תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 12:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 795 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 27  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נבחרת ישראל במוקדמות מונדיאל 2014
הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 21:52 
משחק היום - יותר מדי תיאוריות נבנות מיום שחור אחרי שהנבחרת נבהלה מההתחלה החזקה של הרוסים . אנחנו חלשים, אבל לא עד כדי כך.

הנבחרת - מאז שגרנט לקח את הנבחרת, היא איבדה את האמונה שתנצח נבחרת חזקה, ובמשך הזמן זה הידרדר ללוזריות כמו הערב מייד אחרי הספיגה הראשונה.

גוטמן - לא מאמן נבחרות. אחד מהחסרים שלו הוא העדר קריזמה שתסחוף השחקנים. בקבוצות הוא מחפה על זה בכך שהקבוצה מאומנת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 22:07 
הדבר הכי גרוע בנבחרת היא שאין פה שום נבחרת. סתם אוסף של שחקנים שכל משחק נראה שמשחק פעם ראשונה ביחד

ככה זה שכל משחק ההרכב שונה לגמרי וחצי ממנו לא שיחק במשחק ההכנה שלפניו
אין לנו שום חשיבות למשחק ההכנה. במקום שבמשחקים האלה נלמד לשחק כיחידה אחת, כל משחק עולים עם סגל אחר. כל קמפיין משותפים 50 שחקנים שונים

חן עזרא, גל אלברמן, דן מורי,יואב זיו,מהארן ראדי, עדן בן בסט. כל אלו היו שחקנים משמעותיים בשני המשחקים הרשמיים הראשונים של גוטמן. לדעתי הם לא שיחקו דקה במשחקי ההכנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 22:08 
זה שיש לנו נבחרת כושלת שמלכתחילה אין לה סיכוי לעלות לא יכול לשמש כתירוץ לעבודה העלובה שגוטמן עושה עד עכשיו.
גם עם פרגוסון לא היינו עולים אבל לא לפי זה צריך לשפוט את גוטמן, אלא כמה הוציא מהכלים שהיו לו.
במילה אחת - כלום.
פחדנות ופוליטיקה, כמו בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 22:09 
הוקיץ' כתב:
זה שיש לנו נבחרת כושלת שמלכתחילה אין לה סיכוי לעלות לא יכול לשמש כתירוץ לעבודה העלובה שגוטמן עושה עד עכשיו.
גם עם פרגוסון לא היינו עולים אבל לא לפי זה צריך לשפוט את גוטמן, אלא כמה הוציא מהכלים שהיו לו.
במילה אחת - כלום.

עם הפחדנות והפוליטיקה הזאת הוא בנה את אחת הקבוצות הגדולות בתולדות הליגה העלובה הזאת. "כמו בהפועל" עלק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 22:11 
סמל אישי של המשתמש
יש אנשים שממש נהנים לראות את גוטמן נכשל. עם כל התכונות הטובות והרעות שלו, הוא עשה הכי טוב להפועל ב10 שנים האחרונות. לא ברור לי מאיפה השנאה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 22:13 
והפסיד שתי אליפויות לקבוצה פחות טובה משלו והיה רחוק ערן זהבי אחד מלהפסיד גם את השלישית.
לא שאני מתכחש לדברים הטובים שגוטמן עשה, אבל בוא נגיד את האמת המלאה אם כבר.
באופן אישי, לא הייתי רוצה את גוטמן היום בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 22:22 
הוקיץ' כתב:
והפסיד שתי אליפויות לקבוצה פחות טובה משלו והיה רחוק ערן זהבי אחד מלהפסיד גם את השלישית.
לא שאני מתכחש לדברים הטובים שגוטמן עשה, אבל בוא נגיד את האמת המלאה אם כבר.
באופן אישי, לא הייתי רוצה את גוטמן היום בהפועל.

ערן זהבי או לא
באותה תקופה הצגנו יכולת שלא ראו בארץ הרבה זמן.
זה שהליגה הייתה פח ולכן הייתה קבוצה צמודה אלינו/מעלינו זה לא מוריד מהערך של אלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 22:27 
סמל אישי של המשתמש
1. :LOL2: :LOL2: :LOL2:
2. אנחנו ראינו את גוטמן, מקרוב, תקופה ארוכה, אנחנו יודעים בדיוק מה הוא שווה, אותנו זה לא הפתיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 22:30 
KingAlpaca כתב:
2. אנחנו ראינו את גוטמן, מקרוב, תקופה ארוכה, אנחנו יודעים בדיוק מה הוא שווה, אותנו זה לא הפתיע.

באמת בוא תגיד לי מה ראינו על גוטמן שלא מפתיע אותנו... מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 22:30 
סמל אישי של המשתמש
red_o כתב:
KingAlpaca כתב:

זה הזמן של הביקורות, ושל אלה שנהנית ממנה. אין טעם להגיב ברצינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
red_o כתב:
KingAlpaca כתב:

אני לא יכול להגיב על המשחקים עצמם, מהמשחק הקודם ראיתי משהו כמו שתי דקות, והיום אפילו לא שניה,
אבל מהקריירה שלו באופן כללי, ומהתקופה שלו בהפועל בפרט:
שהוא מאמן שנע בין סביר לרע,
שהוא נוראי בבחירת הרכב וניהול משחק, שהוא פולטיקאי, שהוא פחדן, שלחץ הורג אותו,
שכל הזמן מעניין אותי מה אומרים עליו ומה כותבים עליו וזה גם מכניס אותו לסרטים,
בקיצור, המתכון הכי בטוח בהיסטוריה לכישלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 22:38 
KingAlpaca כתב:
red_o כתב:
KingAlpaca כתב:

אני לא יכול להגיב על המשחקים עצמם, מהמשחק הקודם ראיתי משהו כמו שתי דקות, והיום אפילו לא שניה,

וכל זה רק מתעצם בנבחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 22:42 
KingAlpaca כתב:
red_o כתב:
KingAlpaca כתב:

כשהוא הגיע לקרית אליעזר שהוא יודע כשהפסד גומר את הסיפור אבל אז לאלא שם 1 קטן גם אז הלחץ גמר אותו?
כשהוא שינה סגנון ועבר לשחק עם 3 בהגנה נגד אשדוד בחוץ שהמגן השמאלי זה סלים טועמה זה הניהול משחק שלו עדיין רע?
הוא בא וגילה את ערן זהבי וכל פעם שינה לו את המיקום על המגרש עד שמצא את המקום הנכון שלו
ואני יכול לתת לך עוד ועוד ועוד.

עזבו, הכי קל לכם לחפש.

בסופו של דבר אנחנו בתקופה שאין שחקני הגנה וגם אם תביא עוד מיליון מאמנים זה לא יעזור.

לא כל האשמה באיך שהנבחרת נראתה היא עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 22:55 
סמל אישי של המשתמש
גוטמן היה במשחק הזה במצב של Lose-Lose בכל מקרה. היו לו שתי אפשרויות:
1. להרכיב את השחקנים הזבלים שהתקשורת מכתיבה לו להרכיב למרות שהם זבלים (טב"ח שלא משחק כבר אלוהים יודע כמה זמן, יואב זיפת ששלמה שרף לא הפסיק לזיין עליו את השכל שבועיים, בניון האוברייטד, חן עזרא, ראדי ועוד ועוד), ולהפסיד.
2. לעמוד על שלו (כמו נגד אזרבייג'ן) ולהרכיב את השחקנים שהוא הכי מאמין בהם למרות מה שהתקשורת חושבת, להפסיד, ואז להיקרע לגזרים על ידי התקשורת.

הלך הפעם על אופציה 1, ואכל אותה ביג טיים בגלל התבוסה.

אם הוא כזה נלחץ, אז שיוריד מעליו את הלחץ הזה. עכשיו יש פה צ'אנס בלתי רגיל אחרי שהקמפיין נגמר אחרי 2 מחזורים לעשות הצערה לנבחרת.
להעיף את אוואט, להעיף את טל בן חיים, ולהעיף את בניון. שלושת הסטארים (עאלק) של הנבחרת, שהם גם חזקים בפוליטיקות שם.
דני עמוס כרגע נראה יותר טוב מאוואט. טל בן חיים לא דומה לשום דבר, ובניון לא נתן משחק טוב בנבחרת מאז 2004.
הוא גם לא מפסיד כלום מקצועית מהניקיון הזה, וגם בונה מחדש את הנבחרת.
בנוסף הוא גם מקבל יריבה נוחה לעשות מולה את הניסוי הזה: לוקסמוברג (שסיימה ד"א 1-1 עם צפון אירלנד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 23:00 
סמל אישי של המשתמש
red_o כתב:
בסופו של דבר אנחנו בתקופה שאין שחקני הגנה וגם אם תביא עוד מיליון מאמנים זה לא יעזור.

לא כל האשמה באיך שהנבחרת נראתה היא עליו

תודה לך, קפטן אוביוס!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 23:17 
אני לא שונא את גוטמן ולא רוצה לראות אותו נכשל, אבל בניגוד לחלק מהאנשים פה אני מסוגל גם לראות את החסרונות של גוטמן.
זה שהוא מבין כדורגל ודברים מסוימים הוא עושה מצוין לא פותר אותו מהפחדנות, הפוליטיקה והאופי המחורבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2012, 00:01 
כל הנושא של אליפויות שהלכו לאיבוד יסודו בטעות:
1 קודם כל הוא בכלל הביא אותנו למצב שבו נלחמנו על אליפות שנה אחרי שנה.
וזה אחרי שקיבל קבוצה שהיית שבר כלי ובסכנה מוחשית ביותר לירידת ליגה.
2 שיחקנו באירופה ברצינות. בעונת הדאבל היינו לקבוצה היחידה בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי שהצליחה באותה העונה גם בליגה וגם באירופה. ואגב, העונות ה-4 האיומות של אלישע ורוני היו כאשר היו בפוקוס על אירופה (כי 3 שנים לפני כן היו צנועים והתרכזו בליגה).
3 שדרג בלי הכר כמעט כל שחקן בהרכב הפותח. כולל את זהבי שזה עתה הוזכר.
4 וכל זאת בנסיבות המעיקות של תקציבי הרכש של טביב/קצרה. לפניהם הביא את הבולגרים, ואחריהם לא יכל לחזור על ההצלחה הזו כמו גם על ההצלחות בסקאוטינג של רוסו או בבנית ההגנה של נתניה כולל גם דדי.
5 הקבוצה היתה מאומנת ושיחקה כדורגל שיטתי ברמות הגבוהות ביותר. עד כמה הקבוצה היתה יותר מסך מרכיביה ניתן ללמוד בהצלחה הפושרת של חלק נכבד מהכוכבים אחרי שעזבו לאירופה. אצלנו מלכים ושם על הספסל.

כל זה לא מנע מלראות את חסרונותיו כמאמן נבחרת שנים לפני שמונה לתפקיד. כי למאמן נבחרת אין את הזמן הנדרש לכל אלה והוא חייב להסתמך על כישורים אחרים.

וגם לא מונע מלראות את החסרים בגודל ספק פיל ספק לויתן בתגובות נגדו. כאילו כל ההצלחות שלו אצלנו וגם בהפועל חיפה (ששיחקה יפה גם באירופה למרות היעדר מסורת בניגו דלדוגמא לבית"ר של גאידמק) היו מקריות. וכל אחד שבחיים האמיתים לא היה מקבל לאמן את הנוער של הפועל כ"ס מרגיש כאילו אם היה מקבל את הסגל של גוטמן לפני תהליך ההשבחה היה מציל אותנו מירידה, משביח את השחקנים ומצעיד אותנו להשגי 3 השנים הידועות. והכל למרות, ולמרות רציני ביותר, טביב שהפריע והתנכל מהרגע הראשון עד כדי אשפוז.
ההתנגדות לגוטמן אינה מחמיאה למתנגדים שחלק נכבד מהם, אם כי בהחלט לא כולם, שייך למשפחת אלה שלא מסוגלים להכיל הצלחה. משהו ממשפחת בית"ר ירושלים שלעולם יביטו בנחיתות על הפועל תל אביב ומה שהיא מיצגת. או, טרולים = כאלה שאינם מסוגלים לעורר ענין בצורה ענינית ולובשים את כתונת ה...

נערך לאחרונה על ידי גבעתיים בתאריך 12 ספטמבר 2012, 00:08, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2012, 00:06 
גבעתיים כתב:
2 שיחקנו באירופה ברצינות. בעונת הדאבל היינו לקבוצה היחידה בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי שהצליחה באותה העונה גם בליגה וגם באירופה. ואגב, העונות ה-4 האיומות של אלישע ורוני היו כאשר היו בפוקוס על אירופה (כי 3 שנים לפני כן היו צנועים והתרכזו בליגה).
4 וכל זאת בנסיבות המעיקות של תקציבי הרכש של טביב/קצרה. לפניהם הביא את הבולגרים, ואחריהם לא יכל לחזור על ההצלחה הזו כמו גם על ההצלחות בסקאוטינג של רוסו או בבנית ההגנה של נתניה כולל גם דדי.
5 הקבוצה היתה מאומנת ושיחקה כדורגל שיטתי ברמות הגבוהות ביותר. עד כמה הקבוצה היתה יותר מסך מרכיביה ניתן ללמוד בהצלחה הפושרת של חלק נכבד מהכוכבים אחרי שעזבו לאירופה. אצלנו מלכים ושם על הספסל.

כל זה לא מנע מלראות את חסרונותיו כמאמן נבחרת שנים לפני שמונה לתפקיד. כי למאמן נבחרת אין את הזמן הנדרש לכל אלה והוא חייב להסתמך על כישורים אחרים.

וגם לא מונע מלראות את החסרים בגודל ספק פיל ספק לויתן בתגובות נגדו. כאילו כל ההצלחות שלו אצלנו וגם בהפועל חיפה (ששיחקה יפה גם באירופה למרות היעדר מסורת) היו מקריות. וכל אחד שבחיים האמיתים לא היה מקבל כמאמן את הנוער של הפועל כ"ס מרגיש כאילו אם היה מקבל את הסגל של גוטמן לפני תהליך ההשבחה היה מציל אותנו מירידה, משביח את השחקנים ומצעיד אותנו להשגי 3 השנים הידועות. והכל למרות, ולמרות רציני ביותר, טביב שהפריע והתנכל מהרגע הראשון עד כדי אשפוז.
ההתנגדות לגוטמן אינה מחמיאה למתנגדים שחלק נכבד מהם, אם כי בהחלט לא כולם, שייך למשפחת אלה שלא מסוגלים להכיל הצלחה. משהו ממשפחת בית"ר ירושלים שלעולם יביטו בנחיתות על הפועל תל אביב ומה שהיא מיצגת. או, טרולים = כאלה שאינם מסוגלים לעורר ענין בצורה ענינית ולובשים את כתונת ה...

אין צל של ספק שהקבוצה של הדאבל של גוטמן שיחקה את הכדורגל היפה ביותר שאני זוכר בהפועל תל אביב. כל הסופרלטיבים על אירופה ושדרוג שחקנים, כבודם במקומם מונח. יחד עם זאת הצליח לזכות באליפות בצירוף תוצאות נדיר במסגרת שיטת ניקוד שהיום נראת כביזרית לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2012, 00:13 
moshiko כתב:
גבעתיים כתב:

וגם לא מונע מלראות את החסרים בגודל ספק פיל ספק לויתן בתגובות נגדו. כאילו כל ההצלחות שלו אצלנו וגם בהפועל חיפה (ששיחקה יפה גם באירופה למרות היעדר מסורת) היו מקריות. וכל אחד שבחיים האמיתים לא היה מקבל כמאמן את הנוער של הפועל כ"ס מרגיש כאילו אם היה מקבל את הסגל של גוטמן לפני תהליך ההשבחה היה מציל אותנו מירידה, משביח את השחקנים ומצעיד אותנו להשגי 3 השנים הידועות. והכל למרות, ולמרות רציני ביותר, טביב שהפריע והתנכל מהרגע הראשון עד כדי אשפוז.

אין צל של ספק שהקבוצה של הדאבל של גוטמן שיחקה את הכדורגל היפה ביותר שאני זוכר בהפועל תל אביב. כל הסופרלטיבים על אירופה ושדרוג שחקנים, כבודם במקומם מונח. יחד עם זאת הצליח לזכות באליפות בצירוף תוצאות נדיר במסגרת שיטת ניקוד שהיום נראת כביזרית לחלוטין.

בכמה מדרגות העלה אותנו ביחס לסכנת הירידה ?
נניח שהינו "רק" צמודים לחיפה באותה שנה + גביע, האם יש דוגמא אחרת בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי שהצליחה באותה שנה במידה כזו בליגה ובאירופה ? ספק אפילו אם חיפה של יעקובו שבניגוד לגיבורי הדאבל הצליח מאוד באירופה גם אחרי ששינה מאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2012, 01:35 
סמל אישי של המשתמש
לא קראתי את כל התגובות כאן ומודה שגם את המשחק ראיתי רק בחלקים, אבל מבחינתי התבוסה היום היא באשמתו הישירה של גוטמן שבחר הרכב איום ונורא!
יותר מידי שחקנים שלא פתחו את העונה כמו שצריך, חלק שאפילו לא שיחקו משחק ליגה אחד- על סמך מה הם מקבלים חולצת הרכב בנבחרת!? אני מדבר על בן חיים, טיבי, שכטר, בניון, ורמוט.
על שחקן כמו יואב זיו שפותח ביכלל אין מה להרחיב מילים.
בנוסף, דודו אוואט שכבר הרבה מעבר לשיא,. הפך לאט זיקנה, כמו דוידוביץ' ושביט בסוף הקריירה, לצלם- יותר טוב בפוזה של "בלתי אפשרי להציל כדור כזה" מאשר בלנסות באמת לזנק ולהתאבד על כל כדור. דני עמוס חייב לפתוח הרבה לפניו!
בהגנה אני מאמין בלב שלם שעדיף לפתוח עם באדיר וחסרמה מאשר עם בן חיים הליצן והשני, שבקיץ האחרון חוץ מלהתעסק בחוזה החדש שלו לא עשה הרבה.
לגבי ורמוט ושכטר, עם כל הכבוד (ויש הרבה) שניהם לא שיחקו כמו שצריך בשנתיים האחרונות... גם הופעה מוצלחת אחת או שתיים בנבחרת לא יצליחו לשנות את זה.

ומוסר השכל לסיום,
שאתה פותח עם 4 מכביסטים בהגנה, אל תצפה למשהו אחר... הם תמיד היו המחלה של הנבחרת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2012, 02:34 
סמל אישי של המשתמש
שום הרכב בעולם לא יעזור
שחקנים לוזרים ומנטליות של לוזרים.
אני בטוח שיש לנו סגל מספיק טוב(והיה ב40 שנה אחרונות) כדי לעלות עוד כמה פעמים לטורניר גדול.
פארשים חסרי מזל ואופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2012, 03:16 
KingAlpaca כתב:
red_o כתב:
KingAlpaca כתב:

ושהוא משביח שחקנים כמו שאף מאמן קודם בהפועל לא הצליח להשביח, ושיש לו ביצים (באשדוד סיימנו את המשחק עם 3 חלוצים ודאגלאס חלוץ רביעי כשטועמה הוא המגן השמאלי) ושהוא טקטיקן בחסד.
ואני בכלל לא אומר שאתה טועה, הוא כן פוליטיקאי והיסטרי, אז מה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2012, 04:17 
סמל אישי של המשתמש
כל כך מצחיק לקרוא את הפרשנויות בתקשורת אחרי כל משחק מחדש.
קמפיין עם שחקנים ותיקים - הגיע הזמן למהפכה, לשלב צעירים
קמפיין עם שחקנים צעירים - מה הם עשו שמגיעה להם חולצת הנבחרת? מי אלה בכלל?

אני לא מצליח לחשוב על דבר עם חוסר קורלציה גבוהה בין ציפיות ליכולת כמו בנבחרת ישראל, זה פשוט מצחיק כל פעם מחדש.
אין שוער, אין הגנה. השחקן היחיד שמדגדג איכשהו את דרג ד' של השחקנים באירופה הוא ביבראס נאתכו, וגם הוא קצת פחות ממה שעשו ממנו.

לא שזה היה משנה משהו, אבל אני לא מצליח להבין למה טוואטחה ואלעד גבאי/משומר לא משחקים בהרכב במקום שפונגין ויואב זיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2012, 05:26 
ע"ז פצוע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2012, 05:30 
אוגוסטוס היל כתב:
ע"ז פצוע?

כן . כבר מתאמן ואולי ישוב לשחק במחזור הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2012, 05:34 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
הוקיץ' כתב:
במילה אחת - כלום.

עם הפחדנות והפוליטיקה הזאת הוא בנה את אחת הקבוצות הגדולות בתולדות הליגה העלובה הזאת. "כמו בהפועל" עלק

לא אחת הקבוצות הגדולות בתולדות הליגה, אלא הקבוצה הכי טובה והכי גדולה . לא היתה קבוצה כזאת ואני לא יודע מתי תהיה. זה אתגר ענק לשחזר את זה. גוטמן לא הצליח לעשות נס אתמול אבל אף אחד מהשחקנים אבל אף אחד לא נהרג בעבור הנבחרת. גוטמן יכול לעמוד על הקווים ולצעוק . השחקנים היו "בסדר" הם עשו מה שהוא אמר אבל אף אחד לא נהרג בעבור הנבחרת. ב10 שניות בדקה ה92 במשחק ההוא לטדי? נבעטו יותר בעיטות למסגרת מאשר בכל המשחק אתמול. זה גוטמן אין לו מה לעשות בעבור זה....
אבל וזה חשוב להאמר ועם כל הצניעות לגוטמן אין אותנו עכשיו. אין שום דרך להמעיט בחשיבות של הקהל ושל האוהדים . אנחנו האוהדים הכי טובים שיכולים להיות לקבוצה ובלומפילד זה בונקר . אבל ברמתגן אין ביתיות וגם שחטפנו ולהזכיר לכם לא ניצחנו את כל המשחקים....לא עמדנו בדקה השלושים וצעקנו בוז, ובטח לא כל תיקו בחוץ הפך אצלנו לאסון לאומי.
לנבחרת ישראל אין קהל אוהב ללא תנאי כפי שהיה לגוטמן .
דבר אחד טוב אולי יכול לצאת מהאסון אתמול ? אולי קרויף והספרדי הגאון השני מהמחלה יעזבו אותנו עם הרי הזוזים של הזונה הקנדית ויפסיקו לרוץ אחרי שחקנים שלנו. ....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2012, 06:48 
הוקיץ' כתב:
במילה אחת - כלום.

שכחת פאניקה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2012, 07:39 
ירושלים של זהבי כתב:
שום הרכב בעולם לא יעזור
שחקנים לוזרים ו מנטליות של לוזרים.
אני בטוח שיש לנו סגל מספיק טוב(והיה ב40 שנה אחרונות) כדי לעלות עוד כמה פעמים לטורניר גדול.
פארשים חסרי מזל ואופי.

:ROSE:
זו הסיבה השניה בחשיבותה. מאז שגרנט התחיל את "נעבור מספר משחקים בלי שיעיפו אותי" הפכנו לנבחרת פוליטית חולנית (ומי שכותב שגוטמן פוליטי לא מבין מה זו פוליטיקה חולנית). הבאים אחריו המשיכו בקו, וכשלא מנצחים נהפכים ללוזרים. נבחרת ישראל נקלעה למומנטום שלילי בערך כמו הפועל בסוף גיא לוזון שאפילו לא היתה מסוגלת להבקיע שער.

הסיבה הראשונה בחשיבותה היא משמעות היחלשות הליגה בישראל.
שלב א - כל הטובים עוזבים.
שלב ב - הם לא ממש טובים, בגלל החפיפנקיות בליגה, ולכן לא משחקים באירופה.
והתוצאה של שני אלה - הנבחרת מורכבת משחקנים בינונים שמשחקים בליגה ומכוכבים שלא משחקים באירופה. מט בשני צעדים. וההידרדרות עלולה להתעצם.

והבודדים שמשחקים באירופה מושפעים מהשאר וכן מהסיבה השניה בחשיבותה (שמתעצמת בגלל הסיבה הראשונה בחשיבותה). שי סיבות שמלבות את התהליך.

נערך לאחרונה על ידי גבעתיים בתאריך 12 ספטמבר 2012, 07:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2012, 07:44 
האבסורד הוא המילה ליגיונרים.
מהתקשורת אני כבר לא מצפה לכלום אבל עצם זה שאנשים מרשים לעצמם לפלוט בלי לחשוב את המילה הזאת יכול לטמטם אותי.
המילה ליגיונרים נותנת קרדיט לכל אוכלי החינם שהיו אתמול על המגרש.
אפילו שהפסידו, זה ממשיך לתת להם הרבה כבוד שהם אף פעם לא החזירו באמת מהרגע שיצאו מגבולות המדינה.
רוב השחקנים ששיחקו אתמול לא צריכים יותר להיות חלק מנבחרת ישראל, אלה שחקנים שגם אם יש להם ימים טובים בקבוצותיהם אסור לתת להם קרדיט- מדובר על אוואט, שפונגין, זיו,בן חיים, יוסי בניון, וגם את איתי שכטר הייתי משייך לרשימה הזאת כי ב2 המשחקים האחרונים הוא היה גרוע.וגם במשחקים קודמים מהקמפיין הקודם הוא פשוט לא נותן תפוקה.
כל אלה, לדעתי בעמדות שלהם יש שחקנים טובים יותר.
הגיע הזמן שאנשים יפסיקו לשכנע את עצמם כל פעם מחדש שה'כוכבים' האלה שווים הרכב פותח בנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2012, 07:47 
Redfan כתב:
האבסורד הוא המילה ליגיונרים.
מהתקשורת אני כבר לא מצפה לכלום אבל עצם זה שאנשים מרשים לעצמם לפלוט בלי לחשוב את המילה הזאת יכול לטמטם אותי.
המילה ליגיונרים נותנת קרדיט לכל אוכלי החינם שהיו אתמול על המגרש.
אפילו שהפסידו, זה ממשיך לתת להם הרבה כבוד שהם אף פעם לא החזירו באמת מהרגע שיצאו מגבולות המדינה.
רוב השחקנים ששיחקו אתמול לא צריכים יותר להיות חלק מנבחרת ישראל, אלה שחקנים שגם אם יש להם ימים טובים בקבוצותיהם אסור לתת להם קרדיט- מדובר על אוואט, שפונגין, זיו,בן חיים, יוסי בניון, וגם את איתי שכטר הייתי משייך לרשימה הזאת כי ב2 המשחקים האחרונים הוא היה גרוע.וגם במשחקים קודמים מהקמפיין הקודם הוא פשוט לא נותן תפוקה.
כל אלה, לדעתי בעמדות שלהם יש שחקנים טובים יותר.
הגיע הזמן שאנשים יפסיקו לשכנע את עצמם כל פעם מחדש שה'כוכבים' האלה שווים הרכב פותח בנבחרת.

עם מי שאינו ליגיונר, תרד בודאות (מה שממילא עלול לקרות) רמה באירופה.
לא כל המאמנים טיפשים, והם מנסים למקסם את מה שיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 795 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 27  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: