kobster כתב:
חסרה לי תגובתו של המשתמש אולג נדודה, שביום חמישי השקיע רבות בלשכנע אותי שטוטו לא יהיה צהוב בגלל איזה סטאטוס שהוא פירסם בפייסבוק.
אמרתי אז ואומר גם עכשיו, ההנהלה הזו אלופה במניפולציות שנועדו לשחק על דעת הקהל של הפועל.
המצב של טוטו לא שונה מידין, אם כבר ידין הוא זה שהיה מוכן להאריך את החוזה בהפועל ולא טוטו והנה כבר פותחים אשכול מקביל וקוראים להעביר את אביחי למחלה.
בושה של אוהדים, בושה של הנהלה.
מעדיף למות עני מאשר לחיות עשיר ע"ח הכסף של המחלה.
אין כסף ? לא צריך. להעמיד את הסגל הטוב ביותר במסגרת התקציב הקיים ואז יגיע תורנו להרים את הקבוצה.
גם בלי ורמוט וטוטו יש קבוצה טובה, לא צריך להשפיל את עצמנו בשביל שאולי נראה יותר טוב ואולי לא.
איפה הכבוד שלנו, איפה ?
1. קובי, נשמה, זה כפיות טובה. כן כן, לפני שבועיים הללו אותה, היום שונאים אותה. גם לדעתי היה אפשר וצריך לעשות דברים הרבה יותר טוב. אבל כשלא נראה לכם זה "בושה", ו"בוא נבטל חברות בעמותה ". מי שלא רואה שמנסים לעשות דברים לטובת הפועל הוא טיפש, ומי שחושב של דבר קטן ילך בכיוון של הפועל, ויעשו דברים איך שהוא רוצה, הוא עוד יותר טיפש. כל העניין של גילי או לא גילי זה בגלל שהאוהדים רצו להביא אותו מלכתחילה, ותמוז עושה את השטויות שלו. ותאמין לי שרמון עובר עכשיו התמוטטות עצבים וחושבים קשה קשה מה לעשות.
2. מצטער, יש לנו מיליארדים להוציא ולבזבז שמאבקי אגו כמו מכבי או לא מכבי משנים? בסוף זה הכל השיקולים המקצועיים. ובסוף המטרה היא שהקבוצה שלך תהיה הכי טובה. לא כמה מכבי או חיפה או כל אחד אחר עושה או לא עושה. מכבי לא תיקח אליפות או לא תיקח אליפות על טוטו תמוז. אם לא טוטו זה יהיה איזה זר תותח או חלוץ אחר, האליפות שלהם תוכרע על החיבור. כרגע המעבר הזה יחזק את הפועל משמעותית. ומאבקי ה"למה מחזקים את מכבי" זה סה"כ סיסמא שהוציאו שאמורה לגרום לנו להרגיש נחוטים. כשבפועל, מי היית רוצה בקבוצה שלך יותר, טוטו תמוז שלא שיחק כמעט חצי שנה לשנה גג או גילי ורמוט בכושר ל-5 שנים?
היחיד שאני מתבאס עליו זה טוטו עצמו , ששולחים אותו ככה למכבי, אבל אם הוא הסכים אז הוא הסכים וזה ההחלטה שלו. וזה אגב דוגמה לשחקן שאני ממש לא אכעס עליו.