el dudernio כתב:
1. אני לא מצליח להבין את הטענה של ביזבוז מליוני שקלים? איך בדיוק יש את הביזבוז הזה? אם זה על תאורה אז סלחו לי אבל אתם חיים במאה הקודמת,
היום התאורה כמעט ולא צורכת חשמל אבל המיזוג למשל צורך הרבה חשמל. מכיוון שבעקבות הזזת השעון שעות הערות נהפכות ל"חשוכות" יותר, גם הטמפ'
בשעות אלו נמוכה יותר בהתאמה, ולכן הצורך במזגן יקטן, כלומר יש סיכוי יותר מסביר שצריכת החשמל ממש לא תעלה בעקבות הזזת השעון. אם זה בנוגע
לשעות העבודה, אז שעות העבודה במשק הן מ8:00 עד 17:00, בגדול, שעות שיש בהן אור ללא קשר לשעון, ולכן אין סיבה שזה יפגע בתפקוד העובדים.
2. השעון הביולוגי מתנהל לפי אור היום בחוץ, האדם ישן טוב יותר בחושך וכן אלאה, יכול להיות שהסמיכות של הזזת השעה ליום כיפור ימנע מהגוף להתרגל
לשינוי זה, אבל להגיד שמדובר בשעון ביולוגי ואין הבדל זה ממש לא נכון.
3. ללא קשר אני לא מבין מה הרעיון של שעון קיץ ושעון חורף, לא רק בארץ אלא גם באירופה, אז יהיה לכם קצת חושך ריבונו של עולם, תעסיקו את עצמכם
ואל תכנסו לדיכאון זה לא כל-כך מסובך, אלא, אם אתם חולים, ואז לכו לטיפול ואל תאשימו את החושך בדיכאון שלכם כי זה לא רציני.
אפילו אם נניח שבאמת כולם עובדים מ-8 עד 5, כמה ילדים יש לך שאתה שופט אנשים שרוצים עוד שעה להיות עם הילדים בחוץ אחרי העבודה. מה לעשות, גן משחקים בחושך זה לא להיט.
לגבי הזלזול שלך בדיכאון כאילו זה נושא לבחירה, וכאילו רמת ההשפעה שיש לאור יום על זה גם אם אתה בטיפול, היא חסרת משמעות. אתה מוזמן לקרוא קצת בנושא לפני שאתה מבטל אותו.
אפילו לא התייחסת לנושא תאונות הדרכים העובדה שאנשים נוהגים בחושך הביתה, תרצה או לא, זה יותר מסוכן.