הכל.
שימשיך לריב ולאיים על ילדים קטנים והאבות שלהם בנשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אני חושב שהאמירות של בוני הן מתייפיפות כי גם בכביש כולם חארות, ברחוב ובכל תחומי החיים - אין ערך רעות, כולם רוצים להיות צודקים ומוצלחים ובלה בלה בלה.
זה שמישהו בערוץ 1 סידור לו ג'וב שקט יחסית שלא מלכלכים בו את היידיים זה לא אומר כלום.
נכון יציע העיתונות וולגרית יותר מידי (וכנראה בגלל זה אני לא מפסיד פרק) , נכון שמפטרים בערוץ 5 אנשים על ימין ועל שמאל שזה מזעזע (פיטוריו של ניסן יחזקאל שהתבשרו לו ע"י פרימו פשוט היה נמוך ורדוד),
נכון שהם עוד רוצים להיות יותר רדודים, צהובים וצעקניים ולכן הביאו גם את ברקוביץ' - אבל נדמה לי שבוני צריך לבדוק קודם את ד' אמותיו לפני שהוא מעביר ביקורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אדום נחמד כתב:
joshsoos כתב:
כן, ההתבטאות שלי היא שמבישה. על זה נאמר- פחחחח. במדינה נורמלית לא היו הרבה אוהדים שלא מסכימים איתי, כולם היו מקיאים את החלאה ובכלל לא היו נותנים לו לחזור מבית"ר אלינו. אבל אנחנו חיים בישראל.

או קי.
אז אנשים שבאים לכל משחק, מתנדבים לעמותה נגיד, תורמים מכספם וזמנם, באו להפגנות מול טביב וכן הלאה וכן הלאה, הם לא נורמלים, בלי כבוד, ושאר סופרלטיבים שלא הזכרת.

לא יותר הגיוני שפשוט מעולם לא החזקנו מיוסי סמל, אלא עוד שחקן שדואג לקריירה שלו? אנחנו אשמים שלקחת קשה את הסיפור שלו כל כך קשה?

לא עניין של הגיוני, סתם לא קשור למציאות, אבל אם יותר נח ככה, אז שיהיה. והבעיות של אבוקסיס לא קשורות רק לעריקה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 00:52 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אדום נחמד כתב:
joshsoos כתב:

או קי.

לא עניין של הגיוני, סתם לא קשור למציאות, אבל אם יותר נח ככה, אז שיהיה. והבעיות של אבוקסיס לא קשורות רק לעריקה שלו.

מדוע לא קשור?
למה אני חייב להתחיל למדוד כל אישיות בנוגע לסטנדרטים כאלה ואחרים?
אמרתי, אין לי בעיה שיאמר שהוא לא ראוי. בעיני ניצן לא ראוי ואמרתי את זה לא פעם.
אבל מפה ועד להטיל דופי באנשים טובים שהפועל יקרה להם, רק כי הם לא רואים בעיה עם יוסי כמאמן?

אז הוא שיחק בבית"ר, והיה כסחן מטונף.
ואז הוא בא להפועל, וברח בשביל כסף לשחק עם חברים שלו באשדוד.
ואז הוא חזר, ועשה צרות לגילי
ואז הוא עשה צרות ללוזון
ואז הוא עשה חברות בעמותה של בית"ר.

אז? אני מעולם לא נתתי לו קרדיט של סמל. לכן שום דבר לא מטריד אותי. אם יש אנשים שזה מטריד אותם, זה בסדר גם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 02:23 
סמל אישי של המשתמש
בישראל היום כתוב שאבוקסיס ושירזי חברים טובים והכל נעשה בהסכמה.
לפי איך שהקוף שתק ביציע העיתונות, אני הולך עם הגירסה של "ישראל היום".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 02:33 
בני12 כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
החלטה מצויינת.
ההנהלה היתה חייבת לפעול במהירות כדי שהקבוצה תיפגע כמה שפחות, והיא עשתה זאת.
יוסי אבוקסיס הצליח בצורה נהדרת עם בני יהודה, והוכיח כי הוא ראוי לאמן קבוצה בסדר גודל של הפועל.

בהצלחה ליוסי, רפואה שלמה לניצן :ROSE:

אבוקסיס הצליח בבני יהודה כמו שגיא לוזון הצליח שם.
אולי באמת נחזיר את החבר של בלאד הביתה ?

אז אתה לא מבין את בלאד כלל... הסיבה לתמונה של גיא לוזון זה בגלל שהוא ניצח את חיפה וסידר לנו אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 02:47 
אני מחכה ליום שגוטמן יחזור להפועל וברקוביץ' ימונה למאמן הנבחרת. כמה בידור הולך להיות שם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 04:43 
joshsoos כתב:

מה הוא עשה מבחינה מיקצועית שאתה לא היית עושה לו היית במקומו? שהגיעה לו ההצעה לעבור מבני יהודה לביטר ואחרי שניזרק מהפועל ועבר לחולון באמת שאני לא מכיר שחקן אחד שלא היה קופץ על ההצעה וזה שעשה שם קריירה מפוארת במקום שישחק בהפועל זה "בזכות" "הנשמות הטובות" שניהלו את המועדון בשנות ה90 ,השינאה אליו מיותרת עדיף אהבת חינם באחריות והלוואי שיביא אליפות השנה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 07:53 
סמל אישי של המשתמש
לפי ידיעות, היו להנהלה 2 אופציות.

נוצר צוות מקצועי הזוי, אבוקסיס מאמן זמני. ברגע שניצן יחלים הוא חוזר כן?

משחררים את צמד החמד שטביב הביא, מאחלים הרבה בריאות, רב"ש מגיע עם חוזה טווח ארוך (שנתיים נדמה לי).

נראה לי שהאופציה הנכונה היא ברורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 08:35 
סמל אישי של המשתמש
לא קראתי את הכתבה אבל אם באמת נוצרה סיטואציה של סיכום עם רב"ש על חוזה ארוך טווח, והקבוצה שלו ידעה והסכימה לשחרר אותו, אז האופציה שנבחרה היא טעות גדולה מאוד מבחינה מקצועית ופספוס שאני מקווה שלא נצטער עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 08:37 
סמל אישי של המשתמש
בתכלס על מה שירזי יהיה אחראי בתפקידו החדש?
מי קובע את ההרכב, שיטת המשחק ואת תפריט האימון?

ודבר נוסף, היות וזכרוני אינו כתמול שלשום(אני כבר בא בימים, מה לעשות), באיזו שיטה בני יהודה שיחקה עם אבוקסיס כמאמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 08:45 
סמל אישי של המשתמש
אותי מדאיג העניין הפשוט שניצן יצא לשנת מחלה כאילו אנחנו איזה ביזנס בחברת הייטק או משהו.

קבוצה מקצועית לא יכולה להתנהל ככה, מאמן שהוא זמני כבול להיכשל עוד מההתחלה. אם אני שחקן, מה אני אמור לחשוב? ברור שמהר מאוד יתחילו לצפצף על ה"מאמן", הכאוס בחדר ההלבשה ימשיך, שחקנים לא ידעו למי או מה להקשיב, בקיצור - שכונה בתוך הקבוצה עצמה (לא בתחום הניהולי לשם שינוי).

ואתם מדברים על שיטה?? כל יום צועקים "תנו לקבוצה להתחבר" אז נגיד ולוקח ליוסי 3 חודשים להתחבר, להטמיע שיטה וטקטיקה שאנחנו כל כך רוצים, הופ נגמר הזמן חוזר שירזי, חוזר אין - כדורגל, ואז כמובן יגידו "תנו לו זמן" "תנו לו צ'אנס, הוא היה חולה".

הביאו "פתרון" אבל הוא מלא בפגמים ומתכון לצרות.

עם כל הכבוד, בריאותו של ניצן לא תלויה במשרה שלו בהפועל ושמירה שלו בתפקיד זה פשוט חוסר אחריות מצד אחד (כלפי שני הצדדים) וטמטום וזובור כלפי הקהל והשחקנים מצד שני. נמאס להביא כל מיני אילתורים של הרגע האחרון, צריך להסתכל למצב בעיניים ולעשות את המעשים המובנים מאליו, שכל הצדדים מבינים שהם הטובים ביותר (טוב, אולי לא הקושר), ולא להיגרר לניהול קבוצת כדורגל על סמך מניעים פוליטיים כי באמת כבר נשבר הזין מזה.

אף פעם לא מאוחר להגיש לשלושת האנשים שחילקו בין עצמם את תפקיד המאמן שזה לא עובד, ולהביא מאמן אמתי עם תכנית אמתית במקום כל מיני אילוסטרציות (רב"ש במקרה שלנו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2012, 08:55 
לגבי הערפל סביב חלוקת הסמכויות, זה לא רק התיאוריה הארגונית מלאת החורים כפי שפורסמה. חלק גדול ממה שיקבע תלוי בתוצאות בשטח עם הזמן:
* הצלחה או כישלון.
* פוליטיקה אישית מול רמון וכן המדיה.
* האינטראקציה האישית. לדוגמא, האם יוסי יתיחס לשירזי.
* התוכנית הסמויה של רמון. יש שרואים בצעד שנקט עלה תאנה לתהליך העפה חדה של שירזי שיחשף לעין כל במוקדם או במאוחר.
וכו'.
זה שהבעלים ו 2 מ-3 המאמנים פוליטיקאים מיומנים, רק מערפל יותר. אם כי מכוון בצורה די ברורה לעתיד של היחיד שאינו פוליטיקאי מיומן.

נכון (ירדן), המצב מדאיג. אבל, אין מה לעשות ומניח שכבר בתוך מספר שבועות נדע הרבה יותר.
תלוי בתוצאות בשטח עם הזמן בנקודות ה-נ"ל.
בינתיים "חיים משבת לשבת" ואני משתדל להתרכז במשחק הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 202 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: