קלדרון כתב:
אל דוד,
לא רק בפורום, לא הצלחתי לתפוס אותך צודק בכל הקשור לבעלים, מאמנים או שחקנים.
רוצה להתחיל?
נתחיל במשהו שגם אתה וגם אני היינו היחידי שאמרנו לפני 3 שנים - גילי ורמוט, בזמן שכולם בכו על היותו מרגרינה היינו מהיחידים שאמרו שהוא הדבר הכי טוב שיש בהפועל.
נמשיך בעובדה שכרגע אני חושב יש כבר הסכמה יחסית ברורה לגבי איכויותיו מקצועיות של קנדה, וכבר לא טוב בהתקפה רע בהגנה וכו'... שגם הייתי מהיחידים שאמרו.
נמשיך לגבי בעלים, במאבק על העלות אמרתי שאולי מוני יותר טוב לנו מטביב אבל טביב הוא האופציה היחידה לצאת מקליקת רמון-תאומים, מסתבר שגם טביב לא עזר לזה והקליקה ממשיכה לשלוט בקבוצה. מעבר לזה לא אמרתי לרגע שטביב טוב לקבוצה, ההפך הוא הנכון רק את האצבע המאשימה הפנתי
רק לטביב, אתה מצדך ממשיך להפנות אותה לכל העולם כדי שחס וחלילה לא תוציא מישהו חופשי מאשם, אובססיה שלא ברורה לי, וחבל שהיא הופסקה
"זמנית" רק בגלל מקרים הרבה יותר חמורים, שכנראה החזירו אותך לפרופורציות נורמאליות.
כלה בזה ששנה שעברה הייתי היחידי בערך שטען שיש לנו סגל לאליפות בתחילת השנה, אני חושב שהיום כולם מסכימים שאי האליפות שנה שעברה היא
"כישלון". וכמובן שאפשר להמשיך, אבל נראה לי שזה באמת חסר טעם, כנראה שכל אחד מאיתנו ימשיך בדרכו.
דר"א יש לי טעות אחת משמעותית שאני זוכר וזה שלא ניקח אליפות אם גוטמן כי הוא לא מסוגל מנטלית. על זה פתחתי אשכול ואמרתי סליחה טעיתי,
זה כנראה ההבדל בינינו, אני לא חושב שאני תמיד צודק, אבל יודע שבכדורגל אני מבין דבר או 2. דר"א איפה מצאת אותי טועה מחוץ לפורום, באמת
מענין אותי לדעת, שתף. דר"א אני אשמח אם תביא דוגמאות גם מתוך הפורום.