כנראה שהאיסור להתאמן היום היה הקש מבחינתו והוא הוציא את ההודעה הבאה :
(מתוך ספורט 5) :
ציטוט:
"ארבע שנים נפלאות העברתי בהפועל ת"א ולמרות שיש לי חוזה לעונה נוספת שאותה רציתי להשלים ולתת את כל מה שיש לי למועדון, החליט המועדון בצעד חד צדדי ובכוחניות לא ברורה לפגוע בי, למנוע ממני לצאת למחנה אימון ולהושיב אותי ביציע עד סוף השנה, כולל פגיעה בקריירה שלי בנבחרת ישראל וגם בזכות שלי להתפרנס מהמקצוע שלי כשחקן כדורגל", תקף ידין בהודעתו.
"במו"מ לא תמיד מסכימים ולא חייבים להסכים אבל כן חייבים לכבד חוזה שחתום וקיים ואת זה, לצערי הרב, הפועל לא עשו ולא עושים היום הגיע השיא בהפרה בוטה של זכותי הבסיסית להתאמן כמו כל שחקן ונאלצתי לעשות אימון כושר בנפרד מהקבוצה", המשיך הקשר.
אחרי הדברים הקשים האלה, ידין למעשה נפרד: "לאור העובדה שתפקידי במועדון הסתיים, בהוראת חיים רמון ובהנחייתו הברורה שאני עולה ליציע עד סוף השנה, ברצוני לנצל את ההזדמנות הזאת של השנה החדשה ולהודות לכולם כבר עכשיו על הכל ובמיוחד לאוהדים שתמכו בי לאורך כל הדרך. אני באמת נתתי את כולי למועדון אבל כעת הגיע הזמן להמשיך הלאה למקום שרוצה אותי ומעריך את יכולותיי. מאחל שנה טובה ומבורכת לכולם וגמר חתימה טובה. ניצן - אני אוהב אותך ומאחל לך המון בריאות".
ללא קשר למי אשם יותר ואשם פחות במצב הזה, עצוב שככה מסתיימת התקופה שלו בהפועל.
גם אם הוא רצה ללכת, יש דרך לעשות כל דבר.
את היועצים של ידין צריך לתלות על עץ גבוה מאוד, הראשון מהם הוא רונן קצב שהתחיל את כל הפארסה הזו.
טוב תעשה ההנהלה אם תצמצם למינימום את העבודה עם האדיוט הזה, שפגע בשני הלקוחות הבכירים שלו בהפועל.
אביחי, למרות הכל ובזכות הכל, תודה על 4 שנים באדום.