תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 23:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 526 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מיני מנוי
הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2012, 14:35 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו,
אתה לא ממלא את בלומפילד במחיר אחר.
צאו מהסרט.

מה אתם חושבים? שאנשים ירצו לעשות מיני מנוי במחיר של 350 שקל?
הם פשוט יחכו לפני כל משחק לראות מה מצב הקבוצה, כמה כסף יש להם כרגע, ומה האטרקטיביות של המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2012, 14:36 
איזה כיף שאנשים ללא בעיה כספית מטיפים לאוהדים "זו הקבוצה שלנו, תבינו שצריך לשלם".

לא,
לא צריך לשלם.
לא צריך לעשוק אותנו כי זו קבוצה של אוהדים. אנחנו משלמים המון כסף על הקבוצה שלנו.
אנחנו נחשבים לאטרקטיביים וגם במשחקי חוץ מזיינים אותנו.

למה בימי הראל ידעו לספק מיני מנוי ב200 שקל ולמלא את האצטדיון?
אפשר לעשות מחירים של כ80 למשחק , לא רואה בזה שום דבר פסול.
עדיף למלא את בלומפילד ולהעלות את הסיכויים לנצח ולזכות במענק מאשר לעקוץ עוד כמה עשרות אלפי שקלים על כרטיסים, לא ככה?

יהיה מאוד לצער לראות איזו כותרת דמגוגית של "הבאנו את ורמוט ולכן העלינו מחירים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2012, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
האדס כתב:
ניר תרכיז כתב:
האדס כתב:
תקשיבו, חבורה של אמביצלים,
לא אמרתי שאלו יהיו המחירים.
אמרתי שזה מה שאנחנו צריכים לדרוש. בשביל הקהל שלנו.

נראה לי שאיבדתם קצת את הכיוון עם כל ה"להציל את הפועל" שלכם.

אה, אם אנחנו בעניין של לדרוש את מה שלא יהיה בסופו של דבר אז למה לא אמרת? אני לא דורש נוער ב120, אני דורש שלום עולמי.

ואני חשבתי שהרצון של כולנו פה הוא לשנות משהו בהפועל.
ולא רק לתרום כסף בשביל להחתים את גילי ודאגלס.

לדאוג לקהל שלנו.

אין בעייה
רק אתה מתחייב לקבל באהבה שחקני רכש חלשים, ולא להגיד את אחד המשפטים מהסוג של "יופי שהוא נלחם, גם אני יכול להלחם, אני רוצה שהוא יהיה טוב"? כי כמה הוא יהיה טוב, זה תלוי בכסף שיהיה בקבוצה.
ז"א, כשיביאו שחקנים פחות טובים, אתה לא תעביר ביקורת, כי אין מה לעשות, לא היה כסף?

אין גם וגם.
ז"א יש, אם אתה זקנה שרק מחפשת איפה להתלונן כל הזמן, כי זה תמיד אפשר למצוא.

למה לקבל שחקני רכש חלשים?
2.5 מיליון שקל ממכירת כרטיסים זה לא מספיק בשביל להנחית פה את גילי ודאגלס?
דיי להפוך את ה-3 משחקים האלו ללהיות או לחדול.
נכון לעכשיו קיבלו 12 מיליון שקל מההעפלה(כך ע"פ התקשורת) ועוד 5 מיליון שקל על נוסא.
לא יודע לאן כל זה הולך, סתימת חורים, התחייבויות קודמות, אבל לדעתי ישאר עוד קצת כסף לחיזוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2012, 14:38 
סמל אישי של המשתמש
איתי כתב:
איזה כיף שאנשים ללא בעיה כספית מטיפים לאוהדים "זו הקבוצה שלנו, תבינו שצריך לשלם".

לא,
לא צריך לשלם.
לא צריך לעשוק אותנו כי זו קבוצה של אוהדים. אנחנו משלמים המון כסף על הקבוצה שלנו.
אנחנו נחשבים לאטרקטיביים וגם במשחקי חוץ מזיינים אותנו.

למה בימי הראל ידעו לספק מיני מנוי ב200 שקל ולמלא את האצטדיון?
אפשר לעשות מחירים של כ80 למשחק , לא רואה בזה שום דבר פסול.
עדיף למלא את בלומפילד ולהעלות את הסיכויים לנצח ולזכות במענק מאשר לעקוץ עוד כמה עשרות אלפי שקלים על כרטיסים, לא ככה?

יהיה מאוד לצער לראות איזו כותרת דמגוגית של "הבאנו את ורמוט ולכן העלינו מחירים".

תודה רבה.
נראה לי שהשטיפת מוח של להציל את הפועל, גרמה לכם לאיבוד השכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

האדס כתב:
19 כתב:
האדס כתב:
ניר תרכיז כתב:
האדס כתב:

אה, אם אנחנו בעניין של לדרוש את מה שלא יהיה בסופו של דבר אז למה לא אמרת? אני לא דורש נוער ב120, אני דורש שלום עולמי.

לדאוג לקהל שלנו.

אין בעייה
רק אתה מתחייב לקבל באהבה שחקני רכש חלשים, ולא להגיד את אחד המשפטים מהסוג של "יופי שהוא נלחם, גם אני יכול להלחם, אני רוצה שהוא יהיה טוב"? כי כמה הוא יהיה טוב, זה תלוי בכסף שיהיה בקבוצה.
ז"א, כשיביאו שחקנים פחות טובים, אתה לא תעביר ביקורת, כי אין מה לעשות, לא היה כסף?

אין גם וגם.

נכון לעכשיו קיבלו 12 מיליון שקל מההעפלה(כך ע"פ התקשורת) ועוד 5 מיליון שקל על נוסא.
לא יודע לאן כל זה הולך, סתימת חורים, התחייבויות קודמות, אבל לדעתי ישאר עוד קצת כסף לחיזוק.

כמו שחשבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Adom Bdam כתב:
צריך לעשות כמו בעונת 09/10
150 נוער
200 מבוגר

:ROSE:

מה גם שהמבורג, סלטיק וראפיד (מול הפועל של אז), זו הגרלה לא פחות אטרקטיבית לפי דעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
Adom Bdam כתב:
150 נוער
200 מבוגר

אלו היו מחירים מדהימים, שגרמו לכך שבלומפילד היה מלא, והפועל סיימה ראשונה בבית עם נצחונות מדהימים (למי ששכח).
אני לא מאמין שלהנהלה יש מספיק גדלות רוח וחזון כדי לחזור על זה גם השנה.
ואגב, אם עושים מכירה במחירים האלה רק למנויים, מבטיחים עוד 1,000 מנויים להפועל לכל העונה.
תחשבו על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2012, 14:42 
סמל אישי של המשתמש
גם כשמכרו מיני-מנוי ב200 ש"ח בעונת הדאבל בבית עם המבורג, סלטיק וראפיד וינה בלומפילד לא התמלא והיו כרטיסים בקופות, איזה בראש שלכם למלא את בלומפילד ב300 ש"ח בבית שכולל את אקדמיקה ופילזן? עם כל הכבוד לאתלטיקו שהיא באמת אטרקציה... אני מזכיר שאז גם היתה קבוצה עם דגלאס, ורמוט, שכטר, נאתכו וכד', קצת יותר אטרקטיבית מעכשיו.

אני לא אומר לתת עוד פעם מחירי רצפה, אבל מעל 240 למיני מנוי (שכולל התחייבות מראש גם למקרה שנראה כמו פח אשפה) זה מוגזם.

נ.ב
מישהו כתב משהו על 1,500 אוהדים שאתלטיקו יביאו. תרשה לי - פחחחחחחחח.
יגרדו את ה100.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2012, 14:43 
מה שלא יהיו המחירים ההנהלה צריכה לתת מחירים מוזלים לחברי עמותה מתוך הכרה של הברית הנכרתת בין אוהדים להנהלה.
שנית לא לאפשר ללאן לקבל עמלות כפולות. אין עמלת אינטרנט ! 10% גם הם לא מעט. כרטיסי ההופעות לא נמכרים עם 10% עמלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2012, 14:43 
האדס כתב:
19 כתב:
האדס כתב:
ניר תרכיז כתב:
האדס כתב:

לדאוג לקהל שלנו.

אין בעייה

אין גם וגם.

אז זהו שלא נשאר. ומההעפלה קיבלת 8 מיליון ש"ח, תוריד מענקים, תוריד הוצאות לשחקנים. אתה עדיין בגרעון.
אנחנו משגעים את ההנהלה שהרכש לא מספיק והקבוצה לא נראית טוב (ובצדק) ודורשים עוד חיזוק, רוצים להשאיר
את טוטו וכו'. מהצד השני אין כרגע כסף ואנחנו יודעים שאין אף אחד שיכול להביא כסף. אז מה עושים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2012, 14:44 
האדס כתב:
19 כתב:
האדס כתב:
ניר תרכיז כתב:
האדס כתב:

לדאוג לקהל שלנו.

אין בעייה

אין גם וגם.

אז זהו שלא נשאר. ומההעפלה קיבלת 8 מיליון ש"ח, תוריד מענקים, תוריד הוצאות לשחקנים. אתה עדיין בגרעון.
אנחנו משגעים את ההנהלה שהרכש לא מספיק והקבוצה לא נראית טוב (ובצדק) ודורשים עוד חיזוק, רוצים להשאיר
את טוטו וכו'. מהצד השני אין כרגע כסף ואנחנו יודעים שאין אף אחד שיכול להביא כסף. אז מה עושים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2012, 14:45 
סמל אישי של המשתמש
הכל טוב ויפה,
אבל איך שלא תהפכו את זה,
בחיים לא מוכרים 13 אלף כרטיסים ב-300 ש"ח.
זה פשוט לא יקרה. אין לנו קהל מספיק רחב בשביל המחיר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2012, 14:47 
מצד אחד צריך שיהיה משתלם לאנשים לקנות מיני מנוי, מצד שני צריך גם לאפשר לאנשים שלא יכולים להגיע לכל המשחקים לקנות כרטיס בודד.
לפי דעתי מחיר מיני מנוי צריך להיות אחיד 150 .
מחיר כרטיס בודד 75 אחיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2012, 14:48 
עומרי בונדר כתב:
גם כשמכרו מיני-מנוי ב200 ש"ח בעונת הדאבל בבית עם המבורג, סלטיק וראפיד וינה בלומפילד לא התמלא והיו כרטיסים בקופות, איזה בראש שלכם למלא את בלומפילד ב300 ש"ח בבית שכולל את אקדמיקה ופילזן? עם כל הכבוד לאתלטיקו שהיא באמת אטרקציה... אני מזכיר שאז גם היתה קבוצה עם דגלאס, ורמוט, שכטר, נאתכו וכד', קצת יותר אטרקטיבית מעכשיו.

אני לא אומר לתת עוד פעם מחירי רצפה, אבל מעל 240 למיני מנוי (שכולל התחייבות מראש גם למקרה שנראה כמו פח אשפה) זה מוגזם.

נ.ב
יגרדו את ה100.

מסכים בקשר לקהל הספרדי

אגב, גם נגד הפועל חיפה ביום ראשון אתה לא תמלא את המגרש.
בטח שבעונות שאתה לא רץ בצמרת, אתה לא תמלא את המגרש במשחקים שהם לא דרבי בינואר ופברואר ומרץ. צריך למכור כרטיסים ב3 שקל אז?

כל דבר שהוא בין 80 ל100 שקל למשחק נשמע לי הגיוני. אלה המחירים גם בליגה פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2012, 14:49 
yos כתב:
Adom Bdam כתב:
150 נוער
200 מבוגר

אלו היו מחירים מדהימים, שגרמו לכך שבלומפילד היה מלא, והפועל סיימה ראשונה בבית עם נצחונות מדהימים (למי ששכח).
ואגב, אם עושים מכירה במחירים האלה רק למנויים, מבטיחים עוד 1,000 מנויים להפועל לכל העונה.
תחשבו על זה.

אז שיעשו ככה:
מוכרים מיני מנוי למי שמנוי לליגה בלבד
שער 5,7-8,10 - 150 נוער , 200 מבוגר.
שער 2,13 - 300 מבוגר.
אם ישארו כרטיסים, מוכרים אותם לכך:
למשחקים מול אקדמיקה - 120₪ , 150 ₪ לשער 2
למשחק מול אתלטיקו מדריד - 150₪ , 200₪ ל2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2012, 14:53 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
עומרי בונדר כתב:

נ.ב
יגרדו את ה100.

מסכים בקשר לקהל הספרדי

אגב, גם נגד הפועל חיפה ביום ראשון אתה לא תמלא את המגרש.
בטח שבעונות שאתה לא רץ בצמרת, אתה לא תמלא את המגרש במשחקים שהם לא דרבי בינואר ופברואר ומרץ. צריך למכור כרטיסים ב3 שקל אז?

כל דבר שהוא בין 80 ל100 שקל למשחק נשמע לי הגיוני. אלה המחירים גם בליגה פה.

אם מתעקשים אפשר למכור מיני מנוי ב260, שזה יעני אתלטיקו 100 ושתי האחרות ב80. ואז למכור בקופות ב10 ש"ח יותר לאותם משחקים (110 אתלטיקו ו90 אקדמיקה ופילזן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2012, 14:56 
סמל אישי של המשתמש
אין שום סיבה שמיני-מנוי יעלה יותר מ-240 ש"ח.

על כרטיס בודד לאתלטיקו מדריד יכולים לקחת גם 130 ש"ח מצידי,
אבל ל2 המשחקים האחרים הם הרי לא יכולים למכור ביותר מ90 אם הם רוצים שמישהו יקנה (וגם במחיר הזה לא יקנו הרבה)
ומי שקונה מנוי לשלושה משחקים ומבטיח הכנסה מראש, עם אפשרות שהמשחק האחרון יהיה לפרוטוקול, מצפה לקבל מחיר משתלם
כמו שהיה ב2009 ולא כמו שהיה בליגת האלופות עם המחירים השערוריתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2012, 14:56 
סמל אישי של המשתמש
קיבלנו הגרלה אטרקטיבית והמחירים צריכים להיות בהתאם,אני מצפה מההנהלה למצוא את האיזון שמצד אחד נעשה כסף ומצד שני אנשים לא יצטרכו לקחת משכנתא בשביל לבוא לראות את הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2012, 14:59 
סמל אישי של המשתמש
עקרונית דני וראצ'ו צודקים, אבל הכל תלוי בכמה באמת יהיה ביקוש.

ככה שהשאלה האמתית היא איך ניראה בשלבים השונים. מול אטלטיקו, אם נראה סביר אז המחירים הגבוהים שמציעים פה הם בסדר. על המשחקים האחרים לדעתי לא צריך לקחת יותר מ-80 למבוגר, אבל יהיה מצב שהקבוצה מחוברת וזורמת מול הפורטוגלית המגמגת (סתם זורק) אפשר לקחת 20 שקל יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2012, 15:00 
ראצ'ו כתב:

מהעפלה קיבלנו 8 מליון שקל. מכירת כרטיסים תצוגה סבירה (בוא נגיד 2 נצחונות ותיקו- שזה פסימי) זה עוד 4-5 מליון שקל. עם נוסא כבר הגענו ל17-18 מליון שקל. אין מצב שלא נשאר מזה משהו,
וזאת עובדה, כי אחרת לא היו מדברים על דגלאס ווורמוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2012, 15:00 
ירדן כתב:

ככה שהשאלה האמתית היא איך ניראה בשלבים השונים. מול אטלטיקו, אם נראה סביר אז המחירים הגבוהים שמציעים פה הם בסדר. על המשחקים האחרים לדעתי לא צריך לקחת יותר מ-80 למבוגר, אבל יהיה מצב שהקבוצה מחוברת וזורמת מול הפורטוגלית המגמגת (סתם זורק) אפשר לקחת 20 שקל יותר.

מה שקורה זה שאתה נותן לאנשים לשלם 80 על משחק שיכול להיות שגם יהיה ג'ארבג טיים כמו שנה שעברה עם לגיה
בכל מקרה חובה כרטיסי נוער..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2012, 15:03 
סמל אישי של המשתמש
Adom Bdam כתב:
ירדן כתב:

מה שקורה זה שאתה נותן לאנשים לשלם 80 על משחק שיכול להיות שגם יהיה ג'ארבג טיים כמו שנה שעברה עם לגיה
בכל מקרה חובה כרטיסי נוער..

כן אתה צודק, אבל זה בהנחה שהמשחקים יהיו אטרקטיבים.

השורה התחתונה היא שצריכים להיות רגישים ומודעים לסיטואציה הנוכחית בכל שלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2012, 15:04 
סמל אישי של המשתמש
אוי האדס טרול....40 שקל לנוער נגד אתלטיקו מדריד.אוי האדס טרול....
והוצאות אירופה ומה לא ורווחים שיוקדשו לחיזוק וכיסוי גירעונות יותר חשוב ממחירי סוף העונה האלה?
אין לנו מיליונר מאחורינו.תמצא אחד כזה.אולי הוא יתן לאוהדים עד גיל 16 עם חולצה אדומה לראות בחינם את המשחק נגד אתלטיקו מדריד.
אני קורא שוב להגביל אותך לקנסו דחוף לחודש,ואני יודע שאתה ״לא עושה חשבון״.
בדיונים מקצועיים אני יותר מסכים איתך,אבל כאן נפלת על הראש וביססת את מעמדך שוב כטרול צמרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2012, 15:04 
NARKOTIKA כתב:
ראצ'ו כתב:

מהעפלה קיבלנו 8 מליון שקל. מכירת כרטיסים תצוגה סבירה (בוא נגיד 2 נצחונות ותיקו- שזה פסימי) זה עוד 4-5 מליון שקל. עם נוסא כבר הגענו ל17-18 מליון שקל. אין מצב שלא נשאר מזה משהו,
וזאת עובדה, כי אחרת לא היו מדברים על דגלאס ווורמוט.

טעות שלי... מההעפלה קיבלת 6.5 מיליון, תוריד מיליון מענקים ועוד מיליון הוצאות נסיעה ולינה. תוריד הוצאות אבטחה במשחקים וכו'.
2 נצחונות ותיקו זה פסימי? וואלה טוב לדעת שאנחנו ברצלונה...
בכל מקרה מחירי המנויים אמורים להיות סבירים ולא גבוהים מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2012, 15:05 
Adom Bdam כתב:
yos כתב:
Adom Bdam כתב:
150 נוער
200 מבוגר

תחשבו על זה.

אז שיעשו ככה:
מוכרים מיני מנוי למי שמנוי לליגה בלבד
שער 5,7-8,10 - 150 נוער , 200 מבוגר.
שער 2,13 - 300 מבוגר.
אם ישארו כרטיסים, מוכרים אותם לכך:
למשחקים מול אקדמיקה - 120₪ , 150 ₪ לשער 2
למשחק מול אתלטיקו מדריד - 150₪ , 200₪ ל2

כי למי איכפת מחיילים, משומרי מסורת או מכל אחד אחר שלא יכל לעשות מנוי ממיליון ואחת סיבות.

"אני קניתי מראש כרטיסים בזול יותר למשחקים של הפועל כל העונה, המקום שלי מובטח ונוסף לכל אני מוכן לסבול את הפועל כל השנה!! (אם אני לא מוכר את הניקוב במשחקים שאין לי חשק לבוא)- ולכן מגיעים לי עוד כרטיסים בזול שאף אחד אחר לא יכול לקנות!"

במקרה הכי טוב מגיעה עדיפות בקניית מיני מנוי למנויים (וגם זה לא בגלל שמנויים הם אוהדים טובים יותר, אלא בשביל למנוע טרמפיסטים שייכנסו על חשבון אוהדי הפועל). למרות שכיום אני דווקא חושב שאם למישהו בכלל מגיעות הטבות כאלו, אז זה רק לחברים בעמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2012, 15:06 
איך קיבלנו רק 6 מליון ? לא דיברו כאן על 13 מליון לפחות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2012, 15:06 
שערים 5,7,8 - 180 נוער, 270 מבוגר.
שערים 13,2 - 240 נוער, 330 מבוגר.
שער 11 - 150 נוער, 250 מבוגר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2012, 15:07 
יותר מ250 ל3 משחקים ואף אחד לא יקנה מיני מנוי. (אף אחד- הכוונה שתמכור בערך בין 3 ל4 אלף)
אצל הנוער המקסימום זה 160.

לא יודע מה צודק, מה נכון ומה הגיוני,
זאת המציאות.

אם תוציא מיני מנוי במחיר של 330, כמה תיקח על כרטיס? 130 שקל? מול פלזן? נו באמת.

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 31 אוגוסט 2012, 15:08, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2012, 15:08 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
יותר מ250 ל3 משחקים ואף אחד לא יקנה מיני מנוי. (אף אחד- הכוונה שתמכור בערך בין 3 ל4 אלף)
אצל הנוער המקסימום זה 160.

לא יודע מה צודק, מה נכון ומה הגיוני,
זאת המציאות.

בהחלט 250 שקל מחיר יפה מאוד. ונוער יכול לשלם 200.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2012, 15:08 
YoavM כתב:
שערים 5,7,8 - 180 נוער, 270 מבוגר.
שערים 13,2 - 240 נוער, 330 מבוגר.
שער 11 - 150 נוער, 250 מבוגר.

זה גם מה שאני מאמין שיהיה (10 שקל לפה או לשם)
מה שכן, לא חושב שיוציאו נוער ל-2/13

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 526 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: