nati כתב:
el dudernio כתב:
teknoboy כתב:
NARKOTIKA כתב:
ציטוט:
מה זה רלוונטי? (בלי להכנס למי החליט שהשחקנים לא ייצאו למחנה).
הבן אדם חולה אז הבן אדם חולה. סכסוכים בעבודה נדחקים הצידה אצל אנשים נורמליים.
זה לא העניין. ידין הגדיל לעשות. אם היה בינהם סכסוך אישי, הוא היה שולח לו איחולים ומצטרף לדאגות בתור שחקן הפועל, אבל הוא ביקר אותו בתור חבר. חוץ מזה, שאנחנו מדברים פה על משהו שהוא קצת יותר גדול מ"סכסוך בעבודה". אני גם לא נכנס למי החליט ומה באמת קרה. אני מציג את ההגיון מאחורי הדעה שלא מסתדר ששירזי הוא זה שזרק את ידין מהקבוצה למרות שהוא רצה לחזור.
נראה לי שאתה בונה קצת יותר מדי פרשנויות על זה שאדם אחד מאחל איחולי החלמה לחברו שנמצא על מיטת חוליו.
כמו שכבר נכתב פה, בקרב בני אדם נורמליים זה מקובל מאוד.
הוא מפרשן אותי, וזאת הטענה שלי מלפני סיפור שירזי.
שירזי לפני שנכנס לבית חולים התבטא כמה פעמים כאחד שרוצה את ידין וטוטו בקבוצה אבל זה לא החלטה שלו (רמז של מי היא יכולה להיות?).
כל מה שקורה מאז המקרה, ה"אקסטרות" מעבר לשאר שחקני הפועל, התיחסות כאילו הם "חברים" ו "קרובים" וכו' רק מחזקת את הטענה הזאת.
אתם כל הזמן אמרתם על שירזי שהוא בובה, שירזי כל הזמן אמר שהוא מתעסק "רק" באימון, ושאת המסביב הוא משאיר לבעלים, ההחלטה של
ידין וטוטו לא במחנה האימון לדעתי היא חלק מאותם "דברים". רק שמישהו בהנהלה החליט להפיל את זה על שירזי ולכן הוא "יצא" קצת מעורו.
אם מה שאתה כותב באמת נכון,שמשחררים לו שחקנים שהוא מאוד רוצה ,הוא לא בובה.הוא האבא של הבובות.
לכל מאמן משחררים שחקנים, זאת המציאות היא מונעת ע"י כסף, ומי שאחראי לכסף זה ההנהלה.
אם אתם חושבים שבריאל וברצלונה לא מנחיתים למאמן שחקנים אתם חיים בסרט.
אם אתם חושבים שבארץ מי שקובע את הסגל זה המאמנים (ולא שחר / איזי / בן זקן) אתם חיים בסרט.
זאת המציאות, לא שמו לו מקלות בגלגלים והבטיחו לו קבוצה ב 50 מליון והביאו לו קבוצה ב 5 מליון.
יש כאן באשכול כמה שאומרים שאם הדרך היחידה לקיום כלכלי הוא מכירה של טוטו אז זה מקובל עליהם (לא למכבי בכלליות),
אם זאת העובדה שנתנו לניצן? מה אתה רוצה שהוא יעשה? יגיד לא מוכן לזה? אבל ה"בוסים" אומרים שאין ברירה, והם ימכרו
אם הוא יעזוב ואם לא (בסוף מכרו במקום אחד מהם את נוסא ביותר כסף ולכן ניתן להסתדר עם מכירה של 1 וזה אחרי הבאת
ורמוט).