שחר כתב:
mbracha , שני השחקנים היו מספיק טובים כדי לשחק בקבוצה שלקחה אליפות ובכל העונות האחרונות שהקבוצה רצה בצמרת. פתאום הם לא מספיק טובים?
מי מספיק טוב? אלרואי כהן?
רוני, ? מה זה ידין החליט? זה עניין של סגנון משחק. ידין הוא רוב הזן שחקן נייד. אולי הוא לא דריבליסט בחסד אבל אתה כמובן מגזים כשאתה אומר שהוא לא עוזב את עיגול האמצע, כשהוא משחק קשר דפנסיבי לצד שחקן שעולה הרבה להתקפה, הוא נשאר יותר מאחור באופן טבעי. כפי שנתי כבר כתב, בעונת הדאבל של 2000 שחקנו לא מעט משחקים עם 2 קשרים אחוריים יותר דפנסיבים מאבוטבול וידין. זה ממש משהו לא פסול וכזה החלטי. כאמור, לא מעט מאמנים שעשו כמה השתלמויות ועברו לא מעט אימונים בחיים שלהם חושבים שהם כן יכולים לשחק ביחד, אז תן להם את הכבוד הראוי ואל תהיה כזה פסקן.
אני כמובן כותב את דעתי והפסקנות שלי כפי שאתה מכנה אותה נובעת ממה שראיתי, לא מקפריזות.
אני לא מצפה מידין להיות דריבליסט, אבל אני מצפה שבקישור האחורי יהיה לפחות שחקן אחד שיודע לשחק לעומקֿ, כלומר לתת פס קדימה ולהצטרף להתקפה בשביל שיהיו פחות מרווחים בין השחקנים, שיהיו יותר אופציות מסירה בחלק הקידמי שיאפשרו לשחקנים המוכשרים לבוא לידי ביטוי.
אז לידין היו משחקים נהדרים. מכבי חיפה ב 1:4 בבלומפילד, ב 0:3 בב"ש שבוע לפני כן, קח את הקלטות מהמשחקים האלה ותראה איזה ערך מוסף יש לקבוצה שהוא משחק ככה (בב"ש אם אני זוכר נכון זה גם היה עם אבוטבול). הבעיה שזה קורה מעט מאוד וידין הוא אולי רב הזמן נייד, אבל לרוחב. שהוא משחק לידו עם שחקנים איטיים וסטטיים כמו אבוטבול וכמו שזה נראה דג'מבה, הפועל נראים רע (כמו שהשילוב שלו עם השחקן הגיאורגי בעונת הדאבל היה לא טוב).
בעונת הדאבל אין לי מושג על איזה דפנסיבים אתה מדבר (אולי אני שוכח), אבל אם אני זוכר נכון הגרזנים היו רופניק ולאחר מכן אונישנקו (ואני לא זוכר שהם שיחקו הרבה יחד ואולי אני טועה, בכל מקרה, אונישנקו הצטרף רק לקראת הסוף). ראצ'וניצה היה שחקן שמצטרף להתקפה.
ובבקשה אל תיתן לי את הטיעון על מאמנים שעברו השתלמויות ואימונים, כי אני מניח שגם אתה מסכים איתי שיש מספיק מאמנים שתפיסת הכדורגל שלהם לוקה. אולי אפילו המאמן שמאמן את הקבוצה שלך כיום. אני שופט לפי מה שאני רואה בעיניים ולא לפי הביקורים שהמאמן עשה באולד טראפורד