פאביו כתב:
אדום נחמד כתב:
פאביו כתב:
שבתאי יחבס כתב:
פאביו כתב:
כל מוצצי גוטמן.....היכן אתם ? הלו? מישהו שומע?
אתה מטומטם.
המון עומק
עמוק כמו ההודעה שלך?
אחרי ההגנה הבלתי מתפשרת שלך על שירזי, שבאמת לא הצדיק אותה בשום שלב, ככה אתה מתנהג כשמושא הביקורת שנוא עליך? צביעות משהו, לא?
בוא נשים את שירזי בצד.
לגוטמן צריך לתת את הזמן בנבחרת,אבל הסגידה שלו של כמה אנשים היא לא מובנת לי.
מה גם שההרכב שגוטמן עלה הוא הזוי.
מאמן נבחרת צריך לקחת שלד של קבוצה שהוא מאמין בה (למשל קריית שמונה) ולהתחיל לבנות ממנה את הנבחרת.
להביא שחקן מצלסי או ארסנל או ווסטאהם שלא משחק,ושחרן של סוונסי שלא משחק ושוער ליצן,ובלם שכל הקיץ רב אם לשחק פה או שם ומגן של מכבי תל אביב שהוא פשוט בדיחה,ושחקן של קייזר שכל העונה שיחק 90 דקות זו בדיחה.
גוטמן למד מהמשחק השערורייתי בהמבורג על פי מה שאמר,כנראה שלא מספיק.
להגיד לי מטומטם זה חסר עומק.
להגיד שאני ילד זה פשוט לא נכון.
ועל כן החלטתי לענות לך ולא לבדיחה שכתבה לפניך.
אתה דיי נחמד,כמו הכינוי שלך.
למה לשים את שירזי בצד? מספיק כבר עם זה. כולנו מתפללים לשלומו, למה זה קשור לנושא?
אתה לא סתם שאלת איפה מוצצי גוטמן. כאילו באת להראות הנה-תראו במי אתם בוטחים. איך זה בדיוק מתחבר למשפט הראשון שלך?
גוטמן בחר שחקנים ובזה זה נגמר. יותר טוב פחות טוב, לא יודע אם הרכב אחר עם מאמן אחר היה נותן שם רביעיה קלילה. שורה תחתונה, היה משחק נורא והאחריות היא בין השאר עליו. יש לומר שגוטמן טעה, ויש לעשות מה שעשית.
במקביל, איפה הביקורת שלך על שירזי? למשל על כך שהקבוצה שלו שיחקה איום ונורא בשני המשחקים מול דודלנג' ובמשחק מול ר"ג (אגב, לדעתי יחסי הכוחות בין הנבחרת לאזרבייג'ן קטנים הרבה יותר מאשר אלה שאנחנו חווינו עם הפועל השנה. אז אין ביקורת כי ניצחנו? תגיד, אם היינו גונבים ניצחון באזרבייג'ן שלא הגיע לנו, היית אומר שאין מה לבקר את גוטמן כי ניצחנו?
אגב, גוטמן סתם לבש את כובע הפוליטיקאי אחרי המבורג. הוא לא באמת למד שום דבר שם, כי לא היה מה ללמוד. הם קבוצה הרבה יותר טובה מאיתנו. זה לא שבאלופות הוא עלה פתוח. שיחק באותה שיטה.
ולסיום, הוא ענה לך בבוטות, כי ההודעה שלך היתה בוטה. לא הוא ולא אתה הייתם עמוקים מדי. ואני שמח שאתה חושב שאני נחמד. אני משתדל.