מתנחל אדום כתב:
its-sick כתב:
גיא האדום כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
אתה לא מבין שאלו מכנסי דפוק אותי? המטרה המוצהרת של השחצניות המצולמות זה למצוא זיון ו/או להתגרות בגברים.
הבנות האלה עלו לישראל החמה רק בשביל שתוכלנה ללבוש מכנסיים מגרות. על זה מבוססת הציונות.
א. הבנות בתמונה יושבות בכיתה ממוזגת?
ב. אפילו בתמונה יש לבנות האלו חולצה עם שרוול. אם מישהו כאן משווה בין הלבוש של בנות היום לבין הלבוש הזה שנראה בתמונה אז כנראה שהוא גר במאה שערים.
יש לי, יש לי עוד (אם כבר להיות פופוליסטים אז עד הסוף):

רק מה לעשות שחוף הים, בלט על הקרח או אפילו עבודה בפלחה אינם כיתת לימוד בבית הספר, וקוד הלבוש בחוף הים או בפעולה בצופים איננו קוד הלבוש שמתאים לכיתת בית הספר.
כי זה העניין - לא משנה כמה תלכו סחור וסחור בתילי תילים של דיונים אינסופיים על פדופיליה, מוסר, נטורליזם או זכותה של האישה להתערטל (ואני בהחלט בעד זכותה של האישה להתערטל), כי גם אם תמלאו 40 עמודים על ויכוחי סרק לא תגיעו ללב העניין, פשוט כי במודע או שלא במודע אתם בוחרים לפספס את הנקודה (אני דווקא זוקף פה קרדיט שכן מבינים ובכוונה סוטים מלב העניין) - והעניין הוא מהו קוד הלבוש שמתאים לכל מקום ומקום ומהו קוד הלבוש בהקשר של היכן מתלבשים לפיו.
בית הספר איננו הרחוב. בית הספר איננו חוף הים. בית הספר איננו פעולה בצופים. בית הספר איננו עבודה בפלחה. לא מבחינת קוד הלבוש ובוודאי לא מבחינת קוד ההתנהגות (וקוד הלבוש הוא רק עוד מרכיב אחד של קוד ההתנהגות). אפילו אין דין שיעור התעמלות כדין שיעור בכיתה מבחינת קוד הלבוש.
עכשיו המשיכו נא להתפלמס בעניינים לא קשורים של זכות האישה על גופה וכאלה.