מה שאני עשיתי אצלי זה קניתי מחשב עם מארז שמתאים לסלון (עלות - 1000-1700 ש"ח)
הוספתי לו אנטנה שקולטת עידן+ (30 ש"ח)
מבחינת תכנים זה מתחלק אצלי לשניים - תכנים שאני מוריד ותכנים שאני צופה בהם בסטרימינג, נתרכז רגע רק בסטרימינג כי זה מה ששאלת-
תכנים שאני צופה בהם בלייב מגיעים עם כתוביות באנגלית בלבד (כי הם בסטרימינג מארה"ב או מאנגליה) - מה שצריך זה שירות שפותח את התכנים בחו"ל כמו Unblock-us
(5 דולר לחודש או 50 לשנה) ואז מקבלים בחינם:
אנגליה:
BBC iPlayer
iTV Player
(שמכסה לך את כל אנגליה חוץ מהספורט, כולל כתוביות באנגלית ברוב מכריע של התכנים, כולל VOD לכל התכנים שלהם)
שאר הנגנים של אנגליה גם פתוחים, לא משתמש בהם
ארה"ב:
פרט לסדרות הפרימיום (HBO וכדומה) כל הרשתות מציעות את כל הסדרות שלהם גם באתרים שלהם בחינם ובדר"כ גם בHulu החינמי
יעני אפשר לגלוש לNBC, ABC והלאה ולראות את הסדרות שלהם.
ספורט בחינם:
ESPN3 - הרבה כדורגל (בשנה שעברה היה לפחות משחק אחד בשבוע של כל ליגה וכל המשחקים הבינלאומיים)
iTV Player בדר"כ משדר ליגת אלופות (שדרן אנגלי)
soccernet.ca נותן הרבה תקצירים, בדר"כ אני לא טורח אז לא ממש יודע.
ספורט בתשלום:
Foxsoccer2go נותן את כל הליגה האנגלית פרט למשחקים המרכזיים (אותם הוא נותן בשידור חוזר בלבד), תקצירים של כל המשחקים, שידור ישיר של כל משחקי הליגה האירופית וכל משחקי הצ'מפיונז פרט למשחק מרכזי (שבדר"כ משודר בiTV) - איכות מצוינת, המון משחקים אבל עלות מטורפת של 20$ לחודש או 160$ לשנה - אפשר לקבל חודש נסיון וזה כמובן ללא התחייבות.
תכנים בתשלום:
Hulu Plus עולה 8$ לחודש ולדעתי שווה את זה, פותח הרבה יותר עונות שלמות של סדרות
Netflix עולה 8$ לחודש ולדעתי פחות שווה את זה, בעיקר סרטים וסדרות ישנות יותר, חווית צפיה כיפית.
כל התכנים, בחינם ובתשלום, מגיעים באיכות HD מצוינת, בלי הרבה הפרעות ואפשר להגיע תוך 20-30 שניות לכל מה שאתה רוצה עם חווית שימוש אדירה.
אם אתם נרשמים לunblock-us הזה כדי לנסות אז תשתמשו בלינק הReferrals שלי, אולי בסוף אקבל מזה איזה דולר ולכם זה לא עולה כלום
http://unblock-us.com/1624.htmlאני חייב לומר שאישית מאז שהעפתי את יס החיים שלי השתפרו - אני בקושי משתמש בעידן+ הזה כי כל מה שמשודר אצלנו זה פח זבל.