יובל כתב:
19 כתב:
אין בזה צורך. זה לכפות על הקבוצה מערך (מגעיל) רק בשביל שידין לא יישב בספסל.
די, שחררו, אי אפשר הכל.
שבוע הבא נגד אתלטיקו, אתה לא רוצה לעלות עם ידין?
משחק חוץ בפלזן, אתה לא רוצה לעלות עם ידין?
משחק חוץ בקריית אליעזר, אתה לא רוצה לעלות עם ידין?
ואפילו עזוב את זה. אחד מהשישייה הקדמית (דג'מבה/ממן/גילי/טל/עומר/טוטו) לא כשיר, שזה קורה ברוב העונה (כמה פעמים כבר יוצא במהלך העונה שכל ההרכב כשיר? מעט מאוד, תמיד יש לפחות אחד שלא). את מי אתה מעדיף להעלות בהרכב במקום מבין שאר השחקנים בסגל?
וזה בלי שאני מזכיר אפשרויות כמו ששחקני רכש חדשים כמו דג'מבה וממן בסוף יתגלו כחלשים (כמה פעמים ראינו שחקנים חדשים פותחים טוב ואז לא עושים כלום כל העונה?).
אם ידין בסגל ובכושר, הוא פותח ברוב המשחקים בלי לכפות שום דבר.
ואפשר אם מוכרים את אלרואי למכבי.
לא, במשחק חוץ בקריית אליעזר אתה לא רוצה לעלות עם ידין. אתה רוצה לעלות ולשחק את הכדורגל שלך עם הכשרון שיש לך והיתרונות שיש לך.
כמו שכשעלית עם כל מיני מערכים מיוחדים בסלטיק פארק, המבורג וקאזאן זה לא עזר לך להיראו יותר טוב, אלא בדיוק ההיפך.
שעלית למשחק עונה על האליפות בחיפה עם ערן זהבי ורמוט ודה רידר בקישור, ניצחת (ולפחות בחצי השני גם שיחקת טוב).
זה שצריך אותו כגיבוי, סבבה. כבר דובר פה. לא הגיוני להחזיק שחקן כזה בתור שחקן ספסל ובטח לא טיפוס כמו ידין.
כולם יכולים להיות חלשים. גם גילי, גם ממן וגם טב"ח. יש על הנייר קבוצה עם פוטנציאל התקפי מצוין והבעיה היחידה שנראית כרגע זה משחקים שדג'מבה לא יכול לשחק. נכון, הפתרון שם לא יהיה אידיאלי בטח לא ששי פצוע עכשיו. אתה רואה את ידין יושב על הספסל ונקרא לדגל שדג'מבה עם צהובים? אני לא.
את ידין לצד דג'מבה צריך לכל היותר במשחק כמו נגד אתלטיקו בחוץ כשרוצים לחטוף כמה שפחות.
וגם זה במערך 4-3-3 בנוסח הבונקר ולא ב-4-2-2 ואפילו לא ב- 4-3-3 בנוסח שרוצים להעביר את המומנטום לרחבת היריב.
ולא, אני לא שמעתי על קבוצה שמשחקת כדורגל נורמלי עם 2 גרזנים כמרכז שדה. מקסימום לזמן קצוב כשהקבוצה כולה במומנטום שעלול להסתיים אחרי מספר משחקים רצופים בהרכב זה.
וצריך להפסיק את ההשוואה לטוטו, כי הביאו את דג'מבה.
מבחינת הפועל הוא מחליף יקר שישאר העונ הרק אם לא ימצא פתרון למחליף זול.