el dudernio כתב:
כמה פעמים פנסטיל הגיע מול בני יהודה להרמה?
אנטבי אתמול הגיע 2-3 פעמים להרבה ועוד 2-3 פעמים עשה את התנועה ולא קיבל כדור מטל.
פנסטיל אתמול הגיע 5-6 פעמים למצב טוב ליד הרחבה ופעם אחת (הראשונה העונה וזה מה שחסר לנו ממנו) ניסה להיכנס עם כדור לרחבה.
להגיד שאתה לא רואה משחק מסודר שמניע את הכדור לאגף, זה שטות, בדקות הטובות שלנו אתמול זה בדיוק מה שעשינו,
נראנו בדיוק כמו שנראנו מול בני יהודה והפועל חיפה, רק שבניגוד לבני יהודה וחיפה היה לנו הרבה יותר קשה להניע כדור כי שיחקנו מול משחק לחץ
שהשחקנים לא רגילים אליו.
שלא תבין לא נכון, שירזי ושביט לא חפים מטעויות לדעתי (טוטו אתמול לא היה צריך לפתוח והיו חייבים להתעקש על קשר אחורי נוסף), אבל בין זה ובין
איך שאתה מציגים את זה יש הבדל ענק.
הגיע להרמה??? זה בעיניך משחק אגפים? ההרמות האלה מחסלות כל התקפה נורמלית. משחק אגפים זה מצב שאתה יותר יתרון מספרי באגף שהוא איזור מבודד ויכול להיכנס עם הכדור ל-16 בשביל לתת פס לגול. לא להרים כדור בין 6 שחקני הגנה ולקוות שמישהו ינגח אותו פנימה.
אין לי מושג איפה כתבתי שאני "לא רואה משחק מסודר שמניע את הכדור לאגף". יש דקות שלמות שלהפועל יש בור באמצע כי שחקנים מעיפים כדורים חסרי סיכוי למעלה והכדורים שחוזרים מההגנה כמובן הולכים ליריב כי אין שם שחקנים של הפועל.
על יציאה נכונה מהגנה להתקפה אני כבר לא מדבר, זה משהו נוראי אצל הפועל השנה. שחקנים לא יודעים מתי לתת פס וללכת קדימה, ממזמזים את הכדור ומאיטים את המשחק.
נגד בני יהודה והפועל חיפה זה דוגמא למשחק טוב? כי אם כן ידידי, אנחנו בצרות צרורות. היו דקות טובות פה ושם, אבל אוי ואבוי לנו אם זה מה שנראה מה פועל כל השנה. אלה היו משחקים בינוניים ואני לארג' איתך כי לא נעים לי.
אם הפועל ישחקו בצורה הזו נגד חיפה ומכבי בימים שיתחשק להם ללחוץ אותך זה יהיה לא נעים.