תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 15:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 12 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: פטקוביץ'
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2012, 21:14 
סמל אישי של המשתמש
משחק סביר בהחלט ביחס ליריבה ששיחקה מולו. רואים שהוא חושב כמה מהלכים קדימה ומנצל היטב את המספרים מהקוביות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: פטקוביץ'
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2012, 21:16 
סמל אישי של המשתמש
רכש על.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2012, 21:16 
סמל אישי של המשתמש
נותן לו ולצוות המקצועי עד סכנין כדי לשלב אותו בסגל, אם עד אז הוא לא יהיה חלק מההרכב אז נפלנו בענק איתו ובזבזנו כסף וזר על נער פוסטר מחליף לבורחל שעבר לרמה"ש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2012, 21:20 
שחקן מדהים. בהחלט הצלחה אדירה של הקבוצה בגזרת הזרים העונה :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2012, 21:37 
נצפה מחסל שני טילונים בשער 2 במחצית המשחק.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 02:14 
מצדיק את המשכורת ואת המכיר ששילמו עליו.
וכמובן ששווה את זה שידין בחיפה.

הלוואי ואוכל את הכובע.. אה, לא ראיתי אותו משחק אפילו, אין לי סיבה למשפט עם כובע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 02:27 
סמל אישי של המשתמש
היום שמעתי שהוא רצה להגיע להפועל לא פחות משהפועל רצו להביא אותו, אולי יותר, וזה גם מתבטא בחוזה שלו.

אני מזכיר שרצו להביא מישהו אחר, שדפק ברז בשניה אחרונה (או שהוא סתם היה name dropping, והסוכן המעורב, 8 זה בדם, בכלל לא יכל לעמוד מאחורי העסקה הזו).
המועמד הנוסף היה דה סילבה (שבינתיים נחתך ונשאר היום בלי קבוצה). הבעיה היא שלדה סילבה יש וואחד גיבנת של שמועות:הבלאגן עם דנה, השמועות/חשדות נגדו בהימורים,
יחסים לא משהו עם חלק מהסגל הקיים (מישהו כתב את זה פה בפורום, לא שמעתי על זה עד היום), וגם היסטוריה רפואית בעייתית עם פציעה לא פשוטה.
הפועל הימרו על מישהו בשניה האחרונה, וההימור נכשל. קבוצה שמכבדת את עצמה היתה דואגת להחתים בלם כבר בסוף העונה שעברה, אבל פה זה לא עובד ככה.
לכן, לפי מה שאני מכיר ויודע, ובהנחה שכל ההשערות והשמועות שציינתי נכונות, אז ההימור היה סביר.

פטקוביץ' הוא רק חלק מהבעיה. הבעיה האמיתית היא איך יכול להיות שידעו שוואליד פורש כבר בשנה שעברה, ובמקום למלא פנקסים עם שמות של בלמים,
קיבלנו זר שהוא בכלל לא בלם, שני בלמים שכבר שכחו איך נראה דשא, וילד שלא היה מי יודע כמה בשנה שעברה (ובדיעבד עשה השנה קפיצת מדרגה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 02:55 
עמי נאווי כתב:
היום שמעתי שהוא רצה להגיע להפועל לא פחות משהפועל רצו להביא אותו, אולי יותר, וזה גם מתבטא בחוזה שלו.

אני מזכיר שרצו להביא מישהו אחר, שדפק ברז בשניה אחרונה (או שהוא סתם היה name dropping, והסוכן המעורב, 8 זה בדם, בכלל לא יכל לעמוד מאחורי העסקה הזו).
המועמד הנוסף היה דה סילבה (שבינתיים נחתך ונשאר היום בלי קבוצה). הבעיה היא שלדה סילבה יש וואחד גיבנת של שמועות:הבלאגן עם דנה, השמועות/חשדות נגדו בהימורים,
יחסים לא משהו עם חלק מהסגל הקיים (מישהו כתב את זה פה בפורום, לא שמעתי על זה עד היום), וגם היסטוריה רפואית בעייתית עם פציעה לא פשוטה.
הפועל הימרו על מישהו בשניה האחרונה, וההימור נכשל. קבוצה שמכבדת את עצמה היתה דואגת להחתים בלם כבר בסוף העונה שעברה, אבל פה זה לא עובד ככה.
לכן, לפי מה שאני מכיר ויודע, ובהנחה שכל ההשערות והשמועות שציינתי נכונות, אז ההימור היה סביר.

פטקוביץ' הוא רק חלק מהבעיה. הבעיה האמיתית היא איך יכול להיות שידעו שוואליד פורש כבר בשנה שעברה, ובמקום למלא פנקסים עם שמות של בלמים,
קיבלנו זר שהוא בכלל לא בלם, שני בלמים שכבר שכחו איך נראה דשא, וילד שלא היה מי יודע כמה בשנה שעברה (ובדיעבד עשה השנה קפיצת מדרגה).

מה?כל הקיץ עלו שמות שכל אחד מהם נשמע יותר טוב מהשני(בלי להזכיר את דגלאס*).מה קרה איתם?למה אף אחד מהם לא הגיע?(גם נגדם היו שמועות?)למה תמיד צריך לחכות לשניה האחרונה,ואז להחתים איזה חתול בשק?

*מתי כבר יבינו בהפועל ששחקני כדורגל לא חייבים להיות צדיקי הדור?כל עוד לשחקן יש יכולת,והוא נותן 100 אחוז מעצמו.את מי מעניין איזה טיפוס הוא.ומה הוא עושה בחיים הפרטיים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 04:20 
כל כך לא מובן לי הקטעים האלה. להביא שחקנים זרים (וגם לא זרים) שאפילו לא יושבים בספסל. כאילו מה, הם עד כדי כך גרועים? למה הבאתם אותם אם ככה? :LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 04:20 
סמל אישי של המשתמש
חכו לפני שאתם שופטים.
אני מקווה שבראשון הוא יקבל כבר דקות וכמוהו גם בן-יוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 07:52 
סמל אישי של המשתמש
מזכיר לי את מקרה פאצ'לקה שבסוף הסתבר להיות בלם נהדר (בחצי עונה הראשונה שלו).

אני לא קונה את זה שהביאו אותו כדי לשבת על הספסל, כמו כל בלם חדש, הוא צריך לעבור חודש השתלמות ורוח הבלמים עם מאסטר וואליד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 11:10 
ירדן כתב:
מזכיר לי את מקרה פאצ'לקה שבסוף הסתבר להיות בלם נהדר (בחצי עונה הראשונה שלו).

אני לא קונה את זה שהביאו אותו כדי לשבת על הספסל, כמו כל בלם חדש, הוא צריך לעבור חודש השתלמות ורוח הבלמים עם מאסטר וואליד.

פעם קראו לזה התאקלמות, היום זה נקרא זמן וואליד - כבוד, הרבה כבוד!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 12 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: