אדום טורקי כתב:
Shacham כתב:
נכון לפעמים אחרי דיונים עלובים כאלה שבדרך כלל משתמש עילג יוצא נגד כל העולם מישהו אומר שהוא מרגיש כאילו האייקיו שלו ירד ב10?
אז הפעם אני אשכרה בטוח שאם ייתנו למישהו לעשות מבחן אייקיו לפני ואחרי שהוא קורא את הנושא הזה המבחן השני יהיה יותר נמוך.
אחרי זה מבלבלים לי את השכל על הודעות לא קשורות לנושא והחרבת אשכולות
ובחזרה לנושא
אני לא חושב שהבעיה הכספית עם אלרואי היא הבעיה שמפריעה לכם וגם אם היה מרוויח 60 אלף לעונה כמו שאתם טוענים פה גם היה מפריע לכם והייתם אומרים"שהוא נטל ולא מגיע לו לקבל גם את זה"
התירוץ שהוא שחקן בית לא תופס,סורי
לכו תחשבו על תירוצים /טיעונים יותר משכנעים מאלה שנתתם פה על השאלה "למה בשי נותנים אמון גם מצד המאמן וגם מצד הקהל ולאלרואי לא?"
ותחזרו אליי
בנתיים לא השתכנעתי
איזה טיעונים אתה צריך בדיוק?
אלרואי קיבל המון צ'אנסים מאז שהגיע. חוץ משלושה מהלכי כדורגל ושני משחקים טובים הוא לא הראה כלום.
הוא קיבל המון ביטחון, שקט ועידוד מהקהל ומהמאמנים שלו. כולם כולל כולם רצו בהצלחתו כי הצלחה שלו היא הצלחה של הפועל.
אחרי חודש-חודשיים, חצי שנה-שנה עוד האמנתי שאולי נקבל סופסוף את מה שאנחנו כל כך רוצים לראות, אבל מצטער, אחרי כמעט שנתיים בהפועל איבדתי תקווה לגביו.
בשורה התחתונה לא משנה אם הוא שחקן בית או שהמשכורת שלו היא נמוכה, הוא לא מספיק טוב בשביל להיות בסגל הנוכחי של הפועל. מכאן צריך להחליט אם משאילים או מוכרים.
אבל שוב מגיעים לאותה הנקודה ש"נותנים לשחק שנה וחצי/שנתיים ואז רואים שהוא לא מתאים"
למה החוק הזה לא חל על שי אבוטבול? כי לפי הטיעון הזה שי שהוא שחקן בינוני - היה צריך להיות מחוץ לקבוצה ממזמן
אבל כניראה שההנהלה הבינו שהקהל מאוד חשוב לו שחקני בית ולא משנה היכולת שלו וזה שהוא לא פורץ כבר 5 שנים -+ אז נותנים בו אמון ולא מעיפים אותו לאלף עזאזאל כי אם יקרה דבר כזה אוי ואוי מה יהיה להנהלה מצד האוהדים שפגעו להם במלך הבלתי מעורר שי אבוטבול
אילו רק חצי מהדברים שעשו/עושים בשביל שי אבוטבול היו עושים בשביל אלרואי היית רואה פה כוכב