מושקוביץ כתב:
לא מבין איך זה נראה לחלקכם בסדר.
המחירים האלה לא משרתים שום דבר.
לא את בלומפילד מלא (כי אנשים לא יקנו את 4500-5000 המקומות הנותרים).
לא את תקציב הפועל (כי אנשים לא יקנו את 4500-5000 המקומות הנותרים).
זה לא יעודד את מי "שנדפק" עכשיו במחיר לקנות מיני מנוי בעונה הבאה כי עד העונה הבאה אלוהים גדול וגם ככה הזיכרון של כולם פה קצר (אבל יצר הנקמנות דווקא גדול).
מחירים טיפה יותר פרופורציונאליים היו עושים הבדל גדול.
ואני אכתוב שוב, אני דווקא קניתי מיני מנוי.
הלו הלו, קצת דיוק בתונים לא הרג אף אחד,
נכון להיום, עד כמה שאני יודע, לאחר השיפוץ בלומפילד מכיל 13,500 אלף מקומות.
בוא נתחיל את מפת התונים החדשה כשנאמר שלאחר קניית המיני מנויים, נכון לפרסום האחרון(בהנחה שלא השתנה) נותרו עוד 4500 מקומות(ולא כסא אחד יותר) בבלומפילד.
בוא נצא מנק' הנחה שיש 1000 כרטיסים שהוקצו לאתלטיקו, ועוד 500 כרטיסים לפחות שהמשטרה תקח לעצמה למען שמירה על הסדר מה שמשאיר אותנו עם 3500 מקומות.
אני מרשה לעצמי וגם לך להוריד לפחות עוד 1500 מקומות של אנשים שחיים מהזמנות כאלו או אחרות, כאלו שכבר קנו כרטיס בודד(אני מכיר לא מעט, למרות המחיר הגבוהה) ויושבי שער 1.
מה שמשאיר אותנו פחות מ48 שעות לפני המשחק עם 2000 כרטיסים בלבד.
להערכתי בלומפילד יהיה מלא מחר בערב, חלק ידחקו לפינה הנוראית ויקנו מיני מנוי, כי פתאום יתפנה להם איזה יום חמישי בעוד חודש, וחלק, לא בטוח אוהדי הפועל לצערי, יקנו במחיר לכרטיס.
שוב, אפשר לומר על הצעד של ההנהלה שני דברים חיובים ואחד שלילי.
החיובי:
דאגה לציבור המנויים(וכן קראתי כבר יותר מפעם אחת שאתה מנוי, ואתה לא אוהב את זה, לדעתי אתה לא מייצג את הכלל)
דאגה לקופת המועדון שנכון להיום לפי כל פרסום(ואני כמוך ניזון רק מהתקשורת) ניזונה בעיקר ממכירת שחקנים והכנסות של אוהדים.
השלילי:
המחיר הגבוה שפוגע בציבור שלא יכל להגיע לשלושת המשחקים. אותו ציבור שהוא קטן מ-9000 אוהדים שכן החליטו להגיע לאותם משחקים.
כמו שרשמתי קודם לחברך לנושא, אין כמעט מצב בעולם הזה שכולם יוצאים מרוצים,
להערכתי ההנהלה עשתה את הצעד הכי חכם מבחינתה ומבחינת כלל הקהל האדום.
אברך שוב בהנהלה טובה.