הבחור הצעיר שמוכר לרובנו כמי שעבד כמה שנים לפני הצבא בתור מוכר קרח,גרעינים ושתיה בשער 5,ונוהג להגיע לכל משחק כדורגל וכדורסל,אותו רועי בן ארויה נוהג לבקש הלוואות מאוהדי הפועל השונים,שמטוב לב ותמימות ואמונה בו בתור אוהד הפועל,נענים מיד לבקשתו וסומכים עליו שיחזיר.
כרגע ישנן עדויות על מספר לא קטן של אנשים שהלוו לו סכומים שונים החל מ-100 ש"ח,כולל כמה קטינים.
אותו בן ארויה מתחמק מהם מאז בשורה של הבטחות,שקרים והתחמקויות,כולל טלפונים ממספרים חסויים וסיפורים (בשיתוף פעולה עם החברה התורנית שלו) על נסיעות שלו לקפריסין וכל מיני יעדים שונים בחו"ל,כשאחר כך מתברר שהוא מגיע למשחקים.
ישנן אף עדויות על מספר אנשים שקיבלו ממנו הבטחה על רכישת מנויים,נתנו מקדמה או משהו כזה,ובסוף לא מינויים ולא נעליים.האנשים נשארו בלי הכסף ובלי המנוי.
לעניות דעתי עברנו כבר מזמן את שלב הרחמים,והבן אדם צריך להתמודד עם המציאות והבושה,כך שהוא ידע שמסמנים אותו ומתייגים אותו כגנב,כך שגם אם לכמה אנשים הכסף לא יוחזר,אולי הוא לא יבוא מהבושה.
ישנם כבר סימנים ראשונים על כך שהוא מרגיש שהוא נדחק אל הקיר,כשהתחנן אל ילד שגנב ממנו כסף שיערוך הודעה שלו כאן,הבטיח שישלם לו למחרת,וכשהתקשר ענתה החברה ואמרה שהוא בחו"ל.
לי אין רחמים כלפיו,ומצידי שאני אהיה הקורבן במקרה הזה ואדמין יעיף אותי.זה לא חשוב לי.
לי מפריע שמסתובב ביננו גנב שכולם מכירים את שמו ואת הפרצוף שלו,ואיש לא נוקף אצבע בנושא.
הבחור עקץ כבר באלפי שקלים במצטבר,כולל ילדים תמימים ומסכנים שאוספים שקל על שקל למנוי.
אין כלפיו יותר רחמים,הוא מעבר לגיל 18 ומעכשיו שיתמודד עם המציאות והבושה,או שיחזיר מיידית את הכסף לכל מי שהוא עקץ.
אני מקווה שכל מי שנפל קורבן לבן אדם כולל אלה שהובטח להם מינויים ושילמו מאות שקלים כמקדמה,שאיש לא יהסס ויפתח את הפה.
לבן אדם אסור להראות את הפרצוף שלו יותר לא בבלומפילד ולא באף מקום בו הפועל משחקת-כדורגל או כדורסל,עד שהוא לא מחזיר את כל הכסף לאנשים אוהדי הפועל,עד השקל האחרון.