תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 22:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 579 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ורמוט או טוטו
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 23:15 
אם הוא יסכים לבוא להפועל הוא אדיר.
כרגע זה נראה מאוד מאוד רחוק, הפיתרון היחיד שלנו לשנים הקרובות יהיה באמת שיקום מאסיבי של מחלקת הנוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 23:21 
לערוך את הכותרת , זה מציק ברמות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 23:22 
למה? זו דילמה אמיתית..

תתמודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 23:26 
שחר כתב:
למה? זו דילמה אמיתית..

תתמודד.

התמודדתי יפה מספיק שעות, אגב סלח לי אך לא זכורה לי עמדתך בנושא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 23:26 
סמל אישי של המשתמש
אני לא עוקב אחרי כל הפאניקה שהולכת פה, אבל אני חושב שאם ורמוט מגיע וטוטו נשאר, תיהיה לנו קבוצה שעל הנייר לא פחות מפחידה מסגל של 18 גארסיות, בטח אם גם מתחזקים בבלם זר טוב. בנוסף, אני מניח שבמכבי מבינים את זה, והם הבינו שהצעד שהכי יעזור להם להבטיח אליפות יהיה להרוס לנו את זה, ע"י הצעה של חוזים מנופחים לשניהם, ובכך לגרום לנו למעשה לבחור אחד מהשניים, ובדיוק בגלל זה אנחנו צריכים לעשות את כל מה שאפשר לעשות בשביל ששניהם ישחקו בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 23:27 
החתול של שרדינגר כתב:
אני לא עוקב אחרי כל הפאניקה שהולכת פה, אבל אני חושב שאם ורמוט מגיע וטוטו נשאר, תיהיה לנו קבוצה שעל הנייר לא פחות מפחידה מסגל של 18 גארסיות, בטח אם גם מתחזקים בבלם זר טוב. בנוסף, אני מניח שבמכבי מבינים את זה, והם הבינו שהצעד שהכי יעזור להם להבטיח אליפות יהיה להרוס לנו את זה, ע"י הצעה של חוזים מנופחים לשניהם, ובכך לגרום לנו למעשה לבחור אחד מהשניים, ובדיוק בגלל זה אנחנו צריכים לעשות את כל מה שאפשר לעשות בשביל ששניהם ישחקו בהפועל.

מדוייק להפליא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 23:31 
אני בגדול מסכים עם החתול ולמזלי יש מישהו אחר שמקבל את ההחלטות האלה האלה וגם צריך למצוא פתרונות כדי שזה יקרה ועדיין הדילמה הזו יושבת לו בראש.

זה לא שפתחתי סקר או משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 23:36 
שחר כתב:
אני בגדול מסכים עם החתול ולמזלי יש מישהו אחר שמקבל את ההחלטות האלה האלה וגם צריך למצוא פתרונות כדי שזה יקרה ועדיין הדילמה הזו יושבת לו בראש.

זה לא שפתחתי סקר או משהו.

טוב רק עכשיו שמתי לב שאתה פתחת את האשכול...
עניין הכותרת הוא לא אישי מולך כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 23:44 
אני לא חושב שיש אוהד הפועל אחד שלא מסכים עם הדעה של החתול, הבעיה היא שאין מספיק כסף גם לגילי, גם לטוטו וגם לבלם זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 23:54 
החתול של שרדינגר כתב:

מסכים עם כל מילה.
ושוב,אני לא מצליח להבין איך 12 מיליון שקל , + 1.2 מיליון יורו להעברת נוסא לא מספיקים.
ונכון שהיה גירעון,אבל עדיין,זה לא מכסה את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 23:55 
עד המ!!ת הפועל כתב:
אני לא חושב שיש אוהד הפועל אחד שלא מסכים עם הדעה של החתול, הבעיה היא שאין מספיק כסף גם לגילי, גם לטוטו וגם לבלם זר.

אז שיפנו כסף.
שחרר את אלרואי, את ויקטור , ואת ידין.
תחסוך משכורות שלהם + השאלות / מכירות וסגור עניין.
אין ברירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 00:00 
bruno conti כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

אז שיפנו כסף.
אין ברירה

ואז כשלא יילך יתחילו לבכות על סגל קצר. צריכים להחליט אם רוצים סגל עמוק (יש ליגה + אירופה), או שמוכנים לשחרר קצת שחקנים ולהעדיף איכות על כמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 00:08 
עד המ!!ת הפועל כתב:
bruno conti כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

אז שיפנו כסף.
אין ברירה

ואז כשלא יילך יתחילו לבכות על סגל קצר. צריכים להחליט אם רוצים סגל עמוק (יש ליגה + אירופה), או שמוכנים לשחרר קצת שחקנים ולהעדיף איכות על כמות.

קודם כל תמיד איכות.
דבר שני, גילי וטוטו בכלל לא היו בתמונה עד עכשיו...
אלא דובר רק על בלם שזה הכרחי.
ברור לגמרי שאם טוטו נשאר ויקטור יושאל, לגבי גילי לא יודע אם זה על חשבון אלרואי
אבל אם זה מה שצריך אז אין ברירה. וידין זה הפסד של כל הצדדים כרגע אז חובה לעשות מעשה.
גורדנה ליד דגמבה זה סבבה לגמרי ושי יחזור ויהיה בסדר.
שחרור של שלושתם יכול להגיע לאזור המיליון דולר ( משכורות+ השאלות/מכירות).
קדימה לבצע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 00:28 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:

להשאר עם חיימוביץ' באדיר ושושן כבלמים עדיף אל לוותר על גילי או טוטו, בטח כשזה אומר לחזק את המחלה באחד מהם.
חוץ מזה, כל אחד מהםשווה לפחות נקודה באופ"א, שתכניס לנו פחות או יותר את מה שכל אחד מהם יעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 00:31 
החתול של שרדינגר כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

להשאר עם חיימוביץ' באדיר ושושן כבלמים עדיף אל לוותר על גילי או טוטו, בטח כשזה אומר לחזק את המחלה באחד מהם.
חוץ מזה, כל אחד מהםשווה לפחות נקודה באופ"א, שתכניס לנו פחות או יותר את מה שכל אחד מהם יעלה.

גם בזה אני מסכים איתך, אבל פה כבר יש אנשים שלא יסכימו להישאר עם באדיר, שושן וחיימוביץ' (מול פלקאו וחבריו, להזכירך).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 00:34 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:

עם כמה שזה כואב, זה המצב, תפנימו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 00:59 
סמל אישי של המשתמש
אגב, מי שראה יציע העיתונות, השחקנים של מכבי לא מבסוטים (בלשון המעטה) שטוטו יגיע/מגיע.
אני לא יודע כמה הוא בעצמו רוצה להגיע שם.
בקיצור, טלנובלה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 01:19 
בחיים לא הגבתי על פוסט מהסוג הזה....אבל יש כמה דברים שחשוב לי לכתוב
א. לפני כמה חודשים הודיע אלי טביב שהוא מוכר את הקבוצה ושהוא לא רוצה להיות חלק מהפועל ת"א יותר. לפני חודשיים בערך הודיע טוטו תמוז להנהלת הקבוצה שהוא לא מעוניין להמשיך בקבוצה ולא רוצה להיות חלק ממנה יותר....
אני באמת לא מבין מה ההבדל....גם אז כולם אמרו לנו...תסתכלו על מבחן התוצאה עם טביב לקחתם דאבל ועוד 2 גביעים, אירופה, צמפיונס וכו'....אז ידענו להגיד שהמחאה היא לא על מבחן התוצאה על הדרך... טוטו תמוז כמו טביב, לא רוצה להיות חלק מהפועל....
שחקן, חבר הנהלה, מאמן, אפסנאי, מנהל קבוצה או לא משנה מה...שלא רוצה להיות בהפועל לא צריך להיות בהפועל...

ב. האוהדים התחילו תהליך מבורך של הקמת עמותה שתיהיה שותפה לניהול הקבוצה... זה תהליך שלוקח שנים להטמיע אותו, זה נכון שהקול שלנו נשמע היום יותר מבעבר וגם ההשפעה שלנו גדולה יותר...אבל סבלנות...דברים לא קורים ביום אחד, בגרמניה לקח יותר מעשור להפעיל את הנושא וזה לווה בחוקים ותקנות שמחייבות היום כל קבוצה מקצוענית לנהוג בדרך בה אנו התחלנו... יש לנו עוד הרבה קשיים והתנגדויות עתידיות אז בואו לא נשכח שלפני הכל....אנחנו אוהדים.
ג. כל מי שעוד חבר עמותה, מוזמן לעשות את זה בהקדם www.haadumim.com

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 01:56 
אני מקווה שטוטו יהיה הערב בסגל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 06:31 
מה שמטריד אותי בכל הסיפור זה למה הבן הכושל של קרוייף רוצה בכלל את טוטו?
יש לו את השודד זקנות מהשכונה את השודד משכורות מארגנטינה וההוא עם השם היפה מספרד.
זו חזירות שמתחילה להזכיר את ההתנהלות שלהם בכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 07:09 
בכל הדילמה הזו יש גם ראייה קדימה. כסף אפשר לעשות גם מנצחונות בליגה האירופית. מעבר לשלב הבא וכמובן יותר מהכל, אליפות וההפעלה לליגת האלופות.
אם הפועל הולכת להיות קבוצה שחיה מההכנסות שלה כל שנה, רחוק לא נגיע. אי אפשר לבנות על זה שהקבוצה תשחק באירופה כל שנה ואם לא יהיה כסף היא גם לא תצליח בליגה.
אני מקווה שהמצב הזה הוא זמני ועם כל הבעלות של האוהדים, אני מקווה שהמשימה הבאה של חיים רמון אחרי שישלים את סגל הקבוצה היא לחפש בעלים שיכול לשים כסף בקבוצה כל שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 07:13 
החלטה זין. lose-lose. ויש כל כך הרבה משתנים, מה הכושר של גילי? כמה טוטו יהיה ילד זין העונה? ועוד ועוד..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 07:17 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:

אני מקווה שהמצב הזה הוא זמני ועם כל הבעלות של האוהדים, אני מקווה שהמשימה הבאה של חיים רמון אחרי שישלים את סגל הקבוצה היא לחפש בעלים שיכול לשים כסף בקבוצה כל שנה.

חד משמעית.

הוא מת לעוף מפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 07:35 
סמל אישי של המשתמש
טיש כתב:
יש לו את השודד זקנות מהשכונה את השודד משכורות מארגנטינה וההוא עם השם היפה מספרד.

לגמרי לא ברור.
נראה לי שזה יותר לסמן להפועל למי יש את הכוח בעיר.
אם הפועל רוצה לאותת חזרה למכבי, היא צריכה היום בערב להודיע על החתמת גילי, ההשארות של טוטו וידין.

לצערי לא נראה לי שיש לנו איך לעשות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 08:00 
מולי הולצמן כתב:
בחיים לא הגבתי על פוסט מהסוג הזה....אבל יש כמה דברים שחשוב לי לכתוב
א. לפני כמה חודשים הודיע אלי טביב שהוא מוכר את הקבוצה ושהוא לא רוצה להיות חלק מהפועל ת"א יותר. לפני חודשיים בערך הודיע טוטו תמוז להנהלת הקבוצה שהוא לא מעוניין להמשיך בקבוצה ולא רוצה להיות חלק ממנה יותר....
אני באמת לא מבין מה ההבדל....גם אז כולם אמרו לנו...תסתכלו על מבחן התוצאה עם טביב לקחתם דאבל ועוד 2 גביעים, אירופה, צמפיונס וכו'....אז ידענו להגיד שהמחאה היא לא על מבחן התוצאה על הדרך... טוטו תמוז כמו טביב, לא רוצה להיות חלק מהפועל....
שחקן, חבר הנהלה, מאמן, אפסנאי, מנהל קבוצה או לא משנה מה...שלא רוצה להיות בהפועל לא צריך להיות בהפועל...

ב. האוהדים התחילו תהליך מבורך של הקמת עמותה שתיהיה שותפה לניהול הקבוצה... זה תהליך שלוקח שנים להטמיע אותו, זה נכון שהקול שלנו נשמע היום יותר מבעבר וגם ההשפעה שלנו גדולה יותר...אבל סבלנות...דברים לא קורים ביום אחד, בגרמניה לקח יותר מעשור להפעיל את הנושא וזה לווה בחוקים ותקנות שמחייבות היום כל קבוצה מקצוענית לנהוג בדרך בה אנו התחלנו... יש לנו עוד הרבה קשיים והתנגדויות עתידיות אז בואו לא נשכח שלפני הכל....אנחנו אוהדים.
ג. כל מי שעוד חבר עמותה, מוזמן לעשות את זה בהקדם http://www.haadumim.com

ההודעה של טוטו לא רלבנטית:
1 חשב שיקבל הצעה לשחק באירופה.
2 כיום בודאי שאינה רלבנטית כי רק דרכנו יוכל לקבל הצעה באירופה.

וחוץ מזה, ניצן סובב את כל השלישיה וגרם להם להרגיש לא רצויים. ניצן הוא לקקן לטווח קצר ואחרי זמן תופס תחת ומתעייף משחקנים קשים. והם גם לא הוזמנו למחנה האימונים מה שגרם לאיבוד מסוים בערכם במקרה מכירה.
קונספירציה ? לפחות עובדה אחת היא חד משמעית שירזי לא עשה כל מאמץ ראוי להשאירם (לא מולם ולא מול ההנהלה) פרט לגמגום קל מול ידין ורק אחרי שגמבה חתם והשחקן הרגיש מיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 09:04 
האדס כתב:
טיש כתב:

לגמרי לא ברור.
אם הפועל רוצה לאותת חזרה למכבי, היא צריכה היום בערב להודיע על החתמת גילי, ההשארות של טוטו וידין.

אני מאוד מקווה שימצאו דרך...
הכי קל זה לקפוץ כמו כמה אידיוטים כאן ולצעוק "הנהלה זונה שיביאו את כולם"
אם צריך לבחור אני עם גילי!
אני באמת לא מבין מה יש לטוטו לחפש במחלה אבל אם כן שיבושם לכולם זה יכול להיות מעניין לראות אותם מתחילים לריב על מקום בהרכב, נראה לי שמקומו של הספרדי מובטח בהרכב שם וקולאוטי כל עוד הכסף נכנס מצידו לשחק דוקים אבל עטר וטוטו יצטרכו להשלים עם זה שאחד מהם עובר לספסל (שני בחורים עדינים ומתחשבים כאלה בטח זו לא תהיה בעיה...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 09:08 
מולי הולצמן כתב:
טוטו תמוז כמו טביב, לא רוצה להיות חלק מהפועל....

http://www.haadumim.com

תקשיב, אני לא יודע בשם מי אתה מדבר, אבל אם זה בשם ההנהלה או אתה חושב שזה בשם ההנהלה, אז אתה עושה לה שירות רע מאד.
טוטו תמוז לא רוצה לשחק במכבי, יותר מאשר הוא רוצה בהפועל. אני בטוח שהוא מעדיף לסיים חוזה עוד שנה ולשחק בליגה האירופאית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 09:21 
טיש כתב:
האדס כתב:
טיש כתב:

לגמרי לא ברור.

אני מאוד מקווה שימצאו דרך...
הכי קל זה לקפוץ כמו כמה אידיוטים כאן ולצעוק "הנהלה זונה שיביאו את כולם"
אם צריך לבחור אני עם גילי!
אני באמת לא מבין מה יש לטוטו לחפש במחלה אבל אם כן שיבושם לכולם זה יכול להיות מעניין לראות אותם מתחילים לריב על מקום בהרכב, נראה לי שמקומו של הספרדי מובטח בהרכב שם וקולאוטי כל עוד הכסף נכנס מצידו לשחק דוקים אבל עטר וטוטו יצטרכו להשלים עם זה שאחד מהם עובר לספסל (שני בחורים עדינים ומתחשבים כאלה בטח זו לא תהיה בעיה...)

למכור את ידין לחיפה זו לא אופציה? (התנגדתי לזה בזמנו, אבל אם זה בשביל להביא את גילי..) לקצר את הסגל, לא להביא בלם זר. הכל אופציה.

יש דברים שלא עושים ויש דברים שכן עושים.

לא מעבירים חלוץ של 20+ גולים בעונה לנבלות. אני לא ישן בלילה רק מהמחשבה הזאת. אני בטוח שחיים רמון גם ואני סומך עליו שימצא פיתרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 09:25 
לוותר על ורמוט ולהשאיר את טוטו.
חלוץ של 20 שערי ליגה בעונה זה מתנה גדולה מדי למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 09:26 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
מולי הולצמן כתב:
טוטו תמוז כמו טביב, לא רוצה להיות חלק מהפועל....

http://www.haadumim.com

תקשיב, אני לא יודע בשם מי אתה מדבר, אבל אם זה בשם ההנהלה או אתה חושב שזה בשם ההנהלה, אז אתה עושה לה שירות רע מאד.
טוטו תמוז לא רוצה לשחק במכבי, יותר מאשר הוא רוצה בהפועל. אני בטוח שהוא מעדיף לסיים חוזה עוד שנה ולשחק בליגה האירופאית.

!
או במילים אחרות, מספיק עם גנבת הדעת שטוטו לא רוצה להיות בהפועל.
ההנהלה פשוט רוצה שאם הוא וידין נשארים אצלנו אז זה רק בתנאים שההנהלה קובעת.
זה לא תופס בעולם האמיתי וכדאי שיפסיקו עם המניפולציות על חשבון האוהדים.
כל זאת, מבלי לגרוע לשניה בעבודה המדהימה של העמותה וחבריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 579 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: