אורביט כתב:
ישנוני,
כן!
הוא מהווה סכנה לאוהדי הפועל,ולא רק להם,אלא לכל בני-האדם שנתקלים בו(תקרא פה למעלה,מישהו סיפר לך על מתנדב צרפתי בבסיס שלו,שהוא גנב לו פלאפון בשביל "לתקן" לכאורה).
מה אתה חושב,שצריך רק לרצוח בשביל להוות סכנה? או שעקיצות כספים וחפצים מאנשים שזה אח"כ חסר להם,זה מספיק?
אני אישית נעקצתי פעמיים.בראשונה ב-20 ש"ח,בשניה ב-50 ובסה"כ ב-70 ביחד.
בפעם הראשונה(לפני כ-4 שנים וחצי) הלכתי ברח' שלבים,בדרכי מ"חודורוב" לבלומפילד,והוא התחנן ל-10 שקלים שחסרו לו לכרטיס למשחק התחתית שהתקיים באותו ערב נגד בני-יהודה(0:1 של פאביו ג'וניור פריירה).היה לי רק שטר של 20,שהראתי לו,והוא אמר לי להביא לו,והוא יביא לי אחרי המשחק מדוד שלו-אותו יראה בפנים.
אחרי המשחק ראיתי אותו ממהר מולי לכיוון שד' ירושלים,ומצליח להגיד לי "אתה בא מחר לכדורסל? אז שם".
למחרת בכדורסל,הוא ברח מהר וסימן לי ממרחק "פעם הבאה,פעם הבאה".
ואח"כ נעלם לתקופה ארוכה(חיפשתי אותו כל משחק,כי היה חסר לי כסף לפעמים בסופי חודש),ורק בסיום האימון המסכם לדרבי(לא של טלקיסקי ופאביו,שאז טרם מצאתיו,אלא זה של הסיבוב השלישי-בו הפסדנו 2:1),ראיתי אותו בקניון וולפסון,והכזבן טען ש"אני מתבלבל עם מישהו אחר".
אשתקד,אחרי שכבר ויתרתי על הכסף מאז(וגם כמעט שכחתי מהמקרה,עד שהוא הזכיר לי),הוא תפס אותי בשד' ירושלים ליד מקדונלדס,שניות לאחר שהוצאתי 150 ש"ח מהכספומט של דיסקונט-בכדי שיהיה לי כסף לשלם להסעות,שיצאו מבלומפילד לגן-נר(לפיינל-פור הבלקנית),והנוכל רדף אחרי לאורך כל שד' ירושלים-מרח' אילת ועד שארית ישראל-עם כספומט ותעודת זהות ל"ערבון"(כלשונו),ונענה בסירוב לתחינות ה"20 שקל שחסרים לו להסעה"(בדיוק כי זכרתי את המקרה של ה-4 שנים קודם,ועניתי לו "קודם תחזיר את ה-20 של אז" ו"תמצא לך פראייר אחר").ואז התייאשתי והראתי לו שיש לי רק חמישים(השטר הכי קטן מבין השניים שהוצאתי),אז הוא אמר לי להביא לו אותם,ושהוא יחזיר לי במגרש,כי דוד שלו מגן-נר שם.
כמובן שלקחתי ממנו את תעודת הזהות(שעד היום אצלי,עם פרטיו המלאים והאמיתיים) והכספומט(שנבלע מחוסר כסף,אף שהקוד שנתן אח"כ לי היה נכון),כי חשבתי שיעזרו לי לקבל את הכסף.
בסוף לא ראיתיו בהסעות,אלא רק באולם("ברקו לקח אותו"),שם הוא אמר לי שיחזיר בפעם הבאה,והתקשרתי אליו כל יום,ופעם "אחיו נפטר" וכל מיני המצאות,כשרגע אח"כ דיברתי עם אביו(אותו מצאתי ב-144 לפי "שם האב" בתעודת הזהות שעוד אצלי),והוא הבטיח שיטפל בזה,אך טרם יצא לו.ועד היום הוא לא החזיר לי שקל.
אני כ"כ שמח שהאשכול נפתח,והוא בהחלט ראוי ומבורך.אם היה לי אומץ להתמודד עם תגובות כמו של ("אויויויויויויויויויייייי...)רוי האדום אופטימי(") ודומיהן,כבר מזמן הייתי פותח.
זה די עצוב, האמת. אבל להעקץ פעמיים ע"י אותו אדם... שמע אתה מוכשר ביותר.