תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 15:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 20 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: קרין שביט - הגיע הזמן שעיתונות הספורט יבקשו מאיתנו סליחה
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 16:16 
סמל אישי של המשתמש
בין כל כתבי הספורט בשקל שנולדו כאן בארץ שקיבלו מקלדת מאיזה אתר ספורט ויכולים לרשום טור של 200 מילים פלוס מינוס ואף רצוי שלא יבדקו את העובדות ויותר רצוי שיטיפו קצת מוסר שגוי על הדרך.
לא אני לא מדבר על טורי הפח ברמת כתיבה וחשיבה של ילד בן 4 בראש העמוד של ONE אני מדבר על כתבה שצמודה לכתבה הראשית בספורט 5, כתבה שמלאה באי דיוקים ובעיקר בשנאה לקהל של הפועל כאילו נכתבה מהמשתמש "אישטוון" שהוא גם איזה בחור מסכן שמשום מה נותנים לו כאן לבטא את רגשותיו המושפלים תוך כדי שתמונת המשתמש שלו נמצאת בגאון עם קוף שאוכל את סמל הפועל אבל כנראה לאדמין זה לא אכפת ואולי הוא צודק בכל זאת מדובר באיזה פרונקל מסכן שיתפוצץ.

אני לא יביא לינק לגועל נפש שרשמה (מי שממש רוצה לבזבז 5 דקות מחייו שיכנס לערוץ הספורט כתבה שנייה) אני פשוט ארשום בנקודות על מה היא מאשימה אותנו:
*שנאה גזענית כלפי טביב בגלל מוצאו
*רימון הלם
*מבצע דנה
*השוואת מחאה נגד טביב כדמות ציבורית לרצח רבין!

אני מציע קרין שתבדקי רגע במערכת שלך בערוץ הפח ספורט ותראי מה חברייך עשו בזמן המחאה כנגד טביב -

*שלמה שרף - התנגד נחרצות למחאה הביע תמיכה בטביב מאינטרס של חברות תוך כדי שהוא מפיץ שקרים לכל עבר.
*אלי אוחנה - עוד בן אדם עם יחסים חמים למעסיק שלו לשעבר בכפ"ס ושותף להרס הקבוצה הזאת
*אייל ברקוביץ' שפשוט היה כלבלבון של אופירע בכל זמן המחאה והאשים את אוהדי הפועל בזריקת רימוני ההלם על ביתו ונדם ושתק כשטביב נעצר בעקבות אלימות כלפי נער כשהוגש נגד טביב כתב אישום.
והרשימה העליזה מתארכת בין היתר עם אראל סגל וצביקה שרף ועוד רבים וטובים.

איפה הסליחה עבורנו? איפה ברקוביץ' מבקש סליחה מאוהדי הפועל על ההכפשות? מתי שלמה שרף יגיד שכל מילה שהוא מוציא מהפה היא מונעת מאינטרס? מתי אלי אוחנה יבוא ויגיד מה קרה בכפ"ס בזמן שהיה בקבוצה?

מי שצריך לבקש סליחה ביום כיפור הזה היא התקשורת המביכה של הספורט, אותה קרן שביט בעלת תואר ראשון לקולנוע ותקשורת שמשווה רצח ראש ממשלה למחאה לגיטימית ולא אלימה מול בעלים של קבוצת כדורגל, שקיבלה מהמעסיק מקלדת ומשם לרצח שמם הטוב של אוהדי הפועל היא קצרה.
מערכת וואן שביצעה לינץ' באוהדי הפועל יום אחרי רימון ההלם שנזרק על ידי אלמוניים שעד עכשיו לא ידוע האם מדובר בגורמים עבריינים או באוהדים ומאידך לא אמרו מילה על תקיפתו של הנער כשטביב מואשם בכתב אישום. איפה עמנואל רוזן שיתנצל על כך שהוא חושב שהוא מייצג משהו ושיתנצל שיש ילדים בני 12 שלא מכירים אותו עדיין וקוראים את השטויות שלו...

הרשימה עוד ארוכה אבל הגיע הזמן שמישהו יגיד שם סליחה בתקשורת, סליחה ש90% מהדברים שנרשמים ונאמרים ברדיו ובאינטרנט באתרי הספורט של וואן וספורט 5 הם אינטרס של אדם זה או אחר, שיבקשו סליחה על מקרים כמו דאגלאס דה סילבה והבחורה השוודית, שיבקשו סליחה על מדורי הגליצ'ים שלהם ובעיקר שיבקשו סליחה כל הקרן שביטים שחושבות וחושבים שעם תואר ראשון מותר להם לעשות הכל, כולל להשוות רצח של ראש ממשלה מנוח לאחת המחאות הפחות אלימות שהיו במדינה הזאת ואם זאת ההשוואה שלך אז אני מצפה שבשנה הבאה תרשמי שטביב צריך לבקש סליחה מאוהדי הפועל כי מה שהוא עשה להם (אלימות שוטרים ומאבטחים, איסור מחאה בבלומפילד, אלימות כנגד קטין, גניבת כספי המועדון) היתה "שואה".

מקווה שהצום יועיל לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: קרין שביט - הגיע הזמן שעיתונות הספורט יבקשו מאיתנו סליחה
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
תגובה שכתבתי ולא פרסמו, אז שלחתי אותה לקרין שביט בפייסבוק:

שלום, אני אחד מהאוהדים שבא למשמרות מול ביתו ולמבצע דנה כל שישי.

אני לא יכול להסביר לך מה עובר עלי כשאני קורא את מה שאת כותבת.

א. "בגלל שהוא תימני" - שטות מוחלטת. אני מבין שגם את חולדאי ושאול אייזנברג שנאנו בגלל שהם תימנים.

ב."הרימון שזרקו לחצר" - פה אפשר לתבוע אותך על הוצאת דיבה ופגיעה בשם טוב. אין שום הוכחה שהרימון נזרק על ידי אוהד הפועל. יותר מזה, מעניין שבראיון דנה אשכנזי סיפרה ש"שמעה בום ענק שהרעיד את כל השכונה", אבל לאחר החקירה התברר שהרימון בכלל לא התפוצץ... מעניין, כי המהלך הזה פגע במחאה. למי יש קשרים בעולם התחתון? מי רוצה לפגוע במחאה? מי זורק רימון שלא מתפוצץ?

ג.הבנאדם הזה, אלי טביב, הוא חלאת האנושות. את יודעת שהוא הכה אוהד קטין, עד לרמה של שבר בלסת ונקב בעור התוף? ולאחר מכן מחק את מצלמות האבטחה ושיקר במשטרה. הזבל הזה ניסה לדרוס אוהד הפועל מסור שבא להפגין מול ביתו, ושיקר שהאוהד היה אצלו בחצר.

ד.סליחה טביב. סליחה שמחינו תמיד בשקט בלי לעשות בעיות, בלי לקלל, מול הבית שלך ומול החנויות של אשתך. סליחה שלא הגבנו באלימות למעשה המגעיל שלך שבו הכית נער בו 17. סליחה שהמחאה שלנו הייתה מול החנויות של אשתך, פשוט בבלומפילד היו לוקחים לחקירה מי שהביא שלט "טביב הביתה"

*אז את יודעת מה, גברת קרין? אני חושב שאת צריכה לבקש מאיתנו סליחה. סליחה שאני כותבת שטויות בלי בסיס. סליחה שאני מאשימה אתכם בזריקת רימון לחצר של טביב, בלי שום הוכחה. סליחה שאני כותבת עליכם טור כלכך נורא, אבל אף פעם לא באתי ואשכרה עשיתי עבודה של עיתונאית, ובאתי למחאות לראוץ מה הולך שם, ואיזה אנשים מדהימים מפגינים למען האהבה שלהם.

יהיה נחמד מאד אם תגיבי, למרות שאני מאמין שתתחבאי מאחורי מסך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 16:21 
חבל שאתה נותן לה במה בכלל..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 16:49 
נזכרתי במה שעבר על כולנו לפניי כמה חודשים טובים פה,ושזה מאחורינו,עלה לי חיוך קל.
מה חדש? כולם יכפישו אותנו,שימשיכו,את שלנו אנחנו נעשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 16:50 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
עדיף שלא תיכנסו ללינק, סתם תכניסו להם כסף מהרייטינג
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 29851.html
מחאה שחצתה קו אדום: אלי טביב ראוי להתנצלות מהקהל
קרין שביט
הכעס של אוהדי הפועל תל אביב היה אולי מוצדק, אבל הקמפיין שניהלו נגד הבעלים לשעבר היה אלים, ולא היה צריך לחרוג מתחומי המגרש ולחדור לפרטיותו ומשפחתו. סליחות

כל טענה נגד אלי טביב נכונה. הוא עבריין מורשע. מנהל כושל. מונע מאינטרסים. בוחש בקלחת. לוקה בנפוטיזם. מחרחר ריב. קטגורים יקרים, שמענו את טענותיכם, אתם צודקים ואתם תזכו במשפט הזה, הוא אשם בכל. אבל צריך שניים לטנגו. אוהדי הפועל ת"א גם היו שם כדי ללכלך את טלית התכלת שהם מתהדרים בה בכתם שחור ומכוער.
מהרגע בו הגיע טביב, הורמו גבות. מותר לאדומים לשנוא את הבעלים מכל סיבה. אם ממניעים גזעניים (חלק נכבד מיפי הנפש המגדפים את בית"ר על שאינה מכניסה בשעריה ערבים, ראו תימני אחד ואיבדו צלם אנוש), אם בגלל עברו הבעייתי, היחס לאנשי המועדון וצורת הניהול התמוהה. האהבה היא רגש שפשוט קיים בתוכנו ללא הסבר, את השנאה בונים נדבך על נדבך, בשנאה משקיעים.
טביב עשה טעויות מהודו ועד כוש, לעתים תוך פגיעה בכבודו של האדם, או לפחות זה מה שהיה כתוב בעיתון. המחאה נגדו הייתה לגיטימית, אבל פרצי האמוציות, השפל והקתרזיס שהכדורגל מייצר, ראויים לבוא אל פירקם אך ורק בין כותלי האצטדיון, אוהדי הפועל הקיאו את הזעם ברחוב.
"מבצע דנה", קראו להתכנסות ההמונית סביב חנויותיה והפגיעה בפרנסתה של אישתו, כאילו מדובר באיזה קרב. מה לעזעזל עשתה רע אשכנזי? חוקי, אבל רחוק שנות אור ממוסרי. זריקת רימון ההלם אל חצר ביתו של הבעלים כבר הייתה יציאה לחלוטין מפרופורציות. רכבת המחאה המדהימה התרסקה וירדה לשפל המדרגה. טביב הוא דמות ציבורית והפגנת אלימות כלפי אדם העומד בראש מערכת מזכירה ימים שחורים בנובמבר 95.
הוא עולל רע, עכשיו בחרו כיצד אתם מתנהגים מול הרשע שנעמד בראש הפירמידה שאתם סוגדים לה ועושה בה כבשלו (כי היא באמת שלו). נפלתם העונה בדיוק בנקודה בה הייתם צריכים לעמוד דום מול הערכים עליהם גדלתם ושאתם כל כך מתגאים בהם כמו אהבת הזולת, כבוד והכי חשוב - סובלנות. שאלתם את עצמכם פעם מהו הקו האדום? גם אם לדעתכם האדם שממול לא עומד בקריטריונים, אתם צריכים לעמוד מולו ולהשתמש כנשק אך ורק בדרך הישר עליה אתם צועדים בגאון וגם דואגים להכריז על כך בקול תרועה.
העפתם את טביב בשביל להתרסק באירופה ואחר כך מול הקבוצה הכי לא ראויה בליגה, בדיוק כמו שאתם אוהבים. נכון, הוא עבריין מורשע (ששילם את חובו לחברה), הוא מנהל כושל (דאבל ושני גביעים), הוא הרס והזיק, וזכיתם בשנות כהונתו לתקופה הכי יפה של הפועל מאז שנולדתם. הייתם אימפריה, על אפכם ועל חמתכם. אולי שנאתם את טביב הבעלים, אבל בשורה התחתונה הוא אדם ככולם וראוי לכבוד המינימאלי גם אם מעשיו לא עולים בקנה אחד עם הציפיות. כאוהדים עשיתם את שלכם, כבני אדם נכשלתם בענק.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
תגובה מעולה. הבעיה היא שאני לא חושב שהיא באמת ניסתה להעביר איזה מסר מושכל, היא פשוט רצתה ליצור פרובוקציה ולקבל הרבה כניסות וטוקבקים.
נשבר הזין שממשיכים להאשים אותנו בזריקת הרימון בלי שיש שום הוכחה לכך. נשבר מכך שמגנים את המחאה הכי יפה שהייתה פה, וכאשר בית"ר שורפים את ההתאחדות תומכים בהם.
אני חושב שגם ככה בתקופה הזאת אין שום ידיעות מרעישות ככה שאפשר וצריך להחרים את אתר ספורט 5 לתקופה עד אשר תפורסם התנצלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 17:45 
עשית לה את היומית עם האשכול הזה וחבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 17:55 
מטריף איזה קהל חלש אנחנו (בדומה לשאר בני עמנו)
בליברפול שהאשימו אותם באסון הילסבורו לא מכרו את הסאן בכל העיר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 20:52 
מי זאת קרין שביט למה אתם מטריחים את עצמכם לאתר הבזוי של ערוץ הספורט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 21:00 
סמל אישי של המשתמש
אם זכור לי נכון ההנהלה שהיום בהפועל זה אותה הנהלה שטביב לא נתן לה להתקיים
מה הבעיה להודיע לאתר ספורט 5 שמעכשיו אין להם אישור להיכנס למתחם האימונים של הפועל/לקיים ראיונות עם שחקנים/להיכנס ליציע העיתונאים במשחקים בבלומפילד עד שאין התנצלות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 21:29 
הכתבה יירדה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 22:15 
סמל אישי של המשתמש
רועי ב כתב:
הכתבה יירדה?

לא, אם זה ממש חשוב לך, תצביע על הלשונית של כדורגל ישראלי ותראה אותה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 23:31 
סמל אישי של המשתמש
עוד מטומטמת שלא יודעת מהחיים שלה, מה חדש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 01:49 
סמל אישי של המשתמש
סתם לעיקרון
בתמונה שפורסמה באותה כתבה אני מופיע בתמונה הראשית שלה במרכז
האם אני יכול לתבוע את האתר דיבה (וגם לא צוין שלמצולמים אין קשר לכתבה או משהו כזה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 01:56 
ה' יודע מאיפה הפליצו את הקרין הזאת, למי אכפת ממנה בכלל?

ההוא עם האדום כתב:
סתם לעיקרון
האם אני יכול לתבוע את האתר דיבה (וגם לא צוין שלמצולמים אין קשר לכתבה או משהו כזה)

אבל למצולמים יש קשר לנאמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 02:05 
ההוא עם האדום כתב:
סתם לעיקרון

GO FOR IT!!!
אחת ולתמיד שיסבלו...

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 02:06 
מי זאת?
מה היא?
מה אתם מתעסקים בקקה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 02:33 
סמל אישי של המשתמש
נדב ב. כתב:
ה' יודע מאיפה הפליצו את הקרין הזאת, למי אכפת ממנה בכלל?

ההוא עם האדום כתב:
סתם לעיקרון

אבל למצולמים יש קשר לנאמר

אבל יוחס לנו דברים שקריים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 20:38 
סמל אישי של המשתמש
ההוא עם האדום כתב:
אם זכור לי נכון ההנהלה שהיום בהפועל זה אותה הנהלה שטביב לא נתן לה להתקיים
מה הבעיה להודיע לאתר ספורט 5 שמעכשיו אין להם אישור להיכנס למתחם האימונים של הפועל/לקיים ראיונות עם שחקנים/להיכנס ליציע העיתונאים במשחקים בבלומפילד עד שאין התנצלות?

אם מישהו יוכל לפנות להנהלה בנוגע לזה זה יעזור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 21:59 
קרין מי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 20 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: