האדס כתב:
עמי נאווי כתב:
אני לא מבין את הלחץ הזה. אחרי ההחתמה של גילי לא נשאר כסף. הביאו 2 שחקנים במחיר של מילקי. המחשבה היתה ברורה: מקסימום נצליח להפתיע. הפועל לא משלמת לבן יוסף ופטקוביץ כסף גדול, אם בכלל. אז מה הלחץ? למה אנשים הורגים פה את מור ובאדיר ודורשים להעלות שחקנים אחרים?
הרי רק את אתמול ראיתם מה קרה כשהתחילה רוטציה באגפים. העיקר לילל במקום לחשוב בהגיון.
יש הבדל בין רוטציה, לבין פשוט להחליף מישהו שהוא לא טוב.
נראה שמי שלא חושב בהגיון הוא אתה.
בכלל לא משנה כמה שילמו על שלושת הבלמים האחרים. כמו שההגנה שלנו נראתה מול רמת השרון זה ביזיון שאי אפשר לעבור עליו בשתיקה.
ההגנה חייבת זעזוע. ועכשיו.
אני חושב שההסבר לי היה הגיוני מאוד, והסביר בצורה מתודית וברורה למה לא הביאו בלם זר ברמה גבוהה, למרות הכוונות (לפחות אלו שתוארו בתשקורת).
איזה זעזוע אתה מחפש בדיוק? החליפו את 2 המגינים במשחק ביום ראשון, וקיבלנו את הגול הראשון העונה, שלא לדבר על המשחק המת מהאגפים (תסתכל בשידור החוזר
כמה מטרים נתנו לחוטבא - רמה"ש פשוט לא ספרו אותו כפקטור התקפי, ובצדק).
מה עוד אתה מחפש? איזה עוד ניסויים אתה מבקש לעשות? לא ברור לך שאם השלושה האחרים בכלל לא רואים סגל זה אומר שהם חלשים בצורה מחרידה?
על אחד מהם (פטקוביץ') מעידים גם שחקנים אחרים. את זאביק ראינו בגביע הטוטו, והוא לא בדיוק הבריק. בן-יוסף כבר לא פוגע שנים.
אז במילים אחרות: באיזה סרט אתה חי? עד ינואר זה מה שיש. באדיר, מור, ג'וני ויגאל/דנין צריכים לשחק.
בינואר, במידה ויהיה כסף, צריך לראות מה אפשר לעשות.
סבבה, אני זורם איתך שפטקוביץ' ובן יוסף חלשים. ממש מחרידים בסדר?
אני ראיתי בעיינים שלי את זאב חיימוביץ' ב2 משחקים לפחות והוא הרבה יותר טוב משושן.
רוצה להתווכח על זה? גם בסדר. רק אל תגיד לי שהוא נופל ממור שושן בכמה רמות, עד כדי כך שלא שווה לנסות להחליף בניהם במשחק מול בני סכנין.