תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 468 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רועי בן ארויה:אוהד הפועל-נוכל וגנב שמסתובב בתוכנו: הזהרה!
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2012, 15:46 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
בשום מקום לא טענתי שלא צריך לטפל בתופעה ובבנאדם הזה, אבל האשכול הזה - בצורה שהוא בוחר להתמודד עם הבעיה - הוא דרך די ילדותית בעיני להתמודד עם הדברים. זה הכל.

עכשיו אתם מוזמנים להמשיך ולקרוא לי מתחסד ויפה נפש.

אתה כבר מספיק זמן בפורום כדי לדעת שבד"כ כשקוראים למישהו יפה נפש הוא אמור (ברוב המקרים) לקחת זאת כמחמאה.

המעשה ראוי לגינוי וגם לפעולה. מצד שני לך תדע האם חלק מהראיות , לכאורה, הם אמיתיות.
אני בטוח שהאדם רחוק מלהיות ישר (וזה בעדינות מוקצנת) אבל חלק מהעדויות על מאות שקלים חובות לכל מיני אנשים שהם לא חבריו ממש מריחות לי קצת מוגזמות.
לא אומר שחלילה מי שכותב את הודעות החוב משקר או מגזים. לא יודע עד כמה בדק את אמינותם של המסרים שהוא מקבל בפרטיות ועד כמה הוא בכלל יכול לבדוק את אמינותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2012, 15:48 
אדום אופטימי כתב:
נועם שחם כתב:
בשום מקום לא טענתי שלא צריך לטפל בתופעה ובבנאדם הזה, אבל האשכול הזה - בצורה שהוא בוחר להתמודד עם הבעיה - הוא דרך די ילדותית בעיני להתמודד עם הדברים. זה הכל.

אתה כבר מספיק זמן בפורום כדי לדעת שבד"כ כשקוראים למישהו יפה נפש הוא אמור (ברוב המקרים) לקחת זאת כמחמאה.

המעשה ראוי לגינוי וגם לפעולה. מצד שני לך תדע האם חלק מהראיות , לכאורה, הם אמיתיות.
אני בטוח שהאדם רחוק מלהיות ישר (וזה בעדינות מוקצנת) אבל חלק מהעדויות על מאות שקלים חובות לכל מיני אנשים שהם לא חבריו ממש מריחות לי קצת מוגזמות.
לא אומר שחלילה מי שכותב את הודעות החוב משקר או מגזים. לא יודע עד כמה בדק את אמינותם של המסרים שהוא מקבל בפרטיות ועד כמה הוא בכלל יכול לבדוק את אמינותם.

אני דווקא לא חושב שיש פה הגזמה. כנראה שמדובר בבעיה רצינית, אבל הדרך לטפל בה היא פשוט לאסוף מידע ולדאוג להגשת תלונות במשטרה. לקלל את הטיפש הזה פה בפורום זה לא פתרון לכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2012, 15:52 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אדום אופטימי כתב:
נועם שחם כתב:

אני דווקא לא חושב שיש פה הגזמה. כנראה שמדובר בבעיה רצינית, אבל הדרך לטפל בה היא פשוט לאסוף מידע ולדאוג להגשת תלונות במשטרה. לקלל את הטיפש הזה פה בפורום זה לא פתרון לכלום.

הסבירו לך כבר כמה פעמים, אתה בכוח מנסה לא להבין. אם לא היה האשכול הזה, היו פה 500 אנשים (לפחות) שהיו יכולים ליפול בפח. עכשיו כולם מכירים אותו ולא ילוו לגנב הזה כסף. אתה מבין עכשיו מה מטרת האשכול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2012, 15:52 
סמל אישי של המשתמש
הכל יכול להיות.
אבל לא פחות חשוב מאשר להזהיר חברים מפני הבחור , ולפתור את הבעיה לוודא שכל המידע שניזרק לחלל הפורום מבוסס .
אני בטוח שאין עשן בלי אש בוודאי לא במקרה הנידון. אבל זהירות לא מזיקה.

גמר חתימה טובה. התנתקתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2012, 15:55 
נשיקה צרפתית כתב:
נועם שחם כתב:
אדום אופטימי כתב:
נועם שחם כתב:

הסבירו לך כבר כמה פעמים, אתה בכוח מנסה לא להבין. אם לא היה האשכול הזה, היו פה 500 אנשים (לפחות) שהיו יכולים ליפול בפח. עכשיו כולם מכירים אותו ולא ילוו לגנב הזה כסף. אתה מבין עכשיו מה מטרת האשכול?

אם זו מטרת האשכול, אז היה ניתן לומר את כל מה שכתוב בהודעה הפותחת בצורה הרבה פחות מתלהמת. לא טענתי שלא צריך להזהיר אנשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2012, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
ימים יגידו אופטימי.
אתה לא חייב להחזיק מהיושרה שלי כבן אדם.לא באתי לקבל ממך מחמאות.
מעניין איך היית נוהג לו אחד מהבנים שלך שאתה כל כך קנאי לשלמותם הנפשית והפיזית,היה נעקץ על ידו.
לאט לאט הכל יתחיל להתבהר,אנשים יפסיקו לשתוק,יעברו לשלב התכלס ואתה תוכל להמשיך לקשקש כאוות נפשך.
מימדי התופעה היא רחבה,והקורבנות הם בעיקר ילדים,כולל אדם עם פיגור שכלי שנגנב ממנו הפלאפון.
אנשים גם מפחדים קצת,ועובדה שבנתיים לא זורמות אלי יותר מדי פרטיות.
מסתובב בינננו עבריין שכרגע הוא דג רקק ובעתיד יהפוך לעבריין גדול.
היום זה הילד של x מחר זה הילד שלך.
הוא גם עקץ,שיקר ונעלם לאוהדים מבוגרים שאת חלקם אתה מכיר היטב.
את שמם כמובן שלא אחשוף כי זו היתה בקשתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2012, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין את ההתנגדות
זה אדם נוכל שעושה הכל במחשבה תחילה ולאורך זמן רב
הלבנת פניו זה בחזקת חובה.
שיתבייש להראות את הפרצוף שלו בבלומפילד.
הכסף כבר לא יחזור לעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2012, 16:13 
סמל אישי של המשתמש
האשכול ראוי .
לא היה צריך לרשום את שם משפחתו , כי בכך זה הפך מאשכול אזהרה גם לאשכול העונש .
גמר חתימה טובה לכולם !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2012, 16:34 
סמל אישי של המשתמש
dekel_6 כתב:
האשכול ראוי .
לא היה צריך לרשום את שם משפחתו , כי בכך זה הפך מאשכול אזהרה גם לאשכול העונש .
גמר חתימה טובה לכולם !

את התשובה הכי טובה למה שרשמת,נתן האיש שהגיב מעליך-״אדום נחמד״.
זה צריך להיות גם אשכול הזהרה וגם אשכול עונש,שיביא לכך שהבן אדם לא יראה יותר את הפרצוף שלו מרוב בושה,אם בכלל יש לו בושה.
מעבר לזה הבן אדם צריך לשלם על המעשים שלו: על הגניבות השפלות מילדים שרועדים מפחד ממנו וחוששים להגיד: לא! דרך אנשים נאיבים שהוא עקץ,ועד הבחור עם הפיגור השכלי שהוא עקץ לו את הפלאפון.
זה גם לטובת רועי בן ארויה שצריך קודם כל שיקום,לפני שיהפוך לעבריין כבד ויתחיל להכנס ולצאת מבית הסוהר,ולא כסוהר.
מאוד יכול להיות שברגע שישימו עליו אזיקים במקום שהוא ישים לאחרים,משהו אצלו יזוז לטובה.
אולי הוא עדיין לא קיבל את הזעזוע הנדרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2012, 17:14 
אשכול ראוי וחשוב. יישר כוח עזרא!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2012, 17:37 
האשכול בטוח עשה את שלו מכיוון שהבחור ככל הנראה קורא בפורום . אם ימשיך בפעילותו למרות הכל זה כבר על גבול המחלה.
אישית בהחלט נראה מוזר (אף פעם לא יראה באדום מחוץ למגרש). כשהיה יוצא מהדר יוסף תמיד החליף לצבע שונה מאדום (אם היה בו בכלל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2012, 17:43 
סמל אישי של המשתמש
אשכול ראוי ביותר וכל הסיפורי לינצ'ים והלבנה וכו' לא מעניינים, גם לא צידוקים של עד שלא הוכח כי גנב... מדובר פה ביותר מ10 אוהדים, הרבה יותר כנראה, שטוענים שהאיש פשוט גנב ורמאי לא אמין

רוי שרשם שאפשר לסגור את זה אחד על אחד זה כנראה שמה שחלקנו היינו עושים ובטוח הוא היה מחזיר את הכסף... אבל אני קורא כאן סיפורים על ילדים בני 16 שהוא פשוט גנב מהם מאות שקלים והם בטח מפחדים להתמודד איתו ומודים עכשיו לעזרא שהיה לו אומץ לפרסם את האשכול הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2012, 17:43 
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
האשכול בטוח עשה את שלו מכיוון שהבחור ככל הנראה קורא בפורום . אם ימשיך בפעילותו למרות הכל זה כבר על גבול המחלה.
אישית בהחלט נראה מוזר (אף פעם לא יראה באדום מחוץ למגרש). כשהיה יוצא מהדר יוסף תמיד החליף לצבע שונה מאדום (אם היה בו בכלל).

לא נראלי שוויכוח פה זה האם הוא אוהד הפועל, כי הוא מגיע כמעט לכל מגרש ולכל משחק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2012, 18:05 
לאחר התלבטות לכתוב או לא אז החלטתי שכן... בעיקר בגלל שאנשים רוצים הוכחה מגורם ראשון שמדובר בנוכל.

את רועי בן ארויה אני מכיר כבר כמה שנים במגרשים ותמיד זה היה הלוואות של 10 30 ש"ח.

ליפני חודשים הגיע אלי רועי בן ארוייה הבייתה והתחנן שהשכיר לא נייד.נתתי לו מכשיר והסברתי לו שזה 150 שקל שיחות ללא הגבלה כולל המכשיר וביטוח.

הוא הבטיח שמחר הוא מביא את הכסף,בגלל שכבר ידעתי על חוסר אמינותו דרשתי את התשלום מראש וכל חודש עליו להתייצב ולשלם.

הוא הוריד שעון מידו נתן לי אותו בתור עירבון,נשבע שהוא שווה 600 ובסוף החודש הוא משלם 300 על חודשים שימוש בנייד.

למחרת שוב התקשר אמר שהוא בא אליי עם בת דודו שלו שושי ויש לה 150 שקל והיא גם רוצה את הדייל.

שושי קיבלה מכשיר ושילמה לי 150 ש"ח.

לאחר יום שוב התקשר רועי ואמר שאני אשלח לשושי עוד מכשיר לביתה ביפו ד' שם אקבל 150 נוספים.

שלחתי שליח עם המכשיר כסף לא קיבלתי.שושי התקשרה אמרה לי שהמכשיר בשביל אמא שלה וביום שישי היא משלמת.

יום שישי לא היה סיפורים וסיפורים וכסף אין.לאחר חודש וחצי של אין מענה,מועילה לענות לי שושי וטוענת שהיא חייבת לי רק 150 שקל.

הסברתי לה שהיא צריכה לתת לי 450.

150 על עצמה עבור החודש החדש שאוטוטו מסתיים ו300 על אמא שלה שאוטוטו אוחזת במכשיר חודשים.

מה פתאום השיבה אתה מקבל 150 חד פעמי.זה הסיכום עם רועי בן ארוייה.ניסיתי להסביר לה שוב פעם אחרי פעם שאין דבר כזה לשלם פעם אחת ולדבר כל החיים אך ללא הועיל.
היא אמרה שהיא מתקשרת לרועי בן ארוייה לדבר איתו.
היא חזרה אלי (הייתי מופתע) "דיברתי עם רועי אני לא חייבת לך כלום שילמתי לך 150 שקל ואני לא חייבת לך כלום".
ראיתי שאני מדבר אל הקיר אמרתי לה שיש לה 48 שעות לארגן את הכסף אם לא אני מנתק את הקו-תגובתה הייתה שאם אני מנתק היא תובעת אותי באמצעות עורך הדין שלה.
התעלפתי מצחוק...
לפני שניתקתי את שני הקווים אמרתי נעשה ניסיון ונתקשר לאמא,כאן חברה התעלפתי באמת...
ענה לי בחור ערבי שטוען שהוא דוד של שושי ואם אני אנתק את הקו הוא יזיין אותי.
יזיין לא יזיין אני שם זיין על שניהם ונתקתי את שני הקווים.
שיחות רבות עשיתי לרועי בן ארוייה אבל כלום,הנייד זמין אבל הבחור מסננן.להודעות הוא מידי פעם עונה בנוסח הזה"אחי אני מצטער אני עובד באילת שבוע הבא אני בתל אביב ומשלם על הכול".
הקו שלו עדיין פעיל הוא מוציא שיחות ומקבל,אני מאוד מחכה לפגוש אותו במגרשים ממש בקרוב וזה הולך להיות משעשע אבל רק לאחד הצדדים.

שב"ש

ולמי שמפקפק אז מדובר בחלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2012, 18:29 
זה שהוא בא ממשפחה קשת יום לא אמור לעניין אף אחד.
שילך לחפש כסף במקומות אחרים, שילך לעבוד כמו כולם!!
הכי הרג אותי זה ה"נסיעות עסקים לקפריסין ולאילת", זה בא כאילו להגיד "יאללה לך לך חפש אותי בסיבוב".
אני מאוד מקוה שיטפלו בעניין הזה כי לא עושה טוב לשמוע על כאלה דברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2012, 18:31 
סמל אישי של המשתמש
פששש אז זה לא נוכל בודד מדובר בשושלת.

מה שמזכיר לי שבמשחק גביע הטוטו מול נתניה באיצטדיון רמת גן הגיע בן ארויה עם כמה חברים או קרובי משפחה כל אחד אקדמאי יותר גדול מהשני, לרוע מזלי בחרה החבורה לשבת ממש מאחורי בעוד בן ארויה הגיבור מיהר להוציא את החולצה מהמכנסיים (סגנון לבוש יחודי יש לו) פשט אותה והלך לעודד יותר קרוב למטה.
כמובן שחוץ מלקלל (״אשכנזי מסרוח״ אמרה אחת מבנות החבורה כאשר נכנס עדן שרם), להתבלבל בין שחקנים ולזיין לי בשכל הם לא תרמו הרבה.
עוד מפגש שהיה לי עם בן ארויה היה באימון לפני כמה שבועות אליו הגיע בלבוש הססגוני של החולצה בתוך המכנסיים וטען שהוא השתחרר מהצבא, שהוא אוהד הפועל שנים רבות ומקורב להרבה שחקנים מקבל מהם חולצות וכו׳.
ממני למזלי וגם למזלו הוא לא ביקש כסף או שום דבר אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2012, 18:35 
סמל אישי של המשתמש
ברקו :ROSE:
כשבן ארויה גנב ממני 100 שקל זה היה כשנסענו איתך באוטו לגליל. אפילו על השוקולדים בתחנת דלק כשעצרנו אני שילמתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2012, 18:44 
סמל אישי של המשתמש
אני שוב קורא למי שנעקץ ב-100 שקל
300,500,700 שקל
לפנות אלי בפרטי וזה יטופל בצורה אנונימית ומסודרת.
אני זה שלוקח פה את הסיכון,ואם אתם רוצים להגדיל את הסיכוי שזה יטופל אחת ולתמיד והכסף שלכם יוחזר במוקדם או במאוחר,אל תתביישו לפנות אלי לפרטית.
בעיקר ילדים שנפגעו וחוששים.
יש דרך לטפל בזה במהרה ויש מי שיעזור לכם.
קודם תכתבו לי,תקשיבו למה שיש לי לומר ולהציע לכם,ותחליטו מה אתם רוצים לעשות בנידון.
בנתיים פנה אלי רק בן אדם אחד שנעקץ בצורה רצינית,ואם עוד כמה אנשים (מספיק 2-3 שנעקצו בצורה רצינית) יפנו אלי נוכל לקדם את זה הלאה,ואחר כך הסכר כבר יפרץ ואפשר יהיה לטפל בכל מקרה ומקרה לגופו.
אני לא נותן פה פרטים מסיבות מובנות,אבל מי שרוצה לעזור לעצמו לקבל את הכסף בחזרה ולדאוג שהחלאה לא ידרוך יותר בבלומפילד או במשחקי הכדורסל,שיפנה אלי בפרטית כמה שיותר מוקדם.
אם תחששו לחשוף את הסיפור שלכם ולתת לאנשים לעזור לכם,כך יהיה קשה לעצור את התופעה,למנוע ממנו להגיע וכמובן גם להחזיר את הכסף.
לי בתור אזרח גם חשוב שאדם כזה-עבריין בהתהוות שככל שיגדל יהפוך ליותר מפלצת מסוכנת,לא ישמש כסוהר וישמור על עבריינים,כשהוא בעצמו כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2012, 19:00 
עזרא :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2012, 20:00 
סמל אישי של המשתמש
לא ייאמן שיש פה כאלה שחושבים שהאשכול הזה הוא חיסול חשבונות,ועוד עבור 5 ש"ח.
נכון שעזרא הוא ליצן,אבל לא צריך להכיר אותו יותר מידי כדי להבין שהנושא פה הוא רציני,לא שכונה,ולא אשכול שמקומו בקנסו דחוף עם שאר החבר'ה,אלא נושא כאוב,שמספר רב של אוהדי הפועל נפגעו ממנו.
במקום לחזק את ידיו של עזרא שבא להתריע ולהזהיר מאותו נוכל,יש פה כמה כאלה שהצדקנות העבירה אותם על דעתם,וחושבים שהם על תקן חסידי אומות העולם,צריכים להגן על אותו עלם חמודות תמים.
יישר כח לעזרא שלקח על עצמו את פתיחת האשכול בתור בחור בוגר,ולא נתן לאיזה בחור צעיר לפתוח את אותו אשכול,ולא לתת פתח לכך שאותו בו ארויה יבוא אח"כ חשבון עם אותו אחד שפתח את האשכול.
המקרים פה מתאספים,ואין ספק שמדובר בנוכל סידרתי ולא במקרה חד פעמי,וכלן האשכול יותר מראוי כולל פרסום תמונתו למען משתמשי הפורום,שלא יהיהו הנקצים הבאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2012, 20:15 
נשיקה צרפתית כתב:
ברקו :ROSE:
כשבן ארויה גנב ממני 100 שקל זה היה כשנסענו איתך באוטו לגליל. אפילו על השוקולדים בתחנת דלק כשעצרנו אני שילמתי.

אוי ואבוי... למה לא אמרת לי שהוא גנב מימך כסף.הייתי משאיר אותו לבד בוואדי ערה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2012, 20:22 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
עזרא :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2012, 20:23 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
לא ייאמן שיש פה כאלה שחושבים שהאשכול הזה הוא חיסול חשבונות,ועוד עבור 5 ש"ח.
נכון שעזרא הוא ליצן,אבל לא צריך להכיר אותו יותר מידי כדי להבין שהנושא פה הוא רציני,לא שכונה,ולא אשכול שמקומו בקנסו דחוף עם שאר החבר'ה,אלא נושא כאוב,שמספר רב של אוהדי הפועל נפגעו ממנו.
במקום לחזק את ידיו של עזרא שבא להתריע ולהזהיר מאותו נוכל,יש פה כמה כאלה שהצדקנות העבירה אותם על דעתם,וחושבים שהם על תקן חסידי אומות העולם,צריכים להגן על אותו עלם חמודות תמים.
יישר כח לעזרא שלקח על עצמו את פתיחת האשכול בתור בחור בוגר,ולא נתן לאיזה בחור צעיר לפתוח את אותו אשכול,ולא לתת פתח לכך שאותו בו ארויה יבוא אח"כ חשבון עם אותו אחד שפתח את האשכול.
המקרים פה מתאספים,ואין ספק שמדובר בנוכל סידרתי ולא במקרה חד פעמי,וכלן האשכול יותר מראוי כולל פרסום תמונתו למען משתמשי הפורום,שלא יהיהו הנקצים הבאים.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2012, 21:53 
סמל אישי של המשתמש
חבורת החרא של עומר חרמש יכולה להרגע, כל הסיפור מעניין לי את התחת. מצידי שאביר הצדק יכלא את בן ארויה לכל חייו מאחורי סורג ובריח, באמת אין לי במה להתעסק בחיים חוץ מאיזה חולה נפש שאתמול הערצתם כי הוא נגע בציצי של עוד חולת נפש והיום הוא פתאום הרשע האולטימטיבי. כולה כתבתי תגובה צינית באשכול חלאס עם הדרמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2012, 22:02 
עזרא, ממקור ראשון הבן אדם יצא מהשב"ס באזור פברואר, הגיע לבסיס ביל"ו שם עקץ תוך שבוע בערך חצי בסיס (שמעתי על עשרות סיפורים, חיילים קצינים מתנדב, שבוע!).
יותר מאוחר הוא התחיל מכות עם אחד החיילים והועף מהמחלקה לרס"ר, שם היה נפקד למעלה מחודש והוא כבר לא בצבא.
אם מישהו ראה אותו על מדים בארבעה-חמישה חודשים האחרונים - כנראה שלמישהו חסר מדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2012, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
עומר מ. כתב:
חבורת החרא של עומר חרמש יכולה להרגע, כל הסיפור מעניין לי את התחת. מצידי שאביר הצדק יכלא את בן ארויה לכל חייו מאחורי סורג ובריח, באמת אין לי במה להתעסק בחיים חוץ מאיזה חולה נפש שאתמול הערצתם כי הוא נגע בציצי של עוד חולת נפש והיום הוא פתאום הרשע האולטימטיבי. כולה כתבתי תגובה צינית באשכול חלאס עם הדרמה

בואנה אתה מגזים,מי ישמע מה אמרו לך ״חבורת החרא״ יאללה תשפוך עוד קללות.
אני אמשיך להתעסק במה שאני צריך להתעסק וידעתי טוב מאוד לאן אני נכנס בפתיחת האשכול הזה.אתה מוזמן להמשיך לקלל.
בנתיים יש פה חומר ומידע חדש וזה מה שמעניין וזה מה שיעניין את מי שיצטרך לקחת את האשכול הזה צעד אחד קדימה.לא הקללות שלך.
תהנה מירח הדבש :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2012, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
apu כתב:
עזרא, ממקור ראשון הבן אדם יצא מהשב"ס באזור פברואר, הגיע לבסיס ביל"ו שם עקץ תוך שבוע בערך חצי בסיס (שמעתי על עשרות סיפורים, חיילים קצינים מתנדב, שבוע!).
יותר מאוחר הוא התחיל מכות עם אחד החיילים והועף מהמחלקה לרס"ר, שם היה נפקד למעלה מחודש והוא כבר לא בצבא.
אם מישהו ראה אותו על מדים בארבעה-חמישה חודשים האחרונים - כנראה שלמישהו חסר מדים.

תודה על המידע.
אני יודע אחרת אבל זה לא חשוב מי צודק ומה.בסוף יהיה מי שיעשה במידע שהבאת שימוש חשוב.
אם הוא עקץ חצי בסיס,אני בהלם איך הבן אדם עוד לא ישב בכלא דקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רועי בן ארויה:אוהד הפועל-נוכל וגנב שמסתובב בתוכנו: הזהרה!
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2012, 22:57 
רק מוכיח כל פעם מחדש שאוננות צדקנית משרתת תמיד את הנוכלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2012, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
רק מוכיח כל פעם מחדש שאוננות צדקנית משרתת תמיד את הנוכלים

זה שרשם את ״חבורת החרא״ הוא בן אדם טוב ולא צריך להתרגש ממה שרשם.
כתבתי לו פרטית על זה,ואולי הוא יבין שהוא קצת הגזים ואולי לא.
בשורה התחתונה תעודת עניות לכל אוהדי הפועל (וגם לי) שלא נפתח אשכול כזה עד עכשיו.
להיות אוהד הפועל לא מסתכם בלקנות מנוי,לשיר את השירים ולהתבאס רצח אחרי הפסדים.
כמה מדברים על כל מיני פעילויות מבורכות של פועלים באדום-עזרה לניצולי שואה,שיפוץ מועדון בשכונה ענייה.
עזרה הדדית ורגישות (וכן,אני יודע שאני עצמי לא תמיד הבן אדם הכי רגיש ומתחשב בעולם) ועזרה לאוהדים צעירים שלנו שנפגעים מנוכל חסר רחמים שלא מתבייש גם לפגוע בחסרי ישע (ע״ע הצרפתי שסובל מפיגור שכלי) זה הבסיס לכל דבר שהוא ״הפועל״.
באמת בושה שעד עכשיו איש לא עשה סוף לתופעת רועי בן ארויה,וגם מבחינתי האישית עצוב שאני פתחתי את זה רק עכשיו כשהמפלצת כבר גידלה 1000 ידיים ומלתעות.
כ״כ הרבה אנשים ערכיים בקהל שלנו (הרבה יותר ממני) ואף אחד לא נוקף אצבע ועוצר את הגנב הנאלח הזה שעוקץ עשרות אנשים (בעיקר ילדים) במשך חודשים ארוכים בסכומים של מאות שקלים לאדם.
אבוי לנו אם מישהו יתן לו לשים את רגלו בשערי בלומפילד בשבת הקרובה,וכולי תקווה שזו רק יריית הפתיחה עד שהבן אדם יחזיר את כל הכסף לכולם,ובעיקר לילדים המסכנים האלה שנפלו קורבן עקב התמימות והפחד שלהם.
אנחנו כקהל כולל הארגונים השונים מטפחים תדמית שחייבת להיות חיובית וככזו,אסור שאדם כמו רועי בן ארויה יהיה מזוהה איתה או חלק ממנה.גנב סדרתי נאלח מילדים ומחסרי ישע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2012, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
אולי הגזמתי ואני מתנצל אבל אני מבקש עומר, אל תכניס אותי למקומות שלא קשורים אליי, כולה כתבתי הודעה בצחוק.
תשמור את כלבי השמירה שלך קשורים, הם לא צריכים לקפוץ מכל דבר וברוך השם יש לך מספיק כושר התבטאות משלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 468 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: