מושקוביץ כתב:
עדכון קצר.
קפצתי לפנצ'ריה, שלחו אותי לאיזה מכון פרונט.
הוא מסתכל על הצמיגים ואומר שזה אחד המקרים הכי גרועים שהוא ראה. בודק ואומר לי שהברגים על תפוחי ההגה משוחררים בשני הצדדים.
הוא סגר אותם וכיוון את הגלגלים וההגה, החלפתי צמיגים ועכשיו הכל בסדר.
תדמור, יש סיכוי שהברגים האלה ישתחררו מעצמם או שאין סיכוי ומישהו "שכח" לסגור משהו ?
פעם אחרונה שהאוטו היה במוסך זה במרץ-אפריל בטיפול שנתי לפני הטסט שאותו הוא עבר בהצלחה (לא שזה אומר משהו אבל ניחא).
ראשית כמו שחארתי לעצמי שיש משהו מעבר לשחיקה שגרם לתקלה.מה שחיזק את הטענה היא שאמרת שמעבר לשחיקה -יש רעידה ורעש של חיכוך.
יהיה לך קשה להוכיח קשר לטיפול לפני הטסט ,מה עוד שבוודאות בודקים חופש בתפוח בטסט.זו בדיקה ממש בסיסית ואני בטוח דווקא במקרה הזה שכן הדבר נבדק.
יש מצב שתפוחים משתחררים,אבל איך שתיארת זאת שהצמיגים נשחקו אחרי 1000 ק"מ ,מעבר לבטיחות זה ממש מקרה קיצוני ,ואני דווקא חושב שזו האחריות של הפאנצ'ריה היה לשים לב לזה ,הרי לפני שהגעת איליו לא הייתה הרעידה ולא היה הרעש.לכן משהו מוזר .
להאשים את הפאנצ'ריה או מי מעובדיו שעשה משהו בנדון -זו האשמה חמורה שיהיה קשה ובלתי אפשרי להוכיח.
אם תשלח לי בפרטית את שם הפאנצ'ריה -אולי אוכל בדיסקרטיות לברר עליו פרטים והאמן לי שיש לי המון מקורות מידע.
שאלתי ,כמה לקח לך עבור הצמיגים שהחלפת שוב.לדעתי הוא היה צריך במקרה הטוב לא לחייב אותך ובמקרה הגרוע לקחת במחיר עלות .
קיימת אפשרות לפנות למשרד התחבורה/אגוד המוסכים בתלונה.
אם תרצה עזרה,תוכל גם לגבי זה לפנות בפרטית
פשוט נראה לי הזוי שלאחר 1000 ק"מ תיאלץ לשלם שוב על צמיגים