תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יולי 2025, 16:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 8 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הנבחרת כמשל למדינה
הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2012, 15:46 
הנבחרת לא מצליחה כי אין סיבה שתצליח, מישהו מכם באמת גאה להיות אזרח ישראלי היום ?
כאשר בזמן ששירתנו\נשרת בצבא ושילמנו מיסים ולמדנו לימודים גבוהים על מנת להיות פרודוקטיביים למדינה.
הוסיפו עלינו עוד ועוד גזרות על מנת לממן ציבור שחור משחור ופרזיט שכופר באלוהים ומשתמש בשמו לתרץ את הפרזיטיות שלו.
ועוד גזרות ומחיר הדלק, ואיראן, והפלסטינים, ומחיר הירקות הפירות האלכוהול הסיגריות הקונדומים.
וכשסבתא שלנו צריכה עזרה מביטוח לאומי אומרים לה שהיא לא זכאית, כי יש משפחה חרדית שחיה על חשבונה.
והסרת האחריות של הרשויות. והחינוך שיורד והשכר שנשחק. כאשר אדם כמו טביב אינו יושב מאחורי סוגר ובריח.
כאשר נטען ששרים מבלים במועדוני חשפנות הנשיא אנס שר האוצר גנב וראש הממשלה שקרן.
כמה עוד נצעק את הקלישאה בית לעם היהודי כאשר אנחנו סובלים בבית?
כאשר אנו מדינת אי הצדק.

איך אפשר באמת לצפות מהנבחרת שתצליח או שבתוך תוכנו לא נקווה שהנבחרת תיכשל ואז יהיה לנו עוד סיבה לכעוס על המדינה הזאת.
זו לא הנבחרת שאיבדה את הדרך זו המדינה שאיבדה את הדרך והנבחרת מה לעשות חלק מהמדינה.

שתהיה שנה טובה

לשנה הבאה רחוק ככל האפשר מירושלים!!!

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הנבחרת כמשל למדינה
הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2012, 19:21 
אחי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2012, 19:25 
סמל אישי של המשתמש
אני מבין את מה שאתה מרגיש, אבל להפיל את כל הבעיות של המדינה על החרדים זה די בדיחה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2012, 20:28 
teknoboy כתב:
אני מבין את מה שאתה מרגיש, אבל להפיל את כל הבעיות של המדינה על החרדים זה די בדיחה.

זה לא החרדים זה הפוליטיקאים. אני לא מאשים את החרדים הם עושים מה שטוב להם....
הממשלה הזו הדיחה כל שמץ של ציונות שהיה לי...

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2012, 20:45 
סמל אישי של המשתמש
Red Nightmare כתב:
teknoboy כתב:

1. זה לא החרדים זה הפוליטיקאים. אני לא מאשים את החרדים הם עושים מה שטוב להם....
2. הממשלה הזו הדיחה כל שמץ של ציונות שהיה לי...

1. הכוונה שלי היא שהעברת הכספים לחרדים היא לא מה שהורס את המדינה. ברור שהחרדים עצמם הם ל"בעיה".
2. מעז יצא מתוק.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 01:26 
סמל אישי של המשתמש
יש לך טעות בסיסית-
המדינה כובשת,
הנבחרת לא.
:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 02:10 
Red Nightmare כתב:
הנבחרת לא מצליחה כי אין סיבה שתצליח, מישהו מכם באמת גאה להיות אזרח ישראלי היום ?
כאשר בזמן ששירתנו\נשרת בצבא ושילמנו מיסים ולמדנו לימודים גבוהים על מנת להיות פרודוקטיביים למדינה.
הוסיפו עלינו עוד ועוד גזרות על מנת לממן ציבור שחור משחור ופרזיט שכופר באלוהים ומשתמש בשמו לתרץ את הפרזיטיות שלו.
ועוד גזרות ומחיר הדלק, ואיראן, והפלסטינים, ומחיר הירקות הפירות האלכוהול הסיגריות הקונדומים.
וכשסבתא שלנו צריכה עזרה מביטוח לאומי אומרים לה שהיא לא זכאית, כי יש משפחה חרדית שחיה על חשבונה.
והסרת האחריות של הרשויות. והחינוך שיורד והשכר שנשחק. כאשר אדם כמו טביב אינו יושב מאחורי סוגר ובריח.
כאשר אנו מדינת אי הצדק.

איך אפשר באמת לצפות מהנבחרת שתצליח או שבתוך תוכנו לא נקווה שהנבחרת תיכשל ואז יהיה לנו עוד סיבה לכעוס על המדינה הזאת.
זו לא הנבחרת שאיבדה את הדרך זו המדינה שאיבדה את הדרך והנבחרת מה לעשות חלק מהמדינה.

שתהיה שנה טובה

לפי מה שאתה אומר אתה פראייר שאתה עוד פה, לך לברלין שמעתי אחלה חיים שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2012, 03:19 
maor999 כתב:
Red Nightmare כתב:
כאשר אנו מדינת אי הצדק.

שתהיה שנה טובה

לפי מה שאתה אומר אתה פראייר שאתה עוד פה, לך לברלין שמעתי אחלה חיים שם

א' זה נכון עלויוות זולות איכות חיים גבוהה.
ב' גרמנית זה לא הקטע שלי אני מעדיף אנגלית
ג' זה יקרה אל תדאג נסיים את התואר ונעזוב.

אל תחשוב שאתה טוב יותר ממני כי אתה אוהב את המדינה הזאת. פשוט עדיין לא נפגעת ממנה. אהבתי אתה המדינה הזאת שירתתי ביחידה קרבית, תמיד דיברתי בשיבחה בחו"ל, מילואים מיסים, אפילו אבטלה (שהייתי זכאי לה) סירבתי לחתום בגלל שהאמנתי שיש כאלה שזקוקים לה יותר ממני.
אך כאשר סבא שלי ז"ל נזקק לעזרה הוא קיבל טיפול מזעזע, הרי אינטרס של המדינה שאנשים זקנים ימותו כמה שיותר מהר.

אני מקווה שלא תגיע לתחושות שלי יש כלפי המדינה, תאמין לי שהייתי מעדיף להיות פטריוט, אבל היי תן לי סיבה טובה לזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 8 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: