NARKOTIKA כתב:
מוות כתב:
כששחקנים עזבו אותנו בחינם לכל מיני קבוצות בבלגיה, אנשים פה התחרפנו על ההנהלה הכושלת שמשביחה שחקנים ולא יודעת לגזור עליהם קופון. כשיענק'לה שחר לא נתן לגולסה לברוח ללאציו, כולם פה רק פיללו שבהפועל יעשו דברים דומים.
אבל עכשיו כשהפועל חושבת קצת על אינטרסים שלה, פתאום כולם נהיו חסידי אומות העולם.
זה לא אותו דבר. לגולאסה היה חוזה תקף במכבי חיפה והוא החליט שהוא משוחרר.
דקל קינן עזב אותם כי סיים חוזה ולא עשו לו בעיות
ככה גם תומר חמד
אני מבין את ההתלבטות של הפועל, וגם אני הייתי משחק אותה קשוח, אבל ללכת עם זה עד הסוף זה קצת רחוק מדי. שחקנים יחשבו פעמיים אם לחתום פה לטווח ארוך.
גם לחמד וגם לקינן שחר בתרשל ושכח להאריך חוזה, אם שנה לפני הם היו רוצים לצאת הוא היה עושה להם את המוות כמו שהוא עשה לכל שחקן כמעט אלא אם הוא קיבל עליו כמה מליונים טובים.
אני בטוח שאם סלטיק היו באים ומציעים על ידין מה שהם הציעו על כיאל להפועל ולידין לא הייתה שום בעיה, רק שהם לא, ואף קבוצה אחרת גם לא קופצת על המציאה.
סארי פאלח, רצה לעבור קבוצה, הוא הצליח לעשות את זה בהשאלה "רק" אחרי שחתם על חוזה חדש ל 3 שנים.
הפועל רצתה בזמנו להשאיל את עדן בן בסט, רק ששחר סירב ונתן אותו בחינם לק"ש.
זה פשוט הכדורגל אין מה להתרגש.
הבעיה היא שכל חסידי זכויות העובד מתייחסים רק לצד אחד במשוואה, השחקן שהוא הצד האחר לא מהווה אישו מבחינת "עבירות" שהוא עושה,
השחקנים הם לא "תמימים" ויש להם במקרים רבים יותר כוח מאשר לקבוצה, למשל מקרה טוטו. למה הקבוצה לא יכולה לקבוע שהיא לא מוכנה
למכור את השחקן בסכום X? והוא רשאי ללכת לבוררות שתשחרר אותו? האם הקבוצה רשאית לכת לבוררות ולהוריד את השכר של השחקן? ממש
לא, לכן לא ניתן להתייחס למשולש הזה כשווה צלעות.