תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 22:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 526 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מיני מנוי
הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 20:49 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
redrony כתב:
מושקוביץ כתב:
חבל, היה פה פוטנציאל לצעד בונה אמון ענק של המועדון מול אוהדים שלא יכולים להרשות לעצמם מיני מנוי או פשוט לא יכולים להגיע לכל שלושת המשחקים.
בתור אחד שקנה שני מיני מנויים, המחירים האלה ביזיון.
העמלה של לאן ביזיון.
מועדון שעובד עם לאן ולא שם לו קווים אדומים שיא הביזיון.
לא היו צריכים למכור ביותר מ-100-110 לשער 8.
מביש ומקומם.

זה לא רק לבנות אמון. זה אשכרה להפסיד כסף ואוהדים.
תמכור כרטיסים ב-100 שקל ואז יהיו עוד 250 אלף ממכירת 2500 כרטיסים במקום 75 אלף מאולי מחירה של 500. אין שום הצדקה לקחת מחירים כאלה

ההצדקה היא לטווח ארוך.
אם יהיה ברור שבשנה הבאה (בעזרת הע"ז) "כדאיות" מחירי המנויים לאירופה היא כזאת ש"חייבים" לקנות גם אם אתה"רק" אולי תגיע למשחק השלישי,
אז תרוויח עוד כמה מאות / אלפים של מיני מנוי.

ואתה בעד השיטה הכוחנית הזו ??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 20:51 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
el dudernio כתב:
redrony כתב:
מושקוביץ כתב:
חבל, היה פה פוטנציאל לצעד בונה אמון ענק של המועדון מול אוהדים שלא יכולים להרשות לעצמם מיני מנוי או פשוט לא יכולים להגיע לכל שלושת המשחקים.
העמלה של לאן ביזיון.
מביש ומקומם.

תמכור כרטיסים ב-100 שקל ואז יהיו עוד 250 אלף ממכירת 2500 כרטיסים במקום 75 אלף מאולי מחירה של 500. אין שום הצדקה לקחת מחירים כאלה

ההצדקה היא לטווח ארוך.
אם יהיה ברור שבשנה הבאה (בעזרת הע"ז) "כדאיות" מחירי המנויים לאירופה היא כזאת ש"חייבים" לקנות גם אם אתה"רק" אולי תגיע למשחק השלישי,

אני לא רואה בזה שיטה "כוחנית".
כולנו בירכנו את הקבוצה על מחירי המיני מנוי, הסיבה שבירכנו היא העובדה שראינו בזה מחירים "נמוכים" או לפחות "שפויים".
אם אתה לא יוצר "כדאיות" בקניית המיני מנויי הזה אז כל ה"ברכות" לא שוות כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 20:54 
סמל אישי של המשתמש
אני ברכתי כי אני חשבתי שהמחיר הגון. ואפילו קצת יותר מהגון.
אני רואה בגישה שאתה תומך בה גישה כוחנית ומאחל להם שיכשלו ויפסידו בעתיד....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 20:57 
el dudernio כתב:
אדום אופטימי כתב:
el dudernio כתב:
redrony כתב:
מושקוביץ כתב:
העמלה של לאן ביזיון.
מביש ומקומם.

ההצדקה היא לטווח ארוך.

אני לא רואה בזה שיטה "כוחנית".
כולנו בירכנו את הקבוצה על מחירי המיני מנוי, הסיבה שבירכנו היא העובדה שראינו בזה מחירים "נמוכים" או לפחות "שפויים".
אם אתה לא יוצר "כדאיות" בקניית המיני מנויי הזה אז כל ה"ברכות" לא שוות כלום.

גם 90 שקל למשחק (במיני מנוי) לעומת 110 שקל למשחק (במחיר כרטיס בודד) זה מספיק כדאיות.
לא צריך לקחת 150 שקל לכרטיס (לפני עמלות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 20:58 
סמל אישי של המשתמש
שכחתי להוסיף שיש כרטיסי נוער ב-82.5 ש"ח לשער 8.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 21:13 
סמל אישי של המשתמש
אופטימי אני חייב להבין, מבחינתך 165 שקל לנוער ו 275 שקל למבוגר זה "קצת" יותר מהוגן.
כלמור 55 שקל לכרטיס נוער במסגרת מיני מנוי "זה מעט מידי", וכך גם 92 שקל לכרטיס מבוגר.
כלומר מבחינתך מחיר "הגון" זה 60 ו 100 בהתאמה, אבל 75 ו 150 למשחק בודד זה "הגזמה".

כלומר "הנחה" של 20 אחוז (עבור מחיר "הוגן") לכרטיס נוער זה הרבה מידי עבורך? (כ 26% למחיר הקיים)
מה לדעתך אמורה להיות ההנחה לנער שמתחייב מראש ל3 המשחקים? 15%? אז מחיר כרטיס נוער היה 69 שקל - 6 שקל לכרטיס זה הבעיה?

עבור כרטיס מבוגר אני מניח שהמחיר לאתלטיקו יהיה גבוה מהמחיר לשני המשחקים הבאים ולכן הוא בהחלט קצת "מוגזם",
כלומר"הנחה" של 33 אחוז (עבור המחיר ה"הוגן") לכרטיס מבוגר זה הרבה מידי עבורך ( 39% למחיר קיים)
מה לדעתך אמורה להיות ההנחה למבוגר שמתחייב מראש ל3 המשחקים? 20%? 120 שקל לכרטיס זה מחיר הוגן לדעתך?
כי אם כן, בהנחה ומה שכתבתי בתחילת הפיסקה נכון והמחיר לשני המשחקים הבאים יהיה נמוך יותר 110? אז כרטיסים
בודדים לשלושת המשחקים למבוגר יעלו 370, כאשר מבחינתך הם אמורים לעלות 360, האם 10 שקל ל3 משחקים זה הבעיה?

מושקו, אופטימי טען זה 92 שקל למשחק זה "יותר" מהוגן, לפי זה אני מניח ש100 שקל למשחק זה מחיר "הוגן". אם 110
לכרטיס בודד זה המחיר הנדרש כאשר 100 זה מחיר הוגן אז אין שום תעדוף למנויים, סלח לי. אם 120 שקל זה מחיר הוגן,
אז בהנחה והמשחקים הבאים ימכרו באמת המחיר שציינת 110, אנחנו מדברים על סה"כ 10 שקל יותר ל 3 משחקים מהמחיר
ה"נדרש" על ידכם, לדעתי להגיד שזאת גישה כוחנית ומחירים מוגזמים זה ממש לא בכיוון.

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 18 ספטמבר 2012, 21:17, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 21:14 
לי ברור שהמחירים הגבוהים נובעים בגלל שמדובר באתלטיקו ואלו במשחקים ב-2 המשחקים הכרטיסים הבודדים יעלו פחות

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 21:20 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אופטימי אני חייב להבין, מבחינתך 165 שקל לנוער ו 275 שקל למבוגר זה "קצת" יותר מהוגן.
כלמור 55 שקל לכרטיס נוער במסגרת מיני מנוי "זה מעט מידי", וכך גם 92 שקל לכרטיס מבוגר.
כלומר מבחינתך מחיר "הגון" זה 60 ו 100 בהתאמה, אבל 75 ו 150 למשחק בודד זה "הגזמה".

מחיר של 60 ו-100 במיני מנוי זה הגון ונכון.
מחיר של 70 ו- 110 לשעאים האמצעים לכרטיסים בדידים זה יקר אבל הגון.
150 ש"ח זו גנבה. כל שכן שמדובר בשער 10.
ואני מחכה לרגע שהם לא ימכרו את כל הכרטיסים ואוכל לאמר לתאומים בפרצוף אכלת אותה ולא השתנת ולא למדת כלום מהסיבוב הקודם כפי שהצהיר לפני כמה חודשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 21:26 
סמל אישי של המשתמש
אני חייב להבין, 60 ו 100 במסגרת מיני מנוי זה הגון.
70 ו 110 לכרטיס בודד זה יקר?

צר לי אבל נראה לי שיש כאן כשל לוגי מסוים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 21:27 
el dudernio כתב:

מושקו, אופטימי טען זה 92 שקל למשחק זה "יותר" מהוגן, לפי זה אני מניח ש100 שקל למשחק זה מחיר "הוגן". אם 110
לכרטיס בודד זה המחיר הנדרש כאשר 100 זה מחיר הוגן אז אין שום תעדוף למנויים, סלח לי. אם 120 שקל זה מחיר הוגן,
אז בהנחה והמשחקים הבאים ימכרו באמת המחיר שציינת 110, אנחנו מדברים על סה"כ 10 שקל יותר ל 3 משחקים מהמחיר
ה"נדרש" על ידכם, לדעתי להגיד שזאת גישה כוחנית ומחירים מוגזמים זה ממש לא בכיוון.

אני חושב ש-92 שקל למשחק במיני מנוי זה הוגן.
ולכן, לגישתי (כלומר, הייתי מבין) כל מחיר לכרטיס בודד בטווח שבין 100 ל-120 ש"ח זה בסדר גמור.
ובוודאי שלא להתנות את המחיר בזהות היריבה (כי הרי אם היום לוקחים שלושים ש"ח יותר כ מדובר באתלטיקו, מחרתיים ייקחו 100 שקל על דרבי גביע השוקו. אה, אופס, כבר עשו לנו את זה, הנהלה זונה).
150 ש"ח לכרטיס זה שוד לאור היום, ולא משנה באיזה מפעל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 21:43 
בנתים באתר של לאן הורידו את האפשרות לרכוש כרטיסים לשערים 10-11.
אני עדיין מקווה ומאמין שההנהלה תחזור בה ותוריד את המחירים בשערים אלה לאזור ה- 120 ש"ח למבוגר ו-60 ש"ח לנוער.

לגבי שער 8, נראה שהכרטיסים די נחטפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 23:16 
el dudernio כתב:
redrony כתב:
מושקוביץ כתב:
העמלה של לאן ביזיון.
מביש ומקומם.

ההצדקה היא לטווח ארוך.

אין שום הצדקה לטווח ארוך כי מאז שהפועל בשלבי הבתים הם מוכרים מיני מנויים ואני לא זוכר כמעט את בלומפילד מלא באירופה ובטח אני לא זוכר שנמכרו 13 אלף מיני מנויים ובוא קבל סקופ, זה גם לא יקרה, אלא אם זה יהיה לליגת האלופות במחיר סביר.
מי שרוצה להתחייב ל-3 משחקים סבבה, תן לו הנחה קטנה, ועל הכרטיסים הבודדים תיקח מחיר הגיוני, לא כזה שיחייב אבא עם שני ילדים להוציא 500 שקל על משחק כדורגל.
כל שנה אותו סיפור ולא לומדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 23:34 
סמל אישי של המשתמש
שולח מכאן את ברכתי הכנה להנהלה שידעה למנף את 2000 הכרטיסים הנותרים שלה לטובת תקציב המועדון.
חייב להודות שהופתעתי לטובה ממחירי המיני מנוי וגם מקצב הקניה היפה של הקהל המסור של הפועל שהבין שמישהו בן הנהלה עושה צעד לקראתו.
לצערי תמיד יהיה את האוהד המסכן שתמיד היה מסור ובתקופה הזו של חייו מוגבל מלהגיע לשלושת המשחקים. והמצב הנוכחי פוגע בו. עם כל הכאב, אני חושב שעכשיו יושבים 9000 אנשים שרכשו מיני מנוי ומרגישים שהם עשו דיל מעולה ויעשו אותו הדבר בשנה הבאה.
באשר למקטרים, יש לי תחושה לא מבוססת שגם בשנה הבאה וגם בעוד 10 שנים הם במקרה לא יוכלו להגיע לשלושת המשחקים.

הנהלה טובה
:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 23:36 
האדס כתב:
שולח מכאן את ברכתי הכנה להנהלה שידעה למנף את 2000 הכרטיסים הנותרים שלה לטובת תקציב המועדון.
חייב להודות שהופתעתי לטובה ממחירי המיני מנוי וגם מקצב הקניה היפה של הקהל המסור של הפועל שהבין שמישהו בן הנהלה עושה צעד לקראתו.
לצערי תמיד יהיה את האוהד המסכן שתמיד היה מסור ובתקופה הזו של חייו מוגבל מלהגיע לשלושת המשחקים. והמצב הנוכחי פוגע בו. עם כל הכאב, אני חושב שעכשיו יושבים 9000 אנשים שרכשו מיני מנוי ומרגישים שהם עשו דיל מעולה ויעשו אותו הדבר בשנה הבאה.
באשר למקטרים, יש לי תחושה לא מבוססת שגם בשנה הבאה וגם בעוד 10 שנים הם במקרה לא יוכלו להגיע לשלושת המשחקים.

הנהלה טובה

רק חבל שאתה לא מבין שאין פה מינוף לטובת תקציב המועדון אלא פגיעה בו. שלא לדבר שאם הולכים ביחס קהל=סיכוי טוב יותר לנצח (ומכאן להרוויח עוד כסף), גם בזה פגעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 23:40 
האדס כתב:

הנהלה טובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 23:41 
האדס צודק.
לא רואה שום בעיה בגביית מחיר שערורייתי למשחק מול אתלטיקו.
זה עושה את המנוי כדאי וזה טוב לדעתי.
לדעתי זה גם לא יפגע בהכנסות בגלל שאנשים יקנו מנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 23:42 
סמל אישי של המשתמש
בוא נסכים שיהיו 10,000 אוהדים אדומים ביום חמישי שידחפו את הקבוצה קדימה?
בוא נסכים שעם כמות זהה של אוהדים ופחותה מכך ניצחנו קבוצות גדולות בבלומפילד?

אני באמת מסכים שהמחיר יקר. אבל אי אפשר היה לצפות למשהו אחר.
ובשורה התחתונה, גם אם הוא נובע מאינטרס כלכלי, הוא בהחלט מקדם את אינטרס של רוב האוהדים.
וכידוע לך, בחיים אין מצב שבו כולם יוצאים מרוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 23:44 
zink כתב:
האדס צודק.

אם זה יגרום לאנשים לקנות מנוי, סבבה. אבל זה לא, וזה גם לא יגרום להם לקנות מנוי בעונה הבאה.
אני לא מאמין שיקנו יותר מדי מדי מנויים ביומיים שנשארו ואני כבר לא מדבר על שער 11 שלשם אין מנויים ועדיין גובים מחיר גבוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 23:45 
redrony כתב:
zink כתב:
האדס צודק.

אם זה יגרום לאנשים לקנות מנוי, סבבה. אבל זה לא, וזה גם לא יגרום להם לקנות מנוי בעונה הבאה.
אני לא מאמין שיקנו יותר מדי מדי מנויים ביומיים שנשארו ואני כבר לא מדבר על שער 11 שלשם אין מנויים ועדיין גובים מחיר גבוה.

זו דעתך.
לדעתי אנשים שישבו על הגדר לגבי המיני מנוי ילכו עכשיו על זה במקום על כרטיס בודד וככה גם יגיעו יותר אנשים למשחקים הבאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 23:48 
האדס כתב:
בוא נסכים שיהיו 10,000 אוהדים אדומים ביום חמישי שידחפו את הקבוצה קדימה?
בוא נסכים שעם כמות זהה של אוהדים ופחותה מכך ניצחנו קבוצות גדולות בבלומפילד?

אני באמת מסכים שהמחיר יקר. אבל אי אפשר היה לצפות למשהו אחר.
ובשורה התחתונה, גם אם הוא נובע מאינטרס כלכלי, הוא בהחלט מקדם את אינטרס של רוב האוהדים.
וכידוע לך, בחיים אין מצב שבו כולם יוצאים מרוצים.

יהיו 10000 ואני לא באמת חושב שעוד 1000 איש משפרים לך את הסיכוי לנצח, אבל לראות 4000 מקומות ריקים זה מבאס.
והשורה התחתונה היא כביכול איטנטרס כלכלי ואני טוען שגם את האינטרס הזה הוא לא משרת אלא רק פוגע בו. אם בלומפילד יהיה מלא בחמישי, כמה שהמחירים האלה מעצבנים אותי, אני אהיה מבסוט. הטענה היחידה שלך כרגע בעד המחירים האלה היא הטווח הארוך שכבר הוכח שזה לא באמת עובד. אז תנסה להסביר לי שוב את ההצדקה שלך למחירים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 23:50 
אני מניח שלמשחקים הבאים באירופה יהיה מחיר רגיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 23:50 
zink כתב:
redrony כתב:
zink כתב:
האדס צודק.

זו דעתך.
לדעתי אנשים שישבו על הגדר לגבי המיני מנוי ילכו עכשיו על זה במקום על כרטיס בודד וככה גם יגיעו יותר אנשים למשחקים הבאים.

כמו שכתבתי תגובה אחת מעל, נחכה ונראה. אני אשמח לטעות כאן. ועדיין, אין שום סיבה לקחת מחירים כאלה לשער 11. פה אין גדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 23:51 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שגם במחירים האלה יהיה כמעט מלא ביום חמישי.
8 יהיה סולד אאוט בטוח.
מעבר לזה, הקליינטים הפוטנציאליים כרגע לכרטיס ליום חמישי הם מהמעגל הרחוק יותר, שאין להם מושג מה זה שער 2 והמיקום של הכיסאות הפנויים, ומאמינים ששווה להם לשלם 200 ש"ח בשביל לראות את הפועל מול אתלטיקו.
כי אחרי 8 זה מה שיישאר.
אלא אם כן יפתחו את 10 במחירים מוזלים, אבל צריך לזכור שלא לכל אחד מתאים לשבת (או יותר בכיוון של לעמוד) ביציע מאחורי השער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2012, 23:52 
אל תשכחו גם שהעובדה שאתלטיקו מגיעים בהרכב חסר לא ממש עוזרת פה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2012, 00:41 
לא מבין איך זה נראה לחלקכם בסדר.
המחירים האלה לא משרתים שום דבר.
לא את בלומפילד מלא (כי אנשים לא יקנו את 4500-5000 המקומות הנותרים).
לא את תקציב הפועל (כי אנשים לא יקנו את 4500-5000 המקומות הנותרים).
זה לא יעודד את מי "שנדפק" עכשיו במחיר לקנות מיני מנוי בעונה הבאה כי עד העונה הבאה אלוהים גדול וגם ככה הזיכרון של כולם פה קצר (אבל יצר הנקמנות דווקא גדול).
מחירים טיפה יותר פרופורציונאליים היו עושים הבדל גדול.
ואני אכתוב שוב, אני דווקא קניתי מיני מנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2012, 01:36 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
אני מנחש שגביזון התכוון לכך שהוא הוסיף 25 ש"ח על 2 הכרטיסים יחד- 10 ש"ח עמלה על צמד הכרטיסים+ 15 ש"ח עמלת אינטרנט.
אגב, מי שרכש מהאינטרנט רק כרטיס אחד שילם 5 ש"ח תוספת עמלת לאן+ 15ש"ח עמלת אינטרנט ,כלומר תוספת של 20 ש"ח לכרטיס של 50, לזה התכוונתי קודם לכן.

שחר צודק.
הזמנתי 2 כרטיסים בשווי 100 ש"ח ושילמתי 125 ש"ח, זו עמלה פסיכית.
למרות שמזל שעשיתי את זה כי שמעתי אנשים בשער 8 שרצו לקנות עוד כרטיסים שאמרו שנגמרו הכרטיסים ל8 בקופות.
חייבים למצוא תחליף ללאן, אני מקווה שעמותת האדומים תתחיל לאט לאט לדחוף לכיוון ולחשוב על אלטרנטיבה אחרת.
אנחנו נרוויח מזה, הקבוצה תרוויח מזה, ולאן יחפשו מימון אחר למדיניות הגזלה שלהם.
מטונפים שיודעים טוב מאד שאנחנו נרקומנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2012, 02:00 
נו אז לא הבנתי, הנהלה זונה או לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2012, 02:05 
על מה הטענות?
תעשו מיני מנויים יחוצפנים.

ומי שמאמין לעצמו שהבדלים של 30 שקלים בכרטיסי המבוגר והנוער,זה מה שיבדיל בין בלומפילד מלא ללא כזה,לא קורא נכון את המפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2012, 06:26 
מחירים לגיטימיים.
לא יכולים לעשות צחוק מרוכשי המיני מנויים. הרי זה ברור שהמשחק הזה הכי מעניין ויכול להיות שהמשחקים אחרי זה לא יהיו רלוונטים בכלל. אם היה מחיר זול לכרטיס, אז אין שום הצדקה לקנות את המנוי. מי שרוצה מחיר טוב שיקנה מיני מנוי. מי שרוצה לראות את אתלטיקו שישלם קצת יותר. גם אם האיצטדיון לא יהיה מלא ההחלטה היא טובה. בטח שלטווח הארוך. 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2012, 07:14 
Royi כתב:
מחירים לגיטימיים.
לא יכולים לעשות צחוק מרוכשי המיני מנויים. הרי זה ברור שהמשחק הזה הכי מעניין ויכול להיות שהמשחקים אחרי זה לא יהיו רלוונטים בכלל. אם היה מחיר זול לכרטיס, אז אין שום הצדקה לקנות את המנוי. מי שרוצה מחיר טוב שיקנה מיני מנוי. מי שרוצה לראות את אתלטיקו שישלם קצת יותר. גם אם האיצטדיון לא יהיה מלא ההחלטה היא טובה. בטח שלטווח הארוך. 

ו"שעשו מהם צחוק" נגד בני יהודה זה היה בסדר?
ונגד עכו, אשדוד, הפועל ר"ג ובני יהודה בדאבל זה היה בסדר?
לקחת 20% יותר זה במקום 66% יותר זה לעשות מרוכשי המנויים צחוק?
חשבת פעם שאדם שלקנות מנוי זו לא רק לחסוך בכסף אלא בכלל להבטיח את המקום שלך?
ול"עובד", אני מניח שאתה מבין לבד שרב ה"חוצפנים" שבאים בטענות באשכול הזה קנו מיני מנויים והדבר היחיד שאכפת להם זו הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 526 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: