שחר כתב:
דינמו1 כתב:
יש משהו שלא הבנתי, אנחנו משלמים את הכסף על מנת לקנות חלק בקבוצה אבל למי הולך הכסף? מה הוא עושה איתו? אני חושב שזה יעזור להרבה אנשים שלא בטוחים להצטרף כי זה לא כל כך מובן
בקצרה, אתה משלם לרמון שמשלם אותו לטביב.
כי רמון הוא עדיין לא מיליונר עם עסקים חובקי עולם שיכול לשלם מיליוני שקלים לטביב שכמובן לא נותן את הקבוצה בחינם.
לאן הולך הכסף? נכון,לרמון שמעביר את הכסף לטביב ובתמורה אוהדי הפועל מקבלים אחוזים משמעותיים מהבעלות על המועדון.כרגע לאחר שגויסו כ-2 מיליון ש״יח אנחנו האוהדים נחזיק בקרוב בכ-17 אחוז מהבעלות על המועדון.
כשנגיע ליעד הבא-3 מיליון ש״ח,נחזיק כרבע מהבעלות על המועדון כ-25 אחוז! מה שיאפשר לנו ע״פ הסכם שנחתם עם רמון,להחליט איפה הקבוצה תשחק (כמובן רק בבלומפילד) באיזה צבע (יש לך ספק?) ולא פחות חשוב-להחליט מי ראוי לרכוש את המועדון ומי לא,והאפשרות להטיל וטו ולמנוע שוב כניסה של אדם כמו טביב למועדון.
מספיק חשוב,לא? לא ל״מר חשדני״ וחבר מרעיו,שימשיכו לחפש שלדים בארון של טביב,של בוכמן,של ליהי,עבד או של השד יודע מי.
הם רק רוצים שקיפות.זה הכל.
כשתהיה שקיפות הם יביאו כבר את הכסף והמיליונים בעצמם.
ועדיין לא ברור לי למה צריך להסביר דבר כל כך פשוט נניח למשתמש כמו דינמו או כל אוהד הפועל שחי את הקבוצה כמעט 24/7,קורא עיתונים ואינטרנט.לא מדובר פה בגילוי הקוד לפיצוח תוכנית הגרעין האיראני.מדובר על אוהדים שרוכשים בעלות משמעותית על המועדון,ועוזרים לרמון ולמועדון לקום על רגליו אחרי קיץ שהוא כמעט נמחק.
ממש מתנצל שהכסף על רכישת הקבוצה הולך לבעליו הקודם של המועדון,ולא קודש להקמת מתנ״ס לילדים בעיירת פיתוח.
אין לי בעיה שאנשים עקשנים כמו פרדים ומחפשים איפה שאין ופשוט אנטי.שלא יתנו שקל,אין בעיה זו בחירה שלהם והכסף שלהם.מפריע לי שהם גם מרעילים אנשים אחרים ויוצרים תמונה מעוותת של ערפל,תוהו ובוהו ואנשים שלא רוצים את טובת המועדון ומונעים כביכול מאינטרסים.מה כ״כ קשה להבין דינמו 1? הכסף הולך לרמון ומשם לטביב שהוא המוכר,ויש לזה תמורה גדולה.גם אנחנו לא מחלקים כסף חינם לטביב,אנחנו לוקחים את הגורל של המועדון בידיים שלנו,וזו לא קלישאה זו האמת,וזו המציאות המתהווה.עוד מיליון שקל ואוהדי הפועל מחזיקים ב-25 אחוז מהבעלות על המועדון!!! את המשמעות של המספר הזה-25 אחוז כבר פירטתי קודם.
לא ברור לי האינטרסים של האנשים,לא ברורה לי תרומתם ב-30 שנה נניח שהם אוהדים את הקבוצה מעבר לקנית כרטיס או מנוי עונתי.מה שפלוני שהולך 40 שנה למגרשים ורק מתלונן ואנטי עשה בכל השנים האלו,עבד בן ה-23 עשה כפול בכמה חודשים האחרונים.
אבל אתה תאמין דינמו 1 למי שתרצה.ימשיכו לספר לך על שלדים בארון והרצון של נמרוד בוכמן לנצל את המועדון כמקפצה לכנסת ושבעצם מחר נתעורר למציאות שנתנו את הכסף והוא ילך לפח.זו לא המציאות,ושלא יגידו לך אחרת! זו לא המציאות.
המציאות היא מתמטית פשוטה-2 מיליון שקל= 17 אחוז מהבעלות.עוד מיליון שקל ו-25 אחוזים מהבעלות על המועדון בידיים שלנו.
לתמיד.
מי שלא מבין את זה או שהוא דביל או שהוא התאהב בתדמית הנון קונפורמיסטי של עצמו.
ולאן ילך הכסף,לפריימריס של שלי יחיבומיץ׳? ברור שלטביב.טביב הוא המוכר ואנחנו רצינו לסלק אותו,וגם סילקנו אותו מפה בבושת פנים ועם הזנב בין הרגליים,גם אם יהיו פה כאלה שיספרו לך אחרת.
* מה הבעיה שלי שחר? נראה לי שקיבלת את התשובה.נמאס לי כבר להיות נחמד ומאופק בנושא הזה.
ולא סתם זרקת לו את התשובה הזו.היתה כאן אמירה וסרקזם.
את דעתך בנושא אנחנו מכירים היטב.