תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 01:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 189 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פאשיזם בתיכון שלי
הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2012, 20:04 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
r200 כתב:
19 כתב:
מי שמכנס בוקסר בקיץ, כשחם, נראה לו כמו משהו מיני או פרובוקטיבי, באמת כדאי שיילך לבדוק את עצמו.

לא מדובר כאן על בוקסר
ועדיין גם בוקסר לא מכובד לבית ספר לדעתי

בסדר
לפני 50 שנה חשבו שללכת לבית ספר בלי עניבה זה לא מכובד.
נראה לי שהאנושות שרדה את המעבר הזה.

מה שאתה חושב לא אמור להיות מוחל על כולם, מקסימום על הילדים שלך, עד הגיל שבו הם אומרים לך שתלך להזדיין והם מחליטים לבד מה ללבוש.

אני לשנייה לא טוען שמי שאשם הם ההורים ורק ההורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2012, 20:05 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
לדעתי ההתבצרות הפתאומית מאחורי הטיעון של "לא מכובד לביה"ס" נועדה לאפשר למתבצרים להמשיך להתכחש לעובדה שכשהם רואים ילדה בת 13 עם מכנסון צמוד הם מאבדים את היכולת לחשוב על משהו מלבד הכוס שלה.
(קצת הגזמתי, אבל זה הקסם שלי)

אתה מטומטם ברמות קשות

לא ממש הגזמתי אבל זה הקסם שלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2012, 20:06 
teknoboy כתב:
לדעתי ההתבצרות הפתאומית מאחורי הטיעון של "לא מכובד לביה"ס" נועדה לאפשר למתבצרים להמשיך להתכחש לעובדה שכשהם רואים ילדה בת 13 עם מכנסון צמוד הם מאבדים את היכולת לחשוב על משהו מלבד הכוס שלה.

!

וחוץ מזה:
Frank Serpico כתב:
r200 כתב:
מי שחושב שילדות בנות 12 צריכות ללכת עם הכוס בחוץ במסגרת חופש הפרט הוא אידיוט

:ROSE:

השאלה היא לא איך בנות צריכות להתלבש. השאלה היא מי צריך לקבוע להם איך להתלבש. ההורים שלהם או איזה "איש חינוך" חרמן שמתקשה להשתלט על ייצרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2012, 20:08 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
teknoboy כתב:

!

וחוץ מזה:
Frank Serpico כתב:
r200 כתב:

השאלה היא לא איך בנות צריכות להתלבש. השאלה היא מי צריך לקבוע להם איך להתלבש. ההורים שלהם או איזה "איש חינוך" חרמן שמתקשה להשתלט על ייצרו.

רק ההורים
(אני לא מבין למה בוטלה התלבושת אחידה אבל זה כבר ויכוח אחר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

r200 כתב:
19 כתב:
r200 כתב:
19 כתב:
מי שמכנס בוקסר בקיץ, כשחם, נראה לו כמו משהו מיני או פרובוקטיבי, באמת כדאי שיילך לבדוק את עצמו.

לא מדובר כאן על בוקסר
ועדיין גם בוקסר לא מכובד לבית ספר לדעתי

בסדר
לפני 50 שנה חשבו שללכת לבית ספר בלי עניבה זה לא מכובד.
נראה לי שהאנושות שרדה את המעבר הזה.

מה שאתה חושב לא אמור להיות מוחל על כולם, מקסימום על הילדים שלך, עד הגיל שבו הם אומרים לך שתלך להזדיין והם מחליטים לבד מה ללבוש.

אני לשנייה לא טוען שמי שאשם הם ההורים ורק ההורים

ברור לך שסבא וסבתא שלך נחרדו מאיך שאתה מתלבש, כי בגילם התלבשו לגמרי אחרת והרבה יותר צנוע (סניקרס וג'ינס לחתונה? בלי עניבה? חולצת טריקו לבית הספר? שיער ארוך לגבר? עגילים? קעקועים? לא היו דברים כאלה פעם,מי שהיה מתלבש ומתנהג ככה היה נחשב למפלץ וגורם בושה למשפחה שלו).
מדהים איך כמעט כל אחד בטוח שלגמרי במקרה כשהוא היה ילד הדברים התנהלו כמו שהם צריכים להתנהל. זה פשוט מגוחך. היום יש נורמות אחרות, ככה זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

teknoboy כתב:
מתנחל אדום כתב:
teknoboy כתב:
אם בחורה שהולכת חשוף הופכת בעיני מישהו ל"גוש בשר", זו בעיה שלו ולא שלה, ומי שצריך לעשות עם עצמו משהו (סירוס כימי?) זה הוא.

א. יש אנשים שבהחלט הייתי כיום מציע לסרס אותם.
ב. אתה באמת יכול להגיד לי בלב שלם שאם אתה מדבר עם בחורה חטובה בלבוש מינימלי שיושבת ליידך תצליח לשמור על ריכוז אך ורק בשיחה?
ג. מחשופים מכאן ועד הודעה חדשה, מכנסיים באורך של 5 ס"מ (במקום 30 ס"מ נגיד) וכו'- תסלח לי, אבל לעניות דעתי זה לא כי חם ולא זה מה שעושה את ההבדל בין חם לנעים. ובטח ובטח כשכל אותם בגדים הם צמודים לחלוטין ולא נותנים לגוף לנשום.

א. מן הסתם. :SMOKE:
ב. גם אם אני לא מצליח, זה אומר משהו בעיקר עליי (למשל שאני אנושי). זה בטח לא נותן לי זכות לחשוב שהיא חפץ שנועד לסיפוק צרכיי המיניים.
ג. לא יודע עד כמה הבגדים עוזרים או מקשים לנשום, ואני מניח שזה באמת לא בגלל שחם, אבל ראה תשובתי לסעיף ב'.

עריכה: סעיף ב' זה בעצם טענה שכל אדם אחראי על מעשיו שלו (ולא של אחרים), ושאם קשה לנו במשהו אז אנחנו צריכים להתאמץ (ולא לשלוח ידיים למחשוף יפה של מישהי, למשל).
דומני שזה גם הרעיון העיקרי ביהדות.

אני אפילו לא מדבר ברמת שליחת הידיים.
אני לא אומר שזה נותן זכות לחשוב שהיא חפץ, אני אומר שזה לצערי מה שהתרבות המערבית משדרת כיום.
זה בדיוק מה שהייתי רוצה לשנות. אני חושב שכפייה היא לא מילה גסה עד גיל מסוים שבו האדם מספיק בוגר לחשוב האם החינוך הזה שהוא קיבל הוא נכון או לא לפי דעתו, ואם קורה והבחורה שהכריחו אותה ללבוש מכנסיים מחליטה בחייה הבוגרים שזו שטות גמורה- אז שתלך בלי ושיהיה לה לבריאות.
אי אפשר לאפשר הכל לילדים ואז לצאת מופתעים כשלא בא להם באופן פתאומי לשנות את מי שהם.

אני אישית נמשך לנשים יפות. בטח ובטח כשהן יושבות חשופות ליידי. ולא, אני לא חושב שיש לי בעיה (ב"ה לשלוח יד עדיין לא יצא לי).
אני הייתי רוצה שבמשך שיחה עם מישהי מירב תשומת הלב שלי תהיה מוכוונת למה שהיא אומרת ולמי שהיא, ולא לזה שאבא שלה גנן..

בדיוק כמו שחלקם הגדול של האנשים פה נגעל מאיך נשים חרדיות מתחנכות על ערכים שוביניסטים לפי תפיסתם, כך בדיוק אני נגעל מבנות שהחינוך הביא אותן למצב שהן לובשות את מה שהן לובשות (או מה שלא..).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2012, 20:09 
מכנסון לא וטייטס כן?
וזה מסוג הדברים שלומדים בבית, איך להתלבש ואיך להתנהג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2012, 20:10 
ציטוט:
אני הייתי רוצה שבמשך שיחה עם מישהי מירב תשומת הלב שלי תהיה מוכוונת למה שהיא אומרת ולמי שהיא, ולא לזה שאבא שלה גנן..

אז תעבוד על עצמך.
אתה יודע, יש בחורות עם פרצוף ממש יפה שגם יכול להסיח את דעתך, מה אתה מציע? שיילכו עם רעלה?
או שמי שלא מסוגל להתרכז כשיש בחורה שנראית טוב לידו יעשה אקסטרה מאמץ? מי הצד שצריך להשתדל פה? אתה או היא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2012, 20:10 
סמל אישי של המשתמש
19 מקווה שלא תראה את הבת שלך שיכורה בטייילת באילת שסביבה 4 נערים שנוגעים בה רק כי יש נורמות אחרות

וגם שאני הייתי תלמיד ביקשו ממני לכסות את הקעקוע כי זה לא מתאים למוסד חינוכי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2012, 20:13 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
Frank Serpico כתב:
r200 כתב:

ההורים שלהם כמובן. אבל ל"איש החינוך החרמן" שלך (שלרוב הן ממין נקבה, אגב - מנהלות בתי הספר, המפקחות והמורות) מותר בהחלט לקבוע את הסייגים.

סייגים אפשריים: בלי קעקועים, בלי צבעים בשיער, בלי הציצקעלך בחוץ, בלי הכוס בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2012, 20:13 
אני גם מאד מקווה, רק שזה לא קשור לאורך המכנס שהיא לובשת בבית הספר.
אתה יודע, בישיבות ובכנסיות אנשים מתלבשים מאד צנוע, ומזיינים אחד את השני בתחת.

היא תהיה או לא תהיה שיכורה בטיילת באילת ב4 בבוקר, לפי שיקול הדעת שלה, ולפי הכלים שאני אתן לה.
לא בגלל שהמנהל של בית הספר שלה החליט שהיא תבוא עם מכנס ארוך מעכשיו.
אני לא צריך להגיד לך מה אומרים על קת'וליק סקול גירלז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2012, 20:14 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:
19 מקווה שלא תראה את הבת שלך שיכורה בטייילת באילת שסביבה 4 נערים שנוגעים בה רק כי יש נורמות אחרות

אם ארבעה ערסים אונסים את הבת הצעירה שלו בטיילת זה לא אשמתה כי היא לבשה מכנסון, זה אשמתם כי הם אנסו אותה.
זה גם לא אשמת ההורים שלא אמרו לה לא ללכת עם מכנסון, זה אשמת ההורים שלא חינכו את הילדים שלהם לא לאנוס נשים.
וזו גם לא אשמת החברה שמקבלת ילדות עם מכנסונים, אלא אשמת החברה שמקבלת כמובן מאליו שגברים הם יצורים חסרי מוח שיאנסו כל בחורה שתעמיד להם את הזין בפינה חשוכה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2012, 20:15 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אני גם מאד מקווה, רק שזה לא קשור לאורך המכנס שהיא לובשת בבית הספר.
אתה יודע, בישיבות ובכנסיות אנשים מתלבשים מאד צנוע, ומזיינים אחד את השני בתחת.

היא תהיה או לא תהיה שיכורה בטיילת באילת ב4 בבוקר, לפי שיקול הדעת שלה, ולפי הכלים שאני אתן לה.
לא בגלל שהמנהל של בית הספר שלה החליט שהיא תבוא עם מכנס ארוך מעכשיו.
אני לא צריך להגיד לך מה אומרים על קת'וליק סקול גירלז.

שוב חוזרים לעניין שאנחנו מסכימים שלא המנהל אמור לקבוע אלא החינוך של ההורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2012, 20:15 
19 כתב:
ציטוט:

אז תעבוד על עצמך.
אתה יודע, יש בחורות עם פרצוף ממש יפה שגם יכול להסיח את דעתך, מה אתה מציע? שיילכו עם רעלה?
או שמי שלא מסוגל להתרכז כשיש בחורה שנראית טוב לידו יעשה אקסטרה מאמץ? מי הצד שצריך להשתדל פה? אתה או היא?

יש גם פרחים יפים שמסיחים את דעתי, אבל הם לא גורמים לי לחשוב על בחורות ערומות (לעומת זו, בחורות ערומות למרבה הפלא- דווקא כן גורמות לי לחשוב על בחורות ערומות!).

וכמו שכבר אמרתי כמה פעמים, לפי דעתי הבעיה היא שלי עד לגבול מסוים. בשלב מסוים זה כבר נהיה בעיה שהחברה צריכה לטפל בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2012, 20:16 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
r200 כתב:

אם ארבעה ערסים אונסים את הבת הצעירה שלו בטיילת זה לא אשמתה כי היא לבשה מכנסון, זה אשמתם כי הם אנסו אותה.
זה גם לא אשמת ההורים שלא אמרו לה לא ללכת עם מכנסון, זה אשמת ההורים שלא חינכו את הילדים שלהם לא לאנוס נשים.
וזו גם לא אשמת החברה שמקבלת ילדות עם מכנסונים, אלא אשמת החברה שמקבלת כמובן מאליו שגברים הם יצורים חסרי מוח שיאנסו כל בחורה שתעמיד להם את הזין בפינה חשוכה.

מישהו אמר אונס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2012, 20:16 
סמל אישי של המשתמש
יש סרט דוקומנטרי מעולה בVOD על פדופיליה. הם מסבירים שם (בצורה קצת יותר מתוחכמת) שזה אבולציוני לחשוב על כוס כשאתה רואה ילדה בת 13 במכנסיים קצרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2012, 20:18 
סמל אישי של המשתמש
מוות כתב:
יש סרט דוקומנטרי מעולה בVOD על פדופיליה. הם מסבירים שם (בצורה קצת יותר מתוחכמת) שזה אבולציוני לחשוב על כוס כשאתה רואה ילדה בת 13 במכנסיים קצרים.

מה שיגרום לך להרגיש טוב :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אגב, אני לא יכול לתאר עד כמה זה משעשע אותי שחלק מהאנשים שדורשים פה "תמונה" על כל בחורה, שאומרים "הייתי עושה או לא הייתי עושה" על כל בחורה כאילו כל אחת היא חפץ, מה דעתם על איך היא במיטה, שמסיטים כל דיון על כל בחורה תוך שנייה לעל איך היא נראית וכו' וכו' כמו השוביניסטים הכי גדולים בעולם.באמת ברמה של גועל נפש.(ועוד ליד ילדים בקנסו דחוף, אם כבר מדברים על חינוך של מבוגרים לערכים כן?), אשכרה אומרים פה מה לדעתם בחורה צריכה ללבוש וכמה צנוע זה אמור להיות.

נערך לאחרונה על ידי 19 בתאריך 13 ספטמבר 2012, 20:18, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
מוות כתב:
גם לאונס יש הסבר אבולוציוני ברור מאליו. זה מכשיר את זה?

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2012, 20:20 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אגב, אני לא יכול לתאר עד כמה זה משעשע אותי שחלק מהאנשים שדורשים פה "תמונה" על כל בחורה, שאומרים "הייתי עושה או לא הייתי עושה" על כל בחורה כאילו כל אחת היא חפץ, מה דעתם על איך היא במיטה, שמסיטים כל דיון על כל בחורה תוך שנייה לעל איך היא נראית וכו' וכו' כמו השוביניסטים הכי גדולים בעולם.באמת ברמה של גועל נפש.(ועוד ליד ילדים בקנסו דחוף, אם כבר מדברים על חינוך של מבוגרים לערכים כן?), אשכרה אומרים פה מה לדעתם בחורה צריכה ללבוש וכמה צנוע זה אמור להיות.

רמתיים, אני מחבב אותך ביותר, אני פשוט לא מבין את דיעותיך באשכול הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2012, 20:21 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
גם לאונס יש הסבר אבולוציוני. זה מכשיר את זה?

לא. הבדל הוא שאנחנו לא יכולים לשלוט על מה שאנחנו חושבים, ואנחנו כן יכולים לשלוט (במידה רבה מאוד) על המעשים שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2012, 20:22 
סמל אישי של המשתמש
מוות כתב:
its-sick כתב:
גם לאונס יש הסבר אבולוציוני. זה מכשיר את זה?

לא. הבדל הוא שאנחנו לא יכולים לשלוט על מה שאנחנו חושבים, ואנחנו כן יכולים לשלוט (במידה רבה מאוד) על המעשים שלנו.
תתפלא, אבל זו בדיוק אותה השליטה. מאד קל לשלוט במחשבות אחרי שאתה מתאמן קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2012, 20:23 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
19 כתב:

רמתיים, אני מחבב אותך ביותר, אני פשוט לא מבין את דיעותיך באשכול הזה.

לא קשור למה אנחנו חושבים אחד על השני פשוט אני לא מוכן לקבל את זה שלהורים לא אכפת איך הילדים שלהם יוצאים מהבית ומה הם עושים שהם יוצאים מהבית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2012, 20:25 
סמל אישי של המשתמש
חבל שאתה סתם מקשקש. אתה יכול לקבל מחשבה מסוימת, אתה יכול להתעלם ממנה, אבל אתה לא יכול באמת לשלוט בה. אם היינו יכולים לשלוט במחשבות שלנו אז 5% מהעולם לא היה נמצא בדיכאון.
לא סתם "פיל ורוד" באמת עובד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2012, 20:26 
סמל אישי של המשתמש
מוות כתב:
חבל שאתה סתם מקשקש. אתה יכול לקבל מחשבה מסוימת, אתה יכול להתעלם ממנה, אבל אתה לא יכול באמת לשלוט בה. אם היינו יכולים לשלוט במחשבות שלנו אז 5% מהעולם לא היה נמצא בדיכאון.
לא סתם " פיל ורוד " באמת עובד.

גם אתה קיבלת מהמרוסס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2012, 20:27 
סמל אישי של המשתמש
מתנחל אדום כתב:
19 כתב:
ציטוט:

אז תעבוד על עצמך.

יש גם פרחים יפים שמסיחים את דעתי, אבל הם לא גורמים לי לחשוב על בחורות ערומות (לעומת זו, בחורות ערומות למרבה הפלא- דווקא כן גורמות לי לחשוב על בחורות ערומות!).

וכמו שכבר אמרתי כמה פעמים, לפי דעתי הבעיה היא שלי עד לגבול מסוים. בשלב מסוים זה כבר נהיה בעיה שהחברה צריכה לטפל בה.

אם בחורה שהולכת חשוף גורמת לך לאבד את יכולת הריכוז זו בפירוש בעיה שלך (ובטח לא שלה, והיא בטח לא צריכה לסבול מזה או לשלם על זה).
ואם זה גורם למישהו לשלוח אליה ידיים, להטריד אותה או לאנוס אותה, אז זו בהחלט בעיה שהחברה צריכה לטפל בה - והכוונה שלי היא להתנהגות שלו ולא ללבוש שלה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2012, 20:45 
teknoboy כתב:
מתנחל אדום כתב:
19 כתב:
ציטוט:

אז תעבוד על עצמך.

אם בחורה שהולכת חשוף גורמת לך לאבד את יכולת הריכוז זו בפירוש בעיה שלך (ובטח לא שלה, והיא בטח לא צריכה לסבול מזה או לשלם על זה).
ואם זה גורם למישהו לשלוח אליה ידיים, להטריד אותה או לאנוס אותה, אז זו בהחלט בעיה שהחברה צריכה לטפל בה - והכוונה שלי היא להתנהגות שלו ולא ללבוש שלה.

כן.. נדאג לחברה שבה אין שום משיכה מינית לאף אחד.. יכול להיות מושלם ממש.. ממש עד שאחרון האנשים 'יעבוד על עצמו'.

או שנדע לקחת את המציאות איך שהיא, ולהודות על זה שיש כזה דבר כמו משיכה מינית (שזה אחד מהכוחות שהכי מזיזים את העולם), וניקח את העולם לכיוונים טובים יותר, ונדע איך לשים את המיניות במקומות הראויים לה ונשתמש באמצעים שיש לנו בשביל שגם הטבע האנושי (הנפלא) יישמר מצד אחד, ומצד שני נדע להשתמש באמצעים שיש לנו (בגדים לדוגמה) בשביל למתן את אותן תחושות בשביל מקומות שהן לא נחוצות בלשון המעטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2012, 21:11 
סמל אישי של המשתמש
איך לפגוע בחירותן של נשים זה "לקחת את העולם לכיוונים טובים יותר"?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2012, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
teknoboy כתב:

!

וחוץ מזה:
Frank Serpico כתב:
r200 כתב:

בית הספר קובע.
ההורה רשאי להחליף בית ספר אם הוא לא מסכים עם המדיניות בין אם היא שמרנית מדי או פורטינית מדי לטעמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2012, 21:54 
teknoboy כתב:
איך לפגוע בחירותן של נשים זה "לקחת את העולם לכיוונים טובים יותר"?

איך לפגוע בחירותם של אנשים העוברים על כל חוק שהוא זה בסדר? (אני בטוח שתמצא לבד את ההצדקה).
אגב, כל מה שאני אומר חל גם על גברים, פשוט נשים הן דוגמה טובה יותר בשבילי שאני יכול יותר להתחבר אליה לאור העובדה שביגוד פרובוקטיבי של גברים בחות משפיע עליי בכיוונים כאלה.

ואני לא מדבר על לאסור על נשים להתלבש אין שבא להן.
אני מדבר על נערות. על גיל שמשום מה נראה שכולם כבר שכחו שהוא גיל חינוך, רק שאף אחד כבר לא מחנך בו- לא ההורים, ובטח שלא בתי הספר.
ואני לא אתייפייף, אני מודה בפה מלא שאני תומך בלהוקיע בנות שמתלבשות בצורה פרובוקטיבית. לא רוצה שיום אחד בעתיד תהיה לי בת (בע"ה) שהמודל שלה יהיה כל בחורה כזו או אחרת שמשווקת את עצמה בעזרת הגוף שלה (וכמובן שבמבט מהצד נראה שאותה בחורה היא התגלמות הטוב שבעולם עם כל ה'אהבה' מצד האנשים האחרים בעולם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 189 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: