רואה שחורות כתב:
Oleg Neduda כתב:
רואה שחורות כתב:
Oleg Neduda כתב:
"אוהדי הפועל לא יקבלו את מעבר תמוז למכבי או אי הגעת ורמוט" (ציטוט של פשכצקי)
אז מה לעזעזל אוהדי הפועל כן יקבלו?
כמובן שבסוף אנחנו נישאר עם טוטו עד ינואר כשהוא עם הראש בחול ובלי גילי
אבל העיקר שטוטו לא יחזק את מכבי
איזה דיכאון
אם בית"ר מצליחים כבר שלוש שנים להעמיד תקציב לליגת העל גם אתה יכול להביא את וורמוט בלי להסתכן יותר מדי. חייבים לעשות כל מאמץ כדי להביא את גילי, אבל בכל מקרה אסור למכור את מלך השערים שלך ליריבה העירונית שגם מתמודדת על תואר האליפות. גם אם הוא לא יכבוש שם שער אחד כל הקריירה, רק הסמליות שבמהלך כזה תוריד מאיתנו הרבה.
תגיד לי, איפה אתה לעזעזל חי?
מה הקשר בכלל בין ההשוואה הזאת? בית"ר מעמידה תקציב של 25 מליון כל שנה אחרי שמוכרת את יצחקי בשני מליון דולר, עזריאל במליון דולר, עידן ורד במליון דולר
אתה פה צריך עוד 20 מליון שקל כמעט.
יש פה אנשים שכמה שלא תסביר להם לא מבינים שאף אחד פה לא עובד עליהם. פשוט אין כסף
בר ניב בעצמו אמר לפני שבוע שייתכן ונסיים את העונה ברווח. סיכוי סביר שאם נביא את ורמוט ונשאיר את טוטו אז אנחנו בגרעון של 2-3 מליון שקל, אבל מכאן ועד 20? סלח לי, אבל אתה זה שממציא. המשתמש יובל מביא כל שבוע נתונים על ההכנסות המובטחות של הקבוצה והן הרבה מעל לתקציב אותה העבירה הקבוצה לבקרה. את טוטו אפשר למכור בינואר ועל הדרך "להרוויח" חצי משכורת שלו. כנ"ל אביחי, שחצי משכורת שלו כבר הורווחה משום שהיא מבוססת על פרמיות.
ותאמין לי שאני פועל מההגיון. אני לא המעריץ הכי גדול של טוטו ואני אפילו לא בטוח כמה הוא חשוב לנו מקצועית, אבל אשכרה להעביר את מלך השערים שלך למכבי? אולי גם נעניק להם את הצלחת בסוף העונה על הפודיום ונעזור להם על הדרך להכשיר את בלומפילד לליגת האלופות?
"המשתמש יובל מביא"
דווקא אתה תסלח לי, אבל מה זה אומר בדיוק? המשתמשים ראצ'ו, סו אלן ושחר אמרו בדיוק ההיפך
הפועל בשביל להביא את גילי צריכה שכר שנתי של 300 אלף יורו נטו (שזה הרבה יותר בברוטו) וסכום דומה של דמי העברה. זה מליוני שקלים
מה חשבת? שכשבר ניב אמר שנגמור את העונה ברווחה הוא התכוון רווח של 4 מליון שקל? מה נהיה איתכם?
אין שום 13 מליון שמובטחים מאירופה, לסכום הזה נגיע אם נצבור לא מעט נקודות
שורה תחתונה: מה לעזעזל אתם חושבים? ששוב גונבים אתכם? אומרים לכם בצורה מפורשת (ומאוד הגיונית) אין לכם כסף