תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 08:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תהיות לגבי מרחק ממקום העבודה
הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2012, 10:54 
לך על זה, בן אדם.
הכי נורא זה להרגיש שאתה מתחיל להשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2012, 10:59 
zink כתב:
לך על זה, בן אדם.
הכי נורא זה להרגיש שאתה מתחיל להשחק.

המשתמשת זינק ! התגעגעתי אליך !
תודה על התגובה.
כן, בהחלט, כל הסיפור הזה בכלל של לקבל הצעות של הד האנטרס ולא לנתק להם כמו שהייתי עושה עד כה התחיל בגלל הרוויה במקום הנוכחי.
יש פה אופציה טובה על השולחן, שעוד לא קיבלתי ממקומות אחרים.
ההתלבטות שלי היא בעיקר האם ללכת על זה ולהפסיד זמן או להמשיך לחפש משהו אחר בזמן שאני נכתש בשוחות.

נערך לאחרונה על ידי מושקוביץ בתאריך 31 אוגוסט 2012, 10:59, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2012, 10:59 
מושקוביץ כתב:
תודה, אני מבין אותך.
אני חושב שהעבודה עצמה היא פחות או יותר מה שאני עושה היום.
נראה שהקידום הוא בעיקר בטייטל ובעובדה שמושכים אותי לתחום ספציפי להתמקצע בו. איזשהו שוק פופלארי שאני לא מכיר עדיין לעומק.
אין לי מושג מה זה יעשה לקריירה שלי בהמשך. אני גם דיי תקוע בקטע הזה כי באופי שלי אני מרגיש שאני ביצועיסט ופחות מעניין אותי מידל מנג'מנט ומעלה
אף על פי שכל הפידבקים שאני מקבל מכל אחד שעבד איתי איי פעם שולל את זה מכל וכל.

תראה, אם אתה לומד בתפקיד החדש תחומים חדשים - אז זה כן סוג של קידום.
לדעתי, בתחום שלך זה אפילו די משמעותי, כי אומרים שהדבר הכי חשוב בניהול קריירה בהייטק הוא ללמוד טכנולוגיות חדשות, כדי שלא תישאר מאחור (אבל אני מודה שאני פחות חזק בזה, כי הייטק זה לא התחום שלי).
אז אם אתה חושב שהתפקיד החדש מהווה קידום עבורך, גם אם מדובר ב-"קידום רוחבי" - זה בהחלט שיקול. הכסף הוא לא שיקול, מדובר בתוספת שכר קטנה שלא תשנה במאום את רמת החיים שלך. במקסימום, תוכל לשים בצד עוד 12,000 ש"ח בשנה, ומדובר בכסף קטן לעומת שיקולי ניהול הקריירה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2012, 18:22 
teknoboy כתב:
לא הייתי מוריד חצי שעת חיים מכל יום עבודה בשביל אלף שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
bloodbrother כתב:
מושקוביץ כתב:
שלום לכולן.
קיבלתי הצעת עבודה טובה.
הבעיה היא שהיא מרוחקת עוד כ-30 ק"מ ממקום העבודה הנוכחי שלי וסה"כ כ-55 ק"מ ממקום מגורי כעת.
בשלב זה מימד הזמן פחות קריטי בעיני, אבל המימד הכלכלי די משמעותי.
תוספת השכר היא כ-1500-2000 ש"ח לנטו, אבל לפי החישובים שלי אני צריך להוסיף פה עוד כ-600 ש"ח הוצאות דלק בחודש.
לסיכום, האם בשביל תוספת של כ-1000 ש"ח לנטו הייתם עוזבים מקום עבודה שאתם נמצאים בו כבר הרבה זמן ועוברים למקום עבודה אחר לעשות פחות או יותר אותו דבר אך במרחק רב יותר ?
תודה לעונות.

וואו, אתה באמת מתייעץ עם הפורום בהחלטה כזאת?

תשמע, אתה דיי צודק, אני חרגתי הפעם מהמנהג הרגיל שלי.
אני בדרך כלל מגיע לפורום הזה רק כדי לכתוב הודעות פטירה והזכרה של אנשים שלאף אחד לא אכפת מהם חוץ ממני.
אה רגע, בעצם זה אתה.
טוב, אני מניח שבגלל שהאינטרנט הוא מקום חופשי אז כל אחד יכול לעשות מה שבזין שלו בלי להיות נתון לביקורת כל עוד הוא לא פוגע באף אחד אחר.

אתה טועה, האינטרנט הוא מקום חופשי אז כל אחד יכול לעשות מה שבזין שלו כולל לבקר את מי שבזין שלו. ובמקרה שלך, כולל לעשות צחוק ממוות של מישהו שחשוב למי שפתח על כך אשכול. (אתה באמת הזכרת עכשיו את רגע השפל הזה שלך כבנאדם?)
חוץ מזה, דוקא ניסיתי לעזור. לדעתי בהחלטה כזאת אתה צריך לחשוב לבד, מקסימום להתייעץ עם קרובים (משפחה, חברים).

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
אי אפשר להגיש את ההוצאות האלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
מושקו,
הכי גרוע זה לקום בבוקר ולחשוב על איזה יום מבאס הולך לעבור עליך בעבודה.
אם אתה מגיע בלי אנרגיות, תעזוב.
לא יודע במה אתה מתעסק אבל בהייטק העבודה שוחקת ברמות מטורפות וצריך ממש לאהוב את מה שאתה עושה או להינות מהאנשים שאיתך בעבודה כדי להחזיק מעמד מעל לארבע-חמש שנים באותו מקום.
שינוי לפעמים זה דבר מבורך, אתה נחשף לאנשים חדשים, הצורך להוכיח את עצמך מחדש מוציא ממך אנרגיות שחשבת שכבר אין לך וללמוד משהו חדש אף פעם לא מזיק.
בגדול, תחשוב איפה אתה רואה את עצמך שנה מהיום.
אם המחשבה של להעביר עוד שנה במקום הנוכחי מבאסת, קום ולך.
אם אתה מבסוט מהמקום שאתה נמצא בו ובכיף יכול להעביר שם עוד שנה, תישאר.
נסיעות,כסף,קידום - הכל בולשיט. בסופו של דבר אתה זה שצריך לקום בבוקר בכיף לעבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 11:26 
כדאי להתחיל לחשוב במושגים של ניהול קריירה. נגמרו השנים שבהן בן אדם התחיל במקום אחד ויצא לפנסיה מאותו מקום עבודה. מקסימום החליף שניים או שלושה. דבר נוסף, הכשרה אקדמית לא מבטיחה כמעט כלום. זה אולי חשוב בג'וב הראשון אך בהמשך מה שקובע זה הניסיון וההתמחות. אולי בראשית הדרך שיקולים של שיפור קל בשכר או נוחיות במקום עבודה מאד משפיעים אך במחשבה לטווח ארוך חשוב לבנות בידול. להתייחס לעצמו במושגים של מותג שחייב ליצור בכוחות עצמיים בידול מקצועי.
כאשר בוחנים שינוי במקום עבודה, חשוב לבחון מה התרומה של המקום החדש לשדרוג המקצועי ואיך זה ישפר את מעמדנו בשוק בעוד מספר שנים.
מישהו שאל אותי האם שינוי מקום עבודה מצדיק פגיעה בחיים המשפחתיים. יתכן שבתחנה מסויימת תנאי התעסוקה יכבידו על המשפחה אך המבחנים מחזקים את הקשר. קל וחומר אם הקושי הנו למען עתיד טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 12:55 
bloodbrother כתב:
מושקוביץ כתב:
bloodbrother כתב:
מושקוביץ כתב:
שלום לכולן.
קיבלתי הצעת עבודה טובה.
הבעיה היא שהיא מרוחקת עוד כ-30 ק"מ ממקום העבודה הנוכחי שלי וסה"כ כ-55 ק"מ ממקום מגורי כעת.
תוספת השכר היא כ-1500-2000 ש"ח לנטו, אבל לפי החישובים שלי אני צריך להוסיף פה עוד כ-600 ש"ח הוצאות דלק בחודש.
לסיכום, האם בשביל תוספת של כ-1000 ש"ח לנטו הייתם עוזבים מקום עבודה שאתם נמצאים בו כבר הרבה זמן ועוברים למקום עבודה אחר לעשות פחות או יותר אותו דבר אך במרחק רב יותר ?
תודה לעונות.

תשמע, אתה דיי צודק, אני חרגתי הפעם מהמנהג הרגיל שלי.
אני בדרך כלל מגיע לפורום הזה רק כדי לכתוב הודעות פטירה והזכרה של אנשים שלאף אחד לא אכפת מהם חוץ ממני.
אה רגע, בעצם זה אתה.
טוב, אני מניח שבגלל שהאינטרנט הוא מקום חופשי אז כל אחד יכול לעשות מה שבזין שלו בלי להיות נתון לביקורת כל עוד הוא לא פוגע באף אחד אחר.

אתה טועה, האינטרנט הוא מקום חופשי אז כל אחד יכול לעשות מה שבזין שלו כולל לבקר את מי שבזין שלו. ובמקרה שלך, כולל לעשות צחוק ממוות של מישהו שחשוב למי שפתח על כך אשכול. (אתה באמת הזכרת עכשיו את רגע השפל הזה שלך כבנאדם?)
חוץ מזה, דוקא ניסיתי לעזור. לדעתי בהחלטה כזאת אתה צריך לחשוב לבד, מקסימום להתייעץ עם קרובים (משפחה, חברים).

אבל אני מרגיש מאוד קרוב אליך.
יותר מהמשפחה והחברים שלי.
זה בסדר ? אני יכול להמשיך לשאול פה שאלות בפורום בלי להתחייב להשתמש בעצה זו או אחרת לגבי החלטה שהיא בבירור קריטית לגבי החיים שלי ?
אני מודה לך מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 12:56 
kobster כתב:
מושקו,
הכי גרוע זה לקום בבוקר ולחשוב על איזה יום מבאס הולך לעבור עליך בעבודה.
אם אתה מגיע בלי אנרגיות, תעזוב.
לא יודע במה אתה מתעסק אבל בהייטק העבודה שוחקת ברמות מטורפות וצריך ממש לאהוב את מה שאתה עושה או להינות מהאנשים שאיתך בעבודה כדי להחזיק מעמד מעל לארבע-חמש שנים באותו מקום.
שינוי לפעמים זה דבר מבורך, אתה נחשף לאנשים חדשים, הצורך להוכיח את עצמך מחדש מוציא ממך אנרגיות שחשבת שכבר אין לך וללמוד משהו חדש אף פעם לא מזיק.
בגדול, תחשוב איפה אתה רואה את עצמך שנה מהיום.
אם המחשבה של להעביר עוד שנה במקום הנוכחי מבאסת, קום ולך.
אם אתה מבסוט מהמקום שאתה נמצא בו ובכיף יכול להעביר שם עוד שנה, תישאר.
נסיעות,כסף,קידום - הכל בולשיט. בסופו של דבר אתה זה שצריך לקום בבוקר בכיף לעבודה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 12:57 
moshiko כתב:
כדאי להתחיל לחשוב במושגים של ניהול קריירה. נגמרו השנים שבהן בן אדם התחיל במקום אחד ויצא לפנסיה מאותו מקום עבודה. מקסימום החליף שניים או שלושה. דבר נוסף, הכשרה אקדמית לא מבטיחה כמעט כלום. זה אולי חשוב בג'וב הראשון אך בהמשך מה שקובע זה הניסיון וההתמחות. אולי בראשית הדרך שיקולים של שיפור קל בשכר או נוחיות במקום עבודה מאד משפיעים אך במחשבה לטווח ארוך חשוב לבנות בידול. להתייחס לעצמו במושגים של מותג שחייב ליצור בכוחות עצמיים בידול מקצועי.
כאשר בוחנים שינוי במקום עבודה, חשוב לבחון מה התרומה של המקום החדש לשדרוג המקצועי ואיך זה ישפר את מעמדנו בשוק בעוד מספר שנים.
מישהו שאל אותי האם שינוי מקום עבודה מצדיק פגיעה בחיים המשפחתיים. יתכן שבתחנה מסויימת תנאי התעסוקה יכבידו על המשפחה אך המבחנים מחזקים את הקשר. קל וחומר אם הקושי הנו למען עתיד טוב יותר.

תודה רבה, אחלה תגובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 13:51 
אל תלך על זה.
המרחק ממקום העבודה הוא שיקול חשוב ועלות הדלק היא חלק ממנו, יש שחיקה של האוטו (מוסכים וזה), ושעות חיים שאתה שורף על הכביש שזה אחד המקומות המרגיזים שיש. אבל מעבר לזה, אתה אומר שזו הצעה שקיבלת באופן פסיבי, כלומר שפנו אליך. זו לא הדרך.
אם אתה באמת שחוק והספיק לך ממקום העבודה שלך, זה לגיטימי לגמרי. תכתוב קורות חיים, תתעניין אצל חברים, תברר קודם כל מה אתה רוצה לעשות, מה מדליק אותך, באיזה תחום אתה רוצה להתפתח. תנסח את קורות החיים שלך בהתאם ותתחיל לחפש עבודה. כשיהיו לך כמה הצעות (אני מנחש שזה הייטק וכאלה), תבדוק, תשווה ותחליט. לא ככה. מה גם שנראה שכלכלית התוספת במשכורת לא שווה את המרחק הנוסף.

נ.ב.
באיזה תחום אתה מחפש? אני מכיר לא מעט שמגייסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 14:30 
moshiko כתב:
כדאי להתחיל לחשוב במושגים של ניהול קריירה . נגמרו השנים שבהן בן אדם התחיל במקום אחד ויצא לפנסיה מאותו מקום עבודה. מקסימום החליף שניים או שלושה. דבר נוסף, הכשרה אקדמית לא מבטיחה כמעט כלום. זה אולי חשוב בג'וב הראשון אך בהמשך מה שקובע זה הניסיון וההתמחות. אולי בראשית הדרך שיקולים של שיפור קל בשכר או נוחיות במקום עבודה מאד משפיעים אך במחשבה לטווח ארוך חשוב לבנות בידול. להתייחס לעצמו במושגים של מותג שחייב ליצור בכוחות עצמיים בידול מקצועי.

המשפט הכי נכון שנכתב פה (למרות שאני כתבתי אותו כבר אתמול, במלים אחרות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
מושקוביץ כתב:
שלום לכולן.
קיבלתי הצעת עבודה טובה.
תודה לעונות.

...אמר זה שפתח את אחד האשכולות הכי משעשעים בפורום אי פעם:
http://www.shedim.com/forum04/viewtopic.php?t=31651

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: